24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Running
    Jogos, egyébként még ez az alapvető rendszer is sokaknak kihívás. Az átlag játékosnak, de sokszor még a guildeseknek is gondot okoz, hogy ne totyogjanak az aoe körben, de sokszor azt sem értem meg, hogy ha kupacban kell állni, akkor miért vannak olyan játékosok, akik erre képtelenek és nem értik meg, hogy heal az bizony aoe körön belül van, ha nem áll benne, akkor bizony meg fog halni.
    Pubbal eleve ezért nem megyek sehova, vagy felkészülök a legrosszabbra, mert elmúlt években annyi majmot láttam már, hogy az AION-nál megfogadtam, soha többet. A kedvencem az volt, amikor a partiban 5 méterenként dőlt el valaki, mert a healer nem gyógyított, ha igen már csak akkor ha 1 milis hp-d volt. Rákérdeztem, mi a gond, az volt a válasz, hogy ő spórol a manával...
  • Running
    PM. :P
  • PiszkosFred
    Szamomra ket kulonbozo dologrol beszelunk. Kihivas es kihivas kozott is van kulonbseg. Az egyik, az altalanos nehezsege egy jateknak, amely mindenki szamara azonnal elerheto, de csak akkor er valamit, ha megtanulod es atlatod. Ez a hasznalt rendszerektol fugg, megoldasoktol, az iranyitas osszetettsegetol stb. Hogy peldat emlitsek, az en olvasatom ilyen nehez es osszetett mmo az EVE, mert ahhoz, hogy ervenyesulj, tanulnod kell a mukodeset, meg kell ertened rendszereit, stb. - ami nem az elso logintol szamitott 10 percen belul tortenik meg. Az ellenpelda pedig barmelyik szabadon valasztott mai MMO, amelynek kezeleset es amelynek a rendszereit kvazi 10 perc alatt elsajatithatod es at is lathatod. En az esetek 90%-aban az utobbit preferalom, mert mar nincs annyi ido tanulni, nincs annyi ido jegyzetelni, megjegyezni bonyolultnak tuno (de rutinnal mar nem az) folyamatok osszesseget.

A masik kihivas pedig, amikor a fejlesztok kvazi 0 fejlesztesi idovel fokozatokat vezetnek be. Lasd hard mode, meg mythic mode, meg heroic meg anyamkinja verzioja "valaminek". Az alap, minden szamara elerheto tartalmat turbozzak fel ugy, hogy erosebbet ussenek, gyorsabban jojjenek az addok, kevesebb az enrage timer, stb. Nagy ritkan bejon a kepbe egy-egy uj kepesseg is, de a tartalom 90%-a ugyanaz, mint amit a casual jatekkal is elerheto.

Elobbinek egyik vadhajtasa az achievement vadaszat, mint kihivas, amikor a fejlesztok osszegornak valami elmebeteg listat, hogy mit teljesits, es az ember ezeket probalja. Na ez meg aztan tenyleg a "nesze semmi, fogd meg jol" kategoria, de mivel vannak ilyen iranyu igenyek is, hat csinalnak ilyet is.

Az ESO osszes elerheto tartalma alapvetoen egy szorakoztato, elegge osszetett, de konnyen teljesitheto jatek, minimalis kihivassal olyan ember szamara, aki rendelkezik minimalis intelligenciaval es koordinacios kepesseggel :) A hard mod, meg a tobib nehezitett tartalom pedig a masodik kategoriaba tartozik. Mindez persze csak nalam.
  • Running
    Hát azért a trial-ok hard módjai, valamint Sanctum trial eléggé kihívás. Nemhogy pubbal, de rendes csapattal is kell hozzá rendes cucc, kiproccolt build, taktika, csapatmunka és mázli. Sanctum meg Dragonstar Veterán meg vértizzadós, beszarós fokozat már.
    Szerintem itt azért elég jól be van lőve mindenféle játékos számára a nehézség.
  • Although
    Igen ez igaz, az AOc-ba még ma is ott vannak, mivel a legfelső szintű raidok elit szinten vannak és csak pár guild tudja le őket 2-3 hónap alatt. Igen nehéz együtt élni velük, de megszoktam őket. Általában lenéznek mindenkit aki nem az ő szintjükön van, nevetni kell rajta és kész, és lehet tőlük tanulni azért mert általában tényleg jók.
  • PiszkosFred
    A jatekban eddig sem volt sok kihivas es ezutan sem lesz. Aki nem egy doglott hintalo szellemi szintjen leledzik, az eddig is konnyen tudott boldogulni. A kihivast kereso jatekosok sosem jatszottak az ESO-val, se MMO-val, azok mashol keresik az eletuk ertelmet. Hala a jo istennek, mert kurvara nem hianyzik mar egy elitista progressre erektalo tomeg, mint a regi szep idokben az mmok hajnalan.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.01.29. 10:36:58
  • MrPredator
    A nightblade warlock spec mennyire életképes trialon vagy dungeonban?
  • Omrega
    Azért ezek a tesztkörök csak PVE területen folytak még csak nem is Cyrodilban és ugye full gold felszereléssel .. igaz a skillek sincsenek morfolva. A radiant aura-t ki se raktam, sőt sun shildet se. Viszont ittam egy lila italt ami szépen megdobta a regenerálódásokat valamint CP-ből is pakoltam ezekre. Szóval nem volt gondom a stamina, magica szinttel, pedig a szett se volt erre optimalizálva.
    Majd ma kipróbálok valami boss fightot ha lesz rá időm.

A 2h light attack animációja amúgy tetszik a heavy ütés már sokkal kevésbé.

A kezdést is szépen átdolgozták ... csak megakadtam, a sentinelen ( kissé Gyűrük Ura utánérzés ... amúgy cool ) nem jutottam túl, valami ok miatt se fegyverrel, se E gommbal nem tudtam legyűrni. Miközben láttam, hogy mások simán átjutnak rajta. ... valamit elbénázhattam.
    Vicces persze, hogy a kezdő karakternek egyből oszthatsz CP-t ( ha már van v14-ed 70 pontot )

• Running
    Pont a staminás templárok hisztiznek a legjobban a hivatalos fórumon, leginkább ezért:
    They nerfed the hell out of radiant aura reducing the regen rate from 80% to 30% when active and 15% passive to 10%. Rune focus is still useless, why bother using it when there are at least 3 other abilities everyone can use with the same effect.
  • Although
    Nerfnek hívják, ilyen váltásnál minden cég meglépi ezt. Veszélyes út ez, nem is kicsit
    A nerf az amivel elveszíthetik a kihívást szerető játékosaikat. Vagy most tényleg az van rámennek teljesen a skyrim stílusára? Nulla nehézség és a környezetet is ahhoz igazítják? Ami logikus is, hiszen hamarosan startol a konzol ha jól olvastam itt.
  • Running
    Champion pontok leírása angolul képekkel
  • Omrega
    Az első rövid tapasztalatom ( kb. 1 óra ) a tesztszerverre felrakott 1.6-al:
    Sajnos az európai szerver karaktereit még nem másolták át, így "csak" a v14-es cuccokkal megpakolt karaktert tudtam kipróbálni.
    Természetesen templar-t indítottam, kétkezes karddal / resto staff médium páncélban - mostanában ez a kedvenc felállásom.

Rengeteg mindent átdolgoztak, kezdve az animációkkal. A gyógyító botot például egészen másképp fogja / forgatja mint eddig.
    Sokkal közelebb fogja a fejéhez, és néha letámasztja a földre, elsőre tetszik.

A kétkezes kard wreckling blow ütése is egészen megváltozott, azt még szokni kell. Viszont - csak érzetre, mert még dps mérőt nem raktam fel - sokkal gyorsabban ki lehet nyírni vele egy mamutot vagy egy óriást, kb. 4-5 ütés a karddal. De a többi mobot is jobban darálom mint eddig. Sokat dob szerintem a dps-en az új instant Backlash és az Enduring Ray is hatásosnak tűnik.

Az viszont elsőre roppant zavaró, hogy totálisan megváltoztatták a karakter értékeit, így nincs is viszonyítási alapom az eddigiekhez képest.

A champion rendszer UI-ja nagyon hangulatos, ugyanakkor nem látom még benne az irdatlan nagy variációs lehetőséget, mert az elején kb. mindenki ugyanazokat fogja megtanulni. Talán ha ennél jóval több pont áll majd a rendelkezésünkre.

• Bandras DaSilva #19097
    Igen:(

Nekem pont ezért nem tetszik annyira, hogy modellt váltanak. Lehet, hogy nincs igazam, de több játékban is azt lehetett tapasztalni, hogy a váltás után egyre inkább olyan irányba fejlesztenek, ami sok pénzt hoz. Ez mondjuk üzleti szempontból rendben is volna, csak néha túltolják a dolgot és rossz irányba indul el a fejlesztés.

Nem túl sokat pvpztem a TESO-ban mert igazából sok értelmét nem láttam. Egy ideig izgi meg szórakoztató, de azért csak ugyanaz a terület marad és túl sok értelme nincs előrehaladni.

Kicsit azt is át kéne gondolni. lehet, hogy a kulisszák mögött már megy egy teljes revamp,de én ebben azért olyan nagyon nem bíznék.

Azért javítgatnak azon is (igaz nem túl nagy lelkesedéssel), csak lassan rájönnek, hogy nehéz egyszerre két lovat megülni. Több emberke csak inkább pve-zik, így ők a prioritás. Az már egy más kérdés, hogy ez egy öngerjesztő folyamat lehet, mert minél kevesebben vannak bent a pvp területen, annál,kevésbé lesz izgalmas és ezért még több ember hagyja ott.

A champion rendszer azért jó lépés szerintem. Tetszenek fák és a skillek/bonusok amiket lehet a pontokért kapni. Valszeg kell egy kicsit csiszolni rajta, de ha jól megy, akkor sok embert nyernek vele. Ha az xpt is rendbe teszik mellé, akkor lesz sok ember a szervereken, aki nagyon jól érzi magát és így talán lesz elég zseton is arra, hogy a pvpt is felturbózzák.
  • Running
    Elkészült az ExH csapat HelRa-s Hard mode videója, akit érdekel nézze meg:
  • Morinad
    A WoW és az EVE nem azért tud fizetős lenni, mert nagy a játékosbázisa. Keleten sokkal nagyobb létszámú játékok nem tudnak ide eljutni. Egészen egyszerűen azért fizetnek érte, mert megéri. Elég jó a játék ahhoz, hogy fizessenek érte. Azért elég jó a játék, mert fizetnek érte és van miből fejleszteni, és persze azért mert képesek rá, hogy jó játékot gyártsanak. (a magam részéről nem játszom egyikkel sem már, de ez nem a játékok hibája)
    Amikor a WoW kicsit lazított, nagyon sok előfizetőt veszített. A játékosok nem fizetnek valamiért megszokásból.
  • Running
    Hi, pm-be dobj kérlek egy mail címet, köszi. :))
  • Rannah
    SWTOR-ban pl. kifejezetten sok a játékos a F2P ellenére.
    A WoW-ot és az EVE-et pedig azért nem lehet az újabb MMO-kkal összehasonlítani, mert a WoW egy öreg klasszikus: nagyon nagy a közösségi ereje (csúnyán fogalmazva a "tömege" tartja el), az EVE-nek meg egyszerűen nincs ellenfele az ő szegmensében. Hidd el, ha most jönnének ki, ők sem bírnák ennyi ideig P2P modellel. Ők kő keményen ki tudják használni az adott helyzeti előnyüket. A többi játék meg oda már nem fér be, így mehetne a széllel szemben, de annak sem a játékosok, sem a részvényesek nem örülnének.
  • Omrega
    Bele kell húznom az altozásba, hogyha még az 1.6 elött ki szeretném próbálni milyen is egy régi típusú nightblade, DK és sorcererrel játszani, mert ezidáig nagyjából elvoltam a templárommal. Emiatt nincs 20sec-enként bannert dobáló DK-m, se NB sap tankom.
  • Running
    Engem az bosszant egy kicsit, hogy a PVP fővárost már kb 6. hónapja ígérik és semmi. Pár napja rákérdeztek mi a helyzet vele, válasz, nem érzik, hogy kész lenne, ezért még nem lesz és elsősorban a lag-ot próbálják megszüntetni, amivel szintén 5. hónapja küzdenek. A játék eme része totál useless kategória lassan, nulla fejlesztéssel és nulla elképzeléssel. Értem én, hogy a PVE mennyire fontos, de az, hogy a PVP így áll, az konkrétan a teljes kudarc a részükről.
  • PiszkosFred
    Engem nem kell meggyoznod, a betak ota jatszottam, fizettem es fogom is meg egy jo ideig. Meg akkor is igaz, ha kvazi egy honapja mar nem leptem be (irl elfoglaltas es a wow kieg miatt). Engem csak az erdekel az ESO-ban, hogy kalandozhatok a kedvenc univerzumomban, amire tokeletesen megfelelo a jatek. Raidelni es komolyabb heti rendszeresseggel szervezett akciokra itt mar nincs se energiam, se kedvem, ezert tulnyomoreszt csak a kazual tartalom erdekel. Anno megfogadtam, hogy csak egy mmoban fogok "raidelni", azt is csak hobbibol, a tobbi mmo ilyen jellegu tartalmat nem is keresem mar evek ota.

A VR szint csak egy szuksegmegoldas volt anno, ezt sokan nem tudjak vagy elfelejtettek. Alapjaban nem volt VR tervezve. Az alapkoncepcio szerint minden frakcio el lett volna szeparalva egymastol 1-tol 50-ig szintezes utan jott volna Cyrodiili csata es a raidek/trialok egy kozos adventure zonaban. Nem mehettel volna at a masik frakcio teruletere, csak ha krealsz oda is egy altot.

Na emiatt volt nagy hiszti (pedig ez a megoldas nem egyedi az mmok torteneteben), es akkor jott az otlet, hogy oke, akkor legyen lehetoseg atmenni. Viszont, akkor oda ki kellett talalni valamit, mert a masik ket frakcio 5-10 zonajaban is van 2x50-es szintnyi tartalom. Ekkor jott a Veteran szint otlete, VR1-5 es VR6-10-re felosztva a dolgokat.

Ami onmagaban nem volt rossz otlet, de a szintezes egy-egy frakcio eseteben 90-100 ora (+/- 20 ora) korul mozog, ami egyszer meg elviselheto, de amikor 100 ora utan latod, hogy meg var rad 2x100, akkor megtorik benned valami, barmennyire is tetszik amit addig lattal. Minden mmo kiegben eljon ez a pillanat, amikor ujrakezded a szintezest az uj teruleten, csakhogy az ESO-ban ez nagyon rovid ido alatt valosult meg, raadasul egymas utan ketszer is kezdhetted "nullarol". Ez a VR szintek legnagyobb baja.

Championnal sem lesz kevesebb vagy masabb, mert a tartalom valtozatlanul iszonyu nagy, csak mostmar nem VR szinteket, hanem Champion Pontokat fogsz gyujteni a masik frakcio teruleten vegzett feladatokert kapott XP-kkel. A kulonbseg annyi, hogy a CP nem kotelezo, es ezernyi mas modon is szerezhetsz XP-t azota (dailyk, stb) - es ez, ami miatt konnyebb lesz a dolog, mint VR szintet grindelni. De csak konnyebb lesz, masabb nem nagyon.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.01.28. 12:28:20
  • MrPredator
    Nem hiszem hogy annyira kellene az ESO-t félteni. Látszik, hogy a fejlesztők figyelnek a visszajelzésekre. Jó, sok dolgot elkúrtak, jobban szétnézhettek volna mi működőképes egy MMO-ban és mi nem, de figyelnek, kockás füzetbe jegyzetelnek, és ami tűrhetetlenül szar azt kukázzák, és csinálnak jobbat. Ok kicsit nyugdíjas tempónak érezzük, de nem látunk bele, mi meló van egy ilyennel. Nem akarják félkészen kiadni tele bogarakkal.
    Dolgozzanak csak rajta, adják ki flottul, és akkor mindenkinek őszinte lesz a mosolya. Én a VR szint miatt hagytam ott, és egyáltalán nem biztos, hogy a champion rendszer nem vesz meg kilóra. Ha így lesz, mehet az ESO plusz. A hangulat jó, a grafika kiemelkedően durva (még ha sokan fikázzák is), a szar dolgokat kukázzák és jönnek jó dolgok. Össze fog ez állni olyanná hogy besírunk rajta. Nem nagy dolog, de nekem nagyon bejön hogy lehet petet venni ami ott kolbászol mellettem, még akkor is, ha non-combat pet. Jó lesz ha lesznek az item shopban armor/fegyver skinek.
    Szóval temetni nem kell az ESO-t, mert amik jönnek és várhatóak azok igencsak meggyőzőek. A housing rendszerről még nem is beszélve. Ha jön. De miért ne jönne, nem?
  • PiszkosFred
    Konzol premierkor mar nem lesz, vagyis az 1.7-ben nagyjabol majus vegen. Tippre.

Itt ket megaszerver van, azokon mindig lesz annyi jatekos, ami tobb mint eleg. Ha addig fenn tud maradni az ESO, hogy a teljes Tamrielt elerhessem, az mar nyero. Addig pedig fenn fog.
  • MrPredator
    A WoW-on kívül semmi más játék nem fog már megélni havidíjas modellel. Kár is ezzel próbálkozni bármilyen kiadónak/fejlesztőnek. Ebből a szempontból (is) a WoW-é a trón és az is marad.
    Aki manapság MMO-t főz, annak alapból B2P vagy F2P modellel kell indítania, megfűszerezve mikrotranzakcióval, item shop-al pl. Ez nem azt jelenti hogy a WoW-on kívül minden játék szar, csak annyi, hogy a WoW az alfa és omega, ezzel a kieggel és a garrison rendszerrel meg ütött akkorát mint egy ház.
    Jöhet még ki sok MMO, de havidíjasként nem fog megélni egyik sem. Hogy ez jó vagy rossz, az más kérdés.

Az ESO-nál és más MMO-nál sem annyira fekete-fehér a helyzet, hogy vagy olyan jó hogy fizetnek érte, vagy szar és nem fizetnek érte. Oké aláírom, az ESO nem annyira jó, hogy fizessek érte. De nem annyira szar hogy egyáltalán ne érdekeljen. Van egy középút, ha ingyenes, akkor játszom vele mert nem fáj. Ha beleunok, leteszem és nem feszít, hogy pörög a havidíj.

@Running
    Szerintem nem kell attól félni, hogy nem lesz content nyárig. Mindössze arról lehet szó, hogy először megnézik hogyan áll össze ez a sok új dolog egésszé, és erre hogyan lehet tartalmat tolni. Vagy már készül, vagy készen is lehet a tartalom, de egy egyelőre a játékosok által ismeretlen rendszerre nem akarják még ezt is rátolni. Kicsit belejön a nép az új rendszerbe, és jöhet a tartalom.
    Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.01.28. 11:56:44
  • Morinad
    SWTOR, Aion, Rift pont ugyan ezt élte át, ezért gondolom, hogy ez az irány nem jó jel. Ez nem jelenti, hogy a játék becsődöl, hiszen a másik három is él, csak láthatólag nem vezet nagy létszámú szerverekhez.
    A WoW meg az EVE pedig nem kakukktojások, hanem az egyetlenek, akik alkalmazzák a klasszikus marketing és kereskedelmi tanokat. A többi játéknak is jót tenne ez a hozzáállás, de leginkább a játékosoknak lenne jó. Nincs ingyen ebéd.
  • MrPredator
    Azt lehet tudni hogy TELJESEN mikor tűnik el ez az átok VR rendszer? Tudom, folyamatos az átállás, de engem az érdekel, mikor kukázzák ki teljesen.
  • Bandras DaSilva #19084
    Hát ott van benne a justice system, meg a provisioning revamp, és collection system nem is beszélve a champion rendszerről :)

Meg mivel változik egy halom dolog, újra ki kell találni, hogy mi-mivel jó és milyen skilleket kell lecserélni az új buffok miatt. Aztán majd változik az egész egy párszor és a végén talán tényleg eltűnik a VR rendszer.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire változik meg a játék képe az 1.6 után. lehet negatív vagyok, de sok sírást és hisztit látok magam előtt. Meg vagy ezer tolvajt, gyilkost, stb minden sarkon egy hónapig.

Ezzel együtt most újra kezdtem a játékot és tetszik újra, nagyon jól érzem magam, mondjuk egy teljesen új karit kezdtem az NA szerveren és lehet ez is közrejátszik.

A félreértések elkerülése végett és nagyon várom a champion rendszert, csak én az egészet egy nagy lépésben csináltam volna. Mert így nem nagyon leszünk beljebb egy jó ideig még.

Majd márciustól lesznek fejlesztések, nyugi. Akkor ugyanis el lehet majd minden szart adni a Crown Store-ban, szal lesz sok új páncél meg ruha meg hátas és majd nyílnak új dungeönök jó loottal, amiből majd sok pénzt szerez a cég.

Talán nem is lesz nagy baj mert Craglorn meg Upper Craglorn nem volt az igazi irány. Azt is át kellene dolgozni és akkor talán jobban működne.
  • PiszkosFred
    Azert a GW 1-2, SW siman elvan B2P-vel, az extra elofizetesi lehetoseg pedig csak plusz, nem kotelezo.

Bar abban bizok, hogy az accok kozott lehet majd latni, ki ESO Plus es ki nem, csak mihez tartas veget :), no meg ha szervezkedni akar valaki, tudja, ki mehet be egy extra zonaba es ki az, aki csak kivulrol nyalogatja a lekvarosuveget.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.01.28. 11:02:36
  • Rannah
    Az ESO Plus rendszer annak a kezdete, hogy akik az előfizetésükkel továbbra is támogatni szeretnék a játékot, megtehessék és ezért a Beth/Zenimax jutalmazza őket.
    Szerintem ne temessünk már akkor, amikor még él az érintett.....

Egyébként vannak jó F2P játékok, és vannak jó B2P játékok is, és érdekes módon évek óta megélnek úgy, hogy akik nem költenek plusz pénzt, azok sem érzik azt, hogy diszkriminálva lennének.
    (WoW-al és EVE Online-al jönni nem ér, ez mind a kettő kakukktojás az MMO piacon).
  • Running
    Lehet, addig is játszunk még vele szerintem.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2015.01.28. 09:16:14
  • Morinad
    Hát szerintem meg ez az eso plus rendszer annak a kezdete, hogy a játék f2p lesz. Gyakorlatilag nincs rá példa, hogy egy ilyen kezdet ne ezt jelentette volna, miközben az előfizetők száma folyamatosan csökken.
  • Running
    Na végigolvastam az 1.6-ot és rengeteg minden fog változni, megérte várni rá, de hiányérzetem is van rendesen. Kövezzetek meg, de ebben nincs semmi új tartalom és ez még annyira nem baj, mert 1 hónapot mindenki el lesz foglalva az újdonságok feldolgozásával, de ha tényleg nem lesz tartalom frissítés, csak a konzol megjelenés után, akkor bizony az azt jelenti, hogy 2014 novembertől legalább 2015 júliusig semmi content nem érkezik a játékhoz. Ez azért elég súlyos probléma és nem csak azoknak, akik jobban ráérnek játszani, hanem a casualabb rétegnek is.
    Ha május környékén dobnak valami contentet, akkor semmi gond, de ha nem, akkor beszívtuk atomkeményen.
  • Running
    Szerencse, hogy a játék nem lesz f2p, ugye?
  • Morinad
    f2p mmo = halál. Alapvetően ami elég jó, azért fizetnek. Ami nem elég jó, azt meg ingyen sem játsszák sokkal többen. Persze az elég jó itt piaci fogalom.
  • MrPredator
    Én személy szerint nagyon sajnálom, hogy az EP oldal kihalt. A legtöbb magyar DC oldalon van, nekem az annyira nem jön be, a nord a kedvenc és erről nehéz lemondani.
    Tudom hogy tudok nord karaktert indítani DC oldalon is, de nem árulhatom el északi testvéreimet ezáltal :)
    Szóval remélem a havidíj eltörlésével sokan jönnek vissza, és lehet egy jó klán EP oldalon is.
  • Running
    Champion System:
  • Adam5
    Csordogál már lefele az a PTS update. Justice System...oh boy.

Dis gon b gud.
  • Omrega
    Ha jól látom akkor szükség lessz egy buff táblázatra, hogy melyik skill melyikkel nem működik együtt.
  • Omrega
    Ha jól olvasom akkor a hátasok ezek után minden karakter számára elérhető lesz, hasonlóan a kedvencekhez és a ruhákhoz ( kivéve az álruhákhoz ... egyenlőre ) és ezek nem fognak helyet foglalni.
  • Lengyel2
    Nightblade-ek:
    - Ambush (morph): This ability now uses stamina instead of magicka, and applies the Minor Berserk buff on the next attack.
    - Power Extraction (morph): This ability now scales off weapon damage and stamina instead of magicka and spell damage. The damage has also been increased by 10%.

Szóval megcsinálták, eddig magicka alapú class skilleket áttettek staminára... - Yesss! Hail Sithis!
  • Terawatt
    Azigen... Szerintem nem törődnek már a játékkal, kár is volt újra előfizetnem...