13240
-
#12155 Az a bug nektek is szokott lenni, hogy egyik pillanatról a másikra a nappalból koromfekete sötét éjszaka lesz, és a világítás késve kapcsolódik fel? -
mtibee #12154 Sziasztok!
Most töltöm a játék trial verzióját. Meg tudná valaki mondani, hogy pontosan milyen korlátozások vannak benne?
Köszi:
M. Tibor -
#12152 "As we announced last May, while we are focusing on future updates we won’t be leaving you without new toys to enjoy, so here is a quick view of what is coming.
Upcoming vehicles
- Mazda MX5 [2016] (FS, Street, Perf) – July & August Summit Reward
- Kawasaki Z1000 ABS (FS, Perf, Circuit): Future release
- Ducati Panigale R (FS, Perf, Circuit): Future release
New Specs
- Here are some upcoming new specs inbound over the next few months:
- KTM SuperDuke 1290 Circuit: August
- Ruf RT 35 Raid: Future release
- Ducati Monster S Dirt: Future release
- Ducati Monster S Circuit: Future release
New community Challenges
- Community Challenge - Fake Out
- Community Challenge - Chin Music
These slightly modified story missions, cut scenes removed to avoid spoilers, will be available with a specific vehicle as part of upcoming community challenges.
Bug fixes and improvements
- Fixed a bug that was occurring when installing the game on Windows 8.1 64
- Fixed a bug that was occurring when driving with Monster cars in tunnels
- Several bug fixes and improvements related to Summit events
- Fixed a bug that was displaying a 3 minute timer at the end of a Freedrive challenge
-These bug fixes will be applied in our upcoming patch on July 20."
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.13. 18:36:08 -
#12151 Egy új patch is jöhetne ami az előző hibáit kijavítja. Velem azóta fordult elő először hogy nem bírok rácsatlakozni senkire (még úgy se ha közös crewban vagyunk), és a router port beállításait kellett baszkurálnom. A session sync egy katasztrófa lett az előző patch után. -
jocking #12150 Na várjunk, már július van... Ebben a hónapban jön hó végén nyereményként? Akkor még van remény, így csak egy verseny hiányzik múlt hétről. -
jocking #12149 Bazz... Ebben a hónapban direkt azért nem csináltam, mert úgy mutatta a belépő hírablak, hogy ebben a hónapban is az F40-et adják... Na mind1, 1 hónap múlva lesz úgyis a "boltban" is. -
#12148 hó végén jön a havi verseny nyereményeként :D -
jocking #12147 Van a game-ben mx-5? Mióta? -
jocking #12146 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#12145 -
#12144 -
gabor997 #12143 Megvan a megoldás!
Töröld le a legfrisebb videókártya drivert, futtas le egy tisztítást a ccleaner programmal, aztán töltsd le az egyel régebbi drivert és azt rakd fel.
Azóta tökéletesen megy a játék nekem. (ha telepítés 1/1 vagy 5/6-t ír akkor csak töröld ki az installhelper.exe fájlt a játék könyvtárából)
u.i.: úti társakat keresek, uplay nevem: GaborHUN997
Utoljára szerkesztette: gabor997, 2016.06.28. 03:57:42 -
#12142 Tegnap óta ugyanez. :(
Friss Windows + friss video driver + uplay újrainstall + the crew letöltés - nem segített. -
#12141 Szegény, nyugodjék békében! -
gabor997 #12140 Sziasztok! Nemrég elkezdtem megint játszani a játékkal, de sajnos csak 2 napig tartott, mivel azóta nem akar elindulni..
Indításnál azt írja, hogy Telepítés... 1/1 vagy 5/6 tökmindegy a lényeg, hogy nem indul el. Keresgéltem neten, és próbáltam úgy, hogy bezárom a feladatkezelőben az install helpert, de akkor sem indul le mert az exe leáll.
Mit tudok tenni ilyenkor? (Wild Run is megvan)
A segítséget előre is köszönöm! Szép napot mindenkinek! -
#12139 Expansion csak a kieg, edition meg az alapjátékkal együtt a teljes csomag. -
Tripla #12138 Sziasztok, pár napja visszatértem a játékhoz egészen 2015 január óta először most, és lenne egy olyan kérdésem, hogy a wild run az megvehető 6000-ért játékon belül de az uplayen belül pedig 2 fajta van olcsóbban (wild run editon és wild run expansion). Szóval most melyik mit ad, és miért változik ennyire az ára? :D Illetve egy másik kérdésem, az lenne hogy miként lehetne elrejteni a sok fölösleges cuccokat a kijelzőn amikor cockpit nézetben vagyok, max a nevek maradjanak, mert annó még ilyenre tudom, hogy nem igaz volt lehetőség, most pedig gondolom valamit a camera mode-dal lehet kezdeni. Elnézést, ha sok hülyeséget kérdeztem, de másfél év alatt eléggé kiestem a játékból. Előre is köszi: Tripla -
#12137 Volt egy német tag a csapatban, Zoschl néven tolta a TDU1-től kezdve, nem tudom hogy innen hányan ismerték de a régiek közül pár ember talán akad aki gurult vele. Ma jutott tudomásomra hogy Június 4-én eltávozott közülünk, RIP.
-
#12136 Ha ez igaz akkor instant buy -
vajo #12135 Asszem ha ez kijön, a Crew megy a levesbe. Remélem nem csak BMW M4 lesz benne. :D -
Ratrak #12134 Ha majd nem egy tovább a szénnéültetett aventador 300-al a búzamezőn vígan, és kijavítják a w10-et is, rápróbálok, mert szép nagyon! :) -
Hungarykum #12133 A videó végén ha odabiggyesztik, attól még nem egyértelmű, mert az egész videóban csak az Xbox jelét látni főként. -
#12132 Hát szted akkor a Windows 10 embléma micsoda? :DD -
Hungarykum #12131 Jaja csak ennél a videónál nincs írva :D -
#12130 konzolossal egyszerre jön pc-re is.. :D -
Hungarykum #12129 Konzolos ellenfél
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#12128 Sziasztok!
Elértem végre a lvl50-et. Valaki legyen szíves magyarázza el a platinum alkatrészekről mit kell tudni, hogy lehet szerezni?
Nem igazán tiszta a dolog. Ugratásos kihívásokat csináltam, ahol "smart loot"-ot ír. Megnyerem és ad pénzt/festést/front bumpert
Miket csináljak, hogy adjon illetve, hol látom hogy mit fog adni, vagy ez random? Többször is lehet/érdemes ugyanazt megcsinálni?
-
jocking #12127 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
jocking #12126 Ezt nem hiszem el b+... Múltkor úgy gondoltam, hogy rohadt nagy mákom volt az M4 F82 BMW kipörgetésével summit után. Erre most:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
COL_Bratt_Shaw #12125 Akinek nincs ideje megnezni a 15 perces verziot, itt egy 20 perces 4 es fel perbe suritve.
Hiperhajtomu aktivalva :)
-
COL_Bratt_Shaw #12124 Itt van meg1 hasonlo vagatlan "tisztakruz" video tegnaprol.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
En eszrevettem, azert is lassitottam be hogy lecsekkoljam, vagy vagtam a keped vagy a userneved volt, passz. :D -
#12123 Tényleg :D De sajnos csak egy kis része, meg a nevem, ha belassítod videót max akkor látszik. -
COL_Bratt_Shaw #12122 Belekerultel az Ubi uj videojaba. Annal a resznel ahol porognek az oldalak, latszik a keped a ubiforums-on.
link
alias.. .5 millios crew, koszono video a fejlesztoktol.
Mindenki keresheti a kepet a falon hatha az ove is disziti az Ivory foadiszallasat. :)
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.06.01. 20:52:20 -
jocking #12121 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#12120 -
#12119 Nekem a szokásos update.
-
#12118 -
Gab0523 #12117 Sajnos, ez egy... bug... vagy olyasmi.
Néha megesik, hogy az nVidia driver nem teljesen "törli" a korábbi driverhez tartozó ini-ket, illetve "sys" fájlokat.
ha ilyenbe futsz, akkor az a legjobb és legtisztább megoldás, ha uninstallálod a drivert, majd ismét felrakod. -
#12116 nVidia GTX 970 - GeForce Experience jelezte, hogy van driver update, végigfuttattam (clean install) mint eddig mindig, restart, és azóta a GeForce Experience nem hajlandó elindulni: "Unable to launch GeForce Experience from network location. Install GeForce Experience on the local machine."
Nyilvánvalóan nem hálózati helyre lett installálva, hanem a rendszermeghajtóra, a szokott helyére.
Hogyan lehet ezt elhárítani? -
COL_Bratt_Shaw #12115 Itt egy ujabb video, ezuttal vagatlan, ill. tiszta vezetesre torekedtunk, szoval valoszinuleg tetszeni fog neked Ratrak.
Elvileg lesz masodik resz is, ha lesz idom, ebben sajna automata valtoval mentem az elso szunetunking, remelem nem tul zavaro, probaltam finoman kezelni, de mindig koran valt. :/
Mindenki 50.000CC-t kap aki holnap belep a jatekba!
Official link