jocking#12243
Nem bántódtam meg semennyire. :)
Elsőre is értettem, hogy miért nem tetszik az irányítás, de az én véleményem továbbra is az, hogy ez elsősorban arcade. A TDU-khoz képest valszeg azért nem érzek különbséget, mert azokat sem, és ezt sem hardcore módban tolom. Egy olyan játéktól kár lenne elvárni bármilyen fizikát is, amiben egy 1950-es évekbeli Mercedes simán megy 400 km/h felett. Nem arra szánták, hogy azok szórakozzanak vele, akik tudnak vezetni, mert akik tudnak vezetni, azoknak ott a "nagy" a szórakozásra, nem kell hozzá számítógép. :D
A "toronymászós" baromságra meg továbbra is áll a kijelentésem: Ubisoftos játék, és az Ubisoftos játékoknak az az első és legfontosabb ismertető jegye, hogy toronyról kell felderíteni a térképet. Ha csinálnának egy stratégiai játékot, abba is beletennék, az tuti. Én is rühellem a toronymászást az összes ubis játékban, de ha egyszer megvannak, utána már legalább nem kell velük többet foglalkozni.
A verseny startjánál is értettem a problémát, de továbbra is az a gond ezzel, hogy ez nem szimulátor, és csak a szimulátorokban szokott úgy lenni a rajt, ahogy te leírtad. Én speciel egyik Codemasters-es F1 játékban se tapasztaltam még, hogy nekem kéne a rajthelyre felállni. Ott is úgy van, hogy állsz a gázon, aztán ha zöld, elenged a láthatatlan kéz.
Btw, vannak itt a fizikánál nagyobb gondok is, pl. hogy konkrétan nincs az autókban belső visszapillantó tükör...
Ok, hogy valakinek ezek a dolgok nem tetszenek, de ezeken át kell lendülni, ha a maradék egyébként bejön. Csak azért próbáltam ellenvéleményt mutatni az első írásodhoz, mert ok, hogy nem tökéletes a játék, de értéktelennek nevezni azért kicsit erős volt.