13240
-
ratgab #12276 Nálam kilép simán. -
ratgab #12275 Nagyon szivesen! -
#12274 Őszintén bevallva, nem értem a dolgot. Abból, hogy még itt vagyok, látszik, hogy érdekel a játék. Viszont túllépni nem tudok azon, (Mivel ugye nem értem a miértjét) hogy miért script alapú mostanában rengeteg autós játék, és miért nem fizikai motor dolgozik alatta. Felfoghatatlan. És dühít, hogy összedobnak egy kiváló, hatalmas térképet, jó néhány licencet beszereznek, és ez lesz belőle.
Kamerakezelést visszaszívom, elsőre nem vettem észre, hogy változtatható. (ez spec egy jó pont) a történet erőltetett, nem is értem minek kell, az ubis kilátópontok... megint érdekes húzások. Az AI érdekes, 10mp a különbség, 2 chekpointtal a vége előtt, utsónál 6 (Javamra) erre a célvonal előtt 5 centivel beelőz, Időnként vannak láthatatlan akadályok, és crew-nak hívni azt a játékot, amiben 8 személyesek a layerek... Bátor (vagy botor?) lépés.
De azt kell mondjam, annyira nem rossz az összkép.
Na, eléggé benyaltam magam, vagy még dolgozzak rajta? -
Stockbauer33 #12273 nálam semmi mert nem játszok ezzel a (szaral) ;).Nálad?
#12206 Unalom űzőnek? :DDDDDDDDDDDD
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.09.19. 16:54:04 -
#12272 #0_35 van másnál is? -
Lacika_83 #12271 Persze, rögtön írtam nekik, hogy valaki belenyúlt.
Remélem mást már nem nagyon csesztek el benne a rohadékok...
Mégegyszer köszöntem a segítséget!
-
#12270 Priviben jött kérdés:
Most, hogy ingyenes a játék Uplay-en gondoltam letöltöm. Le is jött a 21,33 Gb.>Elindítom és azt írja ki, telepítés 1/2.Több óráig hagytam had töltsön, de semmi. Letöröltem és újra letöltöttem de ugyan ez a probléma. Gépem: Intel Core i3, NVIDIA GEFORCE 920M, 4Gb ram, Win 10(64bit). Válaszotokat előre is köszönöm.
USzabi21. -
#12269 Nincs mit!
Remélem azért supporttal is felvetted a kapcsolatot! Ha ilyen történik akkor mindenképp jelezz nekik, így legalább lesz valami nyoma, ki tudja még mit csináltak az accoddal :)
Írsz nekik mi történt, hogy utána gyorsan változtattál ezt-azt. -
Lacika_83 #12268 Mr. Morrison, Mr. jocking,
köszönöm a tanácsot, beállítottam a kétlépcsős bejelentkezést.
Most pedig megyek és átnézem, melyik kocsimat barmolták még össze. + indulok barátokra vadászni...
Szóval még egyszer köszönöm! :)
Utoljára szerkesztette: Lacika_83, 2016.09.17. 21:12:37 -
#12267 Miért van az, hogy nem tudunk ismerősömmel egymásra csatlakozni? A képénél egy piros x-van mi lehet a gond ?
-
jocking #12266 Kétlépcsős azonosítás pont erre van.
Leírás a témában
Bekapcsolod, telefonra felrakod google áruházból a Google Hitelesítőt, és onnantól csak úgy lehet belépni, ha loginkor beírod a telefon által generált random kódot. -
petyahun2 #12265 szeretném megkérdezni aszt hogy hogy nem indul el a játék nekem is appcrash-el.... míj meglepő intel q6600 4magos procim 4gb ramom és radeon r7 250-em van 1gb gddr5 vram-al kérdésem az hogy miután leszedtem tegnap előtt elinditottam és ment közel fullon 40fps-el de már relatíve késő volt lefeküdtem és ma akarok vele játszani mi az isten ............... nem akar indulni ? minden ugyan az mind kétnappal ezelőtt volt csak appcrash-el -
#12264 két lépcsős bejelentkezést kapcsold be.
-
Lacika_83 #12263 Sziasztok,
a tanácsotokat szeretném kérni:
nagyon úgy néz ki, hogy feltörték a Uplay account-omat. Vagy legalábbis erre tudok gondolni, mivelhogy le lett cserélve a profilképem, a Uplay-es hátterem, és a Crew-ban lévő járgányaim is meg lettek buzerálva. Pluszban az összes barátom ki lett törölve.
Azóta megváltoztattam a bejelentkezési mail címemet és jelszavamat, de gondolom ez vajmi kevés. Ki tudom ezt védeni valahogy a jövőben, vagy törődjek bele, hogy bármikor belemászhatnak. Igazából a barátlistámon kívül más veszteség nem ért, csak ennyi erővel a komplett játékomat tönkretehették volna, mert a kezdetektől fogva tolom, és nem kevés időm van benne.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
hangacsi #12262 Ha elindult, nekem sincs vele gondom. És tetszik is. Anno a TDU1/2-t rengeteget toltam, tisztára nosztalgikusnak érzem ezt a játékot. És van benne egy kis NFS Underground is. Szóval bejön. -
#12261 Hogy nekem semmi baja sincs a játéknak, gyönyörűen fut, élvezem is...:)
Utoljára szerkesztette: RiCSi1234, 2016.09.17. 10:06:19 -
#12260 Köszönöm a választ. Így is próbáltam de 20 indítás után sem változott semmi. Töröltem uplayel együtt, újraraktam, drivert frissítettem, dx is.
Láttam valahol, hogy az InsHelpert kell kilőni feladatkezelőben, de az telepítésnél olyan rövid idegig látható, hogy időm sincs leállítani. -
#12259 Nálam meg a vsync-el vannak bajok csak hogy bővítsem a buglistát :D
Hiába megy beton stabil 60fps-el maxon, ha egyszer csak fogja magát, és szó szerint elkezd remegni a kép kb 5-6 másodpercen keresztül. Utána mintha mi sem történt volna, megy tovább normálisan. ...és sajna ezt elég gyakran eljátssza. -
hangacsi #12258 Nekem is nagyon sokszor ezt csinálja és nem tudom miért. Miközben letöltöttem a Crewt, pont frissített a Windows update is, lehet az zavart be.
Minden esetre vagy többször kell kattintgatni az ikonjára, mire elindul, vagy az óra mellett jobb klikk a uplay ikonra, és utána ott válaszd ki a the crewt. Az utóbbi módszerrel eddig mindig elsőre elindult. -
#12257 Nos, gondoltam így ingyen kipróbálom én is a játékot, de lassan kezdem feladni, hogy elindítsam. Letöltődik uplayen, rákattintok a játék gombra aztán a feladatkezelőben látom, hogy megjelenik a The Crew exe és ki idő után el is tűnik. Se hibaüzenet, se semmi csak visszaugrik uplayre. Valaki tudna ebben segíteni mit tegyek? -
#12256 Érdekes egy játék ez, kilépni még mindig nem lehet belőle normálisan, csak úgy: a kilépés gombra kattintva a játék működése leállt, azt hittem ezt 2 év alatt sikerült javítani, mert anno már a bétában is ez volt.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.09.16. 22:27:40 -
Sipylos #12255 Ez a renőrös buziság megint közösségi térdenállva kikönyörgés volt mint a WR? Mert erről a kívánságról se hallottam, az 5milliós résztvevő hangja valahogy megint nem jött át nekem. Természetesen ha majd meg akarod venni, azt már csak WR-al együtt veheted meg. Crew, ahol mindíg egyedül vezetsz :) -
#12254 Na igen... Egyéni kinézet, egyéni rendszámok... Szabadon választható színek, spoilerek... Sztori meg annyi, hogy legyél Te és a bandád a sziget ura... 2x32 fős layerek... (32 fő 1 bandából, klubból) klub, avagy bandaversenyek... Ki lehet helyenként szállni a kocsiból, mondjuk parkolókban, és ott megcsodálni a haverek gépcsodáit...
ja, és folyamatos bugjavítás... -
Gibor #12253 Én pl a tükröt is lenyelem meg a scriptelt fizikáját is a crew-nak mert az irányítás így is élvezhető, viszont engem az bosszant hogy eladják MMO-ként és kapunk egy sztori módot és 1 karaktert és fekete üvegeket a haverok kocsiján... A sztori totál felesleges és szar, semmi értelme és még csak saját karaktered sincs mert krúz közbe is 8 alex ül a kocsikban... -
jocking #12252 Thx a tippet, bejött. :) -
#12251 TDU sem volt egy etalon játék. Gyakorlatilag az elsők közt vettem meg. Első nyárig, (azaz sok-sok hónapig) uninstall esetén vitte a rendszert is magával, ha lemez behelyezése nélkül csináltad... Az irányítás? Én sem vagyok az a kifejezett Fittipaldi, de abban azért egyezzünk meg, hogy a legjobb scriptes irányításnál is fényévekkel jobb, még a legcsapnivalóbb fizikai motor is. Igazság szerint abban egyetlen olyan eleme volt az irányításnak, ami sok-sok sírásra adott okot, ez pedig a repülés. Azaz, 400-nál elszálltál. (Bár a véleményem akkor is az volt erről, hogy 400-al nem sok ember ment rá még ugratóra, aki pedig, hasonló sebességgel megtette, ugyan így elszállt...Elég csak megnézni egy-egy kanyonon való átugrást, 120-150-200 Mph-s sebességnél. Youtube tele van vele.)
De nem akarom azt sem védeni! Rengeteg hibája volt.
Viszont a visszapillantó hiánya, és az, hogy a már akkor is 8 fős layerek amik sok-sok kritikát kaptak maradtak... Mindenesetre érdekes.
Így, néhány órával a hátam mögött a The Crew-ban, azt kell mondjam, elsőre nagyobb csalódást okozott, mint amit most érzek. Annyira nem rossz, mindenesetre fájó, hogy azóta sem történt a térkép méretén kívül más előrelépés, csak visszafejlődés. Koránt sincsen annyi jármú, (Ha jól rémlik, a végén, megapackal együtt 146 autó volt benne.) Az irányítása script alapokra költözött, (Magyarázza már el nekem valaki, hogy az fejlesztői szemmel miért jobb a valódi fizikánál?) A karaktered nem testre szabható, a versenyek rendszere nem előnyére változott, stb.
Az sem volt, ez sem egy hibátlan játék. De, így néhány óra után azt kell mondjam, azért játszható kategória, még ha ezzel nem is fogok 2 évet, és sok 10000Km-t eltölteni, mint azzal. -
#12250 A TDU1-ben szerintem nem volt rossz az irányítás, az össze-vissza dobáló pálya és a nyolcvan centis padkák voltak benne szörnyűek. A hangok se voltak rosszak, pl a Ford GT nagyon kellemesen röfögött, de persze ez az egész ízlés kérdése. Ami nagyon jó volt benne, hogy elég aktív modder közössége volt, sok autó és hang volt hozzá, de ettől függetlenül valóban ezer sebből vérzett szegény. Ebben a műfajban a Horizon 3-ra leszek kíváncsi, anno még egy 1-el játszottam, de az nem vett meg kilóra, remélem ez megfog.
Egyébként ez a Crew még mindig kellemes csalódás számomra, tegnap elértem a 10-es szintet (wow:D), lecseréltem a Challengert egy Z4-re, viszont ehhez street specben alig van visual tuning (motorháztető, spoiler egyáltalán nincs). Gondolom más specben több kiegészítője lehet. Később még nyílhat ehhez más alkatrész vagy minden elérhető rögtön? -
Quqa #12249 Szerintem a TDU irányítása is csapnivaló volt a jármú hangok meg iszonyatosak 2 óra után töröltem is.
Ennek soha semmi köze nem volt a valósághoz. A megjelenéskor nagyon finoman fogalmazva is egy fos volt, csúszott mászott minden a legkisebb dobbantó után elszállt minden mintha csúzliból lőttek volna ki. 400-ról (satu)fékezve 5 méter alatt megállt minden. Na ezeket valamelyeset javították. Mellesleg menüben lehet kicsit finomítani a jármű mozgásán tetszés szerint
A kezdetekkor pl. ha nekimentél egy civil kocsinak mintha falnak mentél volna (ez a valóságos) aztán a sok vérpistike sírás – rívása miatt megváltoztatták többek között ezt is.
Különben a D-s kocsik (rally) fizikája egész jól sikerült, nekem speciel F.A.-ban (full assistance) jön be az a legjobban.
Sok hibája van a játéknak pl. egy GTR Evo után nem tudnék egy métert sem menni itt, hozzá kell szokni ez ilyen, de a satelit antennákkal semmi bajom. Annak az a lényege, hogy bejárd a térképet megismerd a pályákat, látnivalókat és e folytán megnyílnak előtted a különböző területeken levő kihívások, versenyek stb.
Ha zavarnak a skill kihívások autókázás közben (többek között) ki lehet kapcsolni, megjelenéskor ez sem volt!!
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.09.16. 01:06:51 -
ratgab #12248 Win7 updater úgy szar ahogy van (ezért először le kell állítani a winupdatert...Keressetek rá vannak jó leírások...Majd ha leállítottátok a folyamatot teljesen utána fel fog menni az update manuális telepítés folyamán..)
Segítek kicsit: 1. lépés itt: http://ccm.net/faq/15286-how-to-disable-updates-in-windows-7
és/vagy
2. lépés https://www.youtube.com/watch?v=vWd4k2OggJY
Mindkét ablakból újra lehet indítani, ha manuálisan tudtátok telepíteni a frissítést.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.09.15. 22:43:21 -
jocking #12247 Más.
Ismerősöm is "megvette" a játékot. Letöltötte, de nem bírja feltelepíteni. A telepítés utolsó lépése (6/6) megakad, nem rakja fel a "Windows6.1-KB2670838-x64" csomagot, akármilyen hosszú ideig is hagyja ott a gépet. A nevezett windows frissítéscsomagot manuálisan, a microsoft support oldaláról letöltve sem tudja feltenni. 64 bites Windows 7 SP1-et használ.
Valami ötlet a megoldásra? Xar, mert így nem tudjuk együtt tolni a gémet. -
#12246 Aláírom, lehet az erős volt, valóban. Nem tudom jól megfogalmazni, az a lényeg, hogy terveztem a megvételét. És akár milyen keveset fizettem volna érte, sokallnám... Nem értéktelen ettől még... Csak ez már a harmadik TDU, ami nem áll össze. És, ha az alap koncepciót nézzük, akkor valljuk be; Ez már a totális hozzá nem értés mintapéldája. Ezt a koncepciót elba.... izé elszúrni, már művészet.
És hogy nincs visszapillantó.... Na igen. Szóval azt már ragozni sem érdemes. Minek? Önmagáért beszél...
Utoljára szerkesztette: Dante73, 2016.09.15. 22:07:08 -
Ratrak #12245 A fizikával kapcsolatban egyetértek veled, a játék fejlődésével kapcsolatban nem annyira (elég sokat fejlődött ám az évek alatt). A térképről a töltelék dolgokat egy klattyintás eltűntetni menüből, és akkor nem zavarnak (én is el szoktam). A felfedezési potenciál órási a játékban, landmarkok is szuperek lettek. Az autóválasztékkal semmi gond nincs (ok, japán autó lehetne több), a fejlődés a játékban valóban szörnyű - de ez általában máshol is el van cseszve, nem véletlenül írom mindig, hogy a legjobb spec a full stock, kár, hogy semmi verseny nincs velük, mert ott még van "lelkük" az autóknak, később már minden egyformán mozog (úgy értem, minden, mondjuk 1100-as P-s autó azonos kb. Ez kell a versenyeknél az esélyegyenlőség érdekében, értem én, de közben pont a "lényeg" veszik el.) A sztori... nos, számít az egyáltalán bárkinek a megjelent n+1 NFS-inkarnáció után?!? Optikai tuning is tök jó szerintem, kicsit nehéz látni a különbségeket amiatt, hogy állandóan "szétszedi és összerakja" az autót, de ez megszokható. Akik több layeres matricákat akarnak, az megint a lényegtelen kategória nálam, de ízlések és pofonok - nekem spec. nem hiányoznak, vannak nagyon jó matricák, szuper színek, klassz a kétszínű festés lehetősége is és tök jók a tuning-elemek is.
Photo mode. Na, csak ezzel több időt eltöltöttem, mint te az egész játékkal. :)
Amit igazán elcsesztek, az az, hogy 8 player lehet egy layerben. Így az egész crew-ötlet meg "autós MMO" szöveg súlytalan. Na EZ hiba a játékban. Az, hogy radar antennák vannak, meg szlalom skill, az kb. olyan súlyú a multi buktához viszonyítva, mint a lepkefing egy T34-eshez képest.
A hatalmas és változatos térképnek és a változatos autólistának köszönhetően én szerintem több, mint 400 órát töltöttem el már a játékban autókázva, és motorozva (amik tök jók lettek, és nem, reális motor-fizikával én még nem találkoztam számítógépen evör, de ettől még iszonyú élvezetes egy motorral úgy menni, mintha valóban ott ülnél - tehát nem az elmebeteg baromállat módra gondolok). És még mindig szeretek néha "A-ból B-be menni", végigcsapatni egy-egy szerpentinen, mert jó érzés, még egyedül is. Jobb lenne Assetto fizikával, nyilván, de így is jó. Néhány autónak kifejezetten eltalálták a hangját, és ha nem nyélgáz-hirtelenfék-szalagkorlát-sebajnyélgáz üzemmódban veret az ember, akkor igenis kijön a kocsik közti különbség, és a viselkedésük is néha egész hihetőnek tűnik, mondjuk egy 1.2-es szorzóval (tehát 120-nál csinál olyat, mint a valóságban 100-nál) szerintem. Még mindig full stockról beszélek, a specek teljesen elcseszik a dolgot.
A kocsiváltásnál nem vagy kötelezve arra, hogy két kattintással csináld. Visszaautókázhatsz a garázsba, és válthatsz ott is, nem tiltja a törvény, meg a játék sem. De nem kötelez rá, és ez egyértelműen előnyére válik.
Az FFB tragédia. Főleg Asetto után. Ez tény. A versenyek az idiótáknak kedveznek, sajnos ez is nekem fájó tény. (ha óvatosan mész és nem töröd össze magad, lassabb vagy, mintha csapatsz, mint az őrült, és néha ütközöl - frontális karambol esetén többször csak 50km/h-t vesztesz és mész tovább, cserébe ha óvatosan elkerülöd a karambolt, sokkal lassabb leszel... ez az árkád jelleg miatt van így, és én pl. emiatt nem is nagyon szeretek pvp-zni.)
De szumma szummárum: nem nagyon van olyan játék, ami ezt a csomagot ennél jobban adná jelenleg. Forza Horizon? Nincs 'boxom, PC-m van, onnan keressünk címet... De amit láttam FH-videót, amiben ment a tag az aventadorral 300+, majd leesett az útról a szántásba és MÉG GYORSULT EGY KICSIT, na, itt mondtam, hogy ooooookkkéééééé, kösznem... :)
Jah, ha már a fizika terén ennyire értjük egymást: Driver SF megvan? Az neked hogy' tetszett? (most csak a fizikát kérdezem) Mert nekem eddig az árkád-jellegű játékok közül az jött be eddig a legjobban.
U.I.: Porsche Unleashed, az mekkora játék volt már!!! Ugyanakkor az emlékek mindent megszépítenek, ezt ne felejtsd el! Ami akkor nagy szám volt, lehet, hogy ma már megmosolyogtatna (és most a fizikára gondolok, nem a grafikára, ami természetesen gagyinak hatna ma) De mondhatom azt is, hogy pl. az ős NFS-ben (ráfért egy CD-re, és a nagyrésze így is a videók voltak, 486 DX4-100-on toltam, és egyszerűen imádtam benne pl. a Vipert, mert olyan hosszú burnoutokat lehetett vele tolni, mint semmivel addig sem, azóta sem... :) ) volt az első és utolsó normális rendőri üldözés, ahol nem öngyilkos baromként felöklelni akartak, de ha megelőztek, akkor kampec... ezt azóta nem csinálták meg egyetlen árkád játékban sem jól, pedig eltelt már mennyi is? 15 év? 20? Szóval értem én, amikor a fejlődés hiányát emlegeted... ;)
Utoljára szerkesztette: Ratrak, 2016.09.15. 22:03:44 -
jocking #12244 Erről a módszerről nem tudtam, mivel soha nem használtam a pályaszerkesztőt. Megy egyébként is, ez csak egy kiskapu, hivatalosan úgy kellett csinálni, ahogy én csináltam, és a fejlesztők gondolták, hogy így jó lesz. De miután már nem TDU2-zünk, így nem is számít...
Utoljára szerkesztette: jocking, 2016.09.15. 20:48:49 -
jocking #12243 Nem bántódtam meg semennyire. :)
Elsőre is értettem, hogy miért nem tetszik az irányítás, de az én véleményem továbbra is az, hogy ez elsősorban arcade. A TDU-khoz képest valszeg azért nem érzek különbséget, mert azokat sem, és ezt sem hardcore módban tolom. Egy olyan játéktól kár lenne elvárni bármilyen fizikát is, amiben egy 1950-es évekbeli Mercedes simán megy 400 km/h felett. Nem arra szánták, hogy azok szórakozzanak vele, akik tudnak vezetni, mert akik tudnak vezetni, azoknak ott a "nagy" a szórakozásra, nem kell hozzá számítógép. :D
A "toronymászós" baromságra meg továbbra is áll a kijelentésem: Ubisoftos játék, és az Ubisoftos játékoknak az az első és legfontosabb ismertető jegye, hogy toronyról kell felderíteni a térképet. Ha csinálnának egy stratégiai játékot, abba is beletennék, az tuti. Én is rühellem a toronymászást az összes ubis játékban, de ha egyszer megvannak, utána már legalább nem kell velük többet foglalkozni.
A verseny startjánál is értettem a problémát, de továbbra is az a gond ezzel, hogy ez nem szimulátor, és csak a szimulátorokban szokott úgy lenni a rajt, ahogy te leírtad. Én speciel egyik Codemasters-es F1 játékban se tapasztaltam még, hogy nekem kéne a rajthelyre felállni. Ott is úgy van, hogy állsz a gázon, aztán ha zöld, elenged a láthatatlan kéz.
Btw, vannak itt a fizikánál nagyobb gondok is, pl. hogy konkrétan nincs az autókban belső visszapillantó tükör...
Ok, hogy valakinek ezek a dolgok nem tetszenek, de ezeken át kell lendülni, ha a maradék egyébként bejön. Csak azért próbáltam ellenvéleményt mutatni az első írásodhoz, mert ok, hogy nem tökéletes a játék, de értéktelennek nevezni azért kicsit erős volt. -
#12242 Huh, nem mondod, hogy így váltottál autót a TDU2-ben!?
Escape > Pályaszerkesztő elindít > Új race szerkesztés > Autó kiválaszt > Escape -- gyors, biztonságos, egyhelybenállós, layerbenmaradós
Utoljára szerkesztette: chase, 2016.09.15. 20:42:33 -
#12241 Nem bántani akarlak, ne érts félre kérlek!
De ha nem látod a különbséget a TDU-TDU2-The Crew irányítása közt... Akkor nincsen miről beszélni.
Nem bántani akarom a játékot! Koránt sem! A térkép pl király. (Nem a map, hanem maga a pálya, világ értelemben)
Amikor egy ilyen játékot elindítok van egy várakozás az emberben. Ennek nagyon kevés játék képes megfelelni. 10 évben jó ha van 1. De vannak fokozatok. A legtöbb azért hozza az elvárhatót, és van egy egységes képe. Ez sajnos felemás. A pálya nagyon jó, a többi meg... finoman szólva is gagyi. TDU is ilyen volt, de a hibái megbocsáthatók voltak.
Próbálom leegyszerűsíteni. Egy autó az életben viselkedik valamilyen módon, amit az életben lévő fizika, és az autó felépítése közösen alakít ki. Aki ült már autóban, látott néhányat, az az autó viselkedésével tisztában van, van egy képe róla. Ennek kell megfelelni úgy, hogy az erőforrásokkal is kedvezően bánjon egy számítógépen, valamint a közönségnek is megfeleljen. Nem könnyű feladat. Viszont akkor, ha a gumik azok a pontok, amin van egy fizika számolva, túl nagy gond nem lehet. Akkor a kanyarbelső-hátsó kerék "körül" fordul el az autó, a csúszások kiszámíthatóak, stb. Akkor fizikáról beszélünk. (TDU)
Aztán van az, mikor a játékban egy doboznak tekintjük, és annak egy tetszőleges pontja körül mozog az autó. Ezt scriptekkel oldják meg. Ilyenkor az, akinek némi köze van az autókhoz, meg sem tud mozdulni, (kis túlzással,) mert nem tudja, mire számíthat. Újra kell tanulni a vezetését. (TDU2, The Crew)
Kilátópontok. Örömömre szolgál, hogy így működnek az ubi játékok. Csak mi közöm hozzá? Ez egy Assasin Creedben működik. Egy autós játékban, ami korszerű, egyszerűen.. ökörség. (GPS? Hallott róla valaki? Esetleg térkép? Még életembe nem utaztam semmi ismeretlen helyre, térkép nélkül. Ma már GPS nélkül. EGYSZER SEM másztam fel egy épület tetejére, hogy megnézzem a térképet... Ez az ókori Londonban elmegy. Egy autós játékban NEM.
Irányítás, ill autóváltás. Többféle játékstílus van. Én szeretem, ha "realisztikus" a dolog. El kell mennem a verseny startjához, "haza kell mennem" egy másik autóért stb. Ha lehet menüből autót választani, annyi baj legyen. Ha Te így szereted? Lelked rajta, engem nem zavar, nem okoz álmatlan éjszakákat, elhiheted. Az már zavar, ha CSAK a Te igényeidre gondolnak, az enyémre nem. Azaz legyen már választható a dolog, könyörgöm...
Start. Ismét örülök, ha neked tetszik. Nekem akkor verseny a verseny, ha a rajtot is magam csinálom. Dobol az adrenalin, ahogy felállsz a rajtra, ahogy felgyulladnak a lámpák, majd kialszanak, és START! elindul a verseny. F1-ben is az a legjobb rész. Vagy Te a rajtot nem nézed meg, mert "minijáték"? Ne nevettess már kérlek! Nézd csak meg, mióta nincs rajt-autómatika, mit bénázik Hamilton...
Lényeg a lényeg. Néhány órát még beleteszek, hogy lássam, össze áll-e egy egésszé a dolog. Ha igen, Talán összefutunk néhányszor. (Dante_73 vagyok)
Szabi! Erről sokat vitáztunk anno.... Nekem bejött. Igen, gagyi volt. HC is, Mégis. Én unikumnak tartottam, mert fizikai motor volt alatta. Sajnos, már akkor divat volt a script, azóta még inkább az. Ha van kedved, menjünk kickstarterre. Assetto Corsa Fizika, The Crew térkép, játékmenetben egyeztetünk, mikrotranzakciós fizetés... Meggazdagszunk, vagy meggazdagszunk? -
#12240 ezt egyébként soha nem értettem, a TDU irányítása is borzalmas.. és a HC mód se javít rajta sokat az "űrfizikával" :D -
#12239 miért van az, hogy nem tudunk haverral egymásra csatlakozni?
piros x, van ha próbálnám meghívni crew-ba. -
#12238 Köszi. -
jocking #12237 Esc-el felhozod a telefonodat, felülről a második sorban középen van az autólista. Ott lehet kategória szerint is váltogatni, és amire rányomsz, onnantól azzal fogsz menni.