Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
400V #3247 "Wotos playerek megszokták már hogy a wotot az tartja élete hogy havonta adagolnak új tankokat és pár pályát azt ennyi egy havi content. Itt viszont nem a tankok száma lesz a lényeg, hanem a rengeteg opció.
Ami most van repülősbe az előbb utóbb tankokhoz is lesz pl: arcade, realistic, simulation mod. Különböző játékmódok, dinamikusan változó időjárás, eventek amikben valós csatákat lehet újrajátszani megadott fix gépekkel stb stb. Megnézed a wowp és WTt óriási a különbség, wowpban 5 gombos a controls és még sebességet se tudsz állítani, nemhogy leszállni vagy flapset állítani. Ugyanilyen részletesség várható el a tankoktól is. Nem az lesz hogy behánynak 500 tankot azt nesze játsszál és kb ugyanolyan érzés menni mindennel, hanem részletesen ki lesznek dolgozva és egyediek lesznek."
Engem abszolút nem érdekel egy 2. WH s gép se. Bocs nem sértés. 3 éve szimulátorozok hidegháborús szimulátorral. SU27,SU33,MIG29 Hajtómű indítás toronytól engedély kérés felszállásra, légvédelem ott iss van tank század ezred aki védi a bázisod amit akarsz.Van Tankos szimulátora is, komplikáltabb. WOWP t egy dolog miatt raktam fel mert adott aranyat gyakorlóért :D aztán delete game.
"Ha nézted az egyik videót amiben láthatóak voltak a tankos rész gombjai a controls menüben láthatod, hogy mennyi minden várható. pl: left brake, right brake, sebesség váltás fel/le, kuplung, volt valami rövid megállás vagy mi és még sok más ami nem jut eszembe. A crew skilleknél meg látszott hogy lehet használni majd az összes géppuskát a tankba mert voltak rá skillek."
Engem ezek szerintem csak hátráltatnának. Szimulátor is zavaró néha hogy olyan realisztikus.
Tankozás kicsit komolyabban.
Repülősnek meg ezt hívom amiért szeretem is.
Témát én lezártam, nem szeretnék ezzel többet foglalkozni. Ezek a meglátásaim, a komplikáltabb játékmenet még több hülyét eredményez mert nehezebb(ez tapasztalat) és az hogy tankos, ugyan az lesz a színvonal az ingyenesség miatt mint WOT ban.