37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
#3324 Legyen neked igazad és változtassanak rajta de ez nekem még arcade-ban is sok. Épp az adja meg a feelingjét a játéknak, hogy lehet rejtőzködni a növényzetben is de így csak végigpásztáz valaki és máris látja hol bujkál az ellen. Remélem változtatnak rajta. -
Amaymon #3323 Ez nem teljesen igaz, bele tették a dx11-es render-t, hogy jobban kihasználja azokat a kártyákat. Eközben:
Három dolog miatt ájvékoltak nagyon az SB-s WT fórumozók.
- LOD (Az orrod előtt közelharcban el lehetett veszteni a gépet);
- Ne látszódjon valaki a pálya másik végéről. Végtelen távról az ellenfél;
- Ne váltson egy bizonyos távolságból a pötty hirtelen a gépalakúra, hanem az átmenet fokozatos legyen.
Ez csak egy a több közül. Semmiségnek tűnik, de mégis megcsinálták főleg SB-n, de RB-n sem utolsó szempont. Annyira jól sikerült, hogy tegnap szürkületben is teljesen élvezhető volt a Brit map. Azelőtt kiléptem volna a fenébe olyan fényviszonyok mellett. -
sulouos #3322 Na jó, de könnyebb a fejlesztőket ócsárolni mint utánanézni/követni a dolgokat. -
twi452 #3321 itt azért eddig ez szerencsére nem így volt eddig :)
pl most a patch kiadása előtt változtattak a nyomásra pedig még ki sem adták a patch-et :) -
#3320 Hát az orosz fejlesztők nem arról híresek, hogy figyelnek a játékosok visszajelzéseire. -
sulouos #3319 Változhat ez még (ha elég negatívan reagálják le a játékosok), és az RB a valamikori HB. -
#3318 Arra megint várhatunk fél évet. Engem ez nagyon elszomorított. -
#3317 Már azt sem annak hívják -
keneseig #3316 RB/SB-ben remélhetőleg nem lesz ilyen. -
twi452 #3315 na majd jövőre ha lesz RB :D -
#3314 Nem a grafika itt a probléma mert az nem érdekel. Hanem a tank körvonalát kirajzolja..... ala WOT. Tehát nesze neked rejtözködés... -
keneseig #3313 Sztem árkádtól ne várjatok csodákat... -
Ez a kép most nagyon elszomorított. -
lexlutor #3311 koszi!!
nezegtve a kepeket:
- ebbol a sniper nezetbol lehet a repulokre visszaloni? mert az nem lesz konnyu mutatvany :)
- 3-4 fele loszernek ahogy a kepeken latszik lesz gyakorlati ertelme? van ekkora kulonbseg kozottuk?
- nem arrol volt szo, h a wot ellentetben itt az ellenfel nem kap piros szliuettet ha be van celozva?
- lenyseg skillek: a pontokban valtozas lesz a jelenlegihez kepest? mert a repulos szekcioban en legalabbis eleg lassan fejlodok veluk, ha itt tankonkent 4-5 fos legyensegek lesznek, az nem lesz egyszeru.
- tovabbra is le vagyok akadva az 1951es t54en, meg is4, is3. plane h ezek ellen mehetnek majd a tier4es gepek is. ha tortenelemhuseget akarnak, ahogy igerik folyton, az gyalazas lesz.
- jo lenne tudni, milyen beallitassal keszultek a repulobol keszult kepek, mert ezeknek minosege elegge gyengecske, a tobbi kephez kepest. -
vajakos21 #3310 Repülök is dolgoznak,és lesz mire crew xp-t gyüjteni böven. -
Nazarov77 #3309 Háhá a 4. képen a kiírásokban:
Senio T-34esét kilőtte egy Panzer IV, úgy kell neki xD -
Nazarov77 #3308 Na végre valami hír.
Every day at 15:00 GMT you will see new information, new screenshots and updated developers’ diaries on www.warthunder.com
You will also see a live stream of the current Ground Forces gameplay, with commentry by the developers. -
#3307 Újabb olaj a tűzre. (: Kiszivárgott képek. -
Rue East #3306 feltettem, megnéztem
M77, M304 és a 17 fontos APDS-e simán átüti szemből Panther/Jagdpanthert, közelről (<100m)
viszont már egy pici oldalszög is pontosan elég, hogy pattanjon a lövedék
revideálnom kell magam és azt mondani, hogy harci körülmények között a legjobb angolszász lövegekkel is igen nehéz kilőni egy Jagdpanthert -
davidbog #3305 Ha nem számolt a játék a páncélzat minődégével még akkor is túl erősre volt megcsinálva. Az, hogy nincs páncélminőség és úgy a Párduc, JP homlokpáncélját nem ütötték át APCBC-vel az oké, na de hogy a teknőt se... -
Rue East #3304 a játékban kétféle M36 volt, egy early meg egy late
mindkettő alap lőszerkészletében az M82 APC és a HE volt, a korai verzióban a különleges lövedék (ami amúgy 9-nél nem több, pár darab) az M77 AP, a későiben pedig a HVAP lőszer
a 17 fontos speciális lőszere, az APDS lövedék volt emlékeim szerint a legjobb, viszont azzal szinte sose lehetett 1 lövésből kilőni az ellenséges harckocsit, márpedig az nem volt egy hátrány, mivel a németek ugyanezt könnyedén megtették, mellékesen kettőnél több találat sose kellett
szemből a KT és a JT sérthetetlen volt, a Párducnak a torony volt a gyenge pontja ezért mindenki oda célzott, de emlékeim szerint a leggyakoribb tűz megnyitási távolságon (300-600 m), se a Panthert (teknőjét) se a Jagdpanthert nem lehetett átütni -
#3303 Kiválasztasz egy gépet amit ki szeretnél fejleszteni. Megjelenik alatta egy kis állapotjelző csík. Ezután bármelyik géppel repülsz,azt fogja fejleszteni amit kiválasztottál. -
flashpointer2 #3302 Feltelepítettem megint vagy egy év után, hogy van most a fejlődés, eltörölték hogy akármivel megyek a nemzetben azzal fejlődik? Ha megyek egy repcsivel akkor az utánalévőt tudom megvenni egy idő után? -
Scheff #3301 Az EU fórumon egy Community Helper javasolta. Ami talán kicsit frusztráló, hogy Paypal vásárlási lehetőséget nem látok az orosz oldalon. Közvetlenül bankkártyával lenne a legegyszerűbb? -
kissssss #3300 1 felkutatni.
2 kivallatni.
3 accountot elkobozni.
-
flashpointer2 #3299 HUN_AkiSan
kiismeri? :D -
Amaymon #3298 Van egy magyar is a listán. -
sulouos #3297 Ja ok, csak Baron videóját láttam arról, hogy közel a CBT második fázisa, de többet nem tudtam kihallani belőle. -
Nazarov77 #3296 Ha itt lenne akkor kirakták volna hírnek, de amúgy közel van.
-
sulouos #3295 Csalódottan látom, hogy hiányzik a nevem. :D
Elég sokan csak ma csatlakoztak a csoporthoz, csak nem itt a második fázis? -
Nazarov77 #3294 Akik egyébként bekerültek zárt bétába azok fórumon "ground forces tester" titlet kaptak. Meg lehet nézni a kategória tagjait, jelenleg ők a zárt bétások. -
sulouos #3293 Még nem jött ki a tank része. -
Kubukli #3292 Sziasztok! Láma kérdésem a következő.
Letöltöttem a 6 GB-ot a launcher-rel. Hogy a tökömbe lehet tank játékot játszani? Csak a kezdő német repülőket lehet bsztatni... -
R0GERIUS #3291 Csak mivel nem Steam-ből veszed, és nem Steam-en kell aktiválni, így valamivel alacsonyabb a rizikó.
Viszont valóban olcsóbb: kb. 8k náluk a starter pack, ami amcsiknál kb. 12k, itthon meg kb. 15k.
Azért nem szabad elfelejteni, hogy ettől függetlenül van kockázata a dolognak. -
Glo #3290 Vagy a Kacsa a 75mm HVAP lőszerrel. Ott nem lesz mellédumálás :)) -
davidbog #3289 Az amerikai 90 mm M82 (2800 fps) szinte biztosan a Párduc gyengébb minőségű lemezei miatt lehehett sikeres az ellen. Még 2800 fps-nél, tehát a csőtorkolatnál is csak 2,85" (72,4 mm) az átütése 35°-os páncél ellen (US(N) kritérium US tesztpáncél). Tehát nem kellett volna átütnie, ezzel szemben 950 yardról (ez 2580 fps) és 650 yardról (ez pedig 2650 fps) átütötte. A gyakorlatban legalább 300 fps-el kisebb sebesség is elég az elméletivel szemben. Ennyivel gyengébb minőségű német acél az US tesztpáncéllal szemben.
Az M304 HVAP-ra nem találtam tesztet de biztos, hogy gond nélkül átüti. Annak 3000 fps-nél (ekkor 750 yardnál tart) 80 mm az átütése 35° ellen. US Navy kritérium és US tesztpáncél esetén. Mivel az M304 űrméret alatti gyorsabban veszít energiát. Lehetséges hogy ennél a lövedéknél nem lenne 300 fps a különbség teszt és a lőtér között, hanem teszem azt csak 200. Tehát mondjuk 2800 fps-el (~1250 yard) is átütné nem kéne a 3000.
17 fontoshoz nem találtam ilyen szép grafikonokat. Az APDS szinte biztosan átüti.
Persze ezek mind szemből értendőek, oldalszögek esetén még az űrméret alattiak is lepattannának ha az elég nagy szög. -
lexlutor #3288 meg lehet oldania dolgot, de nem olyan egyszeru h kozvetlenbe onnan tudjal vasarolni. masreszt annyiban rizikos, h steam szabalyzatban tiltjak. nekem is van orosz regiobol jatekom, de merlegelni kell h megerie a kockaztot. -
Nazarov77 #3287 Stukák 2db 250essel és 1 500as bombával bőven elegek lesznek tankok ellen :P -
BaleniX #3286 Most arra hajtok, hogy minél több ágyús repülőt vegyek (G-1, G-2, Me-410, az új Tempest, Jak-9K, stb.) Azokkal majd lehet szopatni a tankokat rendesen :)
Na meg a 4000lbs-el. Annál van nagyobb? -
Scheff #3285 Többen javasolták, hogy az orosz store-ból érdemes megvenni a kezdő csomagot, mert feleannyiba kerül, mint az európaiban. Van ebben ráció?