13240
-
#21 De milyen PCn? Aktuális legerősebb PC-n... -
#20 főleg hogy az új konzolok pécék és pécén fejlesztik és tesztelik a játékokat.. még e3-as bemutatón is pc-ken mentek a játékok az xbox standon... :D -
#19 Mind1 mert nem annyira szép, viszont új konzolokra jön, szóval biztos nem lesz jól optimalizálva PC-n, futni úgyse fog... -
Timbu #18 A videók alapján tényleg úgy tűnik, hogy a Test Drive Unlimited 2 örökségét viszi tovább. -
#17 Fizika még mindig hiányzik=/ -
#16 Isten az atyám , láttam, jött ide egy új üzenet és mondom magamban:
"szerintem Szabi böfögött egyet" -
#15 3.percnél meglepetés, jó játék lesz ez... :))
-
#13 ehh
-
#12 lesz egyjátékos része, de mivel a játék lényege csapatban vezetni, így az igazi hangulata multyban lesz meg :)
belső nézet jó kérdés, videókba nem mutatták, de még bő fél év van megjelenésig, remélhetőleg lesz :D -
#11 Vajon ez is csak multiplayer lesz? es csak kulso nezet? belso nezet nem lesz benne? -
Timbu #10 Remélem nem, szerintem annak elég korrekt volt a fizikája (meg a grafikája is) a maga nemében. -
#9 Nem is ugy gondoltam, hogy totálkárossá törjön, hanem csak némi külsö nyoma legyen már az ütközéseknek, meg az is érdekes lenne, ha ez befolyásolná az irányitást is. -
mester1987 #8 Sajnos a Driver: San Francisco-nál biztos rosszabb lesz. -
Dealcsy #7 Tuti hogy a Chevrolet titokban a Tony Stark Industries-vel kollaborál. Így összeállni egy autó... Csak a Vasember tud ilyet... -
#6 Az előzetesekben található kódokat megadva bónusz tartalmat lehet kapni a játékhoz, az általunk ismert kódok eddig:
6M9E4A4U, 9G7Q4K5G, 2D2H5M7W, 8C8T2F7L, 7M2F4E7K, 7F3A7C6F, 9P8E9G3H, 9P8W9T4T, 9S7H9W5Y, 4T4R6X6X, 9K3H5N3F
A kódokat ide lehet beírni.
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.11.17. 15:01:56 -
#5 Igen, a fizika egy nagy rakás...ráadásul még a kocsi se törik...jonak néz ki a játék, de igy semmit nem ér. -
#4 Fizika 0=/ -
ratgab #3 Hát ez bitang jónak néz ki így elsőre. -
És jön PC-re is! -