13251
-
Nem tudod elszabni a fejlődést, én az alap kocsival toltam végig, de igen, sajna nem lehet újrakezdeni. -
Nekem egy triviális kérdésem lenne. Ha úgy érzem, hogy elszabtam a fejlődést, emiatt új játékot kezdenék, akkor mi van? Mert olyan opciót, hogy new game, nem láttam...
Így jártam? -
yossarianHUN #12325 Ahá, így már világos. Köszi. -
ratgab #12324 Minden spec igazából más útviszonyokhoz és feladatokhoz jó. Például terepre pl. egy Perf speccel nem érdemes menni, mert csúszkálsz majd mint a fene.
Különböző versenyekhez is egyébként különböző spec-es autók fognak kelleni. -
yossarianHUN #12323 Én még csak ma kezdtem a játékot, de egyelőre nem teljesen világos; mi is a lényege ezeknek a speceknek? Mármint az oké, hogy az autó "szakterületét" határozzák meg, de a vizualitáson kívül pontosan mi a gyakorlati jelentőségük? -
Ratrak #12322 mivel a perfes autók egymáshoz vannak hangolva, és kb. 350 körüli végeket tudnak, EZ a logikus(nak épp nem mondható) magyarázat. Nem véletlenül mondom: legjobb spec a full stock... :) -
jocking #12321 Van arra valami logikus magyarázat, hogy pl. egy 1250-es szintű Perf kategóriás Koenigsegg sokkal lassabb, mint az alap-alap Stock verzió? -
minden új játékkal én is játszok semmi gond egyikkel sem , ez csak olcsó marketing sztem , nem hinném hogy 2-3 hetente kidobált driverek sokat számítanának , volt hogy a legújabbat felraktam és egy fos volt , nem azt mondom hogy a 5 hónappal ez előtti a tuti de legfrissebb se mindig a legjobb , nem ellened irányul ez a hipotézisem hanem úgy tapasztalatként írtam ... -
"de ha egy nv driver beválik ne cserélgessem havonta."
Kivéve, ha új játékokkal is játszotok, mert az aktuális NV driverek mindig az aktuális címekhez van optimalizálva. Ha nem frissítesz, sokkal rosszabbul futnak/futhatnak az új játékok. -
WinStar #12318 3 hónapja frissitettem utoljára nvidia drivert. De nem hiszem hogy az lenne a gond! -
Hy , gondolom ph - n is te írtál ? Elég sok mindenkinél van ilyen hiba , driverek frissítése stb hogy állnak ? Amúgy én jelenleg 372.70 es drivert használom hibamentes szintén w10 x64 pro -n , anno nekem azt mondták mindig legyen naprakész a rendszer , de ha egy nv driver beválik ne cserélgessem havonta. -
Köszi -
Simán! -
Srácok
Ha szerzek eg wild run dlc kódot, azt simán rá tudom aktiválni az ingyenes játékra? -
Erősebbek. De 50-es szinttől csináld ezeket mert akkor platinát dob. -
Sawyer777 #12312 Sziasztok. Most akkor meg kell csinálnom a skilleket pl egy Dirt autóval, utána pl egy Street-tel megint, ahhoz hogy fel legyenek tuningolva? Meg amúgy van különbség a bronz-ezüst és arany skillek között? Mert ahogy láttam, ugyanolyan alkatrészeket ad a bronz is, vagy az gyengébbeket? -
WinStar #12311 Sziasztok.A játék régóta megvan,meg most vettem meg hozzá a Wild Run-t,de azt írja ki win10-en(64 bit) hogy a The Crew Leállt...s ennyi... Mi lehet a gond? :S :(
(gépigény a leírásomban)
Utoljára szerkesztette: WinStar, 2016.09.24. 18:57:08 -
(#12306-ra)
Az még elmegy, de ez az ár ez nevetséges.
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2016.09.24. 16:15:57 -
jocking #12309 Előző hsz neked ment, csak a komment rendszer máshogy gondolta. -
jocking #12308 2016-ban ez már jogosan lenne elvárható. -
A kevesebb néha több. -
Hungarykum #12306 Hírek szerint 2x nagyobb mint a FH2-ben. Egyik videóban látni az egész térképet, de úgy néz ki hogy a Crew térképének a felét se éri el.
Magyarul ki sz*r :D Én meg azt hittem hogy benne lesz egész Ausztrália xD
-
Stockbauer33 #12305 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!öngól egy ilyen kis map ausztráliára.
-
Az alapjáték ingyenes, a wild run telepítve van (sok funkció ingyenes abból is alapból, a motorokért és a plusz car classokért (dirt, drift, drag) fizetni kell).
Osztályonként kell a skilleket megcsinálnod, a többi autóra meg tudod venni az alkatrészt. -
Sawyer777 #12303 Sziasztok! Most kezdtem a játékot, több kérdésem is lenne vele kapcsolatban, az egyik az hogy betöltéskor is a wild run-t írja ki, de a játékban meg azt írja hogy meg kell vennem hozzá ezt a kiegészítőt (amúgy az ubi30-as akció miatt töltöttem le, azt hittem ez a wild run lesz, de ezek szerint csak az alapjáték ingyenes? )
Másik kérdésem a Skill-ek a játékban, hogy minden egyes autóval végig kell csinálnom őket hogy fel legyenek tuningolva?
Köszi előre is :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mekkora a map a crewhoz viszonyítva? Egyedül az autólista ami szimpi, the elnézve a videókat a Crew jobbnak tűnik fizikában, hangulatban, map méretben -
Ratrak #12301 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
kicsit vártam én is a FH3-at, de elnézve a videót, és hogy milyen irányba fejlődött.... nah.... Nemrég volt szó itt a fórumon, hogy a Crew fizikája vacak. (vagy nem). Hát, a crew fizikája nukleáris csapással üti ki a videón látottakat. Innentől pedig lehet akármilyen szép, az utak üresek, a hangulat meg olyan, hogy 5 évesen még ok, 35 fölött már no thanks. Pláne annyi pénzért, amennyit kérnek érte... ;) -
Stockbauer33 #12300
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.09.23. 01:24:06 -
Stockbauer33 #12299 Jónak igérkezik de karácsonyi ár lesz jó nekünk ;) 
meg nagyobb map
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.09.23. 01:12:52 -
attos1976 #12298 szevasztok!!régi crew játékos vagyok még az alapjátékkal kezdtem.tisztességesen megvettem+a ww.is ahogy lehetett elkezdtem!!de 3 napja nem tudok játszani mert nem indul..!!betölt és kidob!!láttam az efféle hozzászólásokat de egyszerüen nem megy!!a crew helyes müködése miatt leállt!
próbálok mindent.a rendszer ill gépigényem toronymagasan viszi de nem akarja az istennek sem!!segitséget kérnék!!bárminemü ötletet szivesen fogadok!feladom!!!!!kösz kollégák!! :) :)
-
Fizessen, aki akar :D
Ennyiért inkább megtankolom mégegyszer a kocsit és kocsikázok :D -
XBox-os játékkal akarsz játszani, fizess XBox-os árat :D -
Megnéztem az árát a storeban.. Hát ezt hagyjuk, ennyit biztos nem adok játékért :D -
Szevasztok!
Tudom nem szeretitek az újoncokat, de azért megkérdezem hogy mitől lehet az hogy akár szabadon akár versenyben találkoztam olyannal hogy a pálya egyszer csak elfogyott mintha nem töltött volna be a textúra belemegy az autó megáll és nem lehet se fékezni se semmit. Erre esetleg van valami megoldás?
Előre is köszönöm! -
Stockbauer33 #12293
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.09.22. 20:35:07 -
Hungarykum #12292 Nyereményjáték 1.000.000 CC-ért -
Milo82 #12291 Utána a tálcán a launcherre kattintva megy is a játék! -
Milo82 #12290 Mikor elindítod és elkezdi a telepítést a feladatkezelőben állítsd le a The Crew install helpert!✌ -
petyahun2 #12289 szeretném megkérdezni aszt hogy hogy nem indul el a játék nekem is appcrash-el.... míj meglepő intel q6600 4magos procim 4gb ramom és radeon r7 250-em van 1gb gddr5 vram-al kérdésem az hogy miután leszedtem tegnap előtt elinditottam és ment közel fullon 40fps-el de már relatíve késő volt lefeküdtem és ma akarok vele játszani mi az isten ............... nem akar indulni ? minden ugyan az mind kétnappal ezelőtt volt csak appcrash-el -
Én is, ma pl. kilépett rendesen :)