sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Nikosi
    Na én is visszatértem a B2p híre mert annyi időm nem volt a játékra, hogy fizessek miatta, de így viszont érdekkel. De van egy olyan problémám nem tudom másnál is jelentkezik vagy csak nálam.

Minden lefrissült, de a játék random de kb 10-30 perc között csontra fagy. Volt, hogy kék halált prezentált. Semmi nem fagyot még eddig a gépemen így le. A config amin futtatom egy AMD FX-6100 memória 8 GB RAM ATI 7770 /1 GB/ videó kártya oprendszer Windows 7 nem virágbolti verzió. Az ATI-ból a legfrissebb stable driver van fenn. A kérdésem, hogy más is tapasztalt ilyen fagyásokat vagy csak engem boldogít a játék. Illetve van -e valakinek tippje mi okozhatja? Ja az utolsó alkalom amikor még beléptem a mostani újrakezdésem előtt, az 2014 szeptember/augusztus akkor még nem fagyott egyszer sem le.

Minden segítséget tippet előre is köszönök. Ha lehet az utolsó dolog lenne az újratelepítés amit kipróbálnék, mert az elképesztően hosszú idő lenne.