13240
thecrew.jpg
  • slRa4fV9t
  • Overburner
    Van valami szuper olcsó WR valakinek? :D
  • slRa4fV9t
  • jocking
    F40-ről van valami hír? Tegnap az egyik faction misson-nél meglepett, hogy azzal kellett teljesíteni. Pedig a boltban nem megvehető.
  • slRa4fV9t
  • vajo
  • Szabi #12108
  • slRa4fV9t

Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.05.15. 02:40:49
  • Szabi #12106
    ééés így lesz családi foglalkozás amikor apa játszik :D
  • Ratrak
    FéligOFF: Lányaimmal Crew-zoltunk kicsit
  • slRa4fV9t
  • COL_Bratt_Shaw
  • Orbancapitan
    nos hát igen :D
  • Ratrak
    Tegnapelőtt este a maffia két sofőrje nagyon sürgős államokon átívelő fuvart hajtott végre Seattle-ből Miami reptérre... (az utasok ugyan véres pacaként végezték, de időre odaértek a repülő indulására...)
  • Orbancapitan
    ja a végére én is kezdtem elfáradni szintén csóváltam a fejem. Hogy nézhetek be ilyet :D
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2016.05.04. 11:46:10
  • Ratrak
    jaja, én is köszi! mostanság jó eséllyel 21:30 magasságában fenn vagyok, és leginkább krúzolni vágyok (bár az F40-ért kell majd sajnos summitozni is...) Tegnap mondjuk olyan fáradt voltam, hogy sokmindent benéztem és csak csóváltam a fejem, hogy háááát, öcsém, asszony morcos lenne az anyósülésen, ha ezt eljátszanád élőben... Amúgy egész szürreális volt a három fehér autó a havas tájon...
  • Orbancapitan
    jó kis rövid krúz volt ratrak köszi :)
  • Ratrak
    erőst más az életritmusotok, mint az enyém sajnos... Kár, mert szívesen krúzolnék én is vmikor nagyobb csapattal, csak nagyon limitált a ráérési együtthatóm... :(
    Jók a videók!
  • slRa4fV9t
  • COL_Bratt_Shaw
    Tuti, csinaltam 1et en is.
  • slRa4fV9t
  • vajo
    Köszi, próbálgattam a fotó módot :)
    #12092: Köszi :)

Tegnap játszottam először fél év után, és láttam az M4-es BMW-t, de nem adta meg, ilyenkor mi van? Volt kb 2 órám játszani este. Az sose lesz már megszerezhető, vagy megvehető valahol? :) Nem örülnék, ha nem kerülhetne be a gyűjteményembe. :(
  • Ratrak
    Ejjjnyemár, ez a ferka nagy kedvenc! :) Remélem gyorsan tolják utána a Yellowbirdöt is, és akkor itt is lehet végre jóóóól összeereszteni őket! :)

vajo és MrFord is remek képeket lőttetek!

Amúgy mostanában én is felmegyek néha félórára, már megint (még mindig) rá kell jöjjek, hogy itt bizony a Full Stock autók és a havas terület a legjobbak! :) Ééééss már korábban is feltűnt, hogy a Shelby GT500 milyen mókagyár: az a kis komisz havon (az aszfalton) kb. bármely fokozatban eltekeri a gumit, akkorákat lehet vele örömködni, hogy nemhiszemel! :) Oké, ehhez már nem árt, ha P-s verziót rakok be, de a F is nagyon király belőle. :) Tegnap vagy 20 percig mentünk oda-vissza valami randomgyerekkel a páros driftet, kár, hogy nem szoktam (tudni) videót készíteni, volt egy-két tök jó jelenet, ami nagyon kiadta... :) Máskor meg sehol senki...
  • Szabi #12091
    ehavi autó

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.02. 19:54:34
  • Amiga
    Ejj, de gyönyörű képet lőttél.
  • vajo
    Végre megvan minden kütyü a gépbe, most már jól fut a játék. Kipróbáltam mindent benne, Wild Run-t is megvettem, ha van valami guri, vagy krúz, szívesen mennék :)
  • slRa4fV9t
    Bratt Shaw, ha megkérlek a legfelső képemet beteszed a Ralph fórumába ?
  • slRa4fV9t

• COL_Bratt_Shaw
    Itt egy ujabb kruz montage
  • fely024
    hali
    van valaki játékban?
  • COL_Bratt_Shaw
    Lencsevegre kaptam az egyik uj bugot, meg egy szep zakozast a reszemrol.

• fely024
    Sziasztok!
    Volna 1 kis problémám.
    Ha free driveba stuntozok jelzi a pénzt amit driftelek vagy valami de nem adja hozzá a többihez.Tehát mintha nem is csinálnék semmit.
    A másik tapasztaltatok e PvP-nél kifagyást.
    Konkrétan a PvP belép és csak a playereket látom semmi mást,aztán se előre se hátra.Csak bezárni tudom a játékot.
    Már újra lett telepítve meg ilyesmi de semmitől nem javul a helyzet.
    PLEASE HELP ha tudtok :)
    Köszi
  • COL_Bratt_Shaw
    Szerintem meg pont jol mentel, toltad neki vegig mint a meszes. Viszont ahogy a video kozepen lathatod, megvarattal minket, meg most az osszes nezot, ugyhogy a world spots-ot kikapcsolhatnad.
    Jo kruz volt, lett volna meg par percnyi felvetelem, par jo pillanattal, de nem talaltam zenet hozza, meg amugy se volt olyan sok, hogy agyon tudjam vagni. Jahh, gamepaddal nem egyszeru, engem zavarna ha nem lenne annyi kontrollom mint amennyi van, deadzone engem kicsinalna agyilag, meg maga a joy. Nagyon erezni kell mikor mennyit. Az en gempadomon a joy raadasul olyan kemeny, hogyha ratolok kicsit az ujjammal, egybol felig odebbugrik. :D
    Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.04.25. 01:39:41
  • slRa4fV9t
    Van mikor nagyon érzem az S7-et, de van mikor nagyon nem. Tegnap alig bírtam az úton tartani. Néha csak lesek hogy tudtok ti a kormánnyal manőverezni, tegnap néztem a Ralph cruise videóit azt ő is pillanatok alatt mentett minden helyzetet. Nekem olyan majdnem minden autó mintha kamiont vezetnék, ha egyszer megindul az autó picsája azt nem egyszerű visszahozni mert hatalmas a deadzone amit beállítottam. Persze a gamepadnál máshogy nem is lehet ha precíz, pontos irányítást akar elérni valaki.
    Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.04.25. 00:14:10
  • Ratrak
    mer' mindig csak a hajtás, meg a rohanás... ;)
    klassz lett!

valamelyik nap voltam fenn kicsit, de mostanság csak AC-ztam, és azután nagyon gagyi így hirtelen a fizika/ffb, és hiába nagy a világ, meg szép, meg satöbbi, mivel senki nem volt fenn ismerős és nem tudtam a "közösségi élményt" kihasználni, gyorsan meguntam, és mentem inkább vissza a Nordra.
  • WhiteLies
    Hát akkor q...va sok értelme van a kameramódnak :D olyan mintha a fotómoddal nem tudnánk képet csinálni :D
    Utoljára szerkesztette: WhiteLies, 2016.04.24. 14:37:14
  • COL_Bratt_Shaw
    Vettem fel par percet tegnap, csak ennyire futotta a szabad helybol. Ha a D-t nem elozom ott be, nem lenne most semmi a videon, beragadtam volna hatul. :D
  • chase
    Én nem is igazán értem a koncepciót: beállítunk egy klassz kamera-nézetet, és utána abból a nézetből kell vezetni? Mert ugye, van az a nézet, ami jól mutat, de lehetetlen úgy vezetni. Vagy hogy gondolták a videó készítés elősegítését?
  • slRa4fV9t
    Ha lehetne vele felvenni én akkor is a saját megoldásomat alkalmaznám, ám ettől eltekintve nem valami nagy durranás ez a kamera mód. Van három opció, és mind a három olyan mintha egy szelfi botot tartanál a kocsi fölé azt ennyi.
  • chase
    Nem, felvenni továbbra is a saját felvevő programoddal kell.