The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Én a kanyarodás érzékenységére értettem hogy lehetne hasonló.
Egy helyben állva, ha rángatom a kormányt jobbra-balra, akkor egyformán reagáljanak már, mert most nagyon nem így van.
Vezetésnél ugyanez jelentkezik. Ugyanannyi kormánymozdulatra a 1.5-2x-ét vagy csak a felét reagálja. TVR is annyira érzékeny volt, hogy a holtjátékot be kellett kapcsolni hozzá, utána váltottam egy másik kocsira, annál meg jobbra-balra kellett rángatni a kart olyan lassú volt.
Motornál dettó. Az egyik gyorsan reagál a másik meg alig mozog. Menet közben az egyik kanyarodik a másik meg csak próbál.
Belehet állítani jól az irányítást kocsihoz és motorhoz is csak nem mindkettőhöz egyszerre. Ha kocsinál jó lenne, akkor a motor lassan kanyarodik, ha a motor lenne jó, akkor a kocsi lesz nagyon érzékeny. Ehhez is kéne valami összhang.
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2016.01.19. 19:09:55
Számomra ez a jó autós-játék lényege. Minden kocsi és motor máshogy reagál, amelyik tetszik, azt megveszem, tuningolgatom, megtanulok vele jól menni, ilyesmik… élményautózás.
Ha mind tökegyforma lenne, akkor 1 hónap alatt megunnám.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Ezt sem értem miért csinálták ilyenre, pedig közel egyformának kéne lennie. Így meg lehetetlen jól beállítani hogy mindennél jó legyen.
Mociknál is van eltérés. Az S KTM kanyarodik a leggyorsabban, de a P KTM annyira lassú lett az új beállítással, hogy sok kocsit megtalálok vele.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igy van ero, de nem veszes, a centering spring miatt, pedig erezni a tapadast kanyarban (sulya van a kormanynak) amely elkonnyul abban a pillanatban, ahogy a vas megcsuszik. 45-45-60-80 helyett lehett pl: 30-30-50-70 is, ha nem szereted az erohatasokat annyira, ugy nem rangat annyra, de meg kapsz visszajelzeseket a kormanyon keresztul. Palyaautozasra meg nagyon kemeny a 150%! Korrigalni nagyon gaz, kitepi a kezed, szoval ez tenyleg tiszta circuit stilusu vezeteshez ajanlom csak. Ramegyek vele az utpatkara ket kerekkel akkorat dob a kormanyon mint az allat, nagyon durva. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.01.18. 17:20:50
Így hogy levettem, most a mocik lassabban kanyarodnak, de viszont kocsiknál meg jó lenne 😄
Nekem se jon be, nagyon arkados lett. El tudok vezeni barmit, de nem olyan elvezetes mint wr elott volt, szoval remelem jofele lesz a patch.
Most olyan mintha motorcsonakot vezetnek, az auto orra pihekonnyu, jobbra balra csuszkal egyenesbe is sokszor, tapadas pedig csak egy mareknyi autonal erezheto, a tobbivel csak kanyargok erzesre. Wr elott az ffb is nagyon jo volt, kajak atjott a kormanyon, ahogy az auto tapadt a kanyarban.
En egyedul kormanyszoget allitok, minden mas alapon van, a fek/gaz linearitasat, ffb-t kiveve.
Ha idorol van szo motorok dominalnak, legfokepp ha kormannyal jatszol, mert billentyuzetnel ill. tamogatott kontrollernel a (steering limiter) miatt lehetetlen sebessegvesztes nelkul elesebb kanyarokat venni. Kocsik kozul P-ben a Huayra, ill. Lotus Exige, mig C-ben a Ferrari 458 a tuti.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A Summit finálé az utolsó lesz az év végén majd 😄
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2016.01.15. 19:19:12
3 perc áll rendelkezésre, hogy az összes ponton (5-6) a lehető leggyorsabb sebességgel tudj átmenni.
Ez az új játékmód hasonlítani fog a TDU2-es traffipaxos küldire 😄 Vajon honnan származhat az ötlet? 😄
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2016.01.14. 18:36:48
WR előtti irányítás nekem jobb volt. Most meg nem lehet normálisan beállítani, hogy jó legyen mindegyik kocsinál és motornál.
Egyik kocsi jó kezes, a másik már olyan érzékeny hogy alig lehet hozzáérni az analóg karhoz. Nagyobb sebességnél szinte vezethetetlen.
Ha meg kocsinál jó, akkor már motornál rossz.
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2016.01.14. 18:26:38
"Nulla tenaci invia est via"

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
- fotómód
- trafipaxos játékmód.. egy újabb dragsteres játékmód.... 😄D
- monster arénában jobban fog pontozni, crew time attackra elég két vagy három játékos is.. illetve a drift pontoknál végre a csúszást is normálisabban fogja pontozni, nem csak a kombókat..
- tönkretették néhány újabb autó vezetési modeljét 😄
- éééés ááálllítólag javítottak a kormányos, h-váltós, kuplungozos vezetésen is.. maaajd meglátjuk.. 😊
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.01.14. 12:52:03
Másik kérdés, hogy ki hogy látja most az "erősorrendet" az autóknál? Tegnap volt kis időm tesztelgetni (asszony+gyerekek elmentek otthonról, szóval kockultam kicsit a régi idők emlékére 😊 ) és a P-s time attacknál a Huayrával voltam a leggyorsabb, de majdnem annyit mentem Agera-val is. Ami érdekes, hogy inkább a supercar-ok jók most P-ben, C-ben viszont a Camaroval pl. nagyon jókat lehet menni. P-s S1000RR-el még nem próbáltam (nem volt meg 😊 ) mondjuk. Ki hogy látja ezt pro-kontra?

Summiton visszavettem, mar csak platinaert fogok menni, hagyom a top5-ot. Sajna egyre tobb a tukkozes. En az uccso 1 honapban 1-3 restartot rakok max a time attackokba, driftbe, monsterbe, stb. Skilleket komazom, ha epp pecizios vagy salom. Mindenesetre valahogy mindig berangat a game a sztoriba, megcsinalom a dolgaimat, berak top15-be, utanna meg mar kisert a top5. <#buck>#buck>
Hungarykum: Attol fugg, mi a celod vele. Ha summit rang miatt kell, akkor csak az ossztav szamit. Ugy allits ossze, hogy minel tobbet minel gyorsabban ossze tudj hozni. Vannak akik ujrainditgatnak, egy 10km-es szakaszt Vegas mellett, mivel dragsterrel eleg konnyu ott menni, ha nem kell sok az se rosz. En Usakort szoktam menni, sok autopalyaval. (260-300km) 😄 Ha pedig mar az is unalmas bele lehet szoni azt azt, amennyit a 10 checkpoint engend.
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.01.10. 17:46:58
b+ 😊)))
Free videovágó programot tud valaki ajánlani? Olyant keresek, ami tudja kezelni a 60 fps AVC 1920×1080 mp4 videokat is. Semmi nagy elvárás, az bőségesen elegendő, ha adott ponton ketté tudja vágni videot és a felesleget kidobva összevágható az elképzelés, és nem parancssoros, hanem van fejlett UI. A Wondershare Video Editor-t találtam, de az max. 30 fps-sel tud csak renderelni, de amúgy a tudása az pont jó és elegendő lenne.
/ontopic
Kicsit kanyargósabb utakon az S-es KTM-el még a P-es mocikat is el lehet verni annyira jól veszi a kanyarokat.
Valamelyik nap a P-es Indian mocival mentem terepen, de majdnem olyan volt, mintha aszfalton mentem volna. Kanyarokban kellett kicsit vigyázni, de amúgy elég jól lehetett nyomni neki. Egyenesebb részeken 350-et is tud menni. D-es kocsikat is elverném vele 😄
D és R kategban kb hasonlóak, de az R moci jobban kezeli a földre érkezést ugratás után és nem fordul néha keresztbe mint az R-es kocsik.
Vagy egyszer megvehetőek lesznek?

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.01.08. 08:19:25
Meg annyi változott, hogy mindegyik skill ad mindenféle alkatrészt.