The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Úgy látszik a sírás és a játék bukását kívánók mellett megjelentek azok, akik valamilyen szituációban pozitív élményekkel gazdagodtak >

A Quakecon-on 4 kollégista srác beszélgetett Jessica-val, hogy a játék tetszik nekik, csak nekik sok a játék ára, mert fõiskolások és kevés a pénz, ezért Jessica hozott nekik 4 ingyen példányt az ESO-ból. Lelkesedésüket, meg is osztották a közösséggel > Link

Egy másik srác a support csoporttól ájult el, mivel szerencsétlenül beakadt az egyik küldetésbe, (amelyet ma javítottak) és a segítség 2 percen belül meg is érkezett, amely itt olvasható > Link

Jó azért ilyeneket olvasni.

Running
A teszt szerverre megérkezett az 1.3.1 patch > Link

Pluskast
Már megvan.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Guildbõl hogy lehet kilépni?

Running
Holnap reggel frissül az ‪#‎ESO‬. Érkezik az Update 3 elõtti utolsó kisebb patch - a v1.2.6. - amely a múlt hétrõl erre a hétre csúszott a ‪#‎QuakeCon2014‬ miatt. Apró javítások lesznek, semmi extra.

Link

PiszkosFred
"Manche NSCs bleiben unantastbar. Dazu gehören z.B. die Anführer der Allianzen oder Questgeber."

Elso mondat innentol targytalan.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
A korabbi TES jatekokban a fontosabb karakterek "koronasok" voltak, talan itt is lesz valami hasonlo, mert kulonben elszabadul a pokol, az ketsegtelen.

A buntetesrol nem sokat tudunk (ha lesz egyeb), azon kivul, hogy lopas eseteben ha az orok/jatekosok levadasznak, akkor ugrik a lopott szajre. De gyilkossagnal nincs cucc a zsebben, igy ott halal utan az is lehet, hogy "skillel" fizetunk majd a buneinkert (mint a korabbi TES jatekokban), vagy olyan dologgal, ami miatt nem lesz hulla allando jelleggel a vilag.

Nagyon keveset tudunk meg a rendszerrol. Lesz peldaul Reputacioja is a karakternek, amely alapjan fognak az NPC-k szoba allni velunk. Az adott fovaros (megye szintu) verdijon kivul. Siman el tudom kepzelni, hogy gyilkossag eseten a "karma" vagy "repu" olyan melyre sullyed, hogy pl az adott zonaban nem tudunk majd kereskedni, vagy nem lehet gyorsutazni. Amig jova nem tesszuk, mondjuk verdijak begyujtesevel, vagy egyeb "nem gyilkossagokkal".

Hamarosan lesz majd errol bovebb info is a fejlesztok reszerol, nem hiaba kapott "csak" 3 percet az ESO panelen a Justice System.

A Tolvajok Ceherol tudjuk - ha nem valtozott azota -, hogy az erkezo uj kepessegek es skillek a pickpocket es a distract teruletrol kerulnek ki. Es ugyebar a tolvajok sosem gyilkolnak (csak ha erre felhatalmazza a tagot a Ceh vezetoje). A gyilkossagokkal majd a Sotet Testveriseg fog foglalkozni, de az otteni skillekrol, kepessegekrol meg semmit sem tudni. Leszmitva par koncepcios rajzot a panceljukrol 😊

Running
Karesz kis összefoglaló >> Link

Running
Szerintem kezdjünk tiszta lappal akkor. Beast, próbálj konstruktívabb hsz-eket gyártani, jobban megindokolni, merre kéne tovább. Nephin és Fred pedig ennek fényében reagáljon, inkább kétszer átgondolva a dolgokat. A múltban történt sérelmeket, meg próbáljuk kihagyni a kommentekbõl.
Én ennyit kérnék, ha ezek nem valósulnak meg és megismétlõdik a személyeskedés, akkor moderációt kérek rátok, magamra is ha kell, valamint visszatörlöm az üzeneteket ameddig kell.
Ennyit szerettem volna, további jó fórumozást, szerencsére van mirõl beszélni, a quakecon hozott sok új infót, amit ki lehet tárgyalni.

BEAST
Erre én is kíváncsi leszek. Ha tényleg behozzák az eredeti TES varázs iskolákat, akkor nagyon sok kombináció lehet majd. Az pedig mindig jó, ha változatosabbak lehetnek a karakterek, csak találják meg az arany középutat.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Látszik, hogy a fejlesztõk dolgoznak, és egyre TES-esebbé próbálják tenni a játékot. Tetszik ez az irány. Rohadt jó lesz pl a spellcrafting, two worlds 2-ben is órákig tudtam szöszmötölni vele, remélem itt sem lesznek nagyon lekorlátozva a lehetõségek. Remélem lesz nekromancia! Jó olvasni ezt a sok új fícsört, újult érdeklõdéssel lehet majd õsszel bele vágni a játékba <#vigyor2>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

BEAST
Nem trollkodtam, nem kötekedtem, azt pedig sehol sem írtam, hogy nem járok majd a topicba. Szia.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Alakul 😊 Lassan kijutnak a béta fázisból. Még egy housing és rendben is lesz. Jó az irány <#eljen>

Nekem inkább az Imperial City tervek az, ami kellemesen pozitív csalódás, ennél én sokkal kisebb tartalomra számítottam, ha ez mind benne lesz, amit mondtak, akkor én azt látni akarom ingame.
Running
Olvass pü-t. 😊

PiszkosFred
A hirek szerint rengeteg alapvarazslat lesz szetszorva a vilagban, amelyek darabjait (lapjait) ossze kell gyujteni, sot, egyes QC pletykak szerint a jatekban talalhato osszes varazslat (nem magicka kepesseg, hanem varazslat) alapjat meg lehet talalni - de ez csak pletyka egyelore), es onnantol mar csak a jatekoson mulik, hogy mit csinal vele, mivel alakitja: single target, AoE, buff, resistance, idotartam, mana cost, stb.

Elozetesen en azt hittem, a Morrowind/Oblivion fele spellmaking jon majd vissza, megtanulhato varazslatokkal, majd azokat felhasznalva elkeszitett beallitott hatasu, nagysagu, idotartamu, stb. spellekkel. Ami miatt akar olyan spellt is keszithetunk, amelyet sosem tudunk elcastolni 😄 De ez az ESO enchanting remake sem hangzik egyelore rosszul, bar ezuttal remelem, hogy ami ritka, az tenyleg ritka lesz, es nem fog egy het alatt mindenki azzal "rohangalni", lasd Daedric motifok, meg egyeb ritkasagnak szant dolgok. Igen is, legyen erteke a legjobb varazslatoknak, szopjon az ember ha kell neki, vagy nyuljon melyen a zsebebe.

Nick Konkle mondott egy olyat a Q&A Session vegen, hogy a staminat hasznalo kepessegekkel kapcsolatban is van egy tervuk, igaz masabb, mint a spellcraft, de talan ott kapunk kesobb nemi szabad kezet es modositasi lehetoseget. De ez csak egy kosza tipp a reszemrol.

Pluskast
Aldmeri Dominion

Jó kis rendszer lesz, ha bevezetik, a spellcraftinggal együtt, remekül fogunk szórakozni (mondjuk ezt elõzetesen máshogy képzeltem, kicsit szabadabban, de ebben is nagy lehetõségek lesznek, úgy tûnik). A többivel meg a vadállatokkal pedig nem kell foglalkozni. 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Melyik frakció?

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

remélem a quest npc-ket is lelehet majd, ölni és teljes lesz a boldogság.
Pluskast
Nincs hely esetleg valami magyar klánba? Most 43-as szinten vagyok de baromira elakadtam és kicsit elegem van abból, hogy egyedül próbálom megoldani a küldiket.

Running
Köszi a fordításokat, most van meló bõven, látom kinyomtak egy csomó infót, nem semmi cuccok érkeznek.

Terawatt
Természetesen. 😊 Még 1-2 content patch és jövök is vissza amint anyagilag és idõben is stabilizálódik a helyzet, de nem is személyeskedek. Topicot látogatom és ha van valami írok is, nem tûnök el. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

PiszkosFred
Neztem, hogy DC oldalon vagy, igy nem tudlak "megharapni". Igaz, meg csak lvl4 a vampire skill, de no ez mint a gomba, segitettem volna ha EP-n vagy. En ket hetig kutattam utanuk, aztan rajottem, hogy a neten talalhato spawn pontokat bemutato terkepek szart sem ernek, egeszen mas helyeken spawnoltak, legalabbis EP oldalon Rift kornyeken. Ahogy veget ert a telehold, a fogyo hold elso estejen aztan sikerult is, egy eldugott kis ut mellett alltak ketten, egy fa toveben. Igaz, 3-4 lengyel cimbora allt be a spawn pontokhoz, nekem csak oda kellett ugrani hozzajuk, de hat erre valo a lengyel-magyar baratsag 😊

PiszkosFred
Valtozik meg szinte minden ertek (mit-miert-hogyan) a premierig. Pl mennyi jutalmat/xpt kap a gyilkost levadaszo jatekos, mennyit a tolvajt elkapo, mennyit a tolvaj-gyilkost stb. 😊

Terawatt
Jónak tûnik, bár a lopásért több is lehetne a bünti.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Attól még nem lesz rusnyább. Amíg el nem fogadod a küldit, addig nem indul be a vámpírság. No offense, de hm, lehet, hogy tényleg nem láttad a vampirism állapotot?

Azt azért észrevenném, hogy sokkal rusnyább lett a karakterem😊

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Te figyi, tutira megnézted már a karakterlapodat azóta, és tutira nem szerepel rajta a "Vampirism" bejegyzés? 😉 😛

Fpocok
VÓTMÁ?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Miután már minden vámpírral szanaszét haraptattam magem, én már kínomban "cheat"-eltem is (megnéztem, hogy spawnolnak). De még mindig nem sikerült. Lehet, hogy fel kéne adni ezt a nagy in-character típusú játékot 😊

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Ez a spellcrafting atomjó lesz. 😊

Az nagy élmény volt. 😊 Az a szuper ebben a játékban, hogy ilyen playerek is játszanak benne, aki látja rajtunk, mit akarunk, odalovagol hozzánk és tesz nekünk egy sejtelmes ajánlatot, hogy odavezet minket.
Persze nekünk volt szerencsénk, akik nem is akartunk megsebzõdni, csak megnézni, hogy hol vannak...
Minket egyik éjfélkor (ingame és kb. RL is, úgyhogy igazán hangulatos volt 😊) egy Bangkorai turistáskodás közben vittek el a "megfelelõ" helyre, ahol meg is haraptak a "rare ones" 😊

Grat, én még mindig hajkurászom õket 😊

PiszkosFred
Ugy nez ki Running terkepe valodi, igy igen, sanszos.

Targytalan, egy eldugott Bloodfiend csoportbol meglett (a lengyel eso fansite adminja segitett), sot nem csak az egyiknek, hanem mind a harom karakternek 😊

Én nem ismerem annyira a lore-t. Whiterun belekerülhet?
PiszkosFred
Sot, Wrothgar a solo PVE uj zona is stimmel, bar itt zona mappot pont nem lattam 😊

PiszkosFred
Lehet benne valami, most jelentettek be a streamen az uj Adventure Zonat Black Marshban (Murkmire) es hasonlo a zona alakja, minta terkepen.

Haldoklik, nincs 1m elõfizetõ!

Érdekes egyébként, én sokkal kevesebbnek gondoltam, úgy 3-400k-nak.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Soknak tûnik az a 162, szerintem néhány npc-t is beleszámoltál véletlenül 😊

PiszkosFred
Hazugsag, most neztem meg, semmi alapja nincs. Vegigjartam az osszes bankot a jatekban, es az ott levo emberekbol kiszamoltam, hogy osszesen ha vannak 164-en (illetve 162, mert egy en vagyok egy meg kovetett varosrol varosra) az elofizetok. Kamu.

Fpocok
Running
Érdekes térkép, pletyka, talán ezek a zónák kerülnek majd be >>

Pluskast
A chaten belül van külön magyar chat csatorna?

Running
Az ESO útmutató-ba elkezdem beletenni az aktív guildeket, valamint kiegészíteném néhány karakter build-el is.
Ha van idõtök kedvetek és úgy érzitek, amit alkalmaztok build, az jó,akkor megoszthatnátok, pár sorral, valamint egy skill calculatoros linkkel.
Segítségeteket elõre is köszönöm.

PiszkosFred
Steam-es is elerheto mar az ESO (joarasitva az elso 4 napban + pet)

PiszkosFred
Van 8-10k penzem (a tobbit elvitte a bank meg a respec) egy harapasra EP oldalon. Ha egy unatkozo vamp megszanna, megkoszonnem! (kb. egy hete kergetem en ezeket az bloodakarmiket, minden hold fazisban, meguntam) 😊

Running