13251
-
COL_Bratt_Shaw #12125 Akinek nincs ideje megnezni a 15 perces verziot, itt egy 20 perces 4 es fel perbe suritve.

Hiperhajtomu aktivalva :)
-
COL_Bratt_Shaw #12124 Itt van meg1 hasonlo vagatlan "tisztakruz" video tegnaprol.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
En eszrevettem, azert is lassitottam be hogy lecsekkoljam, vagy vagtam a keped vagy a userneved volt, passz. :D -
Tényleg :D De sajnos csak egy kis része, meg a nevem, ha belassítod videót max akkor látszik. -
COL_Bratt_Shaw #12122 Belekerultel az Ubi uj videojaba.
Annal a resznel ahol porognek az oldalak, latszik a keped a ubiforums-on.
link
alias.. .5 millios crew, koszono video a fejlesztoktol.
Mindenki keresheti a kepet a falon hatha az ove is disziti az Ivory foadiszallasat. :)
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.06.01. 20:52:20 -
jocking #12121 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
Nekem a szokásos update.
-
-
Gab0523 #12117 Sajnos, ez egy... bug... vagy olyasmi.
Néha megesik, hogy az nVidia driver nem teljesen "törli" a korábbi driverhez tartozó ini-ket, illetve "sys" fájlokat.
ha ilyenbe futsz, akkor az a legjobb és legtisztább megoldás, ha uninstallálod a drivert, majd ismét felrakod. -
nVidia GTX 970 - GeForce Experience jelezte, hogy van driver update, végigfuttattam (clean install) mint eddig mindig, restart, és azóta a GeForce Experience nem hajlandó elindulni: "Unable to launch GeForce Experience from network location. Install GeForce Experience on the local machine."
Nyilvánvalóan nem hálózati helyre lett installálva, hanem a rendszermeghajtóra, a szokott helyére.
Hogyan lehet ezt elhárítani? -
COL_Bratt_Shaw #12115 Itt egy ujabb video, ezuttal vagatlan, ill. tiszta vezetesre torekedtunk, szoval valoszinuleg tetszeni fog neked Ratrak. 
Elvileg lesz masodik resz is, ha lesz idom, ebben sajna automata valtoval mentem az elso szunetunking, remelem nem tul zavaro, probaltam finoman kezelni, de mindig koran valt. :/
Mindenki 50.000CC-t kap aki holnap belep a jatekba!
Official link -
-
Van valami szuper olcsó WR valakinek? :D -
-
jocking #12111 F40-ről van valami hír? Tegnap az egyik faction misson-nél meglepett, hogy azzal kellett teljesíteni. Pedig a boltban nem megvehető. -
-
vajo #12109 -
-
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.05.15. 02:40:49 -
ééés így lesz családi foglalkozás amikor apa játszik :D -
Ratrak #12105 FéligOFF: Lányaimmal Crew-zoltunk kicsit 
-
-
COL_Bratt_Shaw #12103 -
Orbancapitan #12102 nos hát igen :D -
Ratrak #12101 Tegnapelőtt este a maffia két sofőrje nagyon sürgős államokon átívelő fuvart hajtott végre Seattle-ből Miami reptérre... (az utasok ugyan véres pacaként végezték, de időre odaértek a repülő indulására...)
-
Orbancapitan #12100 ja a végére én is kezdtem elfáradni szintén csóváltam a fejem. Hogy nézhetek be ilyet :D
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2016.05.04. 11:46:10 -
Ratrak #12099 jaja, én is köszi! mostanság jó eséllyel 21:30 magasságában fenn vagyok, és leginkább krúzolni vágyok (bár az F40-ért kell majd sajnos summitozni is...) Tegnap mondjuk olyan fáradt voltam, hogy sokmindent benéztem és csak csóváltam a fejem, hogy háááát, öcsém, asszony morcos lenne az anyósülésen, ha ezt eljátszanád élőben... Amúgy egész szürreális volt a három fehér autó a havas tájon...
-
Orbancapitan #12098 jó kis rövid krúz volt ratrak köszi :)
-
Ratrak #12097 erőst más az életritmusotok, mint az enyém sajnos... Kár, mert szívesen krúzolnék én is vmikor nagyobb csapattal, csak nagyon limitált a ráérési együtthatóm... :(
Jók a videók!
-
-
COL_Bratt_Shaw #12095
Tuti, csinaltam 1et en is. 
-
-
vajo #12093 Köszi, próbálgattam a fotó módot :)
#12092: Köszi :)
Tegnap játszottam először fél év után, és láttam az M4-es BMW-t, de nem adta meg, ilyenkor mi van? Volt kb 2 órám játszani este. Az sose lesz már megszerezhető, vagy megvehető valahol? :) Nem örülnék, ha nem kerülhetne be a gyűjteményembe. :( -
Ratrak #12092 Ejjjnyemár, ez a ferka nagy kedvenc! :) Remélem gyorsan tolják utána a Yellowbirdöt is, és akkor itt is lehet végre jóóóól összeereszteni őket! :)
vajo és MrFord is remek képeket lőttetek!
Amúgy mostanában én is felmegyek néha félórára, már megint (még mindig) rá kell jöjjek, hogy itt bizony a Full Stock autók és a havas terület a legjobbak! :) Ééééss már korábban is feltűnt, hogy a Shelby GT500 milyen mókagyár: az a kis komisz havon (az aszfalton) kb. bármely fokozatban eltekeri a gumit, akkorákat lehet vele örömködni, hogy nemhiszemel! :) Oké, ehhez már nem árt, ha P-s verziót rakok be, de a F is nagyon király belőle. :) Tegnap vagy 20 percig mentünk oda-vissza valami randomgyerekkel a páros driftet, kár, hogy nem szoktam (tudni) videót készíteni, volt egy-két tök jó jelenet, ami nagyon kiadta... :) Máskor meg sehol senki...
-
ehavi autó
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.02. 19:54:34 -
Ejj, de gyönyörű képet lőttél. -
vajo #12089 Végre megvan minden kütyü a gépbe, most már jól fut a játék. Kipróbáltam mindent benne, Wild Run-t is megvettem, ha van valami guri, vagy krúz, szívesen mennék :)
-
Bratt Shaw, ha megkérlek a legfelső képemet beteszed a Ralph fórumába ? -

-
COL_Bratt_Shaw #12086 Itt egy ujabb kruz montage