13251
-
csao.
nem tudom van-e valakinek ilyen problémája de DIGI netem van és egyszerűen nem tudom kinyitni a portokat így a főmenüben mutatja a sarokban hogy szar a netkapcsolat. vagyis hátugye azt mutatja hogy nincsenek nyitva a megfelelő portok.
valaki találkozott hasonlóval? -
Hungarykum #12447 Év végi Summit nyeremény
-
Timbu #12446 Az új csomagkihordós üldözések monster truck-kal elég viccesek... :) -
Jobb is ha összehívtok mindenkit, egyedül baszhatjátok. :DDDDD -
-
Nekem nincs még CAU-m, de más fórumokon írtak alapján másnak is van ilyen problémája, úgyhogy bug lehet. -
UnkNoown #12442 A GT-R eddig nekem nagyon tetszik. Egy bajom van csak vele. Majdnem minden egyes új küldetés után (láda leszállítás) kidob egy "services are unavailable or you have lost your connection" hibával. Most hogy a rendszer szivat vagy valami masszív bug arra még nem sikerült rájönnöm. Remélem javítják. -
jocking #12441 Fura, hogy új cucc megjelenés után ekkora a pangás itt...
Megtöröm a csendet. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stockbauer33 #12440 -
40:50-től nem is tudom hogy tudtam úton maradni, altató zene, a két ipse előttem meg extra altat a driftelős műsorával.
-
Toltam egy Live-ot a ma esti találkozóról, a végére lekopott a társaság de összességében jó menet volt. 
-
Stockbauer33 #12436 
#12431SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Azt ne... Hogy kibiggyesztették a videómat! :D -
Stockbauer33 #12434 -
Húha! Ez nagyon penge kép lett! (Kedvenceim mindkét Lotus, szigorúan fullstock.) -
Stockbauer33 #12432 -
COL_Bratt_Shaw #12431 Hat ez a baby (auto) siman megerdemelne a kuplung hasznalatot, de sajnos siralmas/röhejes a mukodese, raadasul minden autonal ugyan olyan kb. Neha szoktam azert hasznalni, amikor lazan kruzolgatunk a H valto kisereteben, amugy pedig manual, szekvencalis valtoval es automata kuplung. Olyan hitvany pedallal a kuplung, hogy akar egy gombon is lehetne a kormanyon, mert naggyabol ugy mukodik mintha arra terveztek volna :D
Stockbauer33: Meg par ev es talan raerzek kicsit, tobbiek neveben nem nyilatkozom.

En mar honapok ota minimap nelkul megyek, amikor be van kapcsolva lehoz a jatekrol valahogy manapsag, 2x voltam crewleader, akkor volt csak bekapcsolva.
Ebben a videoba lemaradtak a Ralph-ek, ezert is szoktam hatrebb lenni, hogy mindenki kepben legyen, de itt csak adta magat a helyzet. :) A tobbi felvetelen latszanak ok is, majd vagok valamit a belole.
-
Hungarykum #12430 Kuplung nélkül hogy váltottál?
-
Stockbauer33 #12429 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Siralmas ahogy vezetsz.Meg a Dog is.Meg a Ralph is :)
Minimap nélkül?Mire ez a gizdaság? :DD
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.11.18. 14:13:58 -
COL_Bratt_Shaw #12428 Feltoltottem egy rovid vagatlan kruz videot, ismet aktiv Pedal kameraval. Kedvcsinalonak egy kruzhoz. ;)
Idom nincs most vagni egy monatge-t, ez volt a leghosszabb felvetel, igy gondoltam ezt megosztom igy, a tobbi rovidbol ill. a tobbiekkel pedig vagok majd egy bestoff szerut mint szoktam. -
Stockbauer33 #12427 -
Hungarykum #12426 Néha nekem is hasonló. Valamikor egész jól megy, máskor meg mindennek aminek lehet annak nekimegyek :D -
Hungarykum #12425 1984 Kawasaki GPZ 900 R
-
-
Volt ma egy rövid gurulás, nem volt rossz de nem igazán éreztem a vasat és sűrűn eldobtam. Utána csatlakozási problémák akadtak, mostanában egyre több.
-
Stockbauer33 #12422 -
jocking #12421 Megoldódott, még mielőtt szükség lett volna a supportra.
Valamiért nem fogadta el a steam jelszavamat a játék (az ubi store-jában próbáltam - Shift+F2-vel), mintha megváltozott volna. Csináltam egy steam password resetet, engedett belépni a boltba, de még mindig úgy jelezte, hogy meg kell vennem a dolgokat, csak nincs zseton a steam accomban. Mind1, azért beléptem, és akkor már jó volt. Fura, mert a jelszó el volt téve felírva, így nem cseszhettem el se a gépelést, se azzal hogy elfelejtem, ráadásul a kétlépcsős azonosítás is be van kapcsolva. -
Írj a supportnak a uplayen. -
jocking #12419 Nagy gondom van, tanácsot szeretnék kérni.
Az az érdekes helyzet állt elő, hogy pár hétnyi kihagyás után ismét akartam gurulni egyet. A játék úgy indult el, mintha most indítanám először, hogy aktiváljam be uplayen meg mittomén.
Elindult, pénzem minden megvan, viszont úgy veszi, hogy nincs meg semmilyen car packom, és a Wild Run DLC sem, pedig Season Pass-om is van és a Wild Run-t is megvettem anno. Most mégsincs meg semmilyen autó, ami ezekhez tartozik.
Hozzá tartozik a történethez, hogy a játék Steam-en van meg, oda is van letöltve, de amikor indítom, indul a Uplay is automatikusan. Az uplay fiókban nem listáz dlc-ket, mert a Steam-en vettem mindent, és ott bent is van a fiókomban minden dlc (érdekes módon a WR-t kivéve, azt nem tudom, honnan szereztem és hova aktiváltam be).
Valami ötlet van esetleg, hogy mitől lehet ez, és mi lehet a megoldás? Jól jönne a segítség, nagy szívás... :S -
Az ember - ember ellen üldözések anno a 2010-es Hot Pursuit-ban nagyon durva küzdelembe mentek át olykor, ha azt a szintet az új dlc megközelíti majd akkor instant get. Illetve talán találok egy-két új vasat is ami bejön a guruláshoz, bár nekem a legnagyobb favoritjaim szinte már mind a játékban vannak. (y)
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.11.04. 22:34:39 -
Stockbauer33 #12417
-
COL_Bratt_Shaw #12416 A "kozel" 2 ev alatt a jatekosok osszesen,
19430 evet jatszottak
11 Milliard km-t vezettek freedrive-ban, ami megfelel egy kruznak a Plutoig es vissza! lol
681 Millio liter festeket fujtak el, ami 200 millio auto festesere elegendo
legtobbet "jarattak" a kovetkezo autokat: Nissan R34, Frod Focus RS, FrodF150 OffRoad-on es Nissan R34, Nissan 370Z, Camaro SS 2010-t az uton.
tobb mint 15Millio kepet lottek el
45 Evet toltottek a levegoben, ami 2 millioszor hoszabb ut, mint Baumgartner szuperszonikus zuhanasa!!
100 Millio rendoros uldozet inditottak, amelybol 73%-ban tudtak megszokni. :)
ill. 20 Milliard birsagot rottak ki a maradando 27%-ra, akik nem usztak meg ep borrel. :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Itt pedig esetleg te is megtalalhatod a keped! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.11.04. 18:59:38 -
As such, everyone who played The Crew in December 2014 and January 2015 will receive the new Lamborghini Huracán for free, as well as an exclusive 2 year anniversary sticker! -
Stockbauer33 #12414 -
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2016.11.01. 16:18:25 -
-
-
-
Tegnap sikerült összehozni egy újabb 3 órás eventet, szűk körben indult majd csatlakozva egy másik grouphoz összejött a full session.
(A csatlakozás sajnos nem ment elsőre.)
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.10.28. 00:37:15 -
Jöhetne egy GranSport is :)