The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Neked hogy a túróba fordul ilyen könnyen az a drag-os CTR <#wilting> nekem csak egyenesen megy, ha próbálnék kanyarodni egyszerűen kifarol. Nemrég lett meg valami Dodge na azt már valamivel könnyebb irányítani, de nem sokkal.
Jah valami eltoltak, mert uplay se jeletkezik be.

Nagyon kikaptak a sracok ezen a skill challenge-en. Lehetett volna jobb is, de betojtam, hogy lejar az ido es rakinaltam a nitrora, hatha megfogok vele meg1 kaput. <#hawaii> <#nyes> Hiba volt! <#idiota>
Pedig olyan jol vigyaztam a gumi homersekletre vegig, ha nem nitrozok ra, siman megfogtam volna meg1 kaput. <#nevetes1>
lefagyott a szerver kartársak,valaki tud valamit??
marcihusi
Bocsáss meg, igazad van. Pontosan úgy hangzana ez a mondat, hogy ennyit már hajlandó voltam fizettetni érte!<#awink>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

miért??
Szabi
azért ez így még nem teljesen igaz 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

egy kis bénázással az elsö videóm
marcihusi
Én ennyit már hajlandó voltam fizetni érte.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

köszi srácok,megoldottam.minden fain!!
Nem akkor sem 😄

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Szabi
~2000ft a wild run

Belső kameraforgást csak akkor lehet állítani, ha belső nézetbe rakod.
Vagy ha tényleg nem tudod, akkor a Dokumentumok / The Crew mappában van egy config.xml fájl. Jegyzettömbbel megnyitod és ezt a sort keresd:
"CockpitCameraSensibility" Az utána lévő számot írd át 0-ra.

Mindig tudtam, hogy sok van ebben a játékban. Ma nagyon tele volt a t*köm mindennel, volt kb. háromnegyed órám, és nem volt kedvem a "szokásos" summitos dolgokhoz. Gondoltam egyet, és LA külvárosában felültem egy Full Stock "sezererr"-re, és elkezdtem vele úgy közlekedni, mintha valóságban tenném. (óvatos duhaj, ritkán kihúzatva, kanyar előtt sokkal fékezve - többnyire inkább csak motorfékkel, mindig sok tartalékkal, stb.) 2 km-en belül már vigyorogtam, a sivatagban meg már szinte "flow-élmény" volt motorozni, játékban a valós érzéshez ilyen közel sosem éreztem magam, mint itt... jóóóóó ez a játék! 😊 Persze, a szokásos játékbeli közlekedésemhez képest csiga voltam, mégis nagyon jó élmény volt így használni a játékot, és egyáltalán nem volt unalmas! Így is 2-3x voltam gyorsabb szerintem, mint IRL... az azért mégis más (a motorom is, meg a magyar utak is, traffizó barátainkról nem is beszélve...)
COL-Bratt-Shaw!köszi de túl sok változás nem történt!!ez van!!<#integet2>
nagyon boldog vagyok!!nemlehet levenni<#gun>
köszönöm ,remélem jólesz!nagyon idegesitő tud lenni!!<#wave>
Udv az oldalon!

Igen, az opciokba kell kikapcsolni.
Itt egy kep segitsegnek. <#papakacsint>

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.02.07. 17:58:15
Ha belső kamerán vagy, akkor valahol a beállításokban az egyik menü legalján kilehet kapcsolni a kamera forgását.

Vagy megszokod vagy motorházról mész ott nem fordul el.
sziasztok!nagy rajongója vagyok az oldalnak.most sikerült csak ideérnem!!üdv mindenkinek!!segitséget szeretnék kérni kormánnyal való játékhoz!a beállitások megvannak csak nem tudom kiküszöbölni a belsö nézet elforgását 10-15 fokos irányba kanyaroknál!jólenne ha stabilan állna a kamera!remélem érthetö voltam és tudtok talán segiteni??elöre is köszönöm! 😊
<#worship><#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

nálam ezt a hatást a win 8.1 csinálta. amikor áttértem win10 rendbe jött
Szabi
boldogat <#pias>

chase
<#eljen>

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Nagyságrendekkel bővült a személyre szabhatóság így, hogy kiderült számomra, hogy lehet 2 szín is egyszerre egy autón. 😄

MarkBlade
Kedvező áron van a CD Galaxisnál! 6000 ft..

chase
Bazz, megint egy francos motor a fődíj 😞

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Mikor a garázsban vagy, akkor a festésnél lehet választani, hogy 2 színű. Jobb alsó sarokban van kiírva mivel lehet átváltani.

Ezt a két színű fényezést hogy sikerült a datsunra tenni? Feltúrtam a perf tuner matrica részlegét, de nekem még csak hasonló sincs a kínálatban.

Jahh, hat nagy kar hogy nincs P meg C belole :/ Raadasul kovetkezo nagysummiton is ez lesz a nyeremeny. <#ejnye1>

Uj NoHUD Bratt Shaw cruise vid:
A video alatt, a leirasban szereplo linkkel nezzetek, a youtube levagta a zenemet! <#pardon1>
Link
Veletlenszeruen talaltam egy zenet youtubeon, ami a szerkesztes utan kiderult, hogy majdhogynem csak Kanadabol hallgathato es 137 masik orszagban blokkolt. <#guluszem1><#rinya><#szomoru2>
<#vigyor4>

Grat ismet a csapatnak Ratrak! <#papakacsint><#eljen>

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.02.01. 08:41:30
Szabi
S, D és R az új motor

<#eljen><#eljen>

Szabi

<#eljen><#eljen><#eljen>

ok, hazaestem, tolok egy pizzát és megyek 😊
a verseny nem lett rossz, két nap alatt szereztek a lurkók (10 úszóm összesen) 1 aranyat, 6 ezüstöt és 16 bronzot, és a csapat összetettben 6-ak lettünk a 22-ből úgy, hogy kb. fele annyit tudunk edzeni, mint a konkurencia...<#beka3>
Szabi
Ha valakinek van kedve sumitozni akkor Merlin TS-én és a játékban megtalál. 😄

chase
Ha hangkártyád van, akkor az alaplapit tiltsd le BIOS-ban, szerintem. Nekem is SB X-Fi Gamer van, egyszer beállítottam a windows-os Volume Mixerben a Crew hangerejét külön, és azt meg is jegyezte, többet nem kellett vele foglalkozni.

IMHO ez egy fícsör a játékban. Nekem SB X-Fi van. Ezt csinálja. Rég kezdte, valamelyik patch hatásaként 😞 .

A tehén egy bonyolult állat, de én megfejtem

Uj MrFordShelby video
Betekintes a ma esti kruzba <#papakacsint>

Sok sikert Ratrak and team! Hajra! 😉
Ezt fordítani? Oszt minek? A driftet lefordítják pörgésre, mint a F&F 3-ban, és elsírom magam... 😉 Ok, van sztori, de azért azon sem kell nagyon agyalni, hogy "jaj, mit mondhatott a csávó", mehetne kínaiul is, akkor is vágod, hogy miről van szó kb. Amúgy pont az online volta miatt nem túl valószínű, hogy fordítanák szerintem.

Más. Holnap 2 fele végzünk a kölkökkel előre láthatólag Kecskeméten (rem. szereznek még érmet, ma lőttünk pár ezüstöt meg bronzot 😊 ), Asszony meg a "saját gyártmány"-okkal apóséknál fog dekkolni, szóval 3 fele elvileg ráérek egy kis Crew-zolásra, szívesen tolnék FDC-t... biztos csak a halál, de gondoltam szólok, hátha valakinek lesz kedve gurulni egyet velem úgy, ahogy azt a játék írói eltervezték 😉
karikusz
Magyarítás még nem készült a játékhoz? ...csak mert már több mint egy éve kijött és nem találok sehol. 😞
Itt meg lett említve:
https://sg.hu/forum/uzenet/950654595/42975
Utoljára szerkesztette: karikusz, 2016.01.30. 20:27:20

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Nem az volt. Valamiért az alaplapi hangkártya is alapértelmezett volt (nem tudom ez hogyan lehet). Abból kivettem a pipát és jó lett. 😉
Utoljára szerkesztette: karikusz, 2016.01.30. 20:27:40

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Udv!
Alt+tab-olj ki a gamebol es nyisd meg a hangeroszabalyzot, majd a mixert, ahol az osszes progi latszik. Valoszinuleg a jatek inditas utan (amikor a map-ra kerulsz) veszi le automatikusan, szoval nem fo hangero, hanem the crew. Ha jol emlekszem a Logitech profiler szokta ezt okozni, de lehet hogy a game.
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.01.30. 18:35:57
karikusz
Sziasztok!

Valaki használ SB hangkártyát, és járt úgy, hogy amikor a játék elindul akkor lehalkul minden sztereóban? 5.1-re állítva felhangosodik valamennyire, de fülessel játszom. Már mindent felhangosítottam. A játékon belül nem lehet állítani, hogy milyen hangot adjon ki? (sztereo, 5.1)

Speedtrap csak Summit-on van, így nem.

speedtrap-et WR nélkül is lehet csinálni?