13240
thecrew.jpg
  • WhiteLies
    A kamera mód mire jó? Lehet egyáltalán vele felvenni?
  • chase
    Amúgy ez mi ez?
  • chase
    FD Challenge-t hogy lehet publikussá tenni? Van hozzá egy kód: F9DLZ0J Ha ezt beírom az importáláshoz, akkor betölti. Ezt így akkor más is be tudja tölteni és játszani ezt a pályát, amit rajzoltam?
  • slRa4fV9t
  • COL_Bratt_Shaw
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mukodni mukodhet de most neztem bele es az InstallHelper.txt, egy log file, magyarul megtalalhatod benne min akad fent.

Itt a pelda[spoiler] B e g i n t o i n s t a l l : " C : \ W i n d o w s \ s y s t e m 3 2 \ w u s a . e x e " C : / P r o g r a m F i l e s ( x 8 6 ) / U b i s o f t / U b i s o f t G a m e L a u n c h e r / g a m e s / T h e C r e w ( W o r l d w i d e ) \ S u p p o r t \ S o f t w a r e \ W i n d o w s 6 . 1 - K B 2 6 7 0 8 3 8 - x 6 4 . m s u " / q u i e t / p r o m p t r e s t a r t "

R u n s e t u p a p p s u c c e s s f u l l y ! N e w p r o c e s s : 9 4 8

W a i t i n g f o r t h e p r o c e s s e n d t o r e t r i e v e e x i t c o d e . . .

P r o c e s s h a s r e t u r n e d ! A n d g e t e x i t c o d e S U C C E S S F U L L Y ! E x i t C o d e 2 3 5 9 3 0 2

E n d t o i n s t a l l , r e t u r n v a l u e 2 3 5 9 3 0 2

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

[ 2 0 1 5 - 1 1 - 1 7 8 : 1 9 : 4 4 ] E n d i n g t h e s e s s i o n :

R e t u r n C o d e : 0

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Itt a W i n d o w s 6 . 1 - K B 2 6 7 0 8 3 8 - x 6 4 . m s u csomagot installalta peldaul, ha pedig ennek a vegen nem kaptad meg az e x i t c o d e-ot, lehet azert nem zarja be, magyarul akar manualisan is felrakhatod azt amin fentakad, es ugy valoszinuleg mar lefutna a telepito. (Elvileg a legutolso bejegyzes lesz a fileban a hiba oka!
    [/spoiler]
    Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.04.19. 19:02:23
  • COL_Bratt_Shaw
    Micsurin
    #12067[spoiler]]A win indul mindig a telepitessel, vagy a jatek ikonjarol/uplay-rol? Mindenesetre mindket dolog ugyanoda vezet, a telepites "hibas" lett valamiert. Gondolom probaltad mar ujrarakni, de nem tudom kitoroltel e minden crew-val kapcsolatos filet, az lehet hogy segitene. A dokumentumokban van egy mappa, de talatam 1-et itt is: c:\Users\userneved\AppData\Local\Ubisoft\The Crew\ es egy InstallHelper.txt-van benne, lehet csak meg kene probalnod azt torolni eloszor, hatha segit, es utanna mar indulna a jatek, ill. lefutna a telepito!?
    Ha az se megy keress ra a c meghajton a crew-ra hatha nannak meg egyeb fileok is. (registryben is sok bejegyzest tarol, de nem tudom hogy azok bezavarhatnak e a telepitesbe)[/spoiler
    Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.04.19. 18:50:45
  • Micsurin
    Épp ez a baj mindig 1/1 telepítéssel indul, de azt SOHA nem rakja fel... 21 órát ment múltkor a gép (éjjelre hagytam meg amíg suliban voltam), de semmi majd megunom, kilövőm és indul a játék szóval WTF :D Csak marha zavaró...

Patch mikor jön, mert nem találom a lapjukon ? Kéne az a z(r)onda !
  • COL_Bratt_Shaw
    Van benne logika. Az hogy fekezes utan tortenik sokat elarul. Magyarul a gaz mukodik rendensen, de lehetseges, hogy fekezes utan a fek "benyomva marad" megha csak virtualisan is. Amikor pedig billel fekzel egyet, a jatek vezerlo valtas miatt lenullazza ezt a "teves" erteket a gazpedalon. Ha masnak nem egy elmeletnek megall a labon.
    Erdekes, hogy minez egy g27-el tortenik, ahol kalibralasi gondokrol meg nem is hallottam.
    Jatek inditas elott nyisd meg a windows jatekvezerlo beallitast a kormanyhoz, (control panelben(vagy keresovel) Majd nyomd be teljesen a feket, majd ha felengedted a gazzal ugyanugy, majd figyeld meg mit mutat amikor utanna nyomkodod, hogy lasd jok e az ertekek. Sok sikert ;)
  • wollnerd #12065
    Odáig már sikerült rájönnöm, a pedálos (a g27) gázadás az első bármimenü pedálos fékezésig teljesen jó, ugyanúgy mint a billentyűzettel. DE! lenyomom még csak kicsit is a pedállal féket, onnantól már rossz a gyorsulás-sebesség, mintha 40%-osan veszítette volna el a verda a motorteljesítményéből! Pl. Mclaren: legelső gázadásnál simán eléri 8-12 mp alatt is 250~ km/h sebességet, de ha lenyomom a pedálféket és ezt követően hiába tövig nyomom a gázt, a gyorsulása is lassabb lesz és nem bír kb. már 230 km/h-nál gyorsabban menni!

VISZONT! Ha bármikor megnyomom a billentyűzetes féket (le nyíl) egy századmásodpercre is, akár a pedálos fékezést követően, akár enélkül, megjavul a gyorsulás-sebesség. Újra 250 fölött lesz képest 8-12 mp alatt!

Valaki érti ezt???
  • COL_Bratt_Shaw
    Jahh, ne is mond jol felcseszte az agyam, majd masfel oran keresztul probaltam csatlakozni, Donney amikor megprobalt behivni, csak "couldn't join" hibauzeneteket kaptam. Session management halott volt szamomra, meg restartot is probaltam. Ez pont ugy hangzik mint ahogy itt paran jarnak folyamat 24/7.

wollnerd
    "Joval gyorsabb" alatt gondolom a mission idejet erted, bar a vegerdmeny ismereteben nem vagyok benne biztos!? :)
    Szoval a pontos valaszhoz, nezd meg hol/hogy veszitesz idot, ezt legjobban ugy tudod megtenni, ha felveszed, megha csak magadnak is. Ha megallitod a videot egy kanyarban/valahol egyol latszik a sebbessegkulonbseg, ill. hogy mennyire mas iveken autozol. Mindenesetre osszessegeben, meg ha minden ossze is jatszik, akkor is tul nagy egy 50%-os idokulonbseg. Vagy nagyon nem erzed a kormannyal, es ez lehet kormanyszogbol adodik pl. amire nem all ra a kezed, vagy valami nagyobb gond van.

Micsurin
    InstallHelper nem csak telepites alatt fut? Mert nalom ilyen nem megy a hatterben. H a csak 1szeri eset volt ne foglalkozz vele, ha pedig mindig indulna valamiert win-nel, akkor lodd ki az autostartbol, mert csak feleslegesen fut.
    Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.04.19. 00:48:17
  • Micsurin
    Sziasztok, mi okozza azt, hogy csak akkor indul a játék ha a TheCrewInstallHelper-t kilövöm feladatkezelőben ? (Különben telepítés 1/1-en áll...)
  • slRa4fV9t
    Volt egy esti meeting. Láttalak amúgy Col de ma valami nem volt ok a szerverrel, én is alig bírtam csatlakozni. Írtam nekik hogy próbálsz jönni, a Don B viszont mondta hogy próbáltak hívni de elutasítottad.

Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.04.17. 04:03:10
  • wollnerd #12061
    Srácok, hogy lehet hogy a billel jóval gyorsabbak az autók/motorok mint a kormánnyal?? (Logitech g27) Pl. a Deadline story missionban a kormánnyal vezetve a McLarent, nitrozva már a félúton lejár az idő... De billel, nitrozva sokkal lazább... wft??
    Pedig tövig nyomom a gázt... :/
  • slRa4fV9t
    Csak velük ketten találkozhatsz fixen éjfél után, mostanában inkább du. 6 és éjfél között vannak a jobb cruiseok, én is leginkább így időzítek.
  • COL_Bratt_Shaw
    Nice pic bro

Mentunk tegnap egy villamgurulast igy majd 2 honap utan, mar hianyzott nagyon, hetvegen megprobalok beszoritani meg1et.

SZABl
    Jol nez ki, megepitem majd. Remelhetoleg tanultak a kiadott bmw hibakbol es ez kidolgozottabb lesz :D

Amugy itt az Aprilisi patch notes linkje
    Motorok elvileg mar nem olyan erosek lesznek mint voltak, dragnel a kerekek nehezebben melegednek majd tul, a drift iranyitasan konnyitettek, pvp-ben ezentul a "spectator" modosoknak nem ad rp-t ill. let. Jon a kamera mod, a mentheto/megoszthato freedrive challenge-ek, ill. az uj motoros mutatvanyos/trukkozos "stunt mode" az uj summit reszekent. Ami meg erdekes lehet, hogy valaszthato lesz, hogyan erzekelje/kezelje a kontrolleredet. Igy aki bill-el, ill. tamogatott joyal jatszik, es "kormanyra" aliitja a kontroller tipusat, annak el fog tunni a steering limiter, ami jelenleg korlatozza pl a motorok iranyithatosagat. Manualis valto nitro, ill. az eger bug javitva lesz, erdekes hogy nem emlitik a manualba rev-be indulast, ami nagy veszteseg driftben.

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.04.16. 10:19:47
  • Szabi #12058
  • slRa4fV9t
  • Gibor
    A logót ismét külön kell bekapcsolni ;)
  • jocking
  • Ratrak
    hmmm... erről nem is tudtam, hogy lehetséges, köszi! Mondjuk nálam a keretek sem úgy működnek, mint kéne szerintem, mert a bal alsó sarokba kiírt Crew Wild Run - logót sem találtam, helyette van olyan, hogy a fél képernyő el van maszatolva... nasebaj, enélkül még lehet élni.

Ma voltam fenn, mert a nagykislányom (mindjárt 3 éves lesz :D) imád azzal szórakozni, hogy beül az ölembe, megfogja a kormányt, és mindig bele kell hajtanunk valami vízbe.... Ezt ma kicsit több, mint fél órán át toltuk, és végignevette az egészet... Egyelőre még nem érti a lényeget, de ha így folytatjuk, pár év, és jobban fog vezetni, mint én...
  • Gibor
    Photomode, kikapcsolható a sofőr.
  • Ratrak
    az első képen a 69-es Camaro jól le van ültetve! :D
    A Mustangból meg hogy' szállítottad ki a sofőrt (nekem sosem sikerült még)? Vagy csak nagyon alacsony? :P

valamikor megint lenne kedvem krúzolni egyet így pár hónap kihagyás után. Persze időm az még mindig nincs rá, de hmmmm..... ;)
  • slRa4fV9t

• vajo
    Régi kártyám van még, az az utolsó része a gépnek amit cserélni kell már csak, és akkor összeáll az aláírásban lévő config. Májusban lesz meg :) Aztán végre mehetnek a krúzok :D Amióta kijött az új grafikai frissítés, nem fut a játék, szóval elég régóta nem tudok játszani. :) Szar már a 9800GT :D
  • Szabi #12049
    a havi versenyen kellet indulni hozzá, aztán ingyen megkaptuk, viszont szerintem kb. egy hónap múlva sima játékpénzért is megveszed már :D

új vga? 980 nem elég hozzá ? :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.04.08. 07:46:16
  • vajo
    Ezt mindenki megkapta? Csak azért mert, kb 1 hónap múlva meglesz új vidikari és végre csapathatom a gémet, de az M4-el akarom :D
  • jocking
    Most léptem be először a havi "szumit" vége óta, erre ezt pörgeti ki nekem a játék:

• slRa4fV9t
    A DTM style szerintem nagyon ronda, többféle stílusban is lehetne hozzá body kit, amúgy perfekt autó. Amúgy meg miért ne lenne jobb tőle a játék ? Egy-egy új autó főleg ha be is jön mindig feltudja dobni a kedvet a guruláshoz.
    Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.04.04. 23:37:33
  • Stockbauer33 #12045
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    circ-be maghajtom a valagát ;)
  • Szabi #12044
    jó hogy van új autó, de jobb nem lett tőle a játék :D
    perf, circ
  • koltony
    Mondjuk 5 évig nem játszanék a Crew-val folyamatosan mert lehetsz te kreatív de nem tudsz egy idő után mit kitalálni.
  • Stockbauer33 #12042
  • slRa4fV9t
    Ez már majdnem Wörthersee tour volt fenn a hegyekben. Jó pillanatot kaptam el. :D
  • slRa4fV9t
    Egyik cruiseból a másikba, pedig még szinte el sem kezdődött a hétvége.

• slRa4fV9t

Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.03.27. 03:03:36
  • Szabi #12038
    off :D
  • slRa4fV9t
    Ez sem egyszemélyes, és az én tapasztalatom az hogy a normális, valamilyen minőségi szintet megütő csapatjáték a GTA-ban sem ment random playerekkel. Persze van egy csomó, tömegeket bevonzó küldetés, verseny ahol mindenki mehet agyatlanul ahogy neki tetszik, de ez megvan itt is PVP formájában. De tényleg egy többfunkciós akció játékot akarunk egy versenyjátékhoz hasonlítani ? A TDU-ban anno fele annyi lehetőség volt mint a The Crew-ban, mégis fullra volt járatva 5 évig, és feltalálták magukat az emberek a 8 playeres világban. Adott egy hatalmas terület, egy csomó autó, HC-ban egy türhető fizika, szerintem aki nem tudja feltalálni magát, nem tud magának haverokat szerezni 8 playerből, annak nem fog menni 32-ből de még 100-ból sem. Szerintem egy online játéknak pont az a lényege hogy az ember kialakítsa a saját rezgésszintjének megfelelő kis közösségét, máskülönben meg van ba**va az egész, és ez nem feltétlenül a játék hibája.
    Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.03.24. 22:04:53
  • Quqa
    Tiszta sor a GTA az nem egy autós játék, de „online” (van benne akció, lehet bandázni, hülyéskedni, stb.) és nem egyszemélyes mint ez. A NFS-et is jól elbaltázták a 8 player-es világgal az is hamar be fog halni, igaz ott legalább van rendes tuning + festés, bár ahogy olvasom ott sem lehet nagyon valós (nem barátlistás) ellenfél ellen versenyezni.

A legnagyobb gond szerintem, hogy mindenki a csili- vili felé fejleszt. Minek kell moziszerűnek lennie minden játéknak, aztán a hatalmas gépigény miatt meg alig lesz valaki a térképen, mert nem bírja összeszinkronizálni a szerver. Az már csak mellékes, hogy lassan a GTX 980 SLI-ben is kevés lesz a játékokhoz. Persze ebben gondolom az is szerepet játszik, hogy odaszólnak az nVidia-tól, AMD-től, Intel-től, stb., hogy jó lenne egy kis eladást produkálni, ezért tolunk egy kis zsét ti meg felejtsétek el az optimalizációt ennél az amúgy is magas gépigényű játéknál. Pár éve még 3-5GB/játék volt az általános, manapság meg ennek a tízszerese.

Szerintem a NFS HP-nak elég szép grafikája van annál jobbat nem is várnék el semelyik játéktól sem, de legyen player a map-on.
    2 napon keresztül pont azt teszteltem mennyien fogadják el az FDC és a speedtrap hívásomat. Kb. 1 órán keresztül próbáltam ezt megismételtem 3x különböző napszakokban és összesen 3-an fogadták el azok is amint rányomtam, hogy menjünk erre vagy arra az eventre vagy kiléptek a crew-ból vagy egyszerűen nem fogadták el. Ennyit a multiról.

Sebaj talán majd a Speed Elixir-ben összejön és rájönnek mi a lényege egy csak szerveren futtatható valós ellenfelekkel játszható játéknak, persze lehet, hogy tévedek.
  • koltony
    Jó, de GTA ban alapból a terület kevés a nagy autókázásokra, majdnem fele akkora a map mint a Forzánál és kb 1/10 -e a crew hoz képest.
    Illetve nem gondolom h a GTA ban a krúzolás lenne a lényeg, inkább a lövöldözés, stuntok stb.
    A 2 sztem teljesen más játék, olyan mintha egy krumplit hasonlítanál egy tojáshoz. A nagy egyezés ott h kb ugyanakkorák, itt meg h mind a 2-be vannak autók.

Én úgy vagyok, hogy kb hetente 1x,2x haverokkal randalírozok egyet GTA-ba és az kb elég nekem. A crew hoz már ennyire gyakran nem térek vissza, pedig élveztem a nagy krúzolásokat, de már minden zegzugot ismerek a mapon és így nem az igazi. Oké van benne 270 órám ami azért nem olyan kevés.
    Amit én javítanék egy esetleges "crew 2" nél az a map lenne. Hatalmas lyukakat hagytak a mapon, ami tulajdonképpen semmire se jó. Van fa... Meg még több fa. Tehettek volna bele több utat, több kisebb falut, több részletet.

Én is hiányolom a ne törd össze az autód dolgokat, mert az a 2 ami volt az nagyon jó volt.
    Én a MAPRA több embert engedtem volna be(mondjuk 30-40) GTA session megoldásaival.

+ Én a helyükbe európát térképezném le, mert szerintem sokkal izgalmasabb, meg az országokat tudnád DLC-ben dobálni mint az Euro truck simulatorban.

• Szabi #12034
    majd hétvégén kapjuk meg elméletileg, néha belépek legalább egy ezüst medált összeszedni :D