37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Susarc #3414 ÁÁÁ KURVAJÓ!!! -
twi452 #3413 rögtön megértettem miért mondta Serb h nincs konkurencia xD -
Nazarov77 #3412 hát ja erre a sz*rra vártunk ennyit? :D
közben kiakadt a szarkazmus detektorom -
twi452 #3411 elég gagyi.. nem egy wot minőségnek tűnik
xD -
Nazarov77 #3410 Na lövedék esés és torony lerepülés is van :D
Van kis jelző mennyire kell fölé célozni úgy mint a repülőknél arcadeban a kis célkör segítő. Gondolom többi módban nem lesz. -
Nazarov77 #3409 Orosz stream már megy
angolul meg este 8 -
Nazarov77 #3408 igen az 20:00 -
Ytar #3407 19 GMT az nálunk 20 óra, jól tévedek?
can't wait! -
twi452 #3406 Amikor kiderült anno, hogy nem fognak ló***t se mutatni Igromiren csak azoknak akik ugye a "titokszobában" játszhatnak 1 kört akkor beindult a népharag :D
úgyhogy odaültették végül Squier-t és stream-eltek egy kicsit :D -
sulouos #3405 Megint? :D -
twi452 #3404 ő szokta "fordítgatni" a hivatalos videókat is szóval nem olyan nagyon meglepő :)
lehet közben oroszul meg Squier fog, kitudja :)
az nem lehet, hogy nem lesz orosz is mert megint jönnek a felgyújtós fenyegetések a világ azon feléről :D -
Susarc #3403 megengedték neki? -
Nazarov77 #3402 Fogja, de miután kellően feltöltődött az összes rank játékosokkal akkor a boldog élete véget ér, mert ha olyan "gyakran" lesz top rankú egy csatában mint én most a repülőkkel akkor elég sokat lesz rank IVben. -
Glo #3401 A KV majd a rank ll-eseket fogja molesztálni. -
Nazarov77 #3400 Viszont Rank III összekerül Rank IVel. -
óóó bakkker akkor vedd úgy , hogy nem is szóltam :D -
Nazarov77 #3398 még nincs, ez csak zárt béta, gondolom tesztnek berakták a flakpanzert egyelőre.
6-7 stugból is csak 1 van bent, hetzer sincs meg még sok más. -
Nazarov77 #3397 Fordul a kocka végre, a rank IIIas KV-1 itt nem másokat fog terrorizálni mint a woba a képzeletbeli ágyúival, hanem ő fog csúnyán szívni ha rank IVes csatába kerül, de már a rank IIIas Párduc is végzetes lesz a kis nyamvadt 76mmes ágyújának. :D -
sulouos #3396 Még most nézem, hogyhogy nincs szovjet AA járgány? -
sulouos #3395 De azok nem KV-1-esek meg 2-esek tier IV-en, hanem IS-1-2-esek :D -
Mit szólnának a kv 1 és 2-sek hogy a KT van ellenük? , bár így is lesz de kevesebb az esélye :D -
sulouos #3393 VÉÉÉGREE!! Csak nem angolul lesz? :D -
Glo #3392 eNTak holnap este 8-kor Streamel hazai idő szerint GF gameplay-t.
A warthunder főoldalán van kint a hír. -
sulouos #3391 A múltkori kínai képek között is volt ilyen tier besorolás, csak táblázatban.
Amúgy miért van tier V-ben a Henschel-tornyos Tiger B? (nem mintha számítana, de akkor is) -
Tank tech trees apparently leaked from the closed beta -
zsupeti #3389 Szerintem február előtt nem lesz elérhető a nyílt béta.
-
Susarc #3388 -
Nazarov77 #3387 Hát a fő oldalon meg az online shopban ahol meg tudod venni írja ezt "Test that is planned for December 2013" de ez se garancia mert ott a planned szócska mentőövnek, hogyha nem bírnák tartani a határidőt. -
Én nem hiszek az interjús határidőben. Már adtak egyet, nem tartották be, még csak annyit se mondtak, hogy bocsi, elcsúsztunk, késünk egy picit.
Hivatalos, honlapon kiadott határidő pedig nincs... -
Nazarov77 #3385 Szépen meg fogják csinálni élethűre, már nagyon kíváncsi vagyok rá, indulhatna már a 2. hullám, de van egy olyan érzésem hogy megint kihasználják a határidő utolsó percének utolsó másodpercét és majd dec 31 23:59kor jön. -
Na, ez már tetszik. Szépen a fejlesztők mutatják meg, hogy is működik a dolog, milyen részletei vannak, nem pedig a játékosoknak kell kitalálni, mégis hogy működik a játék.
Tetszik amit a képen látok. Remélem értelme is lesz, hogy ilyen összetett sebzésmodell van benne... -
keneseig #3383 Itt a sebzésmodell 2. része. -
Nazarov77 #3382 Azt értem én, hogy erről a képről van szó csak nem akartam elhinni, hogy nem ismernek fel egy T-34et. :D
Facebookon rendszeres ez wot meg most már WT oldalán, ott vannak ilyen durva tévedések, pl ez a napokba volt: egy kép a Jagdpanther tetejéről, erre írja valaki chatbe: kv-1? Önkéntelenül azonnal a homlokomra csaptam -
Van itt egy kép ami a T-34 moduljait mutatja:T-34 És néhányan úgy gondolják, hogy a bal oldalon lévő és a mellette "robbantott" ábrázolással bemutatott cucc két különböző tank...
-
Nazarov77 #3380 miről beszéltek? -
Sith #3379 

-
Egészen biztos, hogy nem t34, de a T-34 már valós lehet. -
keneseig #3377 Tényleg fel van cserélve. -
Rue East #3376 (arról nem is beszélve, hogy a képre van írva: "same model") -
Rue East #3375 egy pillanatig tényleg elgondolkodtam rajta, de amúgy nem, a KV-1-nek 5 fős a személyzete
amúgy senkinek se tűnt fel, hogy az ammo rack meg a radiator színei fel vannak cserélve?