13251
-
azért azt hozzátenném, hogy amióta Digi netem van bárkivel össze tudtam kerülni, valószinű a T miatt volt valamilyen galiba :DD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
smog15 #12165 Lehet még én is játszanék vele ha Szabival egy Crew-ba tudnánk kerülni de nem... Ami a vicces hogy több mint 100 óra játékon át sikerült aztán egyszer csak gondolt egyet és már nem... -
Hungarykum #12164 Akkor sikerült megőrizni a TDU2-es feelinget :D Csak az az érdekes, hogy néha meg összerak minket, bár nem sűrűn játszunk ezzel (fél évvel ezelőtt voltam belépve utoljára), de akkor is. Egy Multiplayer, amit Single-ben kell játszani.
The Crew: Never Drive Alone. Na igen. Kár hogy az ellenkezője igaz :D -
Ratrak #12163 nem normális, és igen, ez ilyen
Mi is azzal szívtunk sokat, amikor még nagyobb élet volt itt, hogy nem sikerült néhányunknak egy crew-ba kerülni. Jobb lett egyébként azóta, de még mindig előfordul, hogy "háklis" a progi bizonyos emberekre: egyszerűen nem rakja őket össze mertcsak. 
Én mostanában irtó jól elvagyok azzal, hogy FDC-ket csinálok, minél kanyargósabb utakon, Full Stock járművekkel, és szigorúan úgy, mintha élőben ott lennék én is a volán mögött, tehát semmi hősködés, biztonsági játék, de azért élvezetes kigyorsítások, finom fékezések.... Motorral eszméletlen flash, egészen olyan, mint a valóságban (csak a kátyúk hiánya és a számottevően szélesebb utak, valamint az S1000RR és a Hondám közti kb. 60 kilós súlykülönbség és az eltérő geometria okán a valóságban kb. fele sebességgel történik minden. Na jó, kétharmad, de akkor jófej voltam magammal... ;) ) Imádom a régi amcsi vasakat röfögtetni, nagyon jó az F40 is, meg a Miura, de a kedvencem még mindig a sezerrrr... Eszméletlen jó hangja van, és ha nem állandóan üveghangon használja az ember, egészen sokféle "jelleme" is van a gépnek (ez amúgy a legtöbbre igaz, próbáljátok ki, hogy nem csak mindig a tiltás környékén mentek vele, és használjátok a motorféket sokat, nagyon klassz akusztikákat lehet kifogni!)
És továbbra is tartom: a legjobb, legélvezetesebb spec a játékban MESSZE a Full stock!!!! Nem is értem, miért nincsenek hozzá versenyek... ez is egy olyan ziccer, amit kihagytak sajnos... :( (mondjuk egy "juss el innen oda koccanás nélkül a Full Stock verdáddal"-jellegű kihívás a'la TDU2 simán elférne itt is...) -
Hungarykum #12162 Az normális hogy van egy barátom, de nem tudom felvenni és ő se engem, hogy egy crew-ban legyünk? De egy idegen valakit meg simán fel tud venni.
Ez a probléma már régebben is megvolt csak azt nem tudom, hogy ez normális és másnál is van ilyen?
Van valami orvosság ez ellen vagy valami? -
Artyom #12161 Találkoztam egy vadidegen emberrel és kocsikáztunk pár órát. :)
-
Artyom #12160
-
mtibee #12159 Lőttem ma néhány képet a játékból. (Csak pénteken vettem meg, és azóta nem nagyon versenyeztem...)
-
Igen. -
Nem tudom miben tudna újítani egy második rész, bőven elég ha ebben javítják a bugokat és mellette még nem tesznek bele, illetve fokozatosan új tartalommal töltik fel, netán majd később új területet adnak a már amúgy is kúrva nagy világhoz. Sajnos az előző patchel a syncet elbaszták, de előtte még ha egyedül is toltam mindig közel fullos vagy fullos sessionba rakott be a játék ami azt bizonyítja számomra hogy sok embernek megvan az igénye még arra hogy egy open world autósjátékkal játsszon ami a TDU1 szintjét ha nem is üti meg de talán a legéletképesebb a kategóriában ami azóta kijött. Persze az csakis a fejlesztőkön múlik hogy mennyire tudják fenntartani az érdeklődést, ám én téged kb a béta óta nem láttalak ezzel játszani, nem tudom hogy a te érdeklődésed mivel tudnák meghozni ha eddig nem jött össze. -
Az a bug nektek is szokott lenni, hogy egyik pillanatról a másikra a nappalból koromfekete sötét éjszaka lesz, és a világítás késve kapcsolódik fel? -
mtibee #12154 Sziasztok!
Most töltöm a játék trial verzióját. Meg tudná valaki mondani, hogy pontosan milyen korlátozások vannak benne?
Köszi:
M. Tibor -
"As we announced last May, while we are focusing on future updates we won’t be leaving you without new toys to enjoy, so here is a quick view of what is coming.
Upcoming vehicles
- Mazda MX5 [2016] (FS, Street, Perf) – July & August Summit Reward
- Kawasaki Z1000 ABS (FS, Perf, Circuit): Future release
- Ducati Panigale R (FS, Perf, Circuit): Future release
New Specs
- Here are some upcoming new specs inbound over the next few months:
- KTM SuperDuke 1290 Circuit: August
- Ruf RT 35 Raid: Future release
- Ducati Monster S Dirt: Future release
- Ducati Monster S Circuit: Future release
New community Challenges
- Community Challenge - Fake Out
- Community Challenge - Chin Music
These slightly modified story missions, cut scenes removed to avoid spoilers, will be available with a specific vehicle as part of upcoming community challenges.
Bug fixes and improvements
- Fixed a bug that was occurring when installing the game on Windows 8.1 64
- Fixed a bug that was occurring when driving with Monster cars in tunnels
- Several bug fixes and improvements related to Summit events
- Fixed a bug that was displaying a 3 minute timer at the end of a Freedrive challenge
-These bug fixes will be applied in our upcoming patch on July 20."
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.13. 18:36:08 -
Egy új patch is jöhetne ami az előző hibáit kijavítja. Velem azóta fordult elő először hogy nem bírok rácsatlakozni senkire (még úgy se ha közös crewban vagyunk), és a router port beállításait kellett baszkurálnom. A session sync egy katasztrófa lett az előző patch után. -
jocking #12150 Na várjunk, már július van... Ebben a hónapban jön hó végén nyereményként? Akkor még van remény, így csak egy verseny hiányzik múlt hétről. -
jocking #12149 Bazz... Ebben a hónapban direkt azért nem csináltam, mert úgy mutatta a belépő hírablak, hogy ebben a hónapban is az F40-et adják... Na mind1, 1 hónap múlva lesz úgyis a "boltban" is. -
hó végén jön a havi verseny nyereményeként :D -
jocking #12147 Van a game-ben mx-5? Mióta?
-
jocking #12146 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
-
gabor997 #12143 Megvan a megoldás!
Töröld le a legfrisebb videókártya drivert, futtas le egy tisztítást a ccleaner programmal, aztán töltsd le az egyel régebbi drivert és azt rakd fel.
Azóta tökéletesen megy a játék nekem. (ha telepítés 1/1 vagy 5/6-t ír akkor csak töröld ki az installhelper.exe fájlt a játék könyvtárából)
u.i.: úti társakat keresek, uplay nevem: GaborHUN997
Utoljára szerkesztette: gabor997, 2016.06.28. 03:57:42 -
Tegnap óta ugyanez. :(
Friss Windows + friss video driver + uplay újrainstall + the crew letöltés - nem segített. -
Szegény, nyugodjék békében! -
gabor997 #12140 Sziasztok! Nemrég elkezdtem megint játszani a játékkal, de sajnos csak 2 napig tartott, mivel azóta nem akar elindulni..
Indításnál azt írja, hogy Telepítés... 1/1 vagy 5/6 tökmindegy a lényeg, hogy nem indul el. Keresgéltem neten, és próbáltam úgy, hogy bezárom a feladatkezelőben az install helpert, de akkor sem indul le mert az exe leáll.
Mit tudok tenni ilyenkor? (Wild Run is megvan)
A segítséget előre is köszönöm! Szép napot mindenkinek! -
Expansion csak a kieg, edition meg az alapjátékkal együtt a teljes csomag. -
Tripla #12138 Sziasztok, pár napja visszatértem a játékhoz egészen 2015 január óta először most, és lenne egy olyan kérdésem, hogy a wild run az megvehető 6000-ért játékon belül de az uplayen belül pedig 2 fajta van olcsóbban (wild run editon és wild run expansion). Szóval most melyik mit ad, és miért változik ennyire az ára? :D Illetve egy másik kérdésem, az lenne hogy miként lehetne elrejteni a sok fölösleges cuccokat a kijelzőn amikor cockpit nézetben vagyok, max a nevek maradjanak, mert annó még ilyenre tudom, hogy nem igaz volt lehetőség, most pedig gondolom valamit a camera mode-dal lehet kezdeni. Elnézést, ha sok hülyeséget kérdeztem, de másfél év alatt eléggé kiestem a játékból. Előre is köszi: Tripla -
Volt egy német tag a csapatban, Zoschl néven tolta a TDU1-től kezdve, nem tudom hogy innen hányan ismerték de a régiek közül pár ember talán akad aki gurult vele. Ma jutott tudomásomra hogy Június 4-én eltávozott közülünk, RIP.
-
Ha ez igaz akkor instant buy
-
vajo #12135 Asszem ha ez kijön, a Crew megy a levesbe. Remélem nem csak BMW M4 lesz benne. :D -
Ratrak #12134 Ha majd nem egy tovább a szénnéültetett aventador 300-al a búzamezőn vígan, és kijavítják a w10-et is, rápróbálok, mert szép nagyon! :) -
Hungarykum #12133 A videó végén ha odabiggyesztik, attól még nem egyértelmű, mert az egész videóban csak az Xbox jelét látni főként. -
Hát szted akkor a Windows 10 embléma micsoda? :DD -
Hungarykum #12131 Jaja csak ennél a videónál nincs írva :D -
konzolossal egyszerre jön pc-re is.. :D -
Hungarykum #12129 Konzolos ellenfél
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Sziasztok!
Elértem végre a lvl50-et. Valaki legyen szíves magyarázza el a platinum alkatrészekről mit kell tudni, hogy lehet szerezni?
Nem igazán tiszta a dolog. Ugratásos kihívásokat csináltam, ahol "smart loot"-ot ír. Megnyerem és ad pénzt/festést/front bumpert
Miket csináljak, hogy adjon illetve, hol látom hogy mit fog adni, vagy ez random? Többször is lehet/érdemes ugyanazt megcsinálni?
-
jocking #12127 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
jocking #12126 Ezt nem hiszem el b+... Múltkor úgy gondoltam, hogy rohadt nagy mákom volt az M4 F82 BMW kipörgetésével summit után. Erre most: