The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
A közeljövőben érkező pvp frissítések:

In a future patch gold will be added to the "Rewards for the Worthy" bags.

We wanted to give you all a heads up regarding what the Alliance War (PVP) team is looking into for the future, as well as what we’re currently working on for Cyrodiil. As a general reminder, the Alliance War team is responsible for all things Cyrodiil, the Imperial City, and the Campaign system as a whole, so this post will be centered on those topics.

Campaign Durations – We are closely watching the populations of the new campaigns that we introduced in Update 3, and are tracking the in-game numbers daily. Future campaigns and plans thereof will rely greatly on the live in-game information we’re currently gathering from both the US and the EU servers.

Client Hitches/Crashes – As mentioned in the Quakecon presentation, we’re working on many game client optimizations that will address client hitching and crashes by allowing you to fine-tune your FX settings. These changes, along with continued server optimization, will help address the quality of combat and encounters in Cyrodiil.

Home Campaign Buffs – Originally, home campaign buffs were intended as a means to attach ownership to your Campaign, however it’s been observed (at great length) that Alliances have chosen various home campaigns and guest into other campaigns to earn as many buffs as possible. In the future, we plan on having home buffs travel with you into PVE, but while in Cyrodiil, you only get buffs from your local campaign (the campaign you’re physically located in at that time).

Emperor Trading – We are still monitoring this after the 1.3 patch with the changes made to the leaderboard requirements, limited campaign choices, and siege decay changes. For future updates, we may change the method of leveling up Emperorship and Ex-Emperor buffs.

Guest Pass/Jump-to-Player – Being that ESO is an MMO, adding limits to when/where I can play with friends is a key issue we’re aware. That’s why the Jump-to-Player option is currently allowed to enter Cyrodiil. It’s our belief that allowing players to group up and play together is one of the most important aspects of an MMO, and removing the capability to jump to your friends or use a guest pass would be detrimental. That being said, with the Campaign Home Buffs being adjusted to Local Campaigns only in the future as well as introducing more campaigns options, this will hopefully cut down on the Jump-to-Player/Guest Pass abuse.

Imperial City – The final piece of the Alliance War “Meta-game” is coming, and will definitely change the landscape and goals of players in Cyrodiil. We are aware of the population waves that this will introduce on a Campaign-by-Campaign basis, and will be closely monitoring this when the Imperial City launches.

Alliance War Future – After Imperial City launches, we are looking to add more content into Cyrodiil in some of the emptier locations. We will, of course, continue adding to the Keep system, too. We’re also looking to add more Alliance-specific gear to give more options for individual identity to the Aldmeri, Ebonheart and Daggerfall communities.

That’s all for now gang, but we also wanted to mention we’re opening a new forum section for Combat! You can find the listing here (http://forums.elderscrollsonline.com/categories/EN-combat-skills). Please feel free to post all questions and comments about classes, abilities, skill lines, and all things combat in that section as this gives the Combat team a unified forum to look into for combat and classes!

Thanks again and we’ll see you on the battlefield!

-Wheeler

forrás

Running
Update 4 tartalmából.
Kicsit azért kár, hogy a PVP főváros még nem jön.

Pluskast
Ugyan ez volt nekem is bár én épp küldit csináltam. 30-40 másodperces fagyásaim voltak amikor kettőnél több npc-vel harcoltam.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Running
Már írták, hogy jelezni kell nekik, kinek mikor hol volt lag, mert vizsgálják a szakembereik.

PiszkosFred
Delutan 16-17:00 korul.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Játszani sikerült, bár kellett párszor próbálkoznom a launcherrel mert nagyon nem akarta a patchet. Utána jónak tűnt a dolog mert trialon nem volt gond, de 10 után csináltam egy veteran dungeont és ott kb. 30-40 másodpreces lagok voltak....vagy nem is tudom, hogy minek nevezem. Lefagy a képernyő egy 40 másodpercre, aztán pont ugyanonnan megy tovább mindenkinek. És egyszerre jelentkezett mindenkinél.

Remélhetőleg ezt hamarosan javítják.
Pluskast
Tegnap ti tudtatok játszani? Én úgy este tíz után valamivel tudtam csak belépni de olyan mértékű lag volt, hogy 5 perc után kiléptem. Az új patch is nagyon nyögve nyelősen ment fel kb negyed óra error 103 üzenetek után volt csak hajlandó letölteni.

Omrega
Rihanna simán elmehetne skyrimbe shámánnak ezzel a szerkóval.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

PiszkosFred

PiszkosFred
Az ilyen konkret "igen" eseten az elofizetes beallitasat se hagyd ki, mert abbol meg lehet gond, hogy nem volt szo rola, pedig kellene 😊 Oke, hogy le van irva a g2a oldalan is, de a tapasztalat az, hogy senki sem olvassa el ezeket, igy az a biztos, hogy ha itt is elhangzik.

Maga g2a-t eleg regota hasznalom, gyorsak es megbizhatoak. Sot, akcios kodok eseten meg olcsoak is. Mivel emberek kezelik a rendszert, ezert erdemes figyelembe venni, hogy 6-9 oras eltolodas van, igy van, hogy napszaktol fuggoen akar 1 orat is varni kell a kulcsokra, a szokasos 5-10 perccel ellentetben.

Running
A három normál pvp kampányból kettő csurig van, sorban állással. A harmadikat nem tudom, mert nem néztem. 😄

Én és még pár ismerősöm csak a G2A és G2PLAY oldalakon vásárolunk, teljesen korrekt, megbízható market mind a kettő.
PvP-ről nem tudok nyilatkozni, ami a PvE részét illeti szerencsére van bőven játékos. Nyilván a nyár miatt kevesebben játszanak, a létszám ősszel bizonyosan nőni fog.

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Igen, megkapod a 30 napot.

Sziasztok!

Kérdezni szeretném ez a G2A-n vásárlás mennyire legális / szabályos? Ha egy megvásárolt (nagyon olcsó!) redeem kóddal aktívizálom beta access-ben pihenő accountomat, akkor tényleg 30 napig aktív subscription-om lesz (mintha megvásároltam volna a game-t kb 3 szor annyiért?)

Illetve mennyien játszanak még a game-val? Esténként aktv forgalom van (pvp / pve területén egyaránt)
PiszkosFred
En is megkockaztatom, ugy erzem. Orulnek, ha szandekos volna, tobb haszna lenne egy-egy setnek az elcseszett default enchantmentje nelkul 😊 Csak furcsa, hogy egy sor sincs errol a patchnotesban, pedig nem kis dolog. Koszi a valaszt.

Running
Passz, de nálunk cserélgetik lefele. 😄

PiszkosFred
Gyors kerdes: tudja valaki/olvasott e rola valaki, hogy a set itemeken talalhato enchantmentek "lecserelhetosege" a korabbi "locked" statusszal szemben - ez most egy uj feature, vagy uj bug az 1.3-ban? 😄 Mert a patch notesben nem talaltam erre vonatkozo sort, csak az uj 2-3-4-5 darabos bonuszokra. De, lehet, hogy en vagyok vak, ezert kerdezek ra inkabb. Ha viszotn bug, akkor nem koltenek draga alapanyagot feleslegesen, ha a kedden az 1.3.4-nel visszaall minden..

Koszi elore is.

PiszkosFred
Pedig lehet erdemes, ha ugy erzed, hogy elmaradt az, aminek erkeznie kellett volna. En potyafrag vagyok Cyrodiilban, semmi extra jutalmat nem kaptam, sot... mar annak is orulok, hogy a mostan uj kampanyokba egyaltalan beenged a korabbi teljesitmenyem utan 😄

Hehe, nem olyan magasan hogy érdemes legyen számon tartani, de ezt a feltételt nem is említi a patch notes.
Mindegy, nyilván nem fogom emiatt a supportot zaklatni, van nekik ennél fontosabb javítani valójuk...
Running
Na el is készítettem pvp-re a csapat címerét, biztos örülni fognak neki. 😄
Spoiler mögé tettem, mert nagy a kép.

Running
Ja lehet 40 ezer volt az alap...

Running
Alap 30 ezer + 10-20 ezer kinek hogy. Nem telt meg a fiókod? Ha nem és nem jön meg, akkor írj a supportnak.

PiszkosFred
De TE hogy/hol álltál a rangsorban?

Idézek a patch notes-ból: "•After Patch 1.3.3 is deployed, you will be rewarded according to the placement of your Alliance within your Home Campaign" - - Na most, én nem kaptam semmit; vagy csak nem vettem észre? Goldot, tárgyat biztos nem. Nagyon jól állt az alliance-om a home kampányomban, számítottam némi rewardra, de semmi - ti kaptatok valamit?
PiszkosFred
Lehet az Update 3-mal erkezo bugok egyike. LISTA

Választottál már home kampányt? Az ottani bónuszok is mindig láthatóak, de most lezárták az eddigieket.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Omrega
Nekem az tűnt fel, hogy mintha máshogy számolná a varázslat és fegyver kirtikus értékét, eddig alapból volt valamennyi. de most csak tisztán a szett és a fegyver skill-ből, inner light-ból adódó értékeket látom.

Pluskast
Valakinek nem jött elő az új patch óta egy olyan bug, hogy elkezdesz beszélni az NPC karakterrel és kb a második mondata után nincs semmi hangja a karakternek?

Ezt a poser bandát, megőrülök rögtön! <#idiota><#bohoc>

Running
Egy újabb képadag spoiler mögött:

Meg attribútum pontokat is.

Omrega
Remélem senki nem hagyja ki a lehetőséget, hogy most 1g / skill-pontért lehet képességeket 0-ni.

Running
We will be conducting maintenance tomorrow (August 6) to deploy a fix for and re-enable the guild system on both the North American and European megaservers.
NA: 8AM EDT (2PM CEST) | EU: 10PM EDT (4AM CEST - August 7)
More information: http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/comment/1170760/#Comment_1170760

Omrega
Szép szett kombinációkat lehet összehozni az új rendszerrel. Csak a 8 traites szetteket nem értem miért olyan extrák, illetve nekem elég specializáltnak tűnnek. Talán a Spectre’s Eye tűnik közöttük a legtöbb szituációban használhatónak.

Jesszum pepi, nem semmi szinezési rendszert találtak ki. Már-már túl sok kombinációt lehet összehozni 😊.

A zrminimap addont leszedtem a patch után, de akármit csinálok, semmi ikon nem látszik rajta. Találkozott már valaki ezzel a hibával?
Craftereknek crafted szettek adatbázisa

😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Válts munkahelyet 😊

Nem látom a képeket brühühü. 😄

Nekem nem volt bajom az elsővel sem 😊. Inkább egy ilyen, mint az unalmas - bár általában jól kinéző - tiszta fekete, amivel hamarosan tele lesznek a főterek.
Ami nem szokott tetszeni, amikor nem összeillő színkavalkád jellemzi az öltözéket.

Omrega
Kíváncsi vagyok rá, de nekem még egy fél nap mire lejön. Addig itt egy régi:

PiszkosFred
Ez azert mar mindjart maskent fest 😄

Running
Van normális is.

PiszkosFred
Mondd, hogy te az a fekete/arany szinu felszerelessel rendelkezo karakter vagy hatul a kikotoben, aki bar nem fert ra erre a kepre, de ott pozol a frissen festett ruhajaban - es nem ez a VV Zsofika fan club elnok a bal oldalon 😊

Running
Állat ez a ruhafestés. Én ki is maxoltam. 😄

Ha még nem volt: patch notes

Nálunk elindult az update ( NA server ).
PiszkosFred
"We're happy to announce that Update 3 (patch v1.3.3) will be released next Monday, August 4th. "

De csak akkor hiszem el, ha ma 1400 korul elindul az amcsiknal az update 😊