Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Nazarov77 #3243 A sok elvakult fanboy is folyton ezt szajkózza hogy jajj nem a grafika számít hanem a gameplay, de arra már képtelenek venni a fáradtságot. hogy utánajárjanak mik is várhatóak,vagy megnézni a repülős részét a játéknak és mellesleg a gameplay, a grafika, az optimalizáció már most jobb WTben és a gazdaság is, itt sose éreztem, hogy farmolok hanem repkedtem azokkal a gépekkel amikkel épp tartok, vagy kedvem van és jön szépen a pénz közben, úgy hogy nem játszok prém gépekkel.
Wotos playerek megszokták már hogy a wotot az tartja élete hogy havonta adagolnak új tankokat és pár pályát azt ennyi egy havi content. Itt viszont nem a tankok száma lesz a lényeg, hanem a rengeteg opció.
Ami most van repülősbe az előbb utóbb tankokhoz is lesz pl: arcade, realistic, simulation mod. Különböző játékmódok, dinamikusan változó időjárás, eventek amikben valós csatákat lehet újrajátszani megadott fix gépekkel stb stb. Megnézed a wowp és WTt óriási a különbség, wowpban 5 gombos a controls és még sebességet se tudsz állítani, nemhogy leszállni vagy flapset állítani. Ugyanilyen részletesség várható el a tankoktól is. Nem az lesz hogy behánynak 500 tankot azt nesze játsszál és kb ugyanolyan érzés menni mindennel, hanem részletesen ki lesznek dolgozva és egyediek lesznek.
Ha nézted az egyik videót amiben láthatóak voltak a tankos rész gombjai a controls menüben láthatod, hogy mennyi minden várható. pl: left brake, right brake, sebesség váltás fel/le, kuplung, volt valami rövid megállás vagy mi és még sok más ami nem jut eszembe. A crew skilleknél meg látszott hogy lehet használni majd az összes géppuskát a tankba mert voltak rá skillek.
Szóval röviden, ne a wotból indulj ki és úgy képzeld el hogy ez ugyanaz lesz csak jobb grafikával. Több mint valószínű hogy akkora különbség lesz mint a wowp és wt repülők között amit én várok szeretettel mert repülős részét is élvezem a játéknak és ezt úgy mondom, hogy idáig nem játszottam repülős játékokkal mert nem érdekeltek, de a wt megszerettette velem.