24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Sir Critical
    Aki nem tud belépni most, nyugodjon meg, tudják...
  • sznek1975
    Sziasztok. kérdés hogy amikor menüknél matatok ott kell valamit be kapcsolni vagy be állítani? ha igen mit?
    mikor végeztem a telepítéssel a leírtak szerint cselekedtem
    1. Töröld a .version fileokat, de NE véglegesen. Négy darabnak kell lennie. Egy a fő könyvtárban és még 3 egyből az almappákban.
    Bethesda.net_Launcher.version, vo_en.version, game_player.version, depot.version
    2. Indítsd el a launcher
    3. Zárd is be
    4. Kukából állítsd vissza mind a négy .version filet.
    csak nekem be fagyott és úgy is maradt
  • Johika
    az eso.exe-vel indits el a jatekot, ugy mukodik.
  • Running
    Magyarul esetleg?
  • sznek1975
    mi kell be állíva hogy legyen telepítésnél?
  • Terawatt
    #18888 alatt írtam. vc++os dologról meg fingom sincs, mert ilyesmit nem láttam hogy dobott volna fel. Egyszer raktam a gépre, mert minden játék kéri azt azóta békén hagyott.
  • sznek1975
    ujra telepítésnél bekell jelölni a vc++2010 redistributable programot? 2014 es van fent nekem.
  • sznek1975
    melyik a 4 ik?
  • Terawatt
    Ha a játék elindul akkor nem gond. Nekem is bedobta a háttérben miközben játszom, de a fut tovább. :)

Én kiraktam az asztalra a 4 .version filet, majd elindítottam a laucher. Aszonta' hogy updating amire várni kellett kb 1 percet, mert még kinyomni se lehetett. Amint engedte kilőttem. Vissza a 4 file és elindult hibaüzenet nélkül. Szerintem az első patch/hotfix ami fog jönni frissít egyet és ez a hiba is el fog tűnni nekünk. :)
  • sznek1975
    indítottam volna és irta ki a korábban ide irt 209 es patch hibát.hiba
  • sznek1975
    csak mi az a install ott?
  • Terawatt
    Aha. Szimplán ki x-eled és mehet vissza az egész. Elindítod és jónak kell lennie.

#18896 : Fórumokon találtál erről valamit, hogy ilyenkor mivan? Ha már rég volt akkor nem hiszem, hogy utólag lehetne panaszkodni. Supportnak írni megérné azért.
  • sznek1975
    kiszedett Versionok után nos akkor itt ki kell kapcsoni és vissza másolnu a version fájlokat?
  • pitt
    Sziasztok!

Vettem még játék induláskor 60 napos game cardot, de sajnos nem volt lehetőségem felhasználni, most bontottam fel, de a kód invalid.
    Valami megoldás? Vagy Customer Support?
  • Terawatt
    Haha. Nekem is ugyan ez az error van. Ki is próbálom a trükköt amit javasoltam *csinálom* Működik.
  • Terawatt
    G2a-ról vettem gc-t. Im back bitches!!! :D
  • sznek1975
    ok köszi amint ott tartok szóni fogok
  • Terawatt
    Ááháá. Én erről lemaradtam. :)
  • Terawatt
    Még valami, mikor elindítod majd a launchert és elkezdene letöltögetni dolgokat nyomd ki, mert nem kell. Vissza rakod a 4 fájlt és kész. Ha nem akkor még segítek nyálazni a fórumokat. :))
  • sznek1975
    ok megpróbálom köszi
  • Terawatt
    Fórum szerint a repair nem segít a helyzeten.
  • Terawatt
    Na megvan, hogy mi a megoldás.

1. Töröld a .version fileokat, de NE véglegesen. Négy darabnak kell lennie. Egy a fő könyvtárban és még 3 egyből az almappákban.
    Bethesda.net_Launcher.version, vo_en.version, game_player.version, depot.version
    2. Indítsd el a launcher
    3. Zárd is be
    4. Kukából állítsd vissza mind a négy .version filet.
    5. Müxik
  • sznek1975
    és mégsem megy most rakom újra
    és mi a helyzet a patch hiba üzenettel? mi a véleményed róla?
  • Running
    Ettől még mennie kell a játéknak. Ezzel nem kell foglalkozni, majd elmúlik. Valamelyik karbantartásnál javítani fogják.
  • sznek1975
    segitség
    ezt a oldat találtam meg és az a kérdés hogy ha találok jobb VC++2010 nél jobbat azt felrakhatom és akkor nem kel a telepítésnél be pipálni a másikat ?
  • sznek1975
    na lett 1 hiba üzenet
    kíváncsi leszek mi a hiba oka
  • sznek1975
    tűzfal foghatja ?
  • sznek1975
    Sziasztok . ott tartok hogy rendszer gazdaként xp sp3 ként bepipálva índítom de ugyan úgy fagy csendben.
  • Running
    Aki szeretne rendesen elbúcsúzni a bambiktól, itt megteheti : RIP Bambi
  • Running
    Coldharbour tutorial az 1.6-ban:
    Yes, there will be some revisions to the existing tutorial in Coldharbour in Update 6. The goal is to make sure new players feel more comfortable and confident with their character after leaving Coldharbour. Some of the things we've touched on are basic combat skills which will be covered in more detail, you can try lockpicking to learn the mechanics, Lyris will guide you through more areas, and more.
  • Running
    Ezt a részét értem, csak azt nem, hogy a topikokban kb 50x leírták már a fejlesztőknek, hogy a lightning patch után fosta össze magát az egész, azóta ilyen trágya a pvp zóna. Lassan 5 hónap után már lehetett volna ezt kezelni, ahogy a leader bugot is a béta óta. Tök jók az újdonságot, de az alap gondokkal is kéne foglalkozni, nem csak patch-ről patch-re halmozni.
  • Terawatt
    Gondolom ha "csak" 20%al kevesebb lesz az már sokat fog számítani, de a nagy terület miatt annyira nem vesszük majd észre.
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.01.12. 23:06:01
  • Running
    Ez komoly? A bétában még szarvasokkal őzikékkel 1000 játékossal sem volt egy deka lag, most már eljutottunk oda, hogy veszik ki a lényeket is?Kafa. Hát ez szerintem mehet a top 10 fosba, rögtön a nem lehet már tevéből vért szívni javítás mellé.
  • Terawatt
    Most már akkor megszülöm az egészet akkor. :D

"Annak érdekében, hogy segítsék csökkenteni a szörnyek sokaságának nyomon követése miatti szerver terhelést a szarvasok zöldebb legelőkre menekültek kevesebb vérrel a patáikon. Torchbug-ok követték őket...magától értetődően kevesebb vérrel a kis lábukon."

Remélem új életük sokkal szebb lesz és hátra hagyják a sok természet barbár okozta erdők felégetésének emlékét. *-*
  • Sir Critical
    ...a legfontosabbat kihagytad: véres manccsal :P
  • Terawatt
    Kevesebb critter lesz cyrodiilban. Ezzel erőforrást szabadítanak fel szerver oldalról, mert kevesebbnek kell követniük a helyzetét. Elvándorolnak. :)
  • Running
    Ez mit takar?
  • Terawatt
    "In an effort to help reduce server strain tracking the multitude of monsters within Cyrodiil, the deer have fled to greener pastures with less blood on their hooves. Torchbugs have joined them…with less blood on their little feet obviously."

Aranyos megfogalmazás. :)
  • Sir Critical
    Mai patch notes, hátha nem volt még
  • PiszkosFred
    Remeljuk, hogy ugy tortent es tenyleg lefrissitette amit kell.