thecrew.jpg
  • jocking
    Biztos velem van a baj, de nekem semmi gondom nincs az irányítással. Pontosan ugyan olyan, mint a TDU1-é volt. Mondjuk én a TDU1 és 2 között sem vettem észre különbséget az irányítás terén. Egy egy hegyről "leeséskor", elbénázott ugratáskor tényleg elég furán mozog az autó, de a "sima" úton haladáskor nincs semmi gond vele, emiatt még nem mondanám, hogy nem ér semmit az egész.
    Kilátó pontok? Assassin's Creed rendszere? Sőt, a Far Cry 2-től felfelé is ugyanez a rendszer. Mind Ubisoftos játék. Egyszer kitalálta valaki, akkor kötelező mindenhova berakni.
    A verseny indulással nem értem, mi a gond, az autós játékok többségében így indul egy verseny, nem a "tartsd zöldben a fordulatszámot" minijátékkal. Ami egyébként a drag versenyekben már benne van.
    A jármű választás szerintem a TDU szerű játékok közül eddig szerintem a legjobb. TDU1-2-ben agyf@szt kaptam, mire egy krúz közben lecseréltem az autót (map - ház kiválaszt - garázsba bemegy - ha az autó nincs abban a garázsban, fali listáról kiválaszt - garázsból ki - imádkozás, hogy vissza tudjak kerülni úgy a haver mellé, hogy lásson is), itt meg csak két gombnyomás. Sokkal jobb, ide ez való, mert ez nem Szimulátor.

Nekem továbbra is tetszik, a hibáival is együtt tudok élni, és nekem igenis megérte azt a 4-5 ezer ft-ot, amibe került. Eddig 170+ órám van benne.
    Viszont még mindig él a lehetőség, hogyha valakinek nem tetszik: nem kötelező játszani vele.

Uff.