37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • davidbog
    Hát ez nem hangzik túl jól. Hitorical módban lehet hogy nem lesz, de historical mód se lesz még egy jó ideig...
    A páncélátütés és a sebzés mechanikája nem rossz. Ha jól értettem a páncélátütés annyiban különbözik a WoT-étól, hogy nincsen kompenzáció. Ennél többet jóval vártam.
    A sebzésnél pedig annyiban, hogy területre ható sebzése van a lövedéknek egy meghatározott körcikk terület alapján.
    De azt pont leszarom, hogy mik törnek, szakadnak le a harckocsikról, attól még a játékmechanika és a játékélmény lehet csapnivaló.
  • twi452
    Árkád csaták vannak egyelőre csak. Ahogy a repülősnél itt is van célzásmegjelölés/segítség
    Ha jól láttam itt egy dinamikus "x" jelöli, hogy hova fog esni a lövedék.
  • Nazarov77
    Van esése a lövedéknek, mikor messzebbre lőtt a célpont fölé kellett céloznia hogy eltalálja, ha jól láttam volt segítség hogy mennyire kell fölé célozni, ez pont olyan lehet mint a repülőknél arcadeban a rásegítő kis célkör, viszont historical modban tuti nem lesz.
    Amúgy a tankok nagyon jól meg vannak csinálva, törnek rongálódnak a dolgok rajtuk, KVn szétszakadtak a dobozok, Pz4ről repült a torony meg az ásó is amerre látott, antennák fityegnek, nem merevek stb.
    Este 8kor nézd meg a streamet.
  • Nazarov77
    Királyul működik a zárt bétára regisztrálás, kitöltök mindent, a bazi nagy szürke "Send" inaktív gomb átvált pirosra és aktív lesz, de nem történik semmi ha benyomom :D
  • flashpointer2
    nincs : /
  • davidbog
    Kicsinyesség pont a rozsdát szidni, de ettől függetlenül baromság a rozsdás harckocsi. Csak a múzeumokban lévő nem tisztított harckocsik rozsdásak. A hadműveleteket mind az oroszok, mind az amerikaiak főleg a háború második felében feltöltött egységekkel kezdék, sokszor lecserélték a régi gépeket is. Visszaküldték őket nagyjavításokra. Szóval a harcokban részt vevő harckocsik nem rozsdásak. Arról nem is beszélve, hogy a rozsda hosszú idő alatt alakul ki, főleg akkora méretekben amit a képeken látni. Előbb kilőtték a harckocsikat minthogy megkezdje őket a rozsda...

Amúgy a célzás milyen volt? Volt valami távolságbecslés vagy távolságmérés vagy itt is a gagyi ráviszem a kurzort séma ment?
  • Glo
    Ne aggódj mindenki nulláról kezdi majd.
  • Zegi Norbi HUN
    Akár milyen durvának is remélem a WT-t, a WoT maradni fog:) Legalább a WG is észbe kap talán:P Azt viszont sajnálom, hogy annyi tankot kihúztam már és ebben mindent elölről kell kezdeni megint:(
    De már alig várom, hogy a JT-vel a roncstelepre küldjem a többi tankot
  • Glo
    Amúgy youtubeon tuti fent van már a felvett stream.
  • Susarc
    ha ez kijön leszeded a WOT-ot az tuti
  • Zegi Norbi HUN
    Hála az égnek, köszi:)

Egyébként Jagdtiger nem volt benne? Eléggé érdekelne:P Ha kijön, lehet félre teszem kicsit a WoT-ot és első dolgom lesz kihúzni ezt a lomha vadállatot:P
  • Nazarov77
    No problem, este 8kor lesz angolul.
  • Nazarov77
    Na közben jött zárt bétára invite xD
    De mondom, ha még mindig kell útlevél, akkor írom hogy 2. hullámra megyek.
  • Megamax
    Azért itt tonnákrol beszélunk és van lengéscsillapíttás a tankokonn ne várjuk el hogy annyira irreálisan mozogjanak mint a WOT ban mikor 20/30 Km/h val megáll egy tank ne mozduljon meg semmi rajta csak az ágyu. A wot ban beszélhetunk dobozokrol itt azért van fizika. Engem már most megvettek maguknak már azzal is hogy ha kilottek nem kel lmindjár uj csatába mennem hanem még abban a csatában jácchatok másik tankal vagy repulovel nem kell megint várnom hog yuj csatába keruljek és megvárni a kezdo idot aztán hog yujbol pár perc alatt kilojenek.
  • Susarc
    elcsöppentünk:P
  • Glo
    Este 8-kor lesz angol stream'
  • Glo
    Na megérte várni? :-)
  • Zegi Norbi HUN
    Basszus csak most léptem rá, erre lemaradtam mindenről:(
  • Susarc
    game over:(((((
  • Ry0K3N
    Jó lenne redes harcban is. Elég hamar ki lehet lőni az embert belőle.
  • Susarc
    valószinüleg a stream miatt a DEV
  • 400V
    Sokkal letisztultabb mint a WOT. Csak dörögnének már a 122 esek :D
  • Ry0K3N
    De most nézem egy takot többször is bevihetsz.
  • Nazarov77
    lehet hogy PzIV F2nek csak 50mmes a frontja, de úgy látom a 75 L/43 büntet rendesen :D
  • Torzonborz
    Azért az jó hogy ha csak egyik lánccal vagy trackelve még tudsz fordulni.
  • Susarc
    ááá kilóra megvettek! még szikrák is vannak
  • twi452
    most is repült a stugról mindenféle amit rászereltek amikor eltalálták :)
  • 400V
    Lesznek nagyobb tankok is?
  • Caliph
    b+ meg lelőtte a stug hátáról a TARTALÉK GÖRGŐT :DD
  • Ry0K3N
    Azért amikor kirobbantották a Pz4 esből tök jól elhetett látni ahogy repül a lapát :D
  • Susarc
    OMG az a légvédelmi üteg!
  • Glo
    Vallási fanatikusokkal nem szabad arról vitázni, hogy létezik-e Isten :-) Jobb is ha ezek ott maradnak ahol vannak.
  • Susarc
    nagyon odabasz!!!
  • Nazarov77
    hogy fityeg a PzIV antennája, szeretem ezt a részletességet :D
  • Susarc
    Dübörögjön az acél!:D
  • Nazarov77
    op kv
  • szabii98
    azért az a fizika..olyan volt mintha dobozokat tolnának. érdekesnek tűnt. persze a kv százszor erősebb annál a tanknál, mi volt az t-26?
  • twi452
    na a KV troll...lol
  • Nazarov77
    Hát hogyne, de figyeld meg a fanboyok találnak valamit biztos amit szidhatnak, érted mikor kijöttek a tankok kiszivárgott képei, mi volt a fő bajuk? mit szidtak? A rozsdát! Hogy miért ilyen rozsdásak a tankok meg a wotos steril tank szebb..., meg a másik kedvencem "gameplay a fontos nem a grafika" ezt úgy mondják mintha tudnák milyen a gameplay.... D:

Ezt bírom a streamben: ujjjujjjujjjujjjujjj XD
  • BooMiller
    jaj:D