Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
400V #3242 Szerintem aki szereti a tankokat kitudja zárni a hibákat(lentebb soroltam)
Aki ott másik topicba mást nem csinál csak sír az nem évezi hanem erőlteti. Nem írok nekik véleményt de addig érdekes egy tank míg meg nem szerzik. Jönne az hogy élvezni kéne a játékot de nem tudják így elveszik az élvezet. Lehet láttad engem hogy nooboztak mikor Object268 al írtam mennyire élvezek HE t lőni. Nem fogják megérteni mert szabályok szerint játszanak és ha másik AP t meg prémet lő akkor mással már nem is lehet. Ők azok szerintem akik 10 körből ha 2 őt maximum élveznek azt is úgy hogy OP csapatba kerülnek randomba. Írhatom úgy is hogy munkahelyre járnak nem élvezni a VASAT. Erre számíthat aki jobbat vár WT be. Ugyan ez a helyzet Counter Strikeba is, az FPS, azt is ingyenessé lehet tenni non steammel.
Bocsi az OFF ért csak szerintem érdekes téma.