13240
-
vajo #12033 M4-es BMW-vel mi újság van? Lesz, vagy csak nyálcsorgatás miatt volt? -
Ratrak #12032 OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ma mentem AC-ban pár kört Nord-Touriston alap 1M-el és M3-al, és gyakorlatilag azonos időt (7:58 magassága) sikerült menni velük, igaz, az M3-al egyszer megpördültem. Ahogy az Alfa GTA-val és a Miurával meg 8:55 környéke lett - mindegyik sok hibás, egyáltalán nem kimaxolt futam, totál default setuppal, just for fun :)
ON:
A GTA-ban nem esik jól autózni. Innentől bukta nálam, egyszer kivittem a sztorit a főbb mellékküldikkel még PS-en és ennyi. A Crew-ban jól esik autózni, és sokadszorra is elkap a "húdekirály"-érzés, amikor valami kiadja, vagy amikor valami nagyon szép területre érek (van sok belőle). Fizika? Nem is várok tőle nagyon sokat, de ami van, az jó. HC-ban élvezetes, bár lassú az én tudásommal (ezért is utálom, hogy kényszer-verseny van, mindig visszaveszem Sportba ;) )
Én nagyon hiányolom az olyan kihívásokat, hogy pl. ne koccanj, de juss el innen-oda. Meg a Full Stock autókkal teljesítendő kihívásokat is, olyan konkrétan egyáltalán nincs is. A tuning-rendszer tényleg ratyi, egyetértek. A külsővel mondjuk nekem semmi bajom, sem időm, sem kedvem nincs a stickerekkel többet szüttyögni, a legtöbb autónál a spoilerek és egyebek meg tetszenek úgy, ahogy vannak, lehet mindenből majdnem dögös jól kinéző verdát csinálni. A hangokkal lehetne még foglalkozni kicsit, a váltások hangjai nagyon jók lettek valamikor mostanság, de a motorhangok sokszor igen vérszegények/irreálisak. De a legfájóbb még mindig a buta multiplayer, minden más csak a tortán lévő habon lévő cseresznyén a cukormáz... ;) -
#12031 A kocka részhez még hozzáfűzöm hogy én megvettem a GTA V-öt is, amiben toltam az online-t pár hónapot a haverjaimmal majd félreraktam és azóta nem nyúltam hozzá. Ez nagyjából fél éve volt már lassan. Ott is hatványozottan érvényes az hogy aki sokat tolja az jobb lesz nálad, és hidd el sokkal könnyebb néhány száz ezer, millió ember közül elérni valamit mint több mint 20 millió közül (eladási stat alapján). Persze az is igaz hogy a GTA az más szisztéma alapján épül fel mint ez, így valóban tud élményt nyújtani, de engem pl valahogy még is jobban vonz az hogy egy jót guruljak, és ebből a szempontból is eljutottunk oda hogy az és ez egy teljesen más kategóriájú játék, az egyik nem tudja helyettesíteni a másikat. -
#12030 -
#12029 -
#12027 Nyilván vannak jobb játékok, de ez leginkább nézőpont kérdése. Ha kategóriákra osszuk akkor ebben a kategóriában jelenleg nincs más, ami lenne az is konzolos, egy játékért meg nem veszek konzolt, én legalábbis. Teljesen más feelingje van a zártpályás játékoknak is, azokra végképp nem lehet mondani hogy helyettesíteni tudnák ezt, tehát mivel nincsen konkurencia ezért vagy gurulok itt, vagy nem gurulok sehol. Kb. ez most a helyzet, és nagyjából mindig is ez volt a helyzet mert a TDU-k idejében se nagyon volt konkurencia, legalábbis az NFS World nem volt annak nevezhető. Még nem vettem meg a legújabb NFS-t így arról nem tudok véleményt mondani, de azt előre kimerem jelenteni hogy abban közel nincs akkora terület mint itt, de még akkora se mint ami a TDU-ban volt. Én minden esetre nem látom annyira vészesnek jelenleg a helyzetet, a TDU2-nél sokkal jobb itt a műsor. Lehet hogy aki csak most ízlelgeti ezt a játékot hamar leteszi, de én úgy gondolom hogy aki a TDU-t évekig tolta, illetve valamennyire szereti az autókat akkor ezzel is ellesz.
Persze utólag azért megjegyzem hogy azok akik tolták annó a TDU-t nagy előnyben vannak azokhoz képest akik nem, ugyanis a TDU-ban és ebbe mindkét részt beleértem elég komoly barátságok, haveri körök alakultak ki, tehát ezeknek az embereknek gyakorlatilag már az elejétől kezdve megvolt a társasága akikkel gurulhatnak, csinálhatják a küldetéseket, stb. Nekem pl a TDU1 -ben több mint 100 nagyrészt aktív ember volt a barátlistámban, igaz azóta kicsit megkopott ez a lista de azért most sem panaszkodok. -
Quqa #12026 Magamból indulok az lehet máshonnan nem is nagyon tudnák, de a lényeg, hogy autós játék rengeteg van és jobbnál jobbak (ennél is ezerszer jobbak), de olyan nincs amiben minden játékmód szerepel(het)ne.
Ez már volt ezért …
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valljuk be az itteni fizika vagy inkább annak hiánya (összevisszasága) nagyon kiábrándító. Nem tudták eldönteni, hogy szimulátort csináljanak vagy arkad játékot.
Az arkad sajátossága a könnyű irányíthatóság. A szimulátoré meg a valósághűség. Itt ezt valahogy összekeverték és eltúlozták. F.A.-ban még hagyján, de a HC arról szól(t), hogy minden csúszik és nincs egy pont ahol még tapad a gumi és honnan kezd el csúszni (igaz ezen a WR óta kicsit finomítottak, csak ez túl későn volt). Ez az egyik ok ami miatt ilyen kevés a játékos. Az is 100, ha valaki egy játékot 5 évig végigtol és ezt leteszi pár hónap után akkor ott valami nincs rendben.
Ha már szar a fizika legyen olyan, ami máshol nincs. Drag, dift, monster, nagyon nincs sehol, de ha már itt van legyen jó olyan, amilyen kell a linkekben ott van milyen lenne amit sokan szeretnének. Az említett előző játékomban évekig könyörögtünk legyenek kanyonok olyan mint a NFS Carbon-ban. Nem csinálták meg a játék behalt.
Itt sincs normális helyszín a kocsik nagy része egyáltalán nem vagy csak nagyon nehezen tehető keresztbe (lehet én vagyok a béna akinek megy gratulálok).
Olyan játék sincs nagyon amiben közúton lehetne motorozni, itt meg nincs kihasználva.
Természetesen lehet kocsikázni napestig, tudom a TDU-sok ezt teszik, de egy idő után nekem az unalmas valószínű a nagy többségnek is.
Ja és igen akkor lesznek sokan online, ha csak úgy lehet olyan pontszámot elérni (úgy adna jó alkatrészt, stb.) az egyes versenyeken (faction, sztori, summit, stb.), hogy az arany vagy platina legyen (te is úgy mennél és nem az óra ellen kocsikáznál). A skill-ek meg nem adnának. (megj.: a NFSW-ben 5 év alatt sem értem el, hogy megszerezzem a legjobb alkatrészeket a kocsikba pedig nem kevés valós kp.-t toltam bele, itt meg 1-2 óra alatt max.-olni lehet 1-1 spec-t). Természetesen lehetne menni egyszemélyes módban az nagyon jó a pálya begyakorlására ami itt pl. hiányzik a PvP-böl.
A nyereményekről meg mit mondjak ilyen kiírások mellett: legyél az első 20-50-ben ettől csak még többen teszik le. Van pár kocka (magadra nem vedd) aki nyomja éjjel-nappal meg is van a technika háttere és a tudása is hozzá ők nyernek mindent csak ennek nincs sok értelme. A 12 éves Pistike nem fog tudni bekerülni sosem az első 100-ba sem és megy GTA5-özni, mert ott van játékélmény.
Annak már sokkal több értelme lenne, ha úgy lenne kiírva, hogy menj x-y db versenyen azon a héten (nem magadban!) és sorsolnak (kp.-t, kocsit, CC-t, miegymást) az vonzaná a tömeget.
Különben a készítők maguk alatt vágták a fát, mert odaadtak minden járművet ingyen vagyis a játék megvásárlásával jár minden kivéve az SP-sek (amik ugye nem sok vizet zavarnak), ha külön kellett volna megvenni a járgányok nagy részét nekik bevételt hozott volna. Persze ez nekünk jó, de üzleti szempontból a lassú bukás bele van kódolva, sokkal több játékost vesztenek mint amennyi új csatlakozik azok is töredék áron jutnak már hozzá.
Nagyon sok embert vonzana pl., ha lenne ebben egy normális tuning rendszer, sajnos sem a teljesítmény sem a vizuális nincs kidolgozva. Az előbbinél szinte teljesen mindegy milyen alkatrészt tesszük 1-1 járgányba minimális változást érünk el. A külső és itt leginkább a festés, matricázás teljes hiányát értem talán még többeket vonzana. Nem lehet személyes külsőt adni a kocsiknak amit kaptunk az egy szánalom előre beállított színek, rosszabbnál – rosszabb matricák, nem is tudom utoljára talán a MW volt ilyen csak az már több mint egy 10 éves játék. Nem is értem miért nem lehetett a TDU2-ból az ottan matricázást átmenteni ide (az SLK- hoz pont nem illik ez a festés, de az mellékes).
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.03.20. 02:23:34 -
#12025 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#12024 -
COL_Bratt_Shaw #12023 Ratrak
Nem, pont eleget irtal, igy jott at rendesen a mondanivalod, 1et is ertek mindennel, kiveve az FH temat, amirol nem tudok semmit, szoval nem tudok hozzaszolni. :D
En is igy vagyok vele, fdc-ben is sokszor par perc alatt lejon, hogy nem nekem talaltak ki a csavo vezetesi stilusat. :D
Hat igen, es amit irsz, nem is egy nagyon egyedi latasmod, inkabb egy iratlan cruise etikett. :) Csak mint a kozuton is van 1fajta, ugy a tdu/crew cruise-olok kozott is.
Quqa
Magadbol idulsz ki, ill. tudod hogy mit komazol, mire vagynal. Nincs ezzel semmi gond, amig nem te fejleszted a jatekot. :) Ubival meg az a baj, hogy talan meg halgatnanak is az emberekre, de itt minden uzletpolitikarol szol. Magyarul a jo otletek le vannak jegyezve, de vagy csepegtetik oket, vagy mar egy ujabb jatekba fejlesztik. Amikor az a jatek megjeleni, majd jonnek a jo kis feature-ok, hogy hajde be**arjon a nep. :D
Foto moddal az volt a gond, hogyha gyenge a geped es a beallitasaid, a kepek is gyengek lesznek. Lasd. Bratt Shaw kepei, low beallitason, elsimitas nelkul. :) Az uj update-el mindenki keszithet gyonyoru 4k-s kepet. En a fotomod elso napjan panaszkodtam erre a ubiforumson.
Fdc-re en mindig talaltam embert, volt hogy csak 3. alkalomra mukodott, mert nem akartak elfogadni az utvonalam, de en csak atporgettem oket. Altalaban kapcsolodas utan elbol kuldom az utvonalam. Ha o elozne meg, ha jo, elfogadom, viszont ha azt kapom amit az esetek 95%-aban(5-10km-es ut), azt elbol kinyomom es kuldom az enyem. Kicsit eroltetett, meg szemelytelen, de koszonni raerek akkor ha egyutt gurulnuk. Ez is egy fajta kommunikacio. Leforditava: Mit szolsz ehez? nem. Jossz erre? :) ha nem a valasz, mar lepek is. :D
Amit Ratrak meg en is feszegettunk, hogy meg ha ugyanazt a jatekmodot is keressuk, meg ugy is kicsi az eselye hogy mukodni fog, egyszeruen az emberek sokszinuek, mashogy gondolkodnak, mast gondolnak "alap"-nak.
Ezert is ha megnezed a legsikeresebb multi jatekmod online ellenfelek ellen a pvp. Miert is? Mert vegig fogjak a kezet az embereknek es megmodjak mit csinalj es mikor. Kivalaszthatod az autod, megjelolhetsz egy palyat, de minden mas adott.
"Ezeket lehet valós ellenfelekkel játszani? És azt hogy kell?"
Keremszepen a scoreok es ghostok valos embereket takarnak. :P :D De, ha belekotnel ebbe, akkor meg ideirom, hogy ha crewba vagy valakivel es kb egyszerre indultok(magyarul nem toritek ossze egymast) akkor mindkettotok pontszama lathato a kepernyon, szoval mehetsz valaos idejo scoreok ellen is es onnan lehet pontozni, hogy 1-1, 2-1. :D
Ott vannak meg a faction kuldik, story kuldik, pvp, freedrive vegtelen lehetosegei, summit (time attack-ok, forced crew, stunt, fdc) a driftet es drag-et is lehet tolni, meg a mostert is, bar nem tudom van e ertelme. Es hamarosan valoszinuleg jon az fdc alapu drift challenge, amit te tervezhetsz meg. Latszik az uj megtervezheto speedtrap a freedrive challenge-en belul van, magyarul jonnek majd megtervezheto egyeb dolgok is. Drift, drag, es egyeb verseny orientalt otletek is megvalosulhatnak.
Valoszinuleg jonnek majd az uj modok pvp-be is, mar rengeten panaszkodtak ra forumon.
"Nem hinném, hogy nem lenne kivel tolni a sztorit"
Ezt azert irtam, mert lehet hogy sok uj jatekos van, de a story kuldikbol eleg sok van, es hogy arra legyen elerheto ember mindig, az csak a jatek inditasanak elso nehany heteben van csak igazan esely. Latszik milyen nehez embert talalni summit forced crew eventre, pedig eleg sokan ra lennek alva, meg is nehez talalni valakit aki pont akkor akarja tolni.
Crew2 - Mint irtam lehet oda lopkodjak a jo otleteket. :D
Summitban azert van 5e ember csak mert uncsi lett, meg a nyeremenyek se ropkodnek, stb. En se tolom mar, csak neha, ha elkap. Emlekszem az elso par summit 30-40+ ezer emberes volt. Meg ez is kis szam, de nagyon sokan nem vettek meg a wr-t, ennel azert joval tobb ember tolja a jetekot, csak nincsenek szem elott. Az uj crew kereso mar mindenkivel parositani fog, nem csak wr jatekosokkal. De ha csak ennyit adtak hozza, semmire nem lesz jo, mert mindenhez kell wr, ugyhogy ez csak vegtelen hibauzenetekez fog vezetni. Arrol nem is beszelve, hogy osszevont lesz, szoval nincs tobb kereses csak fdc, fce, stb utan. Duhongo lesz, ahol senki nem fog senkit talalni. Panaszkodtam is nekik, de senki nem tamogatta a gondolatot, ill. Ubi valasz se jott. :/
Jahh a jo otletekert dobalniuk kene az aranytallerokat, vagy legalabb valami ingame extrat, de az meg nem nagyon akad, lasd summit nyeremenyek. :D Tiszta szegyen, legutolso 3 par alkalommal mindig alkatreszt kaptam, nyavajas 3 arany level 35-os alkatreszt. lol A jolvegzett munkaert, holott ezt a 3-ak leskillezem 2 perc alatt. CC-t osszvissz 1x kaptam, 5000-et asszem. Errol ennyit, ertheto hogy nem tul motivalo. :D
Chase:
Nekem az egyik legjobb mokam egy fdc alatt tortent, jo hosszu volt az ut, fingunk se volt merre tartunk, ugyebar terkepet se lehet megnyitani. A srac akivel menetem total noname volt, de irta nekem chat-en, hogy rakjak raid-es utvonalat is, raktam is, de nem eleget, egy unalmas autopalyan toltuk, amikor jott az otlet, hogy mivel teljesen masfele van a checkpoint, igy hagyjuk mar az utat, inkabb nyomassuk keresztul a mindensegen. Jo faszan ment minden, kisebb hegyoldalakon, erdokben, stb, autokaztunk, amikor ramentem egy normalnak tuno buckra, ranitroztam, erre onnantol kb 5-10mp-et zuhantunk. lol A legkemenyebb az egeszben, hogy mar tobb mint 1 oraja toltuk az fdc-t es mar csak 2 checkpont votl vissza, de nem lehetett abbol a kanyonbol kitalani, iszonyat nagy is volt, a gob az utra nem rakott vissza, nomeg terkep se volt. A minimap-ot kinagyitottal, de sehol 1 utat nem lattam, igy azt se tudtuk milyen iranyba induljuk. kb 1 orat szopunk, kiut nekul. lol Felmasztunk mindenfele kis jarhato utnak tuno koveken, de vegul egyik se vezetett vegig ki. En megtalatam vegul, 5-10 percel a csavo tavozasa utan. :D Csak az hajtott, hogy nem lehet hogy ugy terveztek meg hogy nincs kiut. :D Jo nagy holyeseg de, szer rohogtem az agyam, akkorakat bukfenceztunk, meg persze magan a szituacion. lol
Nahh, ez a hosszu Ratrak
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.03.19. 00:38:18 -
#12022 Nemrégen lementem végig a Mississippi jobb partján kb. Chicagótól a torkolatig
egy R-es Dodge RAM-el, majd úton áthajtottam a bal partra és vissza fel.
Egy kis halászfaluban a torkolathoz közel, minden halászhajót JESUS-nak hívnak. -
Ratrak #12021 Sajnos azt leszögezhetjük, hogy a nagy "MMO" meg online része a játéknak ezer sebből vérzik. Ettől még ez egy irgalmatlan jó játék szerintem, és a solo fdc-t én spec nagy örömmel üdvözlöm. A játékban eltöltött háromszázvalahány órámnak a 80%-a amúgy is arról szólt és szól, hogy különböző nekem tetsző utakon megyek különböző nekem tetsző autókkal (főleg full stock és performance) különböző, nekem tetsző stílusban... és ehhez partnert találni igen nehéz, mert vagy sokkal gyengébbek, vagy sokkal versenyzősebbek és gyorsabbak (nem feltétlenül jobbak, bár minden nézőpont kérdése), vagy egyszerűen csak "nem kompatibilisek" a népek - elszórtan egy-egy kivételtől eltekintve. Elenyészően kevés olyan emberrel találkoztam pl. aki egy olyan egyszerű dolgot meg tud valósítani, hogy ha crewban gurulunk, akkor az elöl lévő nem nitrózik, a hátsó meg igen, és ha látja az első, hogy a hátsó felcsavarodott egy fára, akkor megvárja, hogy valóban 50-100m-nél ne legyen több a távolság a két autó közt. Tartósan. Na, ILYET pl. kb két emberrel toltam az elmúlt kb. másfél év alatt, Marcival meg Bratt Shaw-val. Oszt ennyi. Nekem ez alap lenne, de a többség vagy nem foglalkozik vele, vagy túl gyökér/kompetitív/figyelmetlen/akármibármi hozzá. Ez nem a Crew hibája, egyszerűen... csak ez van. Ezért sem sírok, ha nincs online felület, de minden elérhető solo-ban. Tény, hogy sokkal jobb többen gurulni, de az is akkor móka, ha nagyjából azért azonos a tudásszint - és az igényszint egyaránt. Az, hogy csak verseny van, és más nincs, epic fail szerintem. Nekem sokszor tököm nem akar versenyezni, de ha bármit nem-soloban akarnék csinálni, akkor kb. kényszerítve vagyok rá, hogy versenyezzek. Pedig a Crew nekem főleg a végtelen utakról, a felfedezésről és a vezetés élményének élvezetéről szól(na) elsősorban, az meg pont nem versenyen adja igazán. No, ezt a témát kicsit tán túltoltam, bocsi.
Még annyit, hogy a roncsderby-s egymást kilökökegető ereszdelahajamat módoktól én spec kettős sugárban hányok, amikor pvp-n crown-t dob a gép, mindig spectate-elek, mert csak felcseszem az agyamat azon a kreténségen is... szóval ízlések és pofonok, a Monster meg a Drag nekem amúgy is olyanok, hogy "eztmostmiééééé?!?", a rámpákról meg magamtól is leesek, hát még ha valaki "segítene" is... :) Szóval ja, ízlések és pofonok, próbáltam velük megbarátkozni, nem ment. Szerencsére van rengeteg olyan része a játéknak, ami viszont nagyon bejön, és nem áll senki mögöttem géppisztollyal, hogy Drag autóval toljam a monster arénában... :)
Volt még téma a Forza Horizon-összehasonlítás. Anno a FH1 miatt agyaltam azon, hogy be kéne szerzni egy Xboxot... Aztán láttam a FH2 demoját, és amikor a Lambo akármicsodával a csávó 350 km/h környékén leesett az útról, majd vidáman gyorsult a kukoricamezőn tovább 380-ig, akkor mondtam azt, hogy ööööö.... oké, köszi, nem. A Crew sem egy szimulátor gyöngyszem, de ha Full Stock-al nyomod, tök jól adják a verdák (nem véletlen, hogy krúzolni soloban szinte csak FS-verdákkal szoktam) és nem olyan-rettenetesen-árkád. Mondjuk úgy, hogy közelebb áll az ízlésemhez. Még akkor is, ha a majom az egyenesben is feji a kormányt, és még akkor is, ha FFB-ről beszélni kimeríti a "muhaha és megintcsak muhaha" kategóriát. (főleg assetto corsából "átülve") Az, hogy az ilyen-olyan-műszerek nem működnek a műszerfalon, engem spec. hidegen hagy. Az, hogy a hangok nem olyan jók, már jobban fáj, bár van pár verda, amiknek azért jól sikerült a hangja, de ebben a FH bucira ver kb. minden mást. -
Quqa #12020 A fotó móddal szerintem pont nem volt semmi gond nálam szépek a képek.
Gondolom pont azért kérték a FDC „offline”-ra, mert alig lehetett valakit találni rá. Tegnap pont azzal szenvedtem, ha nem hívtam vagy 10x akkor 1x se. Olyanok fogadták el a crew-t akik aludtak (zzzzz') az hogy. Már azt sem értem miért kell először crew-t hívni sokkal egyszerűbb lenne, ha azt írná ki mint a faction hívásnál, hogy gyere drag, dift, stb. versenyre (ilyeneket még sosem mentem idegenekkel, mert … nem tudom miért?).
Amikor sikerült meg olyan sügért fogtam ki aki nem tudott kijönni a mocsárból egy C-s H2-vel vagy 10x dobta vissza a víz szélére, de nem jött rá hogy át kéne váltani egy R járgányra, mert csak az megy át a dagonyán.
Azt sem értem, ha én hívok crew-t akkor miért az lesz a crew master akit én hívok, miért nem én vagyok, nem az lenne a logikus?! Itt is mi van belép aztán nyomom, hogy erre mennék, de ö nem fogadja el, ha meg elfogadja akkor kinyomja menet közben, mert elrontott egy kanyart.
Engem a skill-ek hidegen hagynak ott csak a speed és a jump van mind megcsinálva a többire csak akkor megyek, ha summit-on kell, igaz a szlalomot kezdem megkedvelni. Ezeket lehet valós ellenfelekkel játszani? És azt hogy kell?
A summit PvP az egy vicc van kb. 6-8 verseny, miért nincs drag +, drift +, monster benne. Mennyivel szórakoztatóbb lenne pl. a nagykerekű arénában 8-an csapatni, elhalászni egymás elöl a pontokat, lelökdösni a rámpákról a másikat, stb.
És a veszőpáripám DRIFT PÁLYÁT AKAROK nem ezt a fos egyenesben kacsázást, kanyarban csúsztatunk és csak ott. Nem igaz, hogy nem lehet kijelölni pályákat, kapásból 20 tökéletes helyet tudok mutatni a „nagyszerű fejlesztő” csapatnak.
Nem hinném, hogy nem lenne kivel tolni a sztorit ott van talán a legtöbb jól kigondolt pálya/verseny amik még hangulatosak is. Tegnap sok kihagyás után mentem pár karikát a sima PvP-vel és szinte csak új játékosok voltak alacsony szintű autókkal, valószínű sokan megvették, hogy fele annyiba kerül a WR verzió is mint annak idején az alapjáték. Sőt már SP-vel együtt is olcsóbb, azért ez egy alig 1 éves játékról mindent elmond.
Úgy nem megy az egykerekezés, hogy nem áll egykerékre a motor hiába nyomtam a beállított gombot. Ki-be lépés után sem ment, menüt is megnéztem jól volt beállítva. Vagy egyedi hiba lenne? Tegnap még jó volt.
Crew2 az meg minek ilyen ötlettelenség mellett? Ezt kéne átgondolni és normálisan összerakni, azzal sem értek egyet, hogy mindenki egyedül akar menni, ha rendesen működne minden nem 5000-en mennének csak a summit-on. A lejjebb említett játékban 500E játékos volt az utolsó pár napban is, igaz ingyenes volt de akkor is. Egy Tank of Word vagy bármilyen FPS játéknál, ha az itten aktív felhasználó számot megszoroznám 10-el, 100-al (1000-el?) nem nagyon lőnék mellé.
Sajnos nagyon nincs semmilyen normális nyílt autós játék. Az új NFS is ahogy olvasgatom nem lett az az online barát valami.
Írni a fórumra?
Azzal foglalkozik valaki?
Amikor nem lehetett telepíteni a játékot, mert valamit elcsesztek a fájloknál 1 válasz nem jött rá, ha írnák ötleteket az súlyos pénzekbe kerül nekik, mi van manapság ingyen? A szellemi terméket meg kell fizetni pláne, ha az ésszerű, átgondolt, jól használható és vonzza(ná) a játékosokat.
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.03.18. 01:16:01 -
COL_Bratt_Shaw #12019 Ami engem erint, az a photo mod javitas, eddig nem hasznaltam, mert gyenge kepeket csinalt, en meg nem allitottam at teljesen a grafikai beallitasaimat csak hogy csinalhassak egy kepet.
A freedrive challenge solo modja sokak altak kert opcio. Hasznos, nem csak azoknak akik nem tudnak kivel fdc-ni, ill. a summithoz, hanem multi checkpoint gps-kent is, raadasul penzt is ad. Alapblol benne kene lenni a gps-be, de mivel wr-hez kotottek, igy sajna nem fog megvalosulni egy ideig.
Lehetne jobban multi, de a story kuldetesek amikre utalsz, amugy is csak 1-2 napig tartottak mindenkinek, azok akik pedig ma vennek meg mar nem lenne kihez kapcsolodniuk. Nagy szerencse kellene, hogy valaki pont azt a kuldit akarja tolni. Amikor beraktak a forced crew event-eket a summitba belezadt a nep, lathato volt, hogy meg a solo kuldiket 15+ ezren megcsinaltak, addig a fce-t, ill. a fdc-t alig 1000 ember. Sokaknak nincs haverja akivel jatszhatna, az automatikusan osszekapcsolt emberekkel pedig nem erti meg magat, ill. nem jutnak kozos pontra.
Online ellenfelek ellen mesz a summitba is, a skilleken ill. pvp-be, fdcbe is. Van ahol opcionalis a solo, ami senkit nem bant szerintem, van ahol csak online ellenfelek ellen tudsz menni, de mind1ik jatszhato multiba ha szeretned. Az tuti hogy lehetne szivesebb a felhozatal, de igy is van mit csinalni. Ha van egy jo otleted nyiss neki egy topikot ubiforumhon, semmi nem garantalt, de ha konnyen fejlesztheto es elnyeri az emberek tetszeset meg meg is valosulhat. Az elmult par honapban sok kert dolgot beepitettek, de rengeteg banto aprosagot figyelmen kivul hagytak, ami eleg bosszanto, de legalabb valami mozgolodas van. Lehet hogy a crew2-re fokuszalnak mar foidoben.
Kapcsolodasi gondokrol, meg 8 jatekos/sessionrol nocomment, nem is kerdeses, hogy ezen valtoztatni kene.
Miert nem megy az 1 kerekezes, ilyenrol meg nem halottam? Amikor wheelie stoppie-t ker a stunts, az is eleg ha megemelgeted az orrat 1 mp-ekere, csak mint amikor 15 darab 1kerekezest ker.
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.03.17. 22:50:24 -
Quqa #12018 És ez most jó hír vagy rossz?
Ez a játék a „NAGY ONLINE” játék már eddig is 90%-ban offline (egyszemélyes módban) volt játszható. Nem is értem minek ehhez állandó NET kapcsolat.
Már ott elcseszték, hogy csak 8 játékos látható egyszerre a kapcsolódás is körülményes, ha szeretnék az utcáról játszani valakivel néha több 10 percbe is beletelhet.
Alapvetően rosszul lett megtervezve az egész, akkor lenne igazán online, ha csak akkor kapnál normális pontszámot, kp.-t, ill. fejlődnél gyorsan, ha valós ellenfelekkel játszol kezdve a sztori küldetéstől, pl. 5 misszió mehetne a gép ellen onnantól meg valós driver-ekkel kéne tovább tolni.
A játék így is dögunalom a fentik miatt, ez a nagy „újítás” még rátesz egy lapáttal. Nem akarok megint a NFSW-el példálózni, de ott ez nagyon jól volt összerakva mindig volt kivel (valós ellenféllel) játszani, addig amíg a fejlesztés hiánya, miatt nem tette le a játékosok jelentős része.
Megj.: mindenkinek sok sikert a freedrive stunts-hoz különösen az egykerekezéshez, mert az pont nem működik. -
COL_Bratt_Shaw #12017 Februari patch notes-ban van par erdekesseg.
Lenyegesebbek roviden:
Crew kerseso, ezentul elerheto lesz mindenki szamara es oszzevontan fog keresni, nem pedig fdc (stuns stb) utan.
(Ezzel lehet roszabb lesz, mivel igy nehez lesz olyan embert talani aki ugyanazt akarja, ill. mi van a wr es nem wr tulaj kerul ossze? Mindig csak hibauzenet lesz hogy vegye meg? :D
Freedrive challenge egyedul is jatszhato lesz, ill. speedtrap a Freedrive challenge mintajara epitve, megtervezheted sajatod es jatszhato lesz soloban ill. multiban is.
Photo mod jo kepet fog csinalni meg ha gyengebb is a vasad ill. beallitasaid. (akar 4K-ban!) ..es mostbar a neved is beepitheted a kepbe. :P
Kapcsolodasi hibakat orvolni szertnek talan, mert hibauzenetek reszletesebbe valnak. (ez a joboben lehet hasznos)
Uj event-ek adva a jovobeli summit selejtezokhoz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
March Patch Notes
03/16/2016 12:00 PM
A new major update is coming this month! Here are the main changes and features coming with it.
Features
Simplified Look for Crew feature
The “Look for Crew” feature has been simplified. It will now be performing a general search across all game modes, instead of the current one entry per game mode.
The Crew owners will now also have access to this queue system.
Freedrive challenge - Solo mode
On top of inviting their friends and other players, after creating a “Freedrive Challenge” race players will now also be able to launch and play it alone.
Freedrive challenge – Speedtrap
Players will have the possibility to create a “Freedrive challenge” track using the “Speedtrap” mode.
When doing so, everyone will be able to decide where to position up to 5 speed traps on their chosen map. As with the classic “Freedrive challenge”, players will be able to launch them alone or with their friends.
SpeeTrap_FreeDrive_Challenge_Small
Mercedes challenge
A new mission has been added on the Sebring International Raceway. This mission is tied to an upcoming challenge. More details will be shared soon.
Improvements & new content
New Spec: BMW X6M is now available in Dirt spec.
Summit: New events have been added to the upcoming Summits Qualifiers.
Connection messages: New messages have been added to explain various connection issues or situations. These messages will replace some #error_codes.
Photo mode improvements:
The photo mode will be getting new options.
In-game name: you can now sign all your screens with your in-game name.
Ad
ditional frames have been added.
PC players will now be able to save their screenshots in higher quality.
This will not depend on your hardware setting.
The maximum resolution of the screens will be 4K.
Bug Fixes
Performing a double Awesome Misty Flip in the Summit Monster Event awarded an extremely high score.
Some fire trucks were black or white instead of being red.
Handling update Improved aerodynamics, better steering reactivity, improved counter steering, improved grip behavior, increased differences between Driving Help/Sport/Hardcore driving modes for:
MERCEDES-BENZ SLR MCLAREN 722 EDITION Full Stock / Perf / Circuit
MINI COOPER S COUNTRYMAN ALL4 Full Stock / Street / Perf / Dirt / Raid
VOLKSWAGEN TOUAREG NF 2011 Full Stock / Dirt / Raid
CADILLAC ESCALADE Full Stock / Perf / Circuit / Dirt / Raid
The Crew Team
cornellred
Fura, hogy igy egyik naprol a masikra ilyen lesz es ugy tunik mar mindent probaltal. Lehet csak a winreinstall marad. Nincs garancia, hogy menni fog, de arra sem hogy nem, de mivel korabban ment van ra eselyed. Esetleg ha tuninglova van barmi, probald meg anelkul inditani, ill. rakd ujra csak a uplayt, ha meg nem probaltad. Ha pedig steam-en vagy, halottam olyan hibarol, hogy ki kell kapcsolni a UPlay overlay-t, amit a uplay beallitasokban tudsz megtenni, mert az okozhat ilyen hibat. Sok szerencset/sikert! ;) -
cornellred #12016 Sziasztok!
nekem egy olyan érdekes problémám van hogy tegnap előttig simán ment nem volt vele semmi baj rendesen kiléptem, aztán tegnap pedig mikor inditottam csak feketeség és hiba üzenet, a crew.exe leállt.
azóta csomószor ellenőriztettem vele a fájlokat, uninstalláltam, leszedtem ujra, felraktam minden segédprogit ami volt hozzá a mappájában, frissitettem a vga drivert, lepucoltam a windowst mindenféle malware meg registry cleanerrel, inditottam rendszergazdaként is, és mégse indul el továbbra se...mostmár kb csak a win reinstall jutott eszembe amit mondjuk annyira nem szeretnék (főleg ha az után se fog menni :D) -
COL_Bratt_Shaw #12015 Koszi
Mentem tegnap is parat.
Meg itt egy kemeny csata dragster a dragster ellen. Vagom a csavot, sok jo scoreja van.
meg itt egy par extranak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt kocsival csinaltam, siman megdontheto, majdnem el is usztam az elejen.
Itt meg meg egy csalo. Most nem jott ossze, nem tudtam megverni, de lehetseges. Ott ahol lelasitottam, ott muszaly, mert 80km/h folott eldob a patka. Latszik minimapon, hogy a ghostja sehol nincs a ponthoz kepest.
Ennel meg masodikra akkorat mentem, hogy szarul is ereztem magam, valoszinuleg kocsival csinaltak a pontokat, de mar keso volt mert berakta az enyem. Ghost meg nem volt elerheto. Ritka, manapsag majdnem minden wr drag vagy bike-os.
Szabi, kar hogy nem csinaltatok videot, szivesen neznek belole.
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.03.15. 20:28:40 -
#12014 végül Assetto trackday lett belőle :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.03.15. 11:55:44 -
Ratrak #12013 ha minden igaz, lesz másfél-két órám a libák nélkül itthon, megyek majd TS-re, oszt' meglátjuk! :) -
Stockbauer33 #12012 komolyakat mész a motorral
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.03.14. 18:13:11 -
COL_Bratt_Shaw #12011 Grat igy utolag Szabi, remelem jol telt.
Tegnap elememben voltam, 10 precision skill-en "futottam" at kb 3 ora alatt. Ketto elso probalkozasra sikerult, de volt amin 40-50 percet idoztem, nomeg olyan is amit felreraktam, mert kell hozza a "szerencse" faktor is, annyira forgalmas helyen van. (lesz mit videoznod Ratrak )
Itt egy par:
Ez a ketto eleg szoros verseny volt, a minimapon latszik milyen kozel volt a csavo.
Rekord dragsterrel es motorral is.
Motor az auto ellen
Meg2 cheat score megverve
Ez a ketto meg elerhetetlen, tul nagyot csaltak, szoval csak nemhivatalos elso hely.
meg itt van meg par extra vid
Motorhazteton szoktam rekordozni, de ahogy ra akartam nyomni a felvetelre gondoltam, ha mar esik az eso, meg fel is veszek akkor mar nem szarozok, berakom belsobe, had mutasson jobban.
Koszi, hat olyan szinten azert nem vagyok, ahoz, azokkal a vasakkal kene, hogy gyakorlatom legyen. Az nem kerdeses, hogy komaznam, ill. beprobaznam. Odafigyelek a reszletekre, koncentralni is tudok, es van erzekem az extra masodpercek megtalalasahoz is, meg eleg jo a rekcioidom is nehanapjan, de mindez alap a "szakmahoz", szoval nem nagyon lennek elonyben, sot.. :D Mindenesetre bejonne, akar egy kisebb katergoriban is, azt mint mindenki mas probalnam magam tanitgatni, fejleszteni.
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.03.14. 15:20:07 -
#12010 Boldogot Szabi!
Controllerrel próbáld ki az egyik játékot és próbáld ki a másikat, már ott lejön a különbség. Crew nál az xbone controller néha rezeg egyett, forzánál meg ha be van tolva az ABS akkor érzed ahogy "visszarúg" a fék. Vagy ha földúton mész akkor nem simán rezeg. Már ez baromi sokat hozzá ad a játékhoz. Nagyrészt működnek a panelok az autóban(pl hőmérséklet, km számláló ). Van tükör. Ha mondjuk aventadorral megyek akkor annak aventador hangja van és nem vinnyog mint a crew-ban. Illetve ott van forzánál a hatalmas autóválaszték. És rendesen működik az eső.
A legnagyobb előny ami a Crew-nál van az az hogy nagy a map. Míg a Forzánál max 25km a leghosszabb út a map A oldaláról B-re addig ez a crewnál 120km.Illetve valamennyire az optikai tuning egyszerűbb,jobb és átláthatóbb. Ugyan forzánál van matricakészítő, de macerás elkészíteni a saját, egyedi matricádat. Azon kívül meg rakhatsz rá egy első lökhárítót, egy szárnyat, jópár felnit és ennyi.
Mondjuk egy McLaren P1-nél nem hiányzik de mondjuk egy régi BMW-nél jól jönne.
Remélem hogy ha uborkaszoft úgy dönt hogy csinál egy új autós játékot, akkor tanulnak a hibákból, mert ha javítanák ezeket akkor tényleg jó játék lehetne belőle. -
Ratrak #12009 Csatlakozom! Ma én is egyet az egészségedre! -
Ratrak #12008 persze, mivel folyamatosan csak sz*psz vele. Ha menne, mint ahogyan kell, akkor szóba se jönne a FH. Ne érts félre, nagyon gáz, hogy fizettél valamiért, amit - mondjuk ki - nem tudsz rendeltetésszerűen használni! Aki(k)nek viszont fut rendesen, nos, ott azért nagyon adja ez a game, főleg mióta pofátlanul lenyúlták a FH központi elemét is.. :P -
#12007 köszi -
Stockbauer33 #12006 Boldogot Szabi
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.03.13. 00:29:58 -
#12005 Végülis 4 nap és 4x újratelepítés után sikerült fellépni yeah... De így is találkoztam buggal, pl elfogott az út előttem és belefagytam vmi pacába.
Az eső meg hol volt hol nem volt jellegű, egyszer süt a nap egyszer meg szakad az eső. Továbbra is azt mondom hogy ha árkád autós játék akkor forza horizon.
-
Ratrak #12004 OMG! Egyszerűen hihetetlen, hogy lehet így vezetni... de tényleg. Neked kéne Norbi(k) után menned és valós autóversenyzői karrierbe kezdened!
Sokszor még a videón sem tudom követni rendesen, hogy hova kellene helyezkedni, de te már ott vagy... mindezt belső nézetből, naaaah, -
COL_Bratt_Shaw #12003 Ugyanaz tortent a precision skill 4-en. A rekordot a csavo egy olyan ghostal tartotta, ami meg bronzra se lenne eleg. A video vegebe beleraktam a ghost-jat a sracnak, nehogy eltunjon. :)
Itt van meg 2 bonusz video, foleg neked Ratrak, nehogy unatkozz.
meg bonuszba itt egy offtopic videom
[spoiler]Kiprobaltam a wrc5 demojat, 40 perc jatekkal osszehoztam benne egy rekordot. :)
[/spoiler] -
COL_Bratt_Shaw #12002 Probalkoztam ma precision skill 3-ason. Mentem egy egesz jo idot motorral, de a csavo score-ja hihetetlen magassagokba van az enyemhez kepest.
Bokte a csoromet, ugyhogy kijottem a grazsbol a dragsterrel, hatha azzal meg tudom kozeliteni. A srac ghostja nem mukodik, szoval csak a ponthoz lehet viszonyitani. Ebben a videoba a ket lejobb probalkozasom van.
Passz, lehetsegesnek tunik, en meg latok helyeket, ahol mehetnek kicsit gyorsabban, de kiautozni azt, az mar mas kerdes. Ha eles a score akkor nagyot autozott.
Precision skill 1-et is beprobaltam, ott az elso helyezett ghostja mukodott, de nagyon lassan ment, meg a brozot se erhetne el vele, tipikus cheat mellekhatas, valami idobelassitas. lol
Motorral akartam beprobalni, de drag lett a cheat score lattan.
Sajna ez meg a jobb eset volt, sok rekord 10-20ezer vagy tobb pontal vant a masodik hely elott. Sokkal jobban kene ezeket takaritani. Raadasul sokszor ugyanazok az emberek csinaljak, akikre mar a forumon is ezerszer panaszkodtak, megis meg toljak a cheateket.
-
Stockbauer33 #12001 -
Stockbauer33 #12000 -
#11999 -
attos1976 #11998 ellaposodott ez a summites hülyeség..nem is tudom miért játszok még vele!!várok v.mi újat de semmi....hát jól lehuzták a népet... -
#11997 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eladó egy uplay-es account crew alapjátékkal. (1000ft) -
#11996 HDR
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#11995 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#11994 Eddig semmi baja nem volt frissítéseknél. Tegnap szedtem le a rainbow six siege hez is a frissítést. -
#11993 Nem blokkolja az Uplay-t a tűzfavad? (Akár Windows akár Antivirus)