-
Ratrak #12245 A fizikával kapcsolatban egyetértek veled, a játék fejlődésével kapcsolatban nem annyira (elég sokat fejlődött ám az évek alatt). A térképről a töltelék dolgokat egy klattyintás eltűntetni menüből, és akkor nem zavarnak (én is el szoktam). A felfedezési potenciál órási a játékban, landmarkok is szuperek lettek. Az autóválasztékkal semmi gond nincs (ok, japán autó lehetne több), a fejlődés a játékban valóban szörnyű - de ez általában máshol is el van cseszve, nem véletlenül írom mindig, hogy a legjobb spec a full stock, kár, hogy semmi verseny nincs velük, mert ott még van "lelkük" az autóknak, később már minden egyformán mozog (úgy értem, minden, mondjuk 1100-as P-s autó azonos kb. Ez kell a versenyeknél az esélyegyenlőség érdekében, értem én, de közben pont a "lényeg" veszik el.) A sztori... nos, számít az egyáltalán bárkinek a megjelent n+1 NFS-inkarnáció után?!? Optikai tuning is tök jó szerintem, kicsit nehéz látni a különbségeket amiatt, hogy állandóan "szétszedi és összerakja" az autót, de ez megszokható. Akik több layeres matricákat akarnak, az megint a lényegtelen kategória nálam, de ízlések és pofonok - nekem spec. nem hiányoznak, vannak nagyon jó matricák, szuper színek, klassz a kétszínű festés lehetősége is és tök jók a tuning-elemek is.
Photo mode. Na, csak ezzel több időt eltöltöttem, mint te az egész játékkal. :)
Amit igazán elcsesztek, az az, hogy 8 player lehet egy layerben. Így az egész crew-ötlet meg "autós MMO" szöveg súlytalan. Na EZ hiba a játékban. Az, hogy radar antennák vannak, meg szlalom skill, az kb. olyan súlyú a multi buktához viszonyítva, mint a lepkefing egy T34-eshez képest.
A hatalmas és változatos térképnek és a változatos autólistának köszönhetően én szerintem több, mint 400 órát töltöttem el már a játékban autókázva, és motorozva (amik tök jók lettek, és nem, reális motor-fizikával én még nem találkoztam számítógépen evör, de ettől még iszonyú élvezetes egy motorral úgy menni, mintha valóban ott ülnél - tehát nem az elmebeteg baromállat módra gondolok). És még mindig szeretek néha "A-ból B-be menni", végigcsapatni egy-egy szerpentinen, mert jó érzés, még egyedül is. Jobb lenne Assetto fizikával, nyilván, de így is jó. Néhány autónak kifejezetten eltalálták a hangját, és ha nem nyélgáz-hirtelenfék-szalagkorlát-sebajnyélgáz üzemmódban veret az ember, akkor igenis kijön a kocsik közti különbség, és a viselkedésük is néha egész hihetőnek tűnik, mondjuk egy 1.2-es szorzóval (tehát 120-nál csinál olyat, mint a valóságban 100-nál) szerintem. Még mindig full stockról beszélek, a specek teljesen elcseszik a dolgot.
A kocsiváltásnál nem vagy kötelezve arra, hogy két kattintással csináld. Visszaautókázhatsz a garázsba, és válthatsz ott is, nem tiltja a törvény, meg a játék sem. De nem kötelez rá, és ez egyértelműen előnyére válik.
Az FFB tragédia. Főleg Asetto után. Ez tény. A versenyek az idiótáknak kedveznek, sajnos ez is nekem fájó tény. (ha óvatosan mész és nem töröd össze magad, lassabb vagy, mintha csapatsz, mint az őrült, és néha ütközöl - frontális karambol esetén többször csak 50km/h-t vesztesz és mész tovább, cserébe ha óvatosan elkerülöd a karambolt, sokkal lassabb leszel... ez az árkád jelleg miatt van így, és én pl. emiatt nem is nagyon szeretek pvp-zni.)
De szumma szummárum: nem nagyon van olyan játék, ami ezt a csomagot ennél jobban adná jelenleg. Forza Horizon? Nincs 'boxom, PC-m van, onnan keressünk címet... De amit láttam FH-videót, amiben ment a tag az aventadorral 300+, majd leesett az útról a szántásba és MÉG GYORSULT EGY KICSIT, na, itt mondtam, hogy ooooookkkéééééé, kösznem... :)
Jah, ha már a fizika terén ennyire értjük egymást: Driver SF megvan? Az neked hogy' tetszett? (most csak a fizikát kérdezem) Mert nekem eddig az árkád-jellegű játékok közül az jött be eddig a legjobban.
U.I.: Porsche Unleashed, az mekkora játék volt már!!! Ugyanakkor az emlékek mindent megszépítenek, ezt ne felejtsd el! Ami akkor nagy szám volt, lehet, hogy ma már megmosolyogtatna (és most a fizikára gondolok, nem a grafikára, ami természetesen gagyinak hatna ma) De mondhatom azt is, hogy pl. az ős NFS-ben (ráfért egy CD-re, és a nagyrésze így is a videók voltak, 486 DX4-100-on toltam, és egyszerűen imádtam benne pl. a Vipert, mert olyan hosszú burnoutokat lehetett vele tolni, mint semmivel addig sem, azóta sem... :) ) volt az első és utolsó normális rendőri üldözés, ahol nem öngyilkos baromként felöklelni akartak, de ha megelőztek, akkor kampec... ezt azóta nem csinálták meg egyetlen árkád játékban sem jól, pedig eltelt már mennyi is? 15 év? 20? Szóval értem én, amikor a fejlődés hiányát emlegeted... ;)
Utoljára szerkesztette: Ratrak, 2016.09.15. 22:03:44