13240
-
jocking #12196 Forrást, vagy fake. :p -
#12195 "Continue the #Ubi30 celebrations with The Crew, available for free from September 14 on PC!" -.- -
jocking #12194 Eddig úgy volt, hogy minden új cucc 2 egymást követő summiton volt díjként, utána megvehető. Mondjuk azt nem tudom, mennyivel utána, de egy hónapnál kevesebb volt az biztos. Redditen azt írták, hogy szerdán lesz kereskedésben megvehető (legalábbis az eddigieknél úgy volt). -
Hungarykum #12193 Nem csak a Summit után 1 hónappal lesz megvehető? -
jocking #12192 Pont ez az, hogy ott sincs. Egyetlen Mazda van rajta, az rx 7. -
#12191 keresd a garázsban a táblán.. :-) -
jocking #12190 Nem tudjátok véletlenül, hogy melyik autókereskedésben érhető el a Mazda mx5? Nem találom sehol, és elvileg a 2 havi summit nyeremény után most elérhetőnek kell lennie az autókereskedésekben. -
Orbancapitan #12189 Hát igaziból nem hiszem :DDDD -
#12188 Létezik egyáltalán ilyen ? :DDD -
Orbancapitan #12187 monster truck cop mi aaaaaaaaaaaaa..............f.....?????? :DDDDDDDDDDDDDD -
#12186 :DDDDSDFSDfSdfsdFSdf
-
COL_Bratt_Shaw #12185 Osszeolloztam egy uj videot, most latom, hogy az utolsot majus elejen raktam ki. Jol repul az ido sracok.
Remelhetoleg szelesebb korben megnyerheto lesz a dlc, 1000 ember meg nem lenne elrugaszkodott szam, bar ha marad a tendencia, csak 25 embernek jut majd. ..es mivel jon a NAGY summit, lehet majd abban kell top25osnek lenni, amit tuti a grind-osok vinnek el. Meglatjuk.. -
Hungarykum #12184 "The KTM 1290 Super Duke R is now available in Circuit!" -
jocking #12183 Halkítsd le a videót, és indítsd el alá ezt:
Hangulatosabb lesz tőle. :D -
Hungarykum #12182 Ha pénzért fogják adni, akkor a kutyának sem kellesz szerintem. -
#12181 Wild Runnal megetettek, az nagyjából két délután volt érdekes. Sajnos ezt már akárhogy fényezik nekem nem tudják eladni. :( -
Orbancapitan #12180 Csak egy nfs rivals és hot pursuit klón....
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2016.08.18. 14:51:43 -
Hungarykum #12179 Ha a teljes árból számolom, akkor csak 9€. Kérdés ők hogy számolják :D -
ratgab #12178 Nem tudom figyeli-e még valaki a topikot, de Crew játékok ubishopban kaptak leárazást (ubiponttal ebből még 20 % faragható is ha midnen igaz).
Tehát egy wild run olyan 12 euróból megvan. -
#12177 KTM RC8 R, Mercedes GLC, Jeep Wrangler, Nissan GT-R, Lamborghini Huracan, Ferrari F12
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.08.17. 17:51:45 -
StormSim #12176 November 29.én új kiegészítő érkezik: The Crew: Calling All Units
-
Artyom #12175
-
#12174 -
Artyom #12173
-
Orbancapitan #12172 PVP versenyek megnyerésével. -
#12171 Sziasztok!
A játékban hogyan lehet növelni a League szintet?
Köszi!
-
Orbancapitan #12170 nekem is működik a crew rendszer frissítés óta szóval szójatok :) -
Ratrak #12169 igen, a Digi óta nekem is jobb! Mikor gurulunk egyet? :)
-
smog15 #12168 Na majd megnézzük. -
#12167 azért azt hozzátenném, hogy amióta Digi netem van bárkivel össze tudtam kerülni, valószinű a T miatt volt valamilyen galiba :DD -
#12166 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
smog15 #12165 Lehet még én is játszanék vele ha Szabival egy Crew-ba tudnánk kerülni de nem... Ami a vicces hogy több mint 100 óra játékon át sikerült aztán egyszer csak gondolt egyet és már nem... -
Hungarykum #12164 Akkor sikerült megőrizni a TDU2-es feelinget :D Csak az az érdekes, hogy néha meg összerak minket, bár nem sűrűn játszunk ezzel (fél évvel ezelőtt voltam belépve utoljára), de akkor is. Egy Multiplayer, amit Single-ben kell játszani.
The Crew: Never Drive Alone. Na igen. Kár hogy az ellenkezője igaz :D -
Ratrak #12163 nem normális, és igen, ez ilyen Mi is azzal szívtunk sokat, amikor még nagyobb élet volt itt, hogy nem sikerült néhányunknak egy crew-ba kerülni. Jobb lett egyébként azóta, de még mindig előfordul, hogy "háklis" a progi bizonyos emberekre: egyszerűen nem rakja őket össze mertcsak.
Én mostanában irtó jól elvagyok azzal, hogy FDC-ket csinálok, minél kanyargósabb utakon, Full Stock járművekkel, és szigorúan úgy, mintha élőben ott lennék én is a volán mögött, tehát semmi hősködés, biztonsági játék, de azért élvezetes kigyorsítások, finom fékezések.... Motorral eszméletlen flash, egészen olyan, mint a valóságban (csak a kátyúk hiánya és a számottevően szélesebb utak, valamint az S1000RR és a Hondám közti kb. 60 kilós súlykülönbség és az eltérő geometria okán a valóságban kb. fele sebességgel történik minden. Na jó, kétharmad, de akkor jófej voltam magammal... ;) ) Imádom a régi amcsi vasakat röfögtetni, nagyon jó az F40 is, meg a Miura, de a kedvencem még mindig a sezerrrr... Eszméletlen jó hangja van, és ha nem állandóan üveghangon használja az ember, egészen sokféle "jelleme" is van a gépnek (ez amúgy a legtöbbre igaz, próbáljátok ki, hogy nem csak mindig a tiltás környékén mentek vele, és használjátok a motorféket sokat, nagyon klassz akusztikákat lehet kifogni!)
És továbbra is tartom: a legjobb, legélvezetesebb spec a játékban MESSZE a Full stock!!!! Nem is értem, miért nincsenek hozzá versenyek... ez is egy olyan ziccer, amit kihagytak sajnos... :( (mondjuk egy "juss el innen oda koccanás nélkül a Full Stock verdáddal"-jellegű kihívás a'la TDU2 simán elférne itt is...) -
Hungarykum #12162 Az normális hogy van egy barátom, de nem tudom felvenni és ő se engem, hogy egy crew-ban legyünk? De egy idegen valakit meg simán fel tud venni.
Ez a probléma már régebben is megvolt csak azt nem tudom, hogy ez normális és másnál is van ilyen?
Van valami orvosság ez ellen vagy valami? -
Artyom #12161 Találkoztam egy vadidegen emberrel és kocsikáztunk pár órát. :)
-
Artyom #12160
-
mtibee #12159 Lőttem ma néhány képet a játékból. (Csak pénteken vettem meg, és azóta nem nagyon versenyeztem...)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#12157 Igen. -
#12156 Nem tudom miben tudna újítani egy második rész, bőven elég ha ebben javítják a bugokat és mellette még nem tesznek bele, illetve fokozatosan új tartalommal töltik fel, netán majd később új területet adnak a már amúgy is kúrva nagy világhoz. Sajnos az előző patchel a syncet elbaszták, de előtte még ha egyedül is toltam mindig közel fullos vagy fullos sessionba rakott be a játék ami azt bizonyítja számomra hogy sok embernek megvan az igénye még arra hogy egy open world autósjátékkal játsszon ami a TDU1 szintjét ha nem is üti meg de talán a legéletképesebb a kategóriában ami azóta kijött. Persze az csakis a fejlesztőkön múlik hogy mennyire tudják fenntartani az érdeklődést, ám én téged kb a béta óta nem láttalak ezzel játszani, nem tudom hogy a te érdeklődésed mivel tudnák meghozni ha eddig nem jött össze.