The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#12092: Köszi 😊
Tegnap játszottam először fél év után, és láttam az M4-es BMW-t, de nem adta meg, ilyenkor mi van? Volt kb 2 órám játszani este. Az sose lesz már megszerezhető, vagy megvehető valahol? 😊 Nem örülnék, ha nem kerülhetne be a gyűjteményembe. 😞
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
vajo és MrFord is remek képeket lőttetek! <#eljen>#eljen>
Amúgy mostanában én is felmegyek néha félórára, már megint (még mindig) rá kell jöjjek, hogy itt bizony a Full Stock autók és a havas terület a legjobbak! 😊 Ééééss már korábban is feltűnt, hogy a Shelby GT500 milyen mókagyár: az a kis komisz havon (az aszfalton) kb. bármely fokozatban eltekeri a gumit, akkorákat lehet vele örömködni, hogy nemhiszemel! 😊 Oké, ehhez már nem árt, ha P-s verziót rakok be, de a F is nagyon király belőle. 😊 Tegnap vagy 20 percig mentünk oda-vissza valami randomgyerekkel a páros driftet, kár, hogy nem szoktam (tudni) videót készíteni, volt egy-két tök jó jelenet, ami nagyon kiadta... 😊 Máskor meg sehol senki...<#nemtudom>#nemtudom>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
van valaki játékban?
Volna 1 kis problémám.
Ha free driveba stuntozok jelzi a pénzt amit driftelek vagy valami de nem adja hozzá a többihez.Tehát mintha nem is csinálnék semmit.
A másik tapasztaltatok e PvP-nél kifagyást.
Konkrétan a PvP belép és csak a playereket látom semmi mást,aztán se előre se hátra.Csak bezárni tudom a játékot.
Már újra lett telepítve meg ilyesmi de semmitől nem javul a helyzet.
PLEASE HELP ha tudtok 😊
Köszi
Jo kruz volt, lett volna meg par percnyi felvetelem, par jo pillanattal, de nem talaltam zenet hozza, meg amugy se volt olyan sok, hogy agyon tudjam vagni. Jahh, gamepaddal nem egyszeru, engem zavarna ha nem lenne annyi kontrollom mint amennyi van, deadzone engem kicsinalna agyilag, meg maga a joy. Nagyon erezni kell mikor mennyit. Az en gempadomon a joy raadasul olyan kemeny, hogyha ratolok kicsit az ujjammal, egybol felig odebbugrik. 😄
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.04.25. 01:39:41
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.04.25. 00:14:10
klassz lett!<#eljen>#eljen>
valamelyik nap voltam fenn kicsit, de mostanság csak AC-ztam, és azután nagyon gagyi így hirtelen a fizika/ffb, és hiába nagy a világ, meg szép, meg satöbbi, mivel senki nem volt fenn ismerős és nem tudtam a "közösségi élményt" kihasználni, gyorsan meguntam, és mentem inkább vissza a Nordra.
Utoljára szerkesztette: WhiteLies, 2016.04.24. 14:37:14
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt a pelda
R u n s e t u p a p p s u c c e s s f u l l y ! N e w p r o c e s s : 9 4 8
W a i t i n g f o r t h e p r o c e s s e n d t o r e t r i e v e e x i t c o d e . . .
P r o c e s s h a s r e t u r n e d ! A n d g e t e x i t c o d e S U C C E S S F U L L Y ! E x i t C o d e 2 3 5 9 3 0 2
E n d t o i n s t a l l , r e t u r n v a l u e 2 3 5 9 3 0 2
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
[ 2 0 1 5 - 1 1 - 1 7 8 : 1 9 : 4 4 ] E n d i n g t h e s e s s i o n :
R e t u r n C o d e : 0
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Itt a W i n d o w s 6 . 1 - K B 2 6 7 0 8 3 8 - x 6 4 . m s u csomagot installalta peldaul, ha pedig ennek a vegen nem kaptad meg az e x i t c o d e-ot, lehet azert nem zarja be, magyarul akar manualisan is felrakhatod azt amin fentakad, es ugy valoszinuleg mar lefutna a telepito. (Elvileg a legutolso bejegyzes lesz a fileban a hiba oka! <#papakacsint>#papakacsint>
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.04.19. 19:02:23
Ha az se megy keress ra a c meghajton a crew-ra hatha nannak meg egyeb fileok is. (registryben is sok bejegyzest tarol, de nem tudom hogy azok bezavarhatnak e a telepitesbe)[/spoiler
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.04.19. 18:50:45
Patch mikor jön, mert nem találom a lapjukon ? Kéne az a z(r)onda <#nevetes1>#nevetes1> !
Erdekes, hogy minez egy g27-el tortenik, ahol kalibralasi gondokrol meg nem is hallottam.
Jatek inditas elott nyisd meg a windows jatekvezerlo beallitast a kormanyhoz, (control panelben(vagy keresovel) Majd nyomd be teljesen a feket, majd ha felengedted a gazzal ugyanugy, majd figyeld meg mit mutat amikor utanna nyomkodod, hogy lasd jok e az ertekek. Sok sikert 😉
VISZONT! Ha bármikor megnyomom a billentyűzetes féket (le nyíl) egy századmásodpercre is, akár a pedálos fékezést követően, akár enélkül, megjavul a gyorsulás-sebesség. Újra 250 fölött lesz képest 8-12 mp alatt!
Valaki érti ezt???
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
wollnerd
"Joval gyorsabb" alatt gondolom a mission idejet erted, bar a vegerdmeny ismereteben nem vagyok benne biztos!? 😊
Szoval a pontos valaszhoz, nezd meg hol/hogy veszitesz idot, ezt legjobban ugy tudod megtenni, ha felveszed, megha csak magadnak is. Ha megallitod a videot egy kanyarban/valahol egyol latszik a sebbessegkulonbseg, ill. hogy mennyire mas iveken autozol. Mindenesetre osszessegeben, meg ha minden ossze is jatszik, akkor is tul nagy egy 50%-os idokulonbseg. Vagy nagyon nem erzed a kormannyal, es ez lehet kormanyszogbol adodik pl. amire nem all ra a kezed, vagy valami nagyobb gond van.
Micsurin
InstallHelper nem csak telepites alatt fut? Mert nalom ilyen nem megy a hatterben. H a csak 1szeri eset volt ne foglalkozz vele, ha pedig mindig indulna valamiert win-nel, akkor lodd ki az autostartbol, mert csak feleslegesen fut.
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.04.19. 00:48:17

Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.04.17. 04:03:10
Pedig tövig nyomom a gázt... :/
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Mentunk tegnap egy villamgurulast igy majd 2 honap utan, mar hianyzott nagyon, hetvegen megprobalok beszoritani meg1et.
SZABl
Jol nez ki, megepitem majd. Remelhetoleg tanultak a kiadott bmw hibakbol es ez kidolgozottabb lesz 😄
Amugy itt az Aprilisi patch notes linkje
Motorok elvileg mar nem olyan erosek lesznek mint voltak, dragnel a kerekek nehezebben melegednek majd tul, a drift iranyitasan konnyitettek, pvp-ben ezentul a "spectator" modosoknak nem ad rp-t ill. let. Jon a kamera mod, a mentheto/megoszthato freedrive challenge-ek, ill. az uj motoros mutatvanyos/trukkozos "stunt mode" az uj summit reszekent. Ami meg erdekes lehet, hogy valaszthato lesz, hogyan erzekelje/kezelje a kontrolleredet. Igy aki bill-el, ill. tamogatott joyal jatszik, es "kormanyra" aliitja a kontroller tipusat, annak el fog tunni a steering limiter, ami jelenleg korlatozza pl a motorok iranyithatosagat. Manualis valto nitro, ill. az eger bug javitva lesz, erdekes hogy nem emlitik a manualba rev-be indulast, ami nagy veszteseg driftben.
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.04.16. 10:19:47
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Ma voltam fenn, mert a nagykislányom (mindjárt 3 éves lesz 😄) imád azzal szórakozni, hogy beül az ölembe, megfogja a kormányt, és mindig bele kell hajtanunk valami vízbe.... <#idiota>#idiota> Ezt ma kicsit több, mint fél órán át toltuk, és végignevette az egészet... <#szeret>#szeret> Egyelőre még nem érti a lényeget, de ha így folytatjuk, pár év, és jobban fog vezetni, mint én... <#love11>#love11>
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
A Mustangból meg hogy' szállítottad ki a sofőrt (nekem sosem sikerült még)? Vagy csak nagyon alacsony? 😛
valamikor megint lenne kedvem krúzolni egyet így pár hónap kihagyás után. Persze időm az még mindig nincs rá, de hmmmm..... 😉
új vga? 980 nem elég hozzá ? 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.04.08. 07:46:16
"Nulla tenaci invia est via"
<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.04.04. 23:37:33
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.