sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Megegyszer mondom, nem jatszottam meg az 1.6-tal elesben, nem tudom a rendszer milyen lett a gyakorlatban. Fizetni fizetem a havidijat aprilis ota, de jatszani mostansag mar nem jatszottam. Abban viszotn bizok, hogy ha most el is basztak, akkor a konzolos premierre megoldjak a mostani gondokat, mert akkor szeretnek visszaterni komolyabban (illetve a transfer kornyeken), es hat onos erdekbol nekem ez lenne a jo. :)

A VR rendszer viszont nem lett volna rossz, csak a masik szovetseg terulethez kotott fejlodes volt az ultra gagyi otlet, mert ott tort meg az ember, hogy lvl50 ding utan a jatek 1/3-at jatszotta csak vegig, megvolt a katarzis, a nagy harc, a sztori le lett zarva, es bumm, restart.... Ha a VR1-VR10 szint nem kenyszer lett volna, hanem az uj endgame zonakban kellett volna azokat folyamatosan megszerezni, senki sem szolt volna miatta. Igy eszemet grind lett az egesz, az ellenfel sztorija meg osszedontotte mindazt, amit addig erzelmileg felepitett a jatek. A sztori vegi katarzis utan 10 perccel mar a sajat nepedet irtottad VR1-eskent a masik szovetseg kezdoteruleten... Kosz, nem.