37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
MitsuMishi #3042 Igen, minden bizonnyal szükségük van erre a keménykedésre, főleg hogy a háború elején gyengébb tankjaik voltak a szovjeteknél a németeknek :D
Ugyanakkor tudtak válaszolni mind a Tigrisre, mind a Tigris 2-re is. Biztosan csak így tudnak visszavágni a 2. világháború elvesztésé... várjunk csak, a szovjetek megnyerték :P -
Nazarov77 #3041 Naná ez valami perverzió náluk, hogy post war tankokkal keménykedjenek a világháborús német tankok ellen mert az összes über tankjuk háború utáni. Bajba lennének ha top tierük IS-2 lenne Jagdtiger meg Tiger II ellen.
Na de majd historical módban így is lesz, oda időgép nélkül már nem bírják becsempészni a T-54et :D -
Nazarov77 #3040 Wottal ellentétbe itt csak akkor lesz prototipus ha nagyon muszáj, egyébként mindent beraknak ami rendesen használva is volt szóval párosítani fölösleges mert itt nem úgy van mint a wotnál hogy "ha vért izzadunk akkor is előkerítünk valami blueprint tankot hogy fullos legyen a tree" legyen az akármennyire nevetséges fantáziacucc (legjobb példa erre az új német TD ág a röhejes high tier cuccaikkal, főleg a T9es)
Repülőknél sincsenek fantázia top tier japán gépek mint a wowpbe, hanem addig csinálták ameddig lehetséges volt. Ha nincs megfelelő a másik ág top cuccához akkor így jártak.
De pl ha jönnek az amerikaiak akkor azoknak egyáltalán nem is lesz heavy tankjuk szerintem és ez így jó.
Egyébként azon az nvidias kiszivárgott képen az oroszoknál volt su-122-54 is a listán az lehet pár a JTvel majd. -
lexlutor #3039 de ugyaltszik nem kepezelheto el orosz jatek t-54 nelkul :) -
lexlutor #3038 "A JSz-3 és JSz-4 ugyebár a KingTinger KwK105 miatt kellhet bele, a Panther II. a T-54" - ebbol ugyanazok az anomaliak leszenk mint a wt-ben illetve a wotban is. post-haborus tankok (t-54) vs mid-haborus tankok. annyira eltero a tervezesuk, h ez athidalhatatlan normalisan. szerintem. -
#3037 Ha végignézed, kb. megvannak a párok. A JSz-3 és JSz-4 ugyebár a KingTinger KwK105 miatt kellhet bele, a Panther II. a T-54 miatt (khmm... ez érdekes lesz azért...), a Jagdpanther a SzU-85/SzU-100, a Ferdinand pedig az ISzU-152 miatt.
Viszont a JagdTiger-hez fogható szovjet páncélvadász aligha lehetséges, hacsak nem protokat vesznek ők is elő... -
#3036 Hiányolom az összes BT variánst...Nem hiszem hogy nagy probléma lenne a fába behozni, repülőknél is megoldották, pl ott az ME410 variánsok...2 szinten 6 repülő.
Mindegy, még biztos lesz pár dolog amivel bővíteni fogják a kínálatot. -
Nazarov77 #3035 Én szeretnék játszani a Stug III Cvel (rövid 75mmes ágyú) mert nem sok játékban volt benne ez a verzió a blitzkriegeken kívül, Panzer IV Et is szeretnék.
Stug III G és kötényezett G között csak a kötényezés a különbség, nem nagy előrelépés de biztos sokan vannak akik örülnek az utóbbi verziónak.
Szerintem biztos, amit az előbb mondtam, hogy egyelőre ennyit tettek be a zárt béta tesztelése miatt, de openre több lesz. Jagdtiger is hiányzik ami azért nagyon kéne ha már az IS-4et ilyen szorgalmasan bepakolták. -
#3034 Magam ellen beszélek, de tényleg az a legfontosabb, hogy minél több féle jármű legyen a játékban? Egyfelől megértem az igényt, ugyanis a változatosság gyönyörködtett, másfelől minél többféle egység van a játékban, annál nehezebb a balance, annál kevesebb idő jut egy-egy típus megfelelően részletes kidolgozására...
Persze elég látványosan arra megy most a WT(G), hogy valahogy legyőzze, de legalábbis alternatívát nyújtson a WoT-nak. Számomra legalábbis ez jön le abból, hogy a CBT-ben csak Arcade van. Persze tény, hogy mindenki erre vár leginkább, de sok embert pont a Historical / Simulation játékmódok csalnának el a konkurenstől.
Én megelégednék akár csak 2-3 féle StuG-al, nem kell nekem mind a 7, főleg, ha abból pár lazán kihagyható, átugorható, esetleg nem jelent igazi előrelépést játékélmény szempontból. Van, aki a WT(A) valóban játszott az összes Bf-410 változattal például? Vagy az összes He-111-es változattal? -
Nazarov77 #3033 Szerintem egyelőre ezeket berakták zárt bétára tesztelni aztán open bétára már több lesz, legalábbis remélem mert a kiadott képekhez képest ez elég karcsú. 7 féle stugból csak 1db van, nincsenek jagdpanzerek stb. -
twi452 #3032 szerintem inkább egy alap lista, hogy legyen azért kb mindenből
a repülős oldalon is kijöttek egy átfogó listával aztán szépen lassan került be egy rakás kis, közép és magas tier-ű gép
most pl a japók is kapnak végre pár nagyobbat mert azokkal jól lemaradtak a srácok :) -
#3031 A linkelt topicból: harcjárművek a bétában, persze nem biztos, hogy mindegyik játszható lesz (a légvédelmi Gaz mindenestre érdekes lehet, de szovjet oldalon nincs másik légvédelmi egység... :D)
1. Flakpanzer Ausf. A
2. JagdPanther
3. Pzkpfw III Ausf E
4. Pzkpfw III Ausf F
5. Pzkpfw III Ausf L
6. Pzkpfw III Ausf M
7. Pzkpfw II Ausf C
8. Pzkpfw II Ausf F
9. Pzkpfw IV Ausf C
10. Pzkpfw IV Ausf F
11. Pzkpfw IV Ausf F2
12. Pzkpfw IV Ausf G
13. Pzkpfw IV Ausf H
14. Pzkpfw VI Ausf B Tiger
15. Pzkpfw VI Ausf B Tiger H
16. Pzkpfw VI Ausf B Tiger KwK 105
17. Pzkpfw VI Ausf H1 Tiger
18. Pzkpfw V Ausf D Panther
19. Pzkpfw V Panther II
20. StuG III Ausf F
21. BT-7
22. ISzU-152
23. ISz-1
24. ISz-2
25. ISz-3
26. ISz-4M
27. KV-1 L-11
28. KV-1 ZiSz-5
29. KV-2 1939
30. Szu-85
31. Szu-85M
32. Szu-100
33. T-26 1940
34. T-28
35. T-34 L-11
36. T-34 1941
37. T-34 1941 57
38. T-34 1942
39. T-34-85 D5T
40. T-34-85 ZiSz-53
41. T-54 1951
42. T-70
43. ZiSz-30
44. M4A2 Sherman 1944
45. Ferdinand
45. T-60
46. Pz I
47. GAZ (AA Truck)
Ami a listában nagyon látványos, hogy viszonylag kevés alaptípus sok-sok változata (Pz. III, Pz. IV., Pz. VIB, T-34). Az is látszik, hogy erősen rájátszanak a "gyors" fejlődésre, legalábbis az "alsóházban" látványosak a lyukak (hiányzik a Pz.35t, Pz.38t, S35, H35, csak egy féle T-26, a BT szériából csak a BT-7, nincs M3 Lee, stb.), míg a középső és felső házban általános a "széthúzott" típuscsalád (KingTiger, Pz.IV, T-34, stb.). -
sulouos #3030 Állítólag jött egy 400 megás peccs a dev server klienshez, főleg tank file-ok (köztük Flakpanzer I) meg pár pálmafa.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/84774-huge-update-on-the-dev-server/ -
#3029 "Másfelől persze az is tény, hogy ha normális játékot dobnak ki, akkor tök mindegy mennyit és hogyan bénáznak, mert a végén akkor is dőlni fog a pénz..."
Igen ez a legnagyobb baj mert így magukat fogják igazolni. A playernek nincs memóriája és bármit meg lehet tenni vele. -
Susarc #3028 -
twi452 #3027 pedig ott van a fórumon valahol ez is :)
entak videóját néztem meg és ott "elemzi" az egyik kérdez feleleket a tankos betaval kapcsolatban
abban volt egy ilyen kérdés, más érdekes nem volt benne amúgy :D
-
sulouos #3026 Ezt hol hallottad? Napok óta cirkálok fel-alá a fórumjaikon, de sehol se láttam még bármi használható infót. -
twi452 #3025 Állítólag terveznek live stream-eléseket a test szerverről de, hogy ebből is mikor lesz valami.. a jó ég tudja ugye :D -
bigmano #3024 Igen ez kicsit olyan mint amikor 19-re lapot húzol,mert most a játékosok kíváncsiságára alapoznak a titkolózással.
Azonban ez hosszútávon nem működik,mivel a célközönség egy idő után már csak legyint egyet hogy:"ááá ezek csak ígérgetnek!"
És egy ekkora konkurencia mellett mint a WG ez nagyon kockázatos húzás,feltéve ha valóban van egy működő játékuk és nem egy félkész techdemóval küszködnek!
Amiből most próbálnak valami értékelhetőt kihozni pár száz "teszterrel"!
Minden esetre kommunikációból egy nagy kövér egyes a részemről a gázsinak!
(De nagyon szeretném ha összejönne nekik!) -
#3023 Egyébként nekem is az az érzésem, hogy a Gaijin is elfelejtett a játékosokkal rendesen kommunikálni. Ok, azt még elfogadom, hogy nem adnak fix időpontot arra, hogy mikor jön a WT(G) Open béta. Párszor emlegették, hogy kint lesz a PS4 megjelenéssel, 'oszt jól ráfaragtak.
Ez a küldetéses-packos marhulás viszont erősen visszatetsző. Dobjanak ki in-game képeket, videókat. Csináljanak kis CGI vagy in-game bemutatókat a játékban lévő típusokból. Adjanak információkat arról, ami úgy tűnik, már stabil (pl. játékmódok, respawn, stb.).
"Etessék" a rajongókat, csináljanak hype-ot, elvégre is az ő pénzükre ácsingóznak. Ezzel szemben amit csinálnak, az egésszel (szerintem) inkább csak ártanak maguknak, mint használnak...
Másfelől persze az is tény, hogy ha normális játékot dobnak ki, akkor tök mindegy mennyit és hogyan bénáznak, mert a végén akkor is dőlni fog a pénz... -
#3022 Ez így tök jól hangzik. Ha így kommunikálták volna, semmi gondom nem lenne az egésszel. -
setchoo #3021 Nem rossz arány az sem! :D
Elég, ha 2000 orosz bekerült a zárt bétába. Gyorsan leharcolják és Karácsonyra már itt is van a front! Majd tankozok a fa alatt, a családommal. Békés ünnepek elébe nézünk! Még a hó is meglesz a forralt boros tankozáshoz. :D:D -
Susarc #3020 230 főből nem került be senki nálunk sem:)))) -
egonn #3019 Szerintem karácsonyig kár rágódni! Bedobták a gumicsontot : zárt béta meg minden, amit nem lehet ellenőrizni ! A nép egymást hergeli mindenféle kitalált ( kiszivárgott ) információval, ők meg elmentek 2 hétre nyaralni:)
Majd kb dec22. hazajönnek , és bejelentik hogy vége a zárt bétának és ádámévakor indul az open béta:) -
#3018 Az még nem bűn ha valaki beírja, hogy bekerült. Pláne ha ezt az NDA aláírása előtt teszi meg. Persze ilyesmi nem fenyeget.
Őszintén szólva, amit a Gaijin az elmúlt időszakban csinált teljesen elvette a kedvem és ezzel nem csak én vagyok így. Ez a lehető legrosszabb marketing, amit most csinálnak kezdve azzal, hogy beetették az embereket a küldikkel, hogy bekerülhetnek, aztán semmilyen infót nem adtak ki. Ha normálisan elmagyarázták volna, hogy az egész béta, hogy fog lezajlani akkor nem lenne ennyi értetlenkedő ember, igaz fele ennyien se csinálták volna meg a küldiket... -
Glo #3017 Biztos ő is kém :))
Több különböző, de egybehangzó véleményt adó forrásnak csak jobban hisztek. -
Coral Springs #3016 Hát a Cifu is leírja hogy ki mire figyeljen ha nem akar ban-ra kerülni. -
Glo #3015 Chö, szépek ezek az összeesküvés elméletek, de nem :))
Ha Titeket figyelnélek akkor ezeket az infókat nem osztotottam volna meg, hanem dörzsölném csendben a tenyeremet h mikor fújhatok be valakit..
Pusztán azért írogatom le, nehogy valakit azért bannoljanak, az esetleg több száz órás, Airforce-os accával együtt, mert felületesen olvasta el az NDA-t.
De lehet feladom, bedobom a lovak közé a gyeplőt, aztán megy a szekér amerre akar. Én úgyse ülök rajta :) -
#3014 Jha akkor wowoznál :P -
Coral Springs #3013 Akkor ezért mondta magabiztosan múltkor, hogy már ki is basztak volna a bétáról, ha ide beírom hogy bejutottam. Minket figyel. -
Susarc #3012 hanem a TEK...:D -
Glo #3011 Ha az NSA foglalkoztatna nem itt fórumozgatnék, elhiheted :)) -
bigmano #3010 Ez sok mindent megmagyaráz...... ;) -
Amaymon #3009 Lehet csak mezei moderátornak tűnsz a wt.com-on, de ki tudja mi a prioritásod, ha az NSA beépült Blizzardos a WoW top klán közösségekbe és azokat futtatta. RU oldalon még durvább lehet :DDDD -
Glo #3008 Ezt sztem nagyjából mindenki leszűrte. De már a virágnyelvi dekódolás itt figyel egy listán, mind a zsebemben vagytok :D
Ugyan.. felőlem itt az megy amit Cifu enged, itt én is egy mezei user vagyok. -
Amaymon #3007 A legérdekesebb az, hogy fake dolgok sem jelennek meg, se igazik. Glo-val vigyázzatok, ha béta teszterek lennétek (ami kizárt) csak kódolva irkáljatok ide, mert WT-s emberke. -
#3006 Bocsi, rossz topic XD -
#3005 Na egy valentineII beficcent ezzel megvan a 10. prémem XD -
BaleniX #3004 EEEz igaz, biztos fog tetszeni, csak azért... ez kínzás! -
#3003 A titkolózás egy érdekelt dolog körül csak pozitív lehet élmény szempontjából.
Így ugyan kevesebb reklám, de mivel csak nagy vonalakban látod mivel lesz dolgod... jobban fog tetszeni... ha már előre tökéletesen tudod mi fog várni akkor nem is lesz olyan jó végül mint vártad... persze így is megeshet hogy nem fog tetszeni a végeredmény... de jelen esetben megvan egy mérce. (és a wot nál csak jobb lehet )