24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Hat ezt osszefoglalni anyam... azt hiszem ki kell vennem egy szabad napot :)
  • Omrega
    A rövid egy olvasmány.
  • Sir Critical
    PTS patch notes
  • Running
    Megfejtem mi legyen.
  • PiszkosFred
    Hat, csinalunk neki akkor uj menupontot, stb. es kulon szedjuk az egyes osszefuggo tartalmakat. Csak rajtad all :)

Justice System ismerteto a hivatalos oldalon, sok uj info nincs kozte, de azt majd a PTS-en vadaszunk.
  • Running
    ESO útmutató javításai: Link
    > Teljes cinematic trailer a kezdőoldalra
    > Általános információ leválasztva a kezdő lépésektől és kiegészítve a b2p rendszer újdonságaival
    > Kezdő lépéseknél kiegészítve: Kereskedés és Pénzszerzés fejezet
    > PVP – Alliance War: kiegészítve hosszabb magyarázattal
    > Játékod fejlesztése: addonok átláthatóbb csoportokban
    > Veterán Group Dungeon-ök: Javítások, pontosabb leírásokkal kiegészítve
    > Trialok: javítások, kiegészítések, pontosítás, speedrun és videó Sanctum Ophidia bossokról
    > Powerlevel: frissítve aktuális patchhez
    > ÚJ MENÜPONT: Skillek Lerírásai
    > ÚJ MENÜPONT: Dragonknight skillek
    > ÚJ MENÜPONT: Sorcerer skillek
    > ÚJ MENÜPONT: Nightblade skillek
    > ÚJ MENÜPONT: Templar skillek
    > A többi skill fáról is van leírás, beemelése folyamatban, reméljük még bírja a lap.

Köszönet Chuckynak, hogy a skillek fejezetet elkészítette.
  • Running
    @deltiasgaming Soon! We'll be pushing Update 6 to PTS tomorrow (Jan. 27). Keep an eye on the #ESO forums for more details and patch notes!
  • Running
    Nem, a héten jön ki.
  • Omrega
    Nem úgy volt, hogy már ma kijön az 1.6 a PTS-re ?
  • Running
    A hozzászólásodban én sem találkozom sosem a magyar helyesírás szabályainak betartásával.
  • sznek1975
    bármikor megyek fel egy deka magyarral nem találkozok
  • Rannah
    Realistic ESO
  • Running
    Sweetx-nek melyik fajtáját alkalmazod?
  • Rannah
    Köszi!
  • Running
    Csinos fotók.
  • Rannah
    Az biztos, hogy a játék kinézetére nem lehet panasz.

In-game screenshotok
  • Fpocok
    EZAZ!

Március 7, jövünk :D
  • Running
    "Yes, male characters will be able to rock the wedding dress as a dress." - Hú szerencse. Köszi Zenimax.
  • Nephin
    Na ez jó hír.
  • Running
    Gamecard:
    We're working on making game time cards available for ESO Plus.
  • Running
    City of Ash group dungeon veterán.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2015.01.25. 08:56:36
  • Terawatt
    Az a lávás hely hol van? :) Jók lettek a képek
  • Running
    Pár kép, aki érdekel:
  • Gudott
    Érdekesen hangzik az új rendszer, bár nem tudom miért nem várták meg a konzolos megjelenést, szerintem ott még minimum fél évig nem lett volna gond az előfizetéses rendszerrel, de már mindegy.
    Nem tűnik rossznak a rendszer, bár furcsállom az EU/US server elszeperálását, ha valaki váltani akar valami miatt az duplán fizet, és nem viheti át a cuccait (szerintem ez idővel változni fog, vagy megjelennek az acount wide-os dolgok)
    Érdekes megoldás, hogy amíg fizetsz addig mindent elérsz, utána visszavált egyfajta demo verzióba, viszont a külön is megvehető DLC-k kicsit megbolondítják a dolgot (nekem ez tetszik hogy nem csak item shopban lehet elverni a a CC-t)
    A másik, ami szintén pozitív az a tartalom szinthez igazítása, nyilván ez kevésbé kedvez a solo játékosoknak, akik néma + szinttel akár képesek voltak megcsinálni egy egy instát vagy akármit, gondolom a csapatjáték erősödését várják ettől.
    Amitől szerintem nem kell tartani, hogy trollok lepnék el a játékot, swtor-nál is mindenki félt tőle, de nem lett debilebb a játékosállomány, szentem itt sem fog megtörténni.
  • Terawatt
    Szerintem az első 50 szint egy jópofa tutorialnak is felfogható és relatíven nem hosszú idő. Konzolosok majd szépen felfogják kampánynak és utána jön a "sandbox" mászkálás. :D
  • Adam5
    Reddit AMAból az is kiderült, hogy a szintek mögé zárt contentek idejének nagy valószínűséggel vége. Minden jövőbeli DLC-hez scalelődni fog a player. Sőt Matt azt is mondta, hogy felmerült az 1-50 közötti content scalelődésének az ötlete is. De ehhez túl sok változtatás kellene, szóval egyelőre nincs tervben.

Kérdés: Arról beszéltek már, hogy egy 3600 champion pontal rendelkező player mennyivel lesz kb. erősebb, mint akinek egy sincs? Azt tudom, hogy minél többet pakolsz majd 1 dologra, annál kevesebbet ad majd a következő rárakott pont. De ha összességében nem lesz AKKORA különbség erőben, akkor azt hiszem kezd összeállni a kép.

Van egy olyan érzésem, hogy a Champion System bevezetésének az egyik oka pontosan az volt, hogy a játék továbbra is jól működjön igazi "vertikális" endgame nélkül. Van egy sanda gyanúm, hogy a Veteran Rankok kiszedése után a level 50esek egy olyan phasebe kerülnek majd, ahol az 1-50 közötti contentből 50 lesz. Ezzel elérik, hogy mind a három szövetség + későbbi DLCk egyszerre látogathatóak legyenek. Oda mész ahova akarsz. A champion system horizontálisabb fejlődési rendszerének köszönhetően ott tápolsz, ahol akarsz. Sose fogod igazán "outlevelelni" a contentet, mert vertikálisan nem erősítenek majd annyira a pontok.

Mindent összevetve az összes változtatás arra menne rá, hogy egy "klasszikus" MMO-ból egy sima online TES játékot csináljanak. Tény, hogy a konzolosoknak ez jobban bejönne.
    Utoljára szerkesztette: Adam5, 2015.01.24. 00:04:20
  • hagirez_melo
    Jogos, ott a pont.

Respect to all...
  • PiszkosFred
    Jovo heten jon az 1.6 PTS, abban mar lesz egy Crown Store es lesz par cucc is benne. Par legtobb placeholder, mind a targy es mind az erteke, de azert talan lehet majd latni, mi merre hany meter. Pontosan akkor fogjuk majd ertelemszeruen latni, hogy melyik aj obb megoldas, ha megjon az elso fizetos DLC, es annak latjuk a tartalmat es az arat.
  • hagirez_melo
    Igen utána leesett, hogy b2p lesz tehát a cucckorlátozást visszaszívom :)
    Ellenben azt tartom hogy nekem (akit nem érdekel egy kosztüm vagy alit pet hanem csak az új területek, questek) valószínűleg jobban megfogja érni pénzért crown-t venni és abból megvenni a dlc-t, mint folyamatosan előfizetni. De még minden nagyon bizonytalan.
    Lehet hogy ma mondok valamit mint tipp, te felkapod rá a mérget hogy "még ekkora baromságot!" aztán egy hét múlva meg bejelentik hogy úgy lesz. Vagy nem :D
  • PiszkosFred
    "If your subscription lapses, access to any DLC content that you haven't purchased won't be accessible. If you purchased it though, it will be available from that point on, regardless of whether your subscription is active or not. This lets you choose whether you want to purchase DLC individually or just have access to them with the subscription.

As an example, let's say we release a zone like Wrothgar as DLC. As an ESO Plus member, you will automatically have access to Wrothgar. If you stop being an ESO Plus member, you will lose access to that zone. However, you will keep the equipment you find there.

ESO Plus members will keep all the Crowns they receive as part of membership, but you will lose access to any DLC that you haven't purchased if you cancel your membership. In that case, you could purchase the DLC a la carte using the Crowns you received while a Plus member."

Azt hiszem ez volt a mai nap lenyege, ez igy tisztaba tette a dolgokat.
  • Terawatt
    Battlefield és más multi map packokért kiadnak az emberek annyit. Érvelésed logikus, simán lehet, hogy ez lesz. Craglorn-t még nem jártam be viszont, így arra nincs hasonlítási alapom.
  • PiszkosFred
    Harom havonta nem fog senki sem fizetni 20 dollart egy-egy DLC-ert. Az meg Sims-nel is sok es suru :) #szerintem

Itt most egy DLC-t olyan lesz, mint a ket Craglorn egyszerre, nem fogjak elaprozni, mert akkor magukat lovik labon.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.01.23. 19:59:48
  • Terawatt
    Az első szerintem már nagyon hamar ki fog jönni, mivel már tavaly volt róla szó, hogy jön az a terület. Fél év elég soknak tűnik egy új területért, amit egy hétvége alatt le lehet tolni. ~ szerk.: szerintem 3 hónap reálisabb, ha nem hamarabb. Esetleg létszám bővítés is lesz a házuk táján ami segíthet.
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.01.23. 19:55:50
  • PiszkosFred
    Standard DLC arakkal szamolnak, vagyis szerintem 4-5 havonta (esetleg felevente) 20 dodo vagy annak megfelelo X Crown. Updatek es minden balance, stb. jon ugyanugy 1-2 havonta, mint most, a DLC pedig szerintem kb fel evente fognak erkezni, vagy picivel surubben. Ha valaki nem akar elofizetni, akkor megveszi azokat evente ketszer, 10e, nem hal bele. Aki meg marad elofizeto, annak lesz annyi Crownja, hogy siman megveheti azonnal es meg marad boven mas kosztumre, mountra, petre, egyeb marhasagra.
  • Terawatt
    Jaja ez szerintem világos volt eddig. :) szerk.: max az majd elválik hogy tényleg mennyi crown lesz egy mount vagy DLC. Az egész rendszert fairnek tartom
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.01.23. 19:47:13
  • PiszkosFred
    "It is likely that large updates such as a zone will be DLC. Such zones might come with new items, new style books, etc. This will almost certainly be paid for content."

Redditen epp most faggatjak oket. Azt mondjak, hogy a havi szinten kapott Crown mennyiseg boven eleg lesz arra az elofizetoknek, hogy megvegye mindenki azt, amit akar - no, nem mindent, ahhoz sok Crown kell. Aki meg csak B2P, az fizet erte penzert, vagy nem megy az uj zonakba.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.01.23. 19:30:05
  • Kryon
    Szerencsére b2p-ben nincs szükség ilyen idióta korlátozásokra, ennyivel jobb mint a f2p. Alapjátékból és dlc-kből bőven lesz pénz a játékosok szopatása nélkül is.
  • Terawatt
    Félévente egy terület hülyeséged után még több ilyen ragyogó ötlet?

Még ha előfizu lejárta után mész vissza a már megszerzett DLC-s tárgyakat ugyanúgy használhatod. Minden ami eddig bekerült meg a következő patch tartalma korlátozás nélkül játszható lesz, hogyha megveszed a játékot. Nem lesz bullshit ritkaság szerinti korlátozás vagy hasonló brilliáns fél perces ötlet.
  • Omrega
    Na akkor nagyon abbahagynák a játékot.
  • hagirez_melo
    Igazad van sok a nyitott kérdés, ezért kell majd matekozni március után hogy hogyan éri meg jobban. Mondjuk gondolom ha van egy kis eszük akkor lila meg legendary cuccot csak előfizető használhat ....