The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dragsterrel nincs gondom, mar nem egyszer levezettem 50-100+ km-t vele autopalyan, sokszor csak 1-2 hibaval, ami azert vicces hogy lehetseges, csak ugy mint hogy kanyart raknak egy drag versenybe. Haha
A kulcs veluk a gumihomerseklet, ha nagyobb tavra indulsz veluk.
A summit meg egesz jo, de csak ha nem mesz top helyezesert, sajna tul sok a glitch hasznalat es cheat jelenleg. Ezzel a summittal asszem meg is van az osszes medalom az ev vegi nagysummitra, szoval nem kell miatta nagyon aggodnom. Mindenesetre meg gitch-ek nelkul is be lehet keruni a top 5-be, de szamomra nem eri meg tartani is. Viszont nagyon elvezem az elso 1-3ora jatekot minden summiton, megha csak masnap kezedem is el, siman nagyon jo poziciokat lehet elerni. Csak a masodik, harmadik napra megy el vicc iranyba. Megy a pvp, stunt meg fdc grindeles, meg a megjobb roviditesek/glitchek ideje. Ezert jo az eleje, az tiszta, mindenki csak vezet 1et 2ot a versenyeken, meg nincs szetgrindelve. En azt se bannam ha minden versenyen csak 2-5x lehetne menni. 😊
Motorok szerintem is jora sikerultek, en komazok kruzolni veluk nagyon. Autopalyan nagyon arkadosnak tunhetnek, de probald ki a legkanyargosabb utakon. Azert nemolyan egyszeru, dinamikusan, hiba neluk, tiszta iveken, doccogos fekezgetes nelkul hasitani. Mi altalaban 250+km-es fdcket csinaluk a motorokkal es meg autopalyan is kihivas lehet, ha az a celod, hogy letold 37-8 perc alatt hibamentesen pl.
Drift is bejon, a score-jaim is jok, de soha nem megyek tobbet 1-3 restartnal, mert az ffb kicsirja a karom/vallam. 😄 De igy hogy nem tanulom be teljesen mindig elvezetes es egy kihivas. Altalaban driftet csinjalom eloszor a summitokban. 😊
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.01.30. 00:39:56
A drag-drift-monsterrel mondjuk tök egyetértek, bár tény, hogy a drift az aszfaltra lett kitalálva, de ezt sokkal jobban megoldották a Driver SF-ban pl.
A motor megfektetést mondjuk nem nagyon értem, IRL ha megfekszik a motor, akkor azt már nem hozod vissza (ill. kb. hatszázmilliárd esetből egyszer egy Rossi vagy egy Marquez féle zseni igen, de érted). Én motorozok IRL, és belső nézetből vezetve egész jól adják a motorok. Persze nevetséges sebességre képesek, meg nagyon árkád az egész - de az autók is azok, és egy ilyen játékban ez bőven elmegy. Motorra kicsit is megfelelő fizikát programozni pedig még senkinek nem sikerült, az autós játéko... izé, szimulátoroknál is megy a szájtépés, hogy az "én szimulátorom sokkal szimulátorabb szimulátor, mint a tied, mert ezt-meg-ezt jobban szimulálja, cserébe a tied meg azt-meg-azt" - ettől függetlenül akik vezettek már olyan autókat, mindegyiket kicsit lesajnálóan mosolyogják meg, és közlik, hogy olyan az egész, mint egy régi, sz*rul bevilágított softp*rnófilm egy valós ágygimnasztikához képest....
Kicsit elkanyarodtam. Szóval élményre azért jók a motorok is, meg a drift verdák is, én mondjuk tudnék aludni a monsterek meg a dragok nélkül, de lehet, hogy valakinek meg pont azok jönnek be...
A summitot én pont kedvelem, és a summit pvp-je meg nagy kedvencem. Végre nem azért vernek bucira, mert sokkal jobb kocsival állnak rajthoz, hanem adott a gép, adott a szint, cserébe ha nekem is megvan, akkor az én festésemet viseli, win-win. Aki így lenyom, az jobb, és kész. Mondjuk többnyire "csak" jobban ismeri az adott pályát, de ez megint kicsit mellékvágány, lényeg, hogy szerintem a summit pvp-je pont jó 😊 Csak azt az idióta crown módot felejtenék már el, na AZON be szoktam pöccenni, úgyhogy mostanság mindig spectate-elem őket.
Az is jó, hogy igyekeznek a crew-ban ténykedésre ösztökélni a népet. (FD challenge, crew-s time trial, egyszerűbb FD stunts előrehaladás) Más kérdés, hogy ezt szerver oldalról illene sokkal jobban megtámogatni (rettenetesen kevés a 8 player egy layerben), de én értékelem az erőfeszítést, és tetszik a summit. Egy dolog zavar csak: azóta nincs időm krúzolgatni "csak úgy", hanem mindig valamelyik summitos kihívást csinálom ha van kis időm játszani. Na, ennél nagyobb bajom ne legyen...
Összességében szerintem jó a WR, itt-ott idegesítő, de megújította kicsit a játékot, és egyértelműen jót tett neki. Az már más kérdés, hogy ordas alap-hibák maradtak így is, de ez már a félig tele pohár esete nálam... 😊
Erősen szubjektív.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na igen ott vannak a motorok azok jól sikerültek. Lehet velük egy kerekezni, első kerékre állóra fékezve megállni, gumit égetni, a levegőben figurázni, mondjuk nekem hiányzik, hogy miért nem lehet megfektetni őket. Jópofa lenne az oldalával átcsúszni egy nyerges alatt. Nem is értem ezt az ellentétet a motorok nevetségesen arkad irányításához nem passzol a többi néha megfoghatatlan csúszóssága.
Ez a summit meg egy vicc, van ez a 3 új spec-es verseny (1-1 pályával?? <#taps>#taps>), van hozzá 2 időfutam, van pár skill kihívás (3), van még 3 crew-ban teljesítendő küldetés, ja igen és van egy summit PvP ahol a játék adja a kocsikat, <#falbav>#falbav> de valami fostalicskákat persze mindenki 1299-es, miért nem választhatok én mivel akarok indulni röhej az egész.
Sima PvP szerintem ezerszer jobb. <#eljen>#eljen>
Nem lehúzni akarom, csak lásd miért akarsz kifizetni egy új Crew árat! <#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.01.29. 15:49:06
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Uplay , Origin: HUN_Munyez

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
HÁ DEHÁT ÉN VAGYOK A JETI

Speedtrap-nél gondoltam, hogy van valami trükk, naná, hogy csak slipstream-mel lehet valamirevaló eredményt elérni, ami egyedül elég nehézkes, így megnyugszom a 314.9 km/h-val, nem olyan rossz az. Lehetne kicsivel jobb is, de ahhoz nagyon be kell mákolni, hogy az 5-ös előtti sikán és az azt követő balos, ami a 2-eshez vezet forgalommentes legyen. Én az 1-est "hátúlról" csinálom, nem onnan, ahol indít, mert az a szakasz nagyon bukkanós.
FD.Challenge-hez is ultranagy mák kell, hogy miután megrajzoltad a pályát és random bead melléd valakit crew-ba, akkor az illető hajlandó legyen veled menni. Ha visszautasít, akkor elvész a pálya is, lehet kezdeni előlről. Én arról már letettem, hogy az ismerősök, fórumosok közül menjek valakivel, nagyon kevesen aktívak és szinte sosem reagálnak a crew invitálásra, mert épp mással vannak elfoglalva.
Utoljára szerkesztette: chase, 2016.01.28. 11:15:24
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Az első 100 speedtrapes, vagy összetettben számít? Most már platina vagyok összetettben, de még kell pvp-znem, meg FD challenge-t nyomnom. Na pl. azt is szívesen tolnék veled, vagy többekkel, biztos nagy fun lesz! 😊
A ráérési együtthatómmal vannak gondok, de ha egyszer összejött, összejön megint! 😊
Chase, tök jók a fotóid! <#eljen>#eljen> A logót hogyan rakod rá a képekre?
Speedtrapnél mindig az a lényeg, hogy minél hosszabb egyenesből, ill. ha kanyar van, minél messzebb/gyengébb ívű kanyarból közelítsd meg a pontot, valamint érdemes megvárni minden pont megpályázása előtt, míg teljesen feltöltődik a nitró, és nyilván lehetőleg maxra kihasználni. Ha ez megy, akkor 320-330 körüli értékeket lehet hozni átlagra. Afölé szerintem csak csapatban, slipstreammel lehet felküldeni, de lehet, hogy tévedek.
Amugy vagy beneztem nagyon, vagy valtozott. Csak 50.000CC jar, az meg nem olyan sok. Meg a 100 is lite-os volt. :/
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.01.27. 19:07:25
Profin toltuk a speedtrapet! <#papakacsint>#papakacsint> Kitalaltak hogy az elso 100 ember kap 100.000CC-t, ami jol johet egy jovobeli fizetos auto kivaltasara. Haverommal megprobaltam, de ossze vissza benazott, nem tudott visszaelozgetni, ugyhogy meglatjuk hogy lesz idod, veled 1 probalkozasra nagyon jot osszehoztunk. <#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.01.27. 14:10:52
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.26. 07:24:29
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Utoljára szerkesztette: lybrahu, 2016.01.25. 13:28:30
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
"Nulla tenaci invia est via"
Talatam is hozza egy videot. 😉 A csavo top5be volt ezzel az idovel, en top 200ba alig vagyok, de csak parat probaltam rajta.
Eleg rizikos utvonala van, de az latszik kb merre kell az erdobe felmenni, sok szerencset. 😉
Bratt Shaw, hogy a piklibe' jutsz át olyan gyorsan a bányán? Én mindig felkenődök valamire, de még ha minden jól sikerülne is, akkor sem hiszem, hogy 2:20-30-nál gyorsabban odaérnék, neked meg valami 1:4x-ed van, aztígyhogy?! (tudom, hogy te nem csalsz, "csak" rohadt jól vezetsz, de ezt akkor sem vágom)
Esos, vizes reszek viszont kategorian alul voltak minosegben, szoval azok hasznalhatatlanok lettek. :/
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Egyébként jól gondolom, hogy jobb minőségű lesz a kép, ha print screenelem, és Photoshopba kirenderelem (az 1. 2 Photoshoppos, a 3. sima F12-es)?
Utoljára szerkesztette: Balcsix, 2016.01.23. 02:25:03
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
máig az etalon számomra:

egy kis TDU-s "aranyifjú-feeling":

végül két kedvenc:

(természetesen a szaggatás/stutter, a patch után is maradt. ezt már soha nem oldják meg ahogy elnézem...van akinél jelen van a probléma,de többeknél nincs. jobban élvezném ha a többek közt lehetnék! <#awink>#awink> )
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
A jó, a rossz és a csúf:

És hogy a motorok is képviselve legyenek (ha már IRL a szívem csücskei 😊 )
rohadt gyorsan tedd le öcsém, mert baj lesz...
Utoljára szerkesztette: Ratrak, 2016.01.21. 13:37:49

Egyébként ha van minden zónában az összes skillből platina helyezésem miért nem adja be az Uplay a "Sokoldalú showman" achievementet?
jelenleg az idegesít a legjobban, hogy nem akaródznak fejlődni az új speces kocsijaim, és ilyen 700 környéki szinttel esélytelen vagyok normális eredményt elérni. Ahhoz meg se időm, se kedvem, hogy félnapokig szüttyögjek valami hülye skillel, hogy meglegyen a szint...
Ezt a fotó módot majd én is kipróbálom, nem is csúsztak vele sokat, csak 1 évet és kb. 2 hónapot (jó munkához idő kell, mi? 😊 )
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.01.21. 07:42:59
Valóságban se hiszem hogy úgy van hogy ha az egyik kocsinál gyorsan tekerem a kormányt mondjuk balra, akkor ugyanolyan gyorsan fordul a kerék is ahogy kell, a másik kocsinál meg 2-3x annyi idő alatt fordul el ugyanolyan gyors kormány tekeréssel.
Meg olyan sincs hogy ha 2 különböző kocsinál ugyanannyira elfordítom a kormányt, akkor az egyiknél 1.5-2x vagy csak fele annyit fordul a kocsi kerék.
WR-os frissítés óta a játékba most kb ezek vannak az én meglátásom szerint, kocsinál és motornál is.
Amugy wr ota a fo kulcs a fek. Tudom, micsoda ujdonsag! <#idiota>#idiota> De tenyleg igy van, ha raerzel melyik autonal mennyire kell lelassitanod, ugyanolyan jol fodulnak. Ettol fuggetlenul tudom, van mas karakterisztikaja is egy vasnak, de nalam valahogy eleg a kormanyszoget belonom.
PvP-be en 2x korabban fekezek mint a tobbiek es csak negyed/fel gazon gyorsitok ki, megis legtobbszor elobb jovok ki a kanyarbol.
Photo mode test. (sajna a grafikai beallitasaim nem a csucson vannak)
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.01.20. 17:21:18