The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
,,Uplay in unable to start download.Check that you have ah active internet connection and sufficient space on your hard drive then try again"
Oké oké, de van netem és van helyem is (500Gb nem elég 😮) szval nem igazán értem mi van. Van elvileg szerver is.
Valakinek volt már ilyen gondja?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
De lehet venni csak WR-t is.
most, ha megveszem a crew wild run-t, csak egy kulcsot, akkor abban benne van a crew alapjáték is?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kocajátékos vagyok (sajnos nem tudok minden nap játszani és nem is vagyok profi), ezért főként a frakció küldetések elvégzéséhez keresek "barátokat". Mivel a fenti játékoslistáról nem akarok senkit zaklatni, ezért kérlek PM-ben jelezzétek, ha felvehetlek titeket 😊
Köszönöm!
Lesz ebből is Circ

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
-
-
-
-
-
-
-
-
"Nulla tenaci invia est via"

Hogyan lehet megváltoztatni az xbox 360 controller gombjainak a funkcióit a Crew játékban?
Próbáltam a hagyományos módon, a beépített Options menüben, megvan hol lehet átállítani, de nem áll át:
Próbáltam megkeresni azt az .xml file-t is, ami a beállításokat tartalmazza. Na, azt meg nem találom.
Bármilyen megoldásra nyitott vagyok, ami a dudát átteszi a RB-re.
Köszi! <#miaz>#miaz>
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
#11976 akkor már inkább ez circ-ba
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.02.28. 02:25:39
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Ezek a jatekosok mint tobbszor olvastam a vitakat ubiforumson, a jatek adta miden "legalis" lehetoseget kihasznalva a leheto legjobb idot akarjak kiautozni, ez van, nem kell versenyzni egy ilyen redszerben ha nem tetszik. Tobb szaz ilyen jatekos van, es tobb szaz wannabe Prowallrider. Mint a videodbol latszik, sok vezetes nincs benne. 😄 De ezek a jatekosok jol elszorakozgatnak egymassal, hogy ki a nagyobb kimaxolos kiraly. lol Sajna jol behuztak sok "rendes" jatekost, amikor ezek kiderultek, bar mindig is ilyen volt majnem minden community challenge is, a summit csak egy nagyobb kiadas mas, "kidolgozottabb" kontosben. Azert ha summitrol van szo, meg mindig be lehet kerulni platinaba tiszta jatekkal is, en sokszor benne vagyok a top 5 be is, a hc ellenere, bar tartani nem szoktam mert ahoz sok grind is kell.
A time attack-ok a leggazabbak a summitban, full wallride, meg glitch hasznalat, ott nem nagyon lehet elerni jo idot. Volt hogy top 10 be voltam, de foleg inkabb top100-200-ba, inkabb a tobbi challengel hozom a pontokat.
Itt van az a motoros summit time attack amit linkeltel a wallrideolos csavorol, motorral hc-ba nagyon csuszik konnyu leesni az ivekrol, de meg igy is top 50-es idot mentem, amivel viszonylag mar eleg boldog voltam a fent emlitetteket figyelembe veve. Vezetesi segedlettel meg ugy tapad a motor esobe is mint az allat, mar csak azzal is lehetne 5-10mp-el jobbat menni.
Szoval ha nem is egy platina, de egy Arany tuti jarhato ut barkinek osszesitettbe, csak mindenhova be kell rakni egy idot/scoret, es amit komazol azon esetleg meg extra javitani. Azt azert meg hozzateszem, hogy sok tiszta jatekos hasznal slipstream-et pl, ami egy time attackon, haverokkal, jo csapatmunkavan siman hozhat akar 10-20mp-el jobb idot is. Persze ott vannak azok is akik tenyleg nagyor rarakjak magukat, es sok energiat fektetnek egy jo score eleresehez, ennyi erovel ez a 2 dolog is nagyon op, mivel rengeteg idot hozhat, es ezzel helyezes.
Ratrak
#11971 <#nevetes1>#nevetes1> <#papakacsint>#papakacsint>
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.02.24. 01:44:29
Az autópályán a sok nagyeszű drag-os miatt már a leggyorsabb C-s kocsival/motorral is csak nagy szerencsével lehet speed ezüstöt, esetleg aranyat futni.
Én megyek mindig az adott kocsival a pályán ezek meg …
Egy ilyen arkad játékban minek kell mindig elsőnek lenne fel nem tudom fogni!?
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.02.23. 20:59:26
Most naon úgy néz ki, hogy pár hétig (inkább hónapig) off leszek játékilag előre láthatólag, szóval ha valaki tud jó videót, ne tartsa meg magának 😉
<#falbav>#falbav>
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
eladó egy uplay-es fiók, amiben csak a crew található, akit érdekel írjon privátban
A summiton kivul elerhetove valik a kovetkezo 3 summit monster drift es drag versenye gyakorlasra, mig azoknak akiknek nincs wr csak a kovetkezo summit lesz hozaferheto. No comment, ez eddig az egyik leghulyebb huzas, ezeken pont nincs mit gyakorolni, a 3 nap meg amit amugy is adnak summit alatt boven eleg. Ez csak azoknak jo akiknek nincs wr, hatha megveszeik, ha igy rakapnak. Hat jo promonak se neveznem, mivel pont a monster meg a drag eleg bugos. lol
forras: Link
attos1976 #11949
Annyi a lényeg, hogy elég, ha bronzra teljesíted a kis summit-okat és elég három hogy részt vegyél a hó végin az év végihez megy 20 kell. Még több infó itt.
Ha el fogadsz néhány tanácsot az ilyen nagy billegő amcsi vasakat érdemesebb motorházról vezetni, tudom nem sokat látni úgy, de sokkal könnyebb irányítani, különben minden stabilabb nem csúszik annyira nem mondom, hogy könnyeben is fordul, mert pont a mostani Ford GT hátulról sokkal jobb majdnem derékszögben fordítható.
A másik, ha ilyen cél – végpont event van nem muszáj a kék csík alatt menni pl. az előző ilyenen az Y elágazásnál simán átmehetsz a sárga hordókon nagyon nem lassít le, mert nincs bennük víz viszont a parkban nincs forgalom.
Ratrak #11956
Amit írsz a motorosokról az rendben van, ezt az IRL-t nem lehetne lecserélni a valóság szóra? <#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.02.14. 15:47:56
#11955: a summitban vannak olyan versenyek, amiket egy adott jármű egy adott spec-ével kell megcsinálni. Ha nincs olyanod, nem csinálod meg. Ettől még lehetsz platina (nekem pl. szinte sosincs FD challenge-em és Crew time attackom, mégis van több arany-platina summitom....)
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.02.14. 01:39:33
Nekem ezekkel az „adott” kocsikkal nem megy a drift az RX7 az etalon az már annyira erős, hogy mindig csak keresztben akar menni egyenesen még bill.-el is művészet vele.
Én is szinte csak motorozok, ill. driftelek valahol esetleg csapatok San Francisco utcáin hihetetlen sebességgel a Minivel.
Ez + nem semmi. <#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.02.13. 19:51:30
a haverok a bánya... izé, dolgoznak...
vázak...
a napkelte már két keréken ért...
az (úszó)edzői lakosztályom...
a játék egyik leghangulatosabb területe szerintem
Ez csak egy bizonyos sebessegre igaz, ha nagy sebessegen tul nagy oldaliranyu erot kap, egybol tulmelegszik. Az igaz, hogy eleg konnyen szokhato, en levezettem sok 100+km kruzt autopalyan a dragsterrel, de mas a helyzet ha kimaxolni probalsz vele egy adott szakaszt. Minel agresszivebben vezeted annal nagyobb a hibalehetoseg. Probald meg csak 2-3000 ponttal megkozeliteni a scoret. Minel gyorsabban mesz, annal nehezebb lesz. Nem nagyon szoktam summiton restartolni sokat, de ez bejott, beleraktam talan 20-30 is a ket nap alatt. Majd vissza is megyek meg mert ha jol osszehozom meg ket kaput meg lehetne csipni. 😊
Driftet mar uccso videom ota nem toltam, de persze a summitosba mindig berakok azert egy idot. Bejon nagyon, de 1-2 restartnal nem csinalok tobbet, mert az ffb lefaraszt a futam vegere. 😄 Meg igy a varazsa is megmarad. Ha nagyon raerzek, mar nem lesz olyan mokas.
Makod van epp mutattam valakinek, nem egy nagy durranas, masodik probalkozasom az elozo summitrol. Latszik is, hogy az elejen meg probalom kitalalni hogy rakjam be a kanyarba. 😄 Nagyon szep iveket lehetne autozni ezzel a vassal, itt csak egy score-t probaltam berakni. Mindig drifter nyitom a summitot. 😊
Meg mindig nem javitottak a manualis valto bug-ot a summitban, igy 1 helyett R-be valt, es masodpercek mennek a lecsoba plusz. :/
ui: Ma pont be akartak hivni egy fdc-re, kb 10 mp-el kestelek le, epp nyitottam a baratlistat, erre mar irta, hogy offline vagy.
Hehogy mar lebuktass itt haver <#alien>#alien> <#alien2>#alien2>
Koszi! Az FFB sokat segit!, az a viszonyitasi alapom. Kanyarba, ahogy tapad a vas, ellentart a kormany, es kb vagom mekkora ero lesz meg ok, ami nem ad tul sokat a gumiknak. <#papakacsint>#papakacsint>
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.02.13. 01:03:25
#11943 a platina után még átmentél 27 kapun?Igennem v nemigen? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.02.13. 00:19:19
Dobhatnál fel valami driftes videót kíváncsi lennék, hogy mész kormánnyal, mert nekem úgy nem megy, de valami igazán erre való géppel pl. RX7-el a lényeg legyen hátsó kerék hajtású.
A motort is kormánnyal tolod, mert mentem úgy egy keveset szokható is, de nagyon fura volt. <#wow3>#wow3>
Ratrak #11945
Ma próbáltam azzal nem nagyon kell figyelni a gumihőmérsékletre, mert ha nem adsz hirtelen gázt nem melegszik fel inkább a pontos irányításhoz kell sokat gyakorolni, nekem is majdnem ment 4-5 próba után csak nincs hozzá türelmem. Ami a lényeg egy jó kormánnyal nem olyan vészes ott kacsázni.
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.02.12. 23:40:30
A Ruf crt3-at a legkonnyebb vezetni, de nagyon fontos a gumi homersekletet egy bizonyos szint alatt tartani. Ha betelik a mutato, attol a pontttol kozel lehetetlen kanayrodni vele, marha egyenesbe engedi magat tartani. 😄 Kanyarodasnal fontos, hogy mennyi oldaliranyu erot kap a gumi. Ezert kell megtalalni a jo ivet ill. a hozza valo sebesseget ill, hogy milyen melyen fekezel es gyorsitasz ki kanyarokbol.
<#papakacsint>#papakacsint>