The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nagyon kikaptak a sracok ezen a skill challenge-en. Lehetett volna jobb is, de betojtam, hogy lejar az ido es rakinaltam a nitrora, hatha megfogok vele meg1 kaput. <#hawaii>#hawaii> <#nyes>#nyes> Hiba volt! <#idiota>#idiota>
Pedig olyan jol vigyaztam a gumi homersekletre vegig, ha nem nitrozok ra, siman megfogtam volna meg1 kaput. <#nevetes1>#nevetes1>
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
"Nulla tenaci invia est via"
Vagy ha tényleg nem tudod, akkor a Dokumentumok / The Crew mappában van egy config.xml fájl. Jegyzettömbbel megnyitod és ezt a sort keresd:
"CockpitCameraSensibility" Az utána lévő számot írd át 0-ra.
Igen, az opciokba kell kikapcsolni.
Itt egy kep segitsegnek. <#papakacsint>#papakacsint>

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.02.07. 17:58:15
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Uj NoHUD Bratt Shaw cruise vid:
A video alatt, a leirasban szereplo linkkel nezzetek, a youtube levagta a zenemet! <#pardon1>#pardon1>
Link
Veletlenszeruen talaltam egy zenet youtubeon, ami a szerkesztes utan kiderult, hogy majdhogynem csak Kanadabol hallgathato es 137 masik orszagban blokkolt. <#guluszem1>#guluszem1><#rinya>#rinya><#szomoru2>#szomoru2>
<#vigyor4>#vigyor4>
Grat ismet a csapatnak Ratrak! <#papakacsint>#papakacsint><#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.02.01. 08:41:30
"Nulla tenaci invia est via"
A tehén egy bonyolult állat, de én megfejtem
Betekintes a ma esti kruzba <#papakacsint>#papakacsint>
Sok sikert Ratrak and team! Hajra! 😉
Más. Holnap 2 fele végzünk a kölkökkel előre láthatólag Kecskeméten (rem. szereznek még érmet, ma lőttünk pár ezüstöt meg bronzot 😊 ), Asszony meg a "saját gyártmány"-okkal apóséknál fog dekkolni, szóval 3 fele elvileg ráérek egy kis Crew-zolásra, szívesen tolnék FDC-t... biztos csak a halál, de gondoltam szólok, hátha valakinek lesz kedve gurulni egyet velem úgy, ahogy azt a játék írói eltervezték 😉
Itt meg lett említve:
https://sg.hu/forum/uzenet/950654595/42975
Utoljára szerkesztette: karikusz, 2016.01.30. 20:27:20
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Utoljára szerkesztette: karikusz, 2016.01.30. 20:27:40
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Alt+tab-olj ki a gamebol es nyisd meg a hangeroszabalyzot, majd a mixert, ahol az osszes progi latszik. Valoszinuleg a jatek inditas utan (amikor a map-ra kerulsz) veszi le automatikusan, szoval nem fo hangero, hanem the crew. Ha jol emlekszem a Logitech profiler szokta ezt okozni, de lehet hogy a game.
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.01.30. 18:35:57
Valaki használ SB hangkártyát, és járt úgy, hogy amikor a játék elindul akkor lehalkul minden sztereóban? 5.1-re állítva felhangosodik valamennyire, de fülessel játszom. Már mindent felhangosítottam. A játékon belül nem lehet állítani, hogy milyen hangot adjon ki? (sztereo, 5.1)