13251
thecrew.jpg
  • ratgab
    A bétát én is még win7-en toltam...most win10-en vagyok.
  • MerlinW
    Látom kivetted a mondatból lényeget
  • Anonymusxx
    Haverokkal hogy lehet közösen játszani? Van valami mód hogy egymásra találjunk?
  • Stockbauer33 #12284
  • RiCSi1234
    Igazad van, az én *urva anyámat, hogy ilyenek vagyunk.. Ingyenélők.. Bye!
  • Shep
    Köszönd az ubinak. Nekem amúgy bejön, semmilyen buggal nem találkoztam a kilépéses dolgot leszámítva. Pár naponta benézek, gurulok egy kicsit és ennyi, erre tökéletes.
  • MerlinW
    Olyan nyugi volt itt, amíg nem lett ingyenes a játék:) Mindenki elfogadta a játékot olyannak, amilyen, krúzoltak a népek, beszélgettek. Most meg megint újra rágjuk a 2 éves csontot. Tök jó, tényleg:)
  • RiCSi1234
    Sajnos egyre többször fagy ki, verseny után, verseny közben egyszer csak elfogy a pálya textúra, semmit nem csinál, csak forog az a *uzi töltés jelző.. Amennyire tetszett az elején, annyira kezd kiégetni ez a sok bosszantó szarság..
  • Shep
    Örülj neki, nekem már a béta is ezt csinálta, pedig az még win7-en volt.
  • Dante73
    Ha kiegyezünk a vezetés helyett az irányítás szóban, akkor egyetértek. Módosítok. A játékbeli nevem; Dante_hu Aki egy mórgós medvével is hajlandó játszani, keressen nyugodtan!
  • Szabi #12277
    azért azt a kis apróságot még tegyük már hozzá, hogy scriptelt, de a stock autók karakteresek és különbözőek.. élvezet őket vezetni még így is
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.19. 17:59:06
  • ratgab
    Nálam kilép simán.
  • ratgab
    Nagyon szivesen!
  • Dante73
    Őszintén bevallva, nem értem a dolgot. Abból, hogy még itt vagyok, látszik, hogy érdekel a játék. Viszont túllépni nem tudok azon, (Mivel ugye nem értem a miértjét) hogy miért script alapú mostanában rengeteg autós játék, és miért nem fizikai motor dolgozik alatta. Felfoghatatlan. És dühít, hogy összedobnak egy kiváló, hatalmas térképet, jó néhány licencet beszereznek, és ez lesz belőle.
    Kamerakezelést visszaszívom, elsőre nem vettem észre, hogy változtatható. (ez spec egy jó pont) a történet erőltetett, nem is értem minek kell, az ubis kilátópontok... megint érdekes húzások. Az AI érdekes, 10mp a különbség, 2 chekpointtal a vége előtt, utsónál 6 (Javamra) erre a célvonal előtt 5 centivel beelőz, Időnként vannak láthatatlan akadályok, és crew-nak hívni azt a játékot, amiben 8 személyesek a layerek... Bátor (vagy botor?) lépés.
    De azt kell mondjam, annyira nem rossz az összkép.
    Na, eléggé benyaltam magam, vagy még dolgozzak rajta?
  • Stockbauer33 #12273
    nálam semmi mert nem játszok ezzel a (szaral) ;).Nálad?

#12206 Unalom űzőnek? :DDDDDDDDDDDD

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.09.19. 16:54:04
  • Dante73
    #0_35 van másnál is?
  • Lacika_83
    Persze, rögtön írtam nekik, hogy valaki belenyúlt.

Remélem mást már nem nagyon csesztek el benne a rohadékok...

Mégegyszer köszöntem a segítséget!

• Jim Morrison
    Priviben jött kérdés:

Most, hogy ingyenes a játék Uplay-en gondoltam letöltöm. Le is jött a 21,33 Gb.>Elindítom és azt írja ki, telepítés 1/2.Több óráig hagytam had töltsön, de semmi. Letöröltem és újra letöltöttem de ugyan ez a probléma. Gépem: Intel Core i3, NVIDIA GEFORCE 920M, 4Gb ram, Win 10(64bit). Válaszotokat előre is köszönöm.
    USzabi21.
  • Jim Morrison
    Nincs mit!
    Remélem azért supporttal is felvetted a kapcsolatot! Ha ilyen történik akkor mindenképp jelezz nekik, így legalább lesz valami nyoma, ki tudja még mit csináltak az accoddal :)
    Írsz nekik mi történt, hogy utána gyorsan változtattál ezt-azt.
  • Lacika_83
    Mr. Morrison, Mr. jocking,

köszönöm a tanácsot, beállítottam a kétlépcsős bejelentkezést.

Most pedig megyek és átnézem, melyik kocsimat barmolták még össze. + indulok barátokra vadászni...

Szóval még egyszer köszönöm! :)
    Utoljára szerkesztette: Lacika_83, 2016.09.17. 21:12:37
  • tomi161996
    Miért van az, hogy nem tudunk ismerősömmel egymásra csatlakozni? A képénél egy piros x-van mi lehet a gond ?
  • jocking
    Kétlépcsős azonosítás pont erre van.
    Leírás a témában
    Bekapcsolod, telefonra felrakod google áruházból a Google Hitelesítőt, és onnantól csak úgy lehet belépni, ha loginkor beírod a telefon által generált random kódot.
  • petyahun2
    szeretném megkérdezni aszt hogy hogy nem indul el a játék nekem is appcrash-el.... míj meglepő intel q6600 4magos procim 4gb ramom és radeon r7 250-em van 1gb gddr5 vram-al kérdésem az hogy miután leszedtem tegnap előtt elinditottam és ment közel fullon 40fps-el de már relatíve késő volt lefeküdtem és ma akarok vele játszani mi az isten ............... nem akar indulni ? minden ugyan az mind kétnappal ezelőtt volt csak appcrash-el
  • Jim Morrison
    két lépcsős bejelentkezést kapcsold be.
  • Lacika_83
    Sziasztok,

a tanácsotokat szeretném kérni:

nagyon úgy néz ki, hogy feltörték a Uplay account-omat. Vagy legalábbis erre tudok gondolni, mivelhogy le lett cserélve a profilképem, a Uplay-es hátterem, és a Crew-ban lévő járgányaim is meg lettek buzerálva. Pluszban az összes barátom ki lett törölve.
    Azóta megváltoztattam a bejelentkezési mail címemet és jelszavamat, de gondolom ez vajmi kevés. Ki tudom ezt védeni valahogy a jövőben, vagy törődjek bele, hogy bármikor belemászhatnak. Igazából a barátlistámon kívül más veszteség nem ért, csak ennyi erővel a komplett játékomat tönkretehették volna, mert a kezdetektől fogva tolom, és nem kevés időm van benne.

Előre is köszönöm a válaszokat!

• hangacsi
    Ha elindult, nekem sincs vele gondom. És tetszik is. Anno a TDU1/2-t rengeteget toltam, tisztára nosztalgikusnak érzem ezt a játékot. És van benne egy kis NFS Underground is. Szóval bejön.
  • RiCSi1234
    Hogy nekem semmi baja sincs a játéknak, gyönyörűen fut, élvezem is...:)
    Utoljára szerkesztette: RiCSi1234, 2016.09.17. 10:06:19
  • Fókameister
    Köszönöm a választ. Így is próbáltam de 20 indítás után sem változott semmi. Töröltem uplayel együtt, újraraktam, drivert frissítettem, dx is.
    Láttam valahol, hogy az InsHelpert kell kilőni feladatkezelőben, de az telepítésnél olyan rövid idegig látható, hogy időm sincs leállítani.
  • Maxtreme
    Nálam meg a vsync-el vannak bajok csak hogy bővítsem a buglistát :D
    Hiába megy beton stabil 60fps-el maxon, ha egyszer csak fogja magát, és szó szerint elkezd remegni a kép kb 5-6 másodpercen keresztül. Utána mintha mi sem történt volna, megy tovább normálisan. ...és sajna ezt elég gyakran eljátssza.
  • hangacsi
    Nekem is nagyon sokszor ezt csinálja és nem tudom miért. Miközben letöltöttem a Crewt, pont frissített a Windows update is, lehet az zavart be.
    Minden esetre vagy többször kell kattintgatni az ikonjára, mire elindul, vagy az óra mellett jobb klikk a uplay ikonra, és utána ott válaszd ki a the crewt. Az utóbbi módszerrel eddig mindig elsőre elindult.
  • Fókameister
    Nos, gondoltam így ingyen kipróbálom én is a játékot, de lassan kezdem feladni, hogy elindítsam. Letöltődik uplayen, rákattintok a játék gombra aztán a feladatkezelőben látom, hogy megjelenik a The Crew exe és ki idő után el is tűnik. Se hibaüzenet, se semmi csak visszaugrik uplayre. Valaki tudna ebben segíteni mit tegyek?
  • Shep
    Érdekes egy játék ez, kilépni még mindig nem lehet belőle normálisan, csak úgy: a kilépés gombra kattintva a játék működése leállt, azt hittem ezt 2 év alatt sikerült javítani, mert anno már a bétában is ez volt.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.09.16. 22:27:40
  • Sipylos
    Ez a renőrös buziság megint közösségi térdenállva kikönyörgés volt mint a WR? Mert erről a kívánságról se hallottam, az 5milliós résztvevő hangja valahogy megint nem jött át nekem. Természetesen ha majd meg akarod venni, azt már csak WR-al együtt veheted meg. Crew, ahol mindíg egyedül vezetsz :)
  • Dante73
    Na igen... Egyéni kinézet, egyéni rendszámok... Szabadon választható színek, spoilerek... Sztori meg annyi, hogy legyél Te és a bandád a sziget ura... 2x32 fős layerek... (32 fő 1 bandából, klubból) klub, avagy bandaversenyek... Ki lehet helyenként szállni a kocsiból, mondjuk parkolókban, és ott megcsodálni a haverek gépcsodáit...
    ja, és folyamatos bugjavítás...
  • Gibor
    Én pl a tükröt is lenyelem meg a scriptelt fizikáját is a crew-nak mert az irányítás így is élvezhető, viszont engem az bosszant hogy eladják MMO-ként és kapunk egy sztori módot és 1 karaktert és fekete üvegeket a haverok kocsiján... A sztori totál felesleges és szar, semmi értelme és még csak saját karaktered sincs mert krúz közbe is 8 alex ül a kocsikban...
  • jocking
    Thx a tippet, bejött. :)
  • Dante73
    TDU sem volt egy etalon játék. Gyakorlatilag az elsők közt vettem meg. Első nyárig, (azaz sok-sok hónapig) uninstall esetén vitte a rendszert is magával, ha lemez behelyezése nélkül csináltad... Az irányítás? Én sem vagyok az a kifejezett Fittipaldi, de abban azért egyezzünk meg, hogy a legjobb scriptes irányításnál is fényévekkel jobb, még a legcsapnivalóbb fizikai motor is. Igazság szerint abban egyetlen olyan eleme volt az irányításnak, ami sok-sok sírásra adott okot, ez pedig a repülés. Azaz, 400-nál elszálltál. (Bár a véleményem akkor is az volt erről, hogy 400-al nem sok ember ment rá még ugratóra, aki pedig, hasonló sebességgel megtette, ugyan így elszállt...Elég csak megnézni egy-egy kanyonon való átugrást, 120-150-200 Mph-s sebességnél. Youtube tele van vele.)
    De nem akarom azt sem védeni! Rengeteg hibája volt.
    Viszont a visszapillantó hiánya, és az, hogy a már akkor is 8 fős layerek amik sok-sok kritikát kaptak maradtak... Mindenesetre érdekes.
    Így, néhány órával a hátam mögött a The Crew-ban, azt kell mondjam, elsőre nagyobb csalódást okozott, mint amit most érzek. Annyira nem rossz, mindenesetre fájó, hogy azóta sem történt a térkép méretén kívül más előrelépés, csak visszafejlődés. Koránt sincsen annyi jármú, (Ha jól rémlik, a végén, megapackal együtt 146 autó volt benne.) Az irányítása script alapokra költözött, (Magyarázza már el nekem valaki, hogy az fejlesztői szemmel miért jobb a valódi fizikánál?) A karaktered nem testre szabható, a versenyek rendszere nem előnyére változott, stb.
    Az sem volt, ez sem egy hibátlan játék. De, így néhány óra után azt kell mondjam, azért játszható kategória, még ha ezzel nem is fogok 2 évet, és sok 10000Km-t eltölteni, mint azzal.
  • csabush
    A TDU1-ben szerintem nem volt rossz az irányítás, az össze-vissza dobáló pálya és a nyolcvan centis padkák voltak benne szörnyűek. A hangok se voltak rosszak, pl a Ford GT nagyon kellemesen röfögött, de persze ez az egész ízlés kérdése. Ami nagyon jó volt benne, hogy elég aktív modder közössége volt, sok autó és hang volt hozzá, de ettől függetlenül valóban ezer sebből vérzett szegény. Ebben a műfajban a Horizon 3-ra leszek kíváncsi, anno még egy 1-el játszottam, de az nem vett meg kilóra, remélem ez megfog.

Egyébként ez a Crew még mindig kellemes csalódás számomra, tegnap elértem a 10-es szintet (wow:D), lecseréltem a Challengert egy Z4-re, viszont ehhez street specben alig van visual tuning (motorháztető, spoiler egyáltalán nincs). Gondolom más specben több kiegészítője lehet. Később még nyílhat ehhez más alkatrész vagy minden elérhető rögtön?
  • Quqa
    Szerintem a TDU irányítása is csapnivaló volt a jármú hangok meg iszonyatosak 2 óra után töröltem is.
    Ennek soha semmi köze nem volt a valósághoz. A megjelenéskor nagyon finoman fogalmazva is egy fos volt, csúszott mászott minden a legkisebb dobbantó után elszállt minden mintha csúzliból lőttek volna ki. 400-ról (satu)fékezve 5 méter alatt megállt minden. Na ezeket valamelyeset javították. Mellesleg menüben lehet kicsit finomítani a jármű mozgásán tetszés szerint
    A kezdetekkor pl. ha nekimentél egy civil kocsinak mintha falnak mentél volna (ez a valóságos) aztán a sok vérpistike sírás – rívása miatt megváltoztatták többek között ezt is.
    Különben a D-s kocsik (rally) fizikája egész jól sikerült, nekem speciel F.A.-ban (full assistance) jön be az a legjobban.
    Sok hibája van a játéknak pl. egy GTR Evo után nem tudnék egy métert sem menni itt, hozzá kell szokni ez ilyen, de a satelit antennákkal semmi bajom. Annak az a lényege, hogy bejárd a térképet megismerd a pályákat, látnivalókat és e folytán megnyílnak előtted a különböző területeken levő kihívások, versenyek stb.
    Ha zavarnak a skill kihívások autókázás közben (többek között) ki lehet kapcsolni, megjelenéskor ez sem volt!!
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.09.16. 01:06:51
  • ratgab
    Win7 updater úgy szar ahogy van (ezért először le kell állítani a winupdatert...Keressetek rá vannak jó leírások...Majd ha leállítottátok a folyamatot teljesen utána fel fog menni az update manuális telepítés folyamán..)

Segítek kicsit: 1. lépés itt: http://ccm.net/faq/15286-how-to-disable-updates-in-windows-7
    és/vagy
    2. lépés https://www.youtube.com/watch?v=vWd4k2OggJY

Mindkét ablakból újra lehet indítani, ha manuálisan tudtátok telepíteni a frissítést.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.09.15. 22:43:21