13240
-
Stockbauer33 #12436
#12431SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#12435 Azt ne... Hogy kibiggyesztették a videómat! :D -
Stockbauer33 #12434 -
#12433 Húha! Ez nagyon penge kép lett! (Kedvenceim mindkét Lotus, szigorúan fullstock.) -
Stockbauer33 #12432 -
COL_Bratt_Shaw #12431 Hat ez a baby (auto) siman megerdemelne a kuplung hasznalatot, de sajnos siralmas/röhejes a mukodese, raadasul minden autonal ugyan olyan kb. Neha szoktam azert hasznalni, amikor lazan kruzolgatunk a H valto kisereteben, amugy pedig manual, szekvencalis valtoval es automata kuplung. Olyan hitvany pedallal a kuplung, hogy akar egy gombon is lehetne a kormanyon, mert naggyabol ugy mukodik mintha arra terveztek volna :D
Stockbauer33: Meg par ev es talan raerzek kicsit, tobbiek neveben nem nyilatkozom.
En mar honapok ota minimap nelkul megyek, amikor be van kapcsolva lehoz a jatekrol valahogy manapsag, 2x voltam crewleader, akkor volt csak bekapcsolva.
Ebben a videoba lemaradtak a Ralph-ek, ezert is szoktam hatrebb lenni, hogy mindenki kepben legyen, de itt csak adta magat a helyzet. :) A tobbi felvetelen latszanak ok is, majd vagok valamit a belole. -
Hungarykum #12430 Kuplung nélkül hogy váltottál? -
Stockbauer33 #12429 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Siralmas ahogy vezetsz.Meg a Dog is.Meg a Ralph is :)
Minimap nélkül?Mire ez a gizdaság? :DD
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.11.18. 14:13:58 -
COL_Bratt_Shaw #12428 Feltoltottem egy rovid vagatlan kruz videot, ismet aktiv Pedal kameraval. Kedvcsinalonak egy kruzhoz. ;)
Idom nincs most vagni egy monatge-t, ez volt a leghosszabb felvetel, igy gondoltam ezt megosztom igy, a tobbi rovidbol ill. a tobbiekkel pedig vagok majd egy bestoff szerut mint szoktam. -
Stockbauer33 #12427 -
Hungarykum #12426 Néha nekem is hasonló. Valamikor egész jól megy, máskor meg mindennek aminek lehet annak nekimegyek :D -
Hungarykum #12425 1984 Kawasaki GPZ 900 R
-
#12424 -
#12423 Volt ma egy rövid gurulás, nem volt rossz de nem igazán éreztem a vasat és sűrűn eldobtam. Utána csatlakozási problémák akadtak, mostanában egyre több.
-
Stockbauer33 #12422 -
jocking #12421 Megoldódott, még mielőtt szükség lett volna a supportra.
Valamiért nem fogadta el a steam jelszavamat a játék (az ubi store-jában próbáltam - Shift+F2-vel), mintha megváltozott volna. Csináltam egy steam password resetet, engedett belépni a boltba, de még mindig úgy jelezte, hogy meg kell vennem a dolgokat, csak nincs zseton a steam accomban. Mind1, azért beléptem, és akkor már jó volt. Fura, mert a jelszó el volt téve felírva, így nem cseszhettem el se a gépelést, se azzal hogy elfelejtem, ráadásul a kétlépcsős azonosítás is be van kapcsolva. -
#12420 Írj a supportnak a uplayen. -
jocking #12419 Nagy gondom van, tanácsot szeretnék kérni.
Az az érdekes helyzet állt elő, hogy pár hétnyi kihagyás után ismét akartam gurulni egyet. A játék úgy indult el, mintha most indítanám először, hogy aktiváljam be uplayen meg mittomén.
Elindult, pénzem minden megvan, viszont úgy veszi, hogy nincs meg semmilyen car packom, és a Wild Run DLC sem, pedig Season Pass-om is van és a Wild Run-t is megvettem anno. Most mégsincs meg semmilyen autó, ami ezekhez tartozik.
Hozzá tartozik a történethez, hogy a játék Steam-en van meg, oda is van letöltve, de amikor indítom, indul a Uplay is automatikusan. Az uplay fiókban nem listáz dlc-ket, mert a Steam-en vettem mindent, és ott bent is van a fiókomban minden dlc (érdekes módon a WR-t kivéve, azt nem tudom, honnan szereztem és hova aktiváltam be).
Valami ötlet van esetleg, hogy mitől lehet ez, és mi lehet a megoldás? Jól jönne a segítség, nagy szívás... :S -
#12418 Az ember - ember ellen üldözések anno a 2010-es Hot Pursuit-ban nagyon durva küzdelembe mentek át olykor, ha azt a szintet az új dlc megközelíti majd akkor instant get. Illetve talán találok egy-két új vasat is ami bejön a guruláshoz, bár nekem a legnagyobb favoritjaim szinte már mind a játékban vannak. (y)
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.11.04. 22:34:39 -
Stockbauer33 #12417 -
COL_Bratt_Shaw #12416 A "kozel" 2 ev alatt a jatekosok osszesen,
19430 evet jatszottak
11 Milliard km-t vezettek freedrive-ban, ami megfelel egy kruznak a Plutoig es vissza! lol
681 Millio liter festeket fujtak el, ami 200 millio auto festesere elegendo
legtobbet "jarattak" a kovetkezo autokat: Nissan R34, Frod Focus RS, FrodF150 OffRoad-on es Nissan R34, Nissan 370Z, Camaro SS 2010-t az uton.
tobb mint 15Millio kepet lottek el
45 Evet toltottek a levegoben, ami 2 millioszor hoszabb ut, mint Baumgartner szuperszonikus zuhanasa!!
100 Millio rendoros uldozet inditottak, amelybol 73%-ban tudtak megszokni. :)
ill. 20 Milliard birsagot rottak ki a maradando 27%-ra, akik nem usztak meg ep borrel. :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Itt pedig esetleg te is megtalalhatod a keped! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.11.04. 18:59:38 -
#12415 As such, everyone who played The Crew in December 2014 and January 2015 will receive the new Lamborghini Huracán for free, as well as an exclusive 2 year anniversary sticker! -
Stockbauer33 #12414 -
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2016.11.01. 16:18:25 -
#12412 -
-
#12410 -
#12409 Tegnap sikerült összehozni egy újabb 3 órás eventet, szűk körben indult majd csatlakozva egy másik grouphoz összejött a full session.
(A csatlakozás sajnos nem ment elsőre.)
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.10.28. 00:37:15 -
#12408 Jöhetne egy GranSport is :) -
jocking #12407 Omg, végre. Tdu-ban az egyik legnagyobb kedvencem volt, a CLK GTR mellett. :) -
Stockbauer33 #12406 -
#12405 Calling All Units - Confirmed Vehicles and Specs -
yossarianHUN #12404 Ez az új DLC-vel jött? -
Hungarykum #12403 -
#12402 Ezért szoktam kiábrándulni az ilyen játékokból. Ott van az a sok gyönyörű gépállat, de ha sikert akarsz elérni akkor kénytelen vagy azt az 1-2 OP járgányt használni amik verhetetlenek. :(
Mondjuk én akkor is szoktam élvezni a versenyt ha utolsó vagyok és ott csatázok valakivel egy jót, de akkor is lelombozó. -
#12401 Focus RS lesz az :) -
Ratrak #12400 hát, ez a subaru nem az a subaru... :) Amúgy köszi az infót! :) -
Sawyer777 #12399 Sziasztok! Ha valakit érdekel, saját tapasztalat és a PvP egymás elleni játékokból osztanék meg pár infot, hogy jelenleg melyik autók a legjobbak, miket használnak a profik a PvP-be.
Street: Skyline
Dirt: Skyline, Focus ST, esetleg Porsche
Raid: Porsche, vagy motorok (KTM-BMW)
Performance: szigorúan Pagani Huayra :D (szoktak használni Lambo-t, Laferrari-t és Königsegg-t, de ezek sokkal rosszabbul vezethetőek)
Circuit: Ferrari 458 Speciale vagy Lamborghini Gallardo (a Ferrarikat szinte lehetetlen utolérni, olyan végsebessége van :O )
Érdemes persze próbálkozni más autókkal is , de pl nekem a LaFerrari vezethetetlen -.- Gyorsnak gyors, de a Pagani 1000x jobban tapad és veszi a kanyarokat.... Vagy pl Dirt-re gondoltam hogy a Subaru majd milyen jó lesz...háát egy Focus ST úgy hagyja ott a Subarut mint a szart :D
Valakinek tapasztalat? -
#12398 -
jocking #12397 Nincs a játékban visszapillantó tükör, belső nézetben is csak matt alufólia van a tükrökben az üveg helyén.
A Project Torque-t ismertem, de soha nem hallottam senkitől, hogy így hívta volna (rövidítéssel). Egy ideig toltuk haverokkal, de aztán kikopott, mert túlságosan is "pay to win" volt.
A Street Legal (2) Racing Redline meg örök kedvenc, szerintem a mai napig fent van a gépen valamelyik hdd elfeledett bugyraiban. :D