13240
-
aru #12396 Srácok hogyan van az ebben a játékban, hogy oválon kanyarba nyomom a gázt tövig, és mivel tudom tartani az ívet ezért nyomom a nitrót mellé, és mégis csökken a sebességem? Valamint jól láttam, hogy nem lehet visszapillantótükröt bekapcsolni?
[:OFF]Igen az és ez egy annyira világhírű játék (és a másik 2 online ami ebből készült), hogy fura, hogy eggyesek nem tudják. Úgy meg pláne, hogy többen 30 év fölött vannak, mint én. Mindenki PT-nek, HO-nak nevezi ezeket a világ minden táján, a Level-R-re nincs egyedül rövidítés.
Közben utána néztem a Wikin is. A terep 2 készitője alapította azt a Debreceni céget (Invictus Games) ami a Street Legal Raceing 2 részét készítette, a Project Torque-t, a Level-R-t, a Heat Online-t, 1nsane, Monster Garage, és még néhány nagyon híres játékot. Az általuk 1996-ban kitalált játékmódokat lopják azóta, hogy most már 2 éve bezárták az ingyenes online szerverüket. De legalább lopnák azt az árkád keretekbe belepréselt fizikát is amit ők meg tudtak csinálni...[OFF]
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.13. 02:52:00 -
#12395 PT, az nem Project Torque? -
jocking #12394 Pedig örök klasszikusok, pont úgy, mint a KZ, a BS és az XQ. -
TTSS #12393 Hehe, ismerős. :) Nem véletlenül választották a többiek az elején a gyorsasági versenyeket, azokon célba sem tudtam érni :D Legalább a koronaszerzősön 3.-4. helyet azért meg tudtam csípni, de azt 20-ból 2x dobta be sajna -
aru #12392 Legalább a Street Legal Raceing mond valamit? Létezik, hogy a legjobb magyar autós játékokat kihagytad? Pedig micsoda jó kis gémek voltak 1996-tól 2014-ig, mostmár csak mobilra dolgoznak sajnos. Na mindegy hagyjuk!
Amúgy részben erre céloztam, mint sírva röhögős ami itt le lett írva #12387. Igazán vicces mindkét félnek amikor egy 5 körös Indy versenynél a negyedik kör végére utolér az első!
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.08. 07:54:50 -
#12391 Oh hát a PT és HO. Mindenki tudja mit jelentenek ezek a betűk :) Vagy csak én vagyok ilyen buta?:) -
#12390 Gondoltam összeállítok egy sorrendet, de aztán annyiban maradtam magammal, hogy jó nekünk, nem panaszkodhatunk:) Egyébként grafikailag Driveclub vezet toronymagasan, de mint írtam - NFS-el ugyan nem játszottam - mind a 4 játék rendben van. -
aru #12389 1) PvP részét mondtam. 2) PT és HO másolat (nyilvánvalóan nem ismeretlen hiszen 10 évig futottak a szervereik a játékaikkal), de durván szarul sikerült. A Terepet szerintem nem az Invictus csinálta amely Debrecenben van.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.07. 23:41:39 -
Stockbauer33 #12388 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Sawyer777 #12387 Nekem az a kedvencem mikor PvP-ben összedob ilyen 1299-es autókkal, nekem meg vannak ilyen 8-900, max a circuit verdám 1100as és csak nézem a többieket ahogy mennek el mellettem -.- :D Bár azokat mégjobban sajnálom akiknek csak ilyen 700as autójuk van, mert azokat is beteszi mellénk :D -
Ratrak #12386 erről nem rég volt szó: mindig vannak olyanok, amik kicsit jobbak a többinél. PVP szervereken kell megnézni, hogy mit használnak a menők. De amúgy igyekeznek nagyon "homogénre" csinálni az autókat, hogy minden versenyképes legyen mindennel (ez az én fő bajom a specekkel - megértem a "szükségességét", de ettől még elvész az autók egyedi karakterének a zöme.) Volt olyan pl. egy-másfél éve, hogy a C Camaro volt az egyik legjobb C-s verda... P-ben azért általában a szuperautók tartoltak a múltban, D-ben és S-ben viszonylag kiegyensúlyozott volt a mezőny, a R pedig sokat változott, én már rég nem tudom, mi a menő arrafelé... De mondom, PVP! :) -
TTSS #12385 Köszi, ez jó hír.
Amit elfelejtettem megkérdezni még, hogy az autók között van észrevehető/mérhető különbség? Tehát pl. ugyan arra a szintre (legyen a maximum) felhúzott 22ezres kezdő autóm és egy fél-egy millát érő között? -
#12384 Fel, működik ott is, mostmár könnyebb mint régen, viszont a rövidebb skillek (jump) nem csak alkatrészt, hanem karosszériaelemeket meg matricákat is dobálnak úgy hogy szerintem ugyanannyi idő kb. mint régen.
Viszont most már csak olyat dob, ami még nincs meg. -
TTSS #12383 Üdv!
A wild run nélkül fel lehet húzni a kocsikat maxra? Nézegettem videókat, ahol az alkatrészeket ugratások ismételgetésével szedték össze, de ha jól értettem, ez a módszer már nem működik, max a summit küldik kapcsán olvastam olyat, hogy megy. -
Quqa #12382 Az egy nagyon komoly játék lehetett szerencsére nem volt hozzá szerencsém!
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.10.05. 12:34:20 -
Ratrak #12381 hehe, nekem is az ugrott be :) -
jocking #12380 Multis sandbox open world autóverseny kurva nagy pályával, és magyar fejlesztés? Melyik játékról beszélsz, a Terep2-ről? -
aru #12379 15? Ennek a játéknak a PvP része a sírva röhögve menekülős kategória! Annak a magyar online játéknak a szintjét nem űti meg amiről másolták. Még jó, hogy nem áldoztam erre pénzt azután, hogy a sokkal régebbi és jobb magyar megfelelője bezárt. -
#12378 Már csak pár napig ingyenes a The Crew! Aki még nem készített uPlay account-ot, vagy esetleg van még olyan email címe amit nem használt fel az most tegye meg! Én is regisztráltam 15 email címet, jó lesz egy esetleges újrakezdésre, odaadni később valakinek, stb... -
Gab0523 #12377 Jahogy... Tényleg félreértettem. Meg nem figyeltem eléggé.
De...
Vagyis, aki eddig várt, az most olcsóbban, mint maga a WR, megkapja mindkettőt... Érdekes elgondolás ez a ubi részéről. -
#12376 Én a megjelenése napján kb ugyanannyiért. Valami kedvezményt adhatnának a CAU-ból... -
#12375 Kapják be, egy hónapja vettem a WR-t 16-ért...
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.03. 02:37:04 -
#12374 Ott van benne.
Because we want you to have the finest experience in our huge open world, we’ve decided to include The Crew Wild Run for free to this package, that will be released at the price of 19.99£. -
Gab0523 #12373 Ebben azt látom, hogy az Ultimate Edition-ben benne van mindkét pakk, de ez az alapjátékot IS tartalmazza. -akinek már megvan, az értelemszerűen, nem fogja még egyszer megvásárolni.
Aztán, ott van, hogy megveheted a CAU-ot 19.99-ért, de ha már megvan a WR, akkor megkapod ingyen az exkluzív GT-R-t.
Nem látok benne olyat, hogy a CAU mellé a WR volna odacsapva.
De elnézést, ha nem jól értelmezem. :) -
Gab0523 #12372 Akkor viszont a magyar fordítás sem teljesen stimmel. -
#12371 De igen, tartalmazza a wild runt is.
Akinek már korábban megvolt a wild run az annyit kap, hogy nem kell bucksot költeni a GTR-re.
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2016.10.02. 17:33:25 -
#12370 How to get The Crew Calling All Units? -
Gab0523 #12369 A WR-t akkor érdemes megvenni, ha valami.. újat szeretnél.
Kis drift, kis monster, kis gyorsulás, de... Valójában a WR hiánya nem vesz el túlzottan sokat a játékélményből. -bár én nem bántam meg a vételt.
A motorok miatt mondom, hogy megérte. -érte a francot, mintha a fogamat húzták volna.
A hamarosan megjelenő Call All Units 25$/€ba fog kerülni és... NEM tartalmazza a Wild Run-t.
A WR-t vagy az alapjátékkal egyben, vagy attól külön lehet megvenni, de a két kiegészítőt -ha már megvan az alapjáték- csak külön-külön tudod beszerezni- -
#12368 Ha tudsz várni vele, november végén jelenik meg a Call all units, az tartalmazni fogja a WR-t is, ha minden igaz 25€ körüli áron. -
#12367 Részemről én biztos nem fogom anyagiakkal támogatni a fejlesztőket addig, amíg az összes jelenlegi hibát nem javítják! Most, hogy ingyenes a játék nekiálltam újra egy új profillal és találtam olyan bugot is, mely a WR előtti időszakban is ott volt már, ez a durva! Nem is említem azt a hibát, hogy mindenki látható a térképen, kivéve azt aki a baráti listán van! Ez sem egy friss bug, de még nem lett javítva!
És a N.D.A. (Never Drive Alone) szlogen is maradt a régi: A.D.A = Always Drive Alone! -
Sawyer777 #12366 Sziasztok. A Wild Run kiegészítőt érdemes szerintetek megvenni az alapjátékra? Ja meg ha megvenném, akkor az alapjátéknál a mentést újra kéne kezdeni vagy nem? -
#12365 Hát teljesen egyetértek, azt hozzátéve, a FS verdák sajnos csak aszfalton hozzák a feelinget. Laza talajra kell a D spec., máraki szeret rally-zni is. -
Ratrak #12364 próbáld ki akkor, sokkal jobb...
komolyra fordítva: ki mire használja a játékot. Én versenyzésre pl. nem szívesen, mert arra sokkal jobb autós játékok vannak. De krúzolásra? Arra nincs jobb. És krúzra a FS a legjobb spec. De arra is nagyon jó, ha megy az ember amúgy "szimulátorosan", tehát "mintha ott ülne a család a kocsiban", nem előzni beláthatatlan helyen, jobbról, padkán, stb, "ésszel menni", elsőbbséget megadni, ilyenek. Na én pl. imádom az ilyen meneteket, és az ilyeneknél is a FS a befutó spec. 400-al menni az első fáig minden barom tud... de úgy menni, hogy karc se legyen az autón, az már komolyabb kihívás. Van itt a fórumon pár srác, aki tudna erről mesélni, igaz Bratt_Shaw? :P
Hozzáteszem gyorsan: az első 150-200 órámban én sem mentem FS-al, mert le voltam foglalva azzal, hogy maxra járassam a játékot, meglegyen minden autóból minden maxon, és persze ott volt az agyatlan száguldás hívó szava is. Most már ezek nem számítanak, mert megvannak, és meg is untam őket. De azért ez eltartott egy darabig.
És akkor elkezdtem komolyabban használni a FS verdákat, és rájöttem, hogy az egész játék legjobb részei ezek.... Mivel a játék alapból csak azért tartogatja őket, hogy legyen alap a specekhez, nem is gondoltam volna, hogy mennyi potenciál van bennük, pedig tisztességesen megcsinálták őket (aránylag) és sokkal több "jellemük" van, mint a specesített gépeknek. -
#12363 Krúzolni full stockkal a legjobb, mert megvan a különbség az autók között és nem megy 500-zal. Minden másra ott a kategória :)
#12362: Aztán már miért ne lehetne átfesteni? Az összes full stock átfesthető, én is szoktam. -
yossarianHUN #12362 Gurulni én se gurultam, mivel az hagyján, hogy még átfesteni se lehet, de ugye versenyre se lehet vinni. Mondjuk én azt hittem, hogy a perf egyből nagyot fog dobni a teljesítményen (különben minek), de ezek szerint ez nem pont így működik. Azért abban is lenne némi ráció, hogy kizárólag fullstockoknak készült versenyeket, egyebeket tenni a játékba, akár kisebb rewardokért, mint speces autóknál. így csak az megy fullstockkal, aki már nem tud mit kezdeni magával, vagy valami nagyon elhivatott műgyűjtő. -
#12361 Ez változó, de sok esetben igen. Mondjuk nem vágom mi ez a nagy fullstock mánia, én szerintem 10 percet nem gurultam FS autóval a ~200 óra játék alatt. -
yossarianHUN #12360 Nem, nem 1299-es. Miért, az annál alacsonyabbnak gagyibbnak kell lennie, mint a fullstock? -
#12359 lvl 1299-es SLR a megfelelő alkatrészekkel? Kötve hiszem:) -
yossarianHUN #12358 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stockbauer33 #12357