13240
thecrew.jpg
  • Maxtreme
    Köszi
  • RiCSi1234
    Simán!
  • Maxtreme
    Srácok
    Ha szerzek eg wild run dlc kódot, azt simán rá tudom aktiválni az ingyenes játékra?
  • [HUN]FaTaL
    Erősebbek. De 50-es szinttől csináld ezeket mert akkor platinát dob.
  • Sawyer777
    Sziasztok. Most akkor meg kell csinálnom a skilleket pl egy Dirt autóval, utána pl egy Street-tel megint, ahhoz hogy fel legyenek tuningolva? Meg amúgy van különbség a bronz-ezüst és arany skillek között? Mert ahogy láttam, ugyanolyan alkatrészeket ad a bronz is, vagy az gyengébbeket?
  • WinStar
    Sziasztok.A játék régóta megvan,meg most vettem meg hozzá a Wild Run-t,de azt írja ki win10-en(64 bit) hogy a The Crew Leállt...s ennyi... Mi lehet a gond? :S :(
    (gépigény a leírásomban)
    Utoljára szerkesztette: WinStar, 2016.09.24. 18:57:08
  • [HUN]FaTaL
    (#12306-ra)

Az még elmegy, de ez az ár ez nevetséges.
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2016.09.24. 16:15:57
  • jocking
    Előző hsz neked ment, csak a komment rendszer máshogy gondolta.
  • jocking
    2016-ban ez már jogosan lenne elvárható.
  • MerlinW
    A kevesebb néha több.
  • Hungarykum
    Hírek szerint 2x nagyobb mint a FH2-ben. Egyik videóban látni az egész térképet, de úgy néz ki hogy a Crew térképének a felét se éri el.
    Magyarul ki sz*r :D Én meg azt hittem hogy benne lesz egész Ausztrália xD
  • Stockbauer33 #12305
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    öngól egy ilyen kis map ausztráliára.

• [HUN]FaTaL
    Az alapjáték ingyenes, a wild run telepítve van (sok funkció ingyenes abból is alapból, a motorokért és a plusz car classokért (dirt, drift, drag) fizetni kell).

Osztályonként kell a skilleket megcsinálnod, a többi autóra meg tudod venni az alkatrészt.
  • Sawyer777
    Sziasztok! Most kezdtem a játékot, több kérdésem is lenne vele kapcsolatban, az egyik az hogy betöltéskor is a wild run-t írja ki, de a játékban meg azt írja hogy meg kell vennem hozzá ezt a kiegészítőt (amúgy az ubi30-as akció miatt töltöttem le, azt hittem ez a wild run lesz, de ezek szerint csak az alapjáték ingyenes? )
    Másik kérdésem a Skill-ek a játékban, hogy minden egyes autóval végig kell csinálnom őket hogy fel legyenek tuningolva?

Köszi előre is :)
  • [HUN]FaTaL
    Mekkora a map a crewhoz viszonyítva? Egyedül az autólista ami szimpi, the elnézve a videókat a Crew jobbnak tűnik fizikában, hangulatban, map méretben
  • Ratrak

kicsit vártam én is a FH3-at, de elnézve a videót, és hogy milyen irányba fejlődött.... nah.... Nemrég volt szó itt a fórumon, hogy a Crew fizikája vacak. (vagy nem). Hát, a crew fizikája nukleáris csapással üti ki a videón látottakat. Innentől pedig lehet akármilyen szép, az utak üresek, a hangulat meg olyan, hogy 5 évesen még ok, 35 fölött már no thanks. Pláne annyi pénzért, amennyit kérnek érte... ;)
  • Stockbauer33 #12300

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.09.23. 01:24:06
  • Stockbauer33 #12299
    Jónak igérkezik de karácsonyi ár lesz jó nekünk ;)

meg nagyobb map
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.09.23. 01:12:52
  • attos1976
    szevasztok!!régi crew játékos vagyok még az alapjátékkal kezdtem.tisztességesen megvettem+a ww.is ahogy lehetett elkezdtem!!de 3 napja nem tudok játszani mert nem indul..!!betölt és kidob!!láttam az efféle hozzászólásokat de egyszerüen nem megy!!a crew helyes müködése miatt leállt!próbálok mindent.a rendszer ill gépigényem toronymagasan viszi de nem akarja az istennek sem!!segitséget kérnék!!bárminemü ötletet szivesen fogadok!feladom!!!!!kösz kollégák!! :) :)
  • [HUN]FaTaL
    Fizessen, aki akar :D

Ennyiért inkább megtankolom mégegyszer a kocsit és kocsikázok :D
  • MerlinW
    XBox-os játékkal akarsz játszani, fizess XBox-os árat :D
  • [HUN]FaTaL
    Megnéztem az árát a storeban.. Hát ezt hagyjuk, ennyit biztos nem adok játékért :D
  • MANos Viktor
    Szevasztok!
    Tudom nem szeretitek az újoncokat, de azért megkérdezem hogy mitől lehet az hogy akár szabadon akár versenyben találkoztam olyannal hogy a pálya egyszer csak elfogyott mintha nem töltött volna be a textúra belemegy az autó megáll és nem lehet se fékezni se semmit. Erre esetleg van valami megoldás?
    Előre is köszönöm!
  • Stockbauer33 #12293

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.09.22. 20:35:07
  • Hungarykum
    Nyereményjáték 1.000.000 CC-ért
  • Milo82
    Utána a tálcán a launcherre kattintva megy is a játék!
  • Milo82
    Mikor elindítod és elkezdi a telepítést a feladatkezelőben állítsd le a The Crew install helpert!✌
  • petyahun2
    szeretném megkérdezni aszt hogy hogy nem indul el a játék nekem is appcrash-el.... míj meglepő intel q6600 4magos procim 4gb ramom és radeon r7 250-em van 1gb gddr5 vram-al kérdésem az hogy miután leszedtem tegnap előtt elinditottam és ment közel fullon 40fps-el de már relatíve késő volt lefeküdtem és ma akarok vele játszani mi az isten ............... nem akar indulni ? minden ugyan az mind kétnappal ezelőtt volt csak appcrash-el
  • Shep
    Én is, ma pl. kilépett rendesen :)
  • ratgab
    A bétát én is még win7-en toltam...most win10-en vagyok.
  • MerlinW
    Látom kivetted a mondatból lényeget
  • Anonymusxx
    Haverokkal hogy lehet közösen játszani? Van valami mód hogy egymásra találjunk?
  • Stockbauer33 #12284
  • RiCSi1234
    Igazad van, az én *urva anyámat, hogy ilyenek vagyunk.. Ingyenélők.. Bye!
  • Shep
    Köszönd az ubinak. Nekem amúgy bejön, semmilyen buggal nem találkoztam a kilépéses dolgot leszámítva. Pár naponta benézek, gurulok egy kicsit és ennyi, erre tökéletes.
  • MerlinW
    Olyan nyugi volt itt, amíg nem lett ingyenes a játék:) Mindenki elfogadta a játékot olyannak, amilyen, krúzoltak a népek, beszélgettek. Most meg megint újra rágjuk a 2 éves csontot. Tök jó, tényleg:)
  • RiCSi1234
    Sajnos egyre többször fagy ki, verseny után, verseny közben egyszer csak elfogy a pálya textúra, semmit nem csinál, csak forog az a *uzi töltés jelző.. Amennyire tetszett az elején, annyira kezd kiégetni ez a sok bosszantó szarság..
  • Shep
    Örülj neki, nekem már a béta is ezt csinálta, pedig az még win7-en volt.
  • Dante73
    Ha kiegyezünk a vezetés helyett az irányítás szóban, akkor egyetértek. Módosítok. A játékbeli nevem; Dante_hu Aki egy mórgós medvével is hajlandó játszani, keressen nyugodtan!
  • Szabi #12277
    azért azt a kis apróságot még tegyük már hozzá, hogy scriptelt, de a stock autók karakteresek és különbözőek.. élvezet őket vezetni még így is
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.19. 17:59:06