13240
-
ratgab #12236 A kód alapján szerintem valami javítást hiányol a windows, de nem vagyok benne biztos. KB2670838- -
#12235 sziasztok. haverom leszedte a játékot de nem akar elindulni neki csak tölt. meg valami ilyesmit ir neki ki Windows6.1-KB2670838-x64 ha tudnátok segiteni nagyon hálás lenne érte :) -
El Gigante #12234 profilerben "allow game to adjust settings"-et kapcsold ki -
#12233 Hogy lehet 2 gombnyomással kocsit váltani? Én erről lemaradtam, pedig jól hangzik. -
#12232 Hát nekem a Logitech Profilerben 900 fokra van állítva a kormány, de játékon belül ~ +90 -90 foknál fizikálisan is végállásba kerül, felütközik a kormány. -
#12231 Az animációt nem, kormányszöget driverből. -
#12230 Hát, rég volt már a TDU korszakom, de hogy köszönőviszonyban nincs az irányításuk, az tuti. Talán a TDU2-é hasonló, de azzal nem játszottam túl sokat, kicsit csalódás volt az 1 után.
Ellenben annyira nem élhetetlen ennek sem az irányítása, sokkal rosszabbra számítottam. Pár tíz órára le fog kötni, amíg be nem szerzem a Horizon 3-at addig tuti. -
jocking #12229 Biztos velem van a baj, de nekem semmi gondom nincs az irányítással. Pontosan ugyan olyan, mint a TDU1-é volt. Mondjuk én a TDU1 és 2 között sem vettem észre különbséget az irányítás terén. Egy egy hegyről "leeséskor", elbénázott ugratáskor tényleg elég furán mozog az autó, de a "sima" úton haladáskor nincs semmi gond vele, emiatt még nem mondanám, hogy nem ér semmit az egész.
Kilátó pontok? Assassin's Creed rendszere? Sőt, a Far Cry 2-től felfelé is ugyanez a rendszer. Mind Ubisoftos játék. Egyszer kitalálta valaki, akkor kötelező mindenhova berakni.
A verseny indulással nem értem, mi a gond, az autós játékok többségében így indul egy verseny, nem a "tartsd zöldben a fordulatszámot" minijátékkal. Ami egyébként a drag versenyekben már benne van.
A jármű választás szerintem a TDU szerű játékok közül eddig szerintem a legjobb. TDU1-2-ben agyf@szt kaptam, mire egy krúz közben lecseréltem az autót (map - ház kiválaszt - garázsba bemegy - ha az autó nincs abban a garázsban, fali listáról kiválaszt - garázsból ki - imádkozás, hogy vissza tudjak kerülni úgy a haver mellé, hogy lásson is), itt meg csak két gombnyomás. Sokkal jobb, ide ez való, mert ez nem Szimulátor.
Nekem továbbra is tetszik, a hibáival is együtt tudok élni, és nekem igenis megérte azt a 4-5 ezer ft-ot, amibe került. Eddig 170+ órám van benne.
Viszont még mindig él a lehetőség, hogyha valakinek nem tetszik: nem kötelező játszani vele.
Uff. -
#12228 Kormányszöget lehet valahogy állítani? Vágom, hogy nem szimulátor de ha már kuplungot is lehet... Nekem a 180 fok kevés. Nem ragaszkodom én a 900 fokhoz, de már a 360 is nagyságrendekkel jobb lenne. -
#12227 Nézd...
Kb 2 évig aktív TDU játékos voltam a kezdetektől. Akárhogy is nézzük, ez gyakorlatilag a TDU 3.
Egy játék általában fejlődik. Vannak visszalépések, mellékvágányok, de ha folyamatában nézzük, a játékok fejlődni szoktak.
Mostmár egy 4-5 órát eltöltöttem vele, még nem megalapozott így sem a véleményem. Amit eddig láttam;
TDU; Fizikai alapú irányítás, sok-sok hibával, élvezetes, bár semmit mondó játékmenet. Összességében azt lehet mondani, a maga idejében egész jó játék lett volna, ha a support az elvárhatót hozza. (Nem hozta.)
TDU2; Mivel sokan hisztiztek az irányítás miatt, átszabták. Borzalmasra. A közösségi részt próbálták erőltetni. Gyakorlatilag egy hatalmas visszalépés volt az egész. Míg a TDU-t, vagy 4x megcsináltam 99%-ra, addig a kettőt egyszer sem volt kedvem. Még a béta folyamán egyszer felderítettem Ibizát. 1x. Nekiugrottam néhányszor, míg a steam fiokom ki nem pakolták.
The Crew. Az irányítás nem annyira borzalmas, mint a kettőben volt, de még mindig nem fizikája, hanem irányítása van. Ez egyszerűen elfogadhatatlan. Már 15-18 éve léteztek valós fizikai alapokon nyugvó autós játékok. NEM szimulátorok! Mondjuk az NFS porsche. Nem lehet azzal vádolni, hogy szimulátor lett volna, de mégis, fizika volt benne. Ettől sem egy Assetto Corsa irányítást várok, (vártam.)
A térkép, amennyire eddig láttam, lenyűgöző. Akarnék se tudnék belekötni. (Nem is akarok)
Játékmenet; Komoly, hogy egy autós játékban az Assasin Creed rendszerét kell követni? Ott kilátó pontok, itt radar-antennák vannak... jó, hogy nem kell leugrani róluk... Ugyan akkor a versenyek, (így, első blikkre, szerény nyelvtudással,) követhetetlenek. Biztos rájövök majd, mit és hogyan, milyen sorrendben, de koránt sem egyértelmű. A térképet töltelék dolgokkal rakták tele, szlalomozz, és hasonlók... (Jó, a térkép nagy, nehéz tartalommal telerakni, valahol megértem) Az autók kiválasztása, a versenyek indítása megint az érdekes kategória. (Mi az már, hogy a verseny megy, elindultak a járművek, mire az irányítást megkapjuk? A RAJT ugyan úgy egy verseny része. Vagy tévednék?) A jármú választás megint érdekes.
Sokáig tudnám folytatni.
De sok dolgot még nem láttam, nem tudok. Első blikkre... Örülök, hogy nem került pénzembe. Ha pénzt adtam volna érte, csalódott lennék. A közösségi rész még hátra van, nem próbáltam. Mindenesetre, még próbálgatom egy darabig.
Ahhoz meg azért hadd ragaszkodjam már, hogy lehet véleményem... Akkor is, ha történetesen nem fizettem a játékért. Akinek nem tetszik, nyugodtan átugorhatja nem sértődöm meg érte. Nem flémet akarok kelteni, nem a játékot szidni. Mindössze csalódott vagyok. -
#12226 sziasztok! a különböző városokban lévő autó szalonokat hogy lehet feloldani?
megfelelő szint kell hozzájuk vagy csak simán meg kell találni a map-on? -
Quqa #12225 Mit gondolsz ki dolgozik ingyen?
Igaz már alapjaiban elcseszték (ami persze nekünk kedvez), mert ha eleve ingyenesen adták volna ki és mikró tranzakciós lenne (értsd: kapsz pár alap kocsit, gyenge tuninggal, pár festéssel, de ha kell a top verda, fénysebesség tuning, pöpec matrica akkor fizess valós lovettát érte) sokkal nagyobbat szakítottak volna.
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.09.14. 23:23:29 -
ratgab #12224 Hogy átbasztak, hogy kaptál egy 100+ órás játékot ingyen, amiért mások (10 000-ért vettem 2 éve ha jól emlékszem) fizettek....Szemetek... -
#12223 A rohadt gecik, egy csomó featuret meg az autókat a régi specekkel ingyen adták, hogy dögölnének meg :D
Sokkal jobb volt a TDU-ban a default cart látni mindenkinél ha nem volt meg a megapack :D -
#12222 Ez meg a másik. -
#12221 Sok játéknál csinálják ezt, egyszerűbb egy build-el foglalkozni mint 3-4-el. A felhasználónak is jó, a fejlesztőnek és az üzletnek is. Az más dolog, hogy nem vagy képben az üzleti/szakmai világgal, de ezzel nincs is gond. El kell fogadni:) -
#12220 másképp nem látnád a dlc-s tartalmakat amit mások használnak... -
#12219 Az szép. pofátlanság és átbaszás a felsőfokon.... -
#12218 A Wild Run-t kaptad, minden DLC benne van a játékban, csak hát fizetned kell hogy használhasd is:) -
#12217 A menü mindig wild runt fog kiírni mert sok funkciója ingyenes. Azt nézd meg hogy tudsz-e felrakni drag spect. -
El Gigante #12216 Sziasztok! Aki kormánnyal játszik, alap beállításon tolja vagy van egy két trükk? Amúgy nincs gond vele, a belső kamera zavar hogy utánafordul a kormányzásnak, azt ki lehet kapcsolni? -
jocking #12215 Miért mire számítottál, szimulátorra? Soha nem volt az, nem is próbálták soha annak beállítani. Ha meg nem tetszik, nem kötelező vele játszani. Pláne nem kötelező fikázni. -
#12214 izé... sztem mi a wild runt kaptuk ingyé arcok:
wat
szerk: Nem sajna, mert a folytatásra nyomva a pofámba tolta h vegyem meg a wr-t mert az úgy sokkal jobb lesz nekem megszűnik a hüvelygombám, a föld fordítva fog forogni stb..
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.09.14. 19:44:50 -
#12213 hogyne, Ubi 60-ra is kell valami... -
tutyimutyi2 #12212 Miért van az hogy telepíteném a játékot kiválasztom hogy hova telepítse meg elfogadom a felhasználási feltételeket utána pedig olyat ír ki hogy vagy nem aktív az internetkapcsolatom vagy pedig nincsen elég hely a meghajtón(kb 3,5-szer annyi hely van még ezen a meghajtón mint amennyi kell) -
#12211 üdv, egy layerben max 8 játékos lehet.. szóval szinte mindegy, hogy hol vagy :D -
Fantasy18 #12210 üdv skacok! msot beszereztem ingyen a crewt... egy kérdés ebben van olyan hogy szabadon császkálok az országban és összefuthatok bárkivel? vagy csak versenyeken találkozok playerekkel? ha van benne akkor hol tartozkodnak legtöbben? -
#12209 Helló
Hogy lehet csapatot toborozni ?? -
Stockbauer33 #12208 Mit vártál tőle?Csak pár mondatba -
balazsgigi #12207 Neked! -
#12206 Meg akartam venni, szemezek vele egy ideje.
Meg kell mondjam, unalom űzésnek éppen elmegy kategória. A pályatervezés kiváló, (amit eddig láttam belőle) viszont az irányítás, kamerakezelés, játékmenet egyszerűen csapnivaló. Szégyen kiadni egy ilyen játékot, 2014-15-ben.
1 forintot nem ér, nemhogy ezreket! Aki akarja, szedje le ubitól, míg ingyenes. ennyit megér. Többet viszont NEM! -
#12205 Hát milyen köcsögök mi, hogy nem az összes DLC-vel adják.. Ilyet.. -
#12204 nincs ebbe semmi szép gesztus.. odaadják az alapjátékot, aki akarta már rég megvette.. aki meg nem, azt most hátha sikerül becsábítani és megveszi a két nagy dlc-t meg a plusz autókat.. :D -
#12203 Talán ennek köszönhetően kicsit fellendül!! :) Én is meg akartam venni anno, most itt a lehetőség ingyen, szép gesztus ez. :) -
#12202 Az persze, én is elvoltam anno az alappal 100 órát:) -
#12201 Ettől függetlenül így is elég korrekt ajándék :) -
#12200 Nem lesz benne semmi, csak az alapjáték. -
#12199 de jo en is most akartam megvenni (regota szemezgetek vele de mindig volt valami mas amit megvettem helyette) de igy akkor varom az ajcsit :) amugy ebbe az ingyenes temaban benne lesznek a DLC-k is? -
#12198 de jó hogy nem vettem meg :D -
#12197 ubi.com