The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
En DK-val folyamatosan szopok, de valami istentelen modon. Pedig olvasom, hogy az a legkonnyebb 😄 Most mar megkerdezem, mi a trukk? Probaltam pure dps leather+2hand/dualwield verziot is, es heavy+1hand verziot is, valahogy nem volt az igazi. Probaltam csak staminara, csak magickara, sot csak healthra menni, de egyszeruen felbaszta az agyamat mindig, es hagytam a picsaba. (A light+flamestaff kombot meghagytam a sorcinak, azt nem probaltam DK-val, minden classal easy ez a variacio, csak epp ruhellem)

Sorcival easy mode (akar leather+dualwield, akar heavy+2hand, akar light+staff komboval), nightblade is gyerekjatek leather/bow+dualwielddel, es a templar meg a tenyleg 2 gombos barmit tulelsz class szamomra. De a DK-val nem boldogulok.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.08.26. 11:38:16

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Omrega
Solo pve-re a Templar elég használható, most tartok V10-nél. A klassz képességek a legutóbbi erősítés óta már nagyon jók ( kezdetben azért lehetett szenvedni vele ), szinte mindegy milyen fegyver van nálad, mert önmagukban életképesek.

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

Hello!
PVPről nincs tapasztalatom, de amit általánosságban tapasztalok, hogy DK-val nem lehet nagyon mellényúlni. A többi klassz se esélytelen, csak legfeljebb több odafigyelést igényel egy jó build.
Egyébként lehet olyan buildet is csinálni, amiben egyetlen klassz skill sincs, csak fegyverek, world és guild skillek és abból is lehet erőset faragni.

A hivatalos fórumot olvasgatva nekem ez az erősorrend jött le: DK > Sorc > Templar > NB Legalább is a sírások és nerfelési vágyak alapján...
De ez csak a nagy átlag, mint mondtam bármelyikből lehet erőset faragni, ha kiismered és nem számít, hogy mi vagy. Nem olyan meghatározó ebben a játékban a klassz szerintem.

Pari
Akkor kérdezek pár konkrétabbat, mert a sok patch óta a fórumok nem sok segítséget jelentenek.

Need class pvp-be grp-ba?
Legjobb pvp duo?
Legjobb pvp solo class?
Legjobb aoe class?
Lejobb tank pve-ben?
Legjobb class solo dungeon/boss fight-ra?
Legjobb class duo dungeon/boss fight-ra?
köszönöm szépen

Egyelőre egy NB-t indítottam.

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Running
Nincs nagyon sorrend, attól függ a kasztot mire alkalmazod, csapatban, egyedül, vagy raid-ben. Az sem mindegy, milyen játékos vagy és milyen buildel játszol. Ha nagyon kéne valami sorrendet állítani, akkor azt állítanám, hogy a dk és templar talán a legjobb, sorc, majd nightblade. A nightblade jelenleg talán az, amely a legkönnyebben ölhető, általánosságban. De ez a kaszt is jó, ha pl egy light armor-os magic-ás életerőszívós akármit varázsolsz belőle, de halálos akkor is, ha critre gyúrnak és lesből megfognak. Van v12-es nightblade-em és dk-m is. Alapvetően a fejlődés dk-val sokkal könnyebb volt a sok aoe skill miatt, pvp-n is egyszerűbb vele játszani, nem pusztul annyira gyorsan, de tény, hogy sokszor ölt meg úgy nightblade, hogy megmozdulni nem tudtam, mert cc és 1000 fölött ütött belém 3-at, aztán csokoládé.
Szóval nehéz ügy, szerintem nincs értelme erősség alapján kasztot választani, főleg nem egy friss mmo-nál, mikor havonta variálnak elég sok mindenen.
Óriás balanszolatlanság nincs a kasztok között, inkább csak a stamina és magicka alkalmazások között, illetve a light armor skillek passzívok erősebbek, alkalmazhatóbbak jelenleg, mint a medium és heavy armorok.
A pvp zónában pedig jelenleg nincs annyira jelentősége, mivel 1v1-re nem túl gyakran kerül sor, ez nem az a hely. A taktika, a helyezkedés, a tapasztalat többet számít, mint a balansz. Sokan eleve csapattal nyomják, párban, többen, sokan, vagy a pubnak raid csoportokat szerveznek, így nehezen jön ki, melyik kaszt mennyire erős. Majd ha lesz 1v1, vagy 3v3, vagy mittomén, akkor ott jobban tesztelhetőek ezek a dolgok.

Szerintem a sorc, dk a legkeményebb, nightblade a leggyengébb. De ha nem, majd kijavítanak.
Classok közötti pillanatnyi erősorrendre pvp-ben én is kíváncsi lennék. Mennyire balanszolt most a játék ilyen szempontból?

Az erősorrend változó campaign típusonként. Más a 7naposon, 14, 30 naposon más akkor ha veteran is lehet benne, ha nem lehet, stb.

Pari
Üdv!

Tudna vki festeni egy pvp körképet?
Erősorrend a realomokról és a classokról/ (mi OP mi underdog, stb.)

Thx

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Running
Itt meg jó kis dk pvp videó:

Running

Jobban jársz csapattal mint egyedül. Bizonyos questeket csak groupban tudsz megcsinálni, de a sima public dungeonök nagy részét 2en-3an végig lehet tolni.

XP farmra mindig vanna groupok, de azért ezek nem túl izgalmas dolgok és egy idő után leáll az ember agya, viszont simán össze lehet szedni 1millió xpt/óra. Szóval fejlődni jó.

Running
Group-os zóna, egyedül is lehet ügyeskedni, ha magas szintű vagy és hc, egyébként party.

Omrega
Kösz, nagyon hasznos az útmutató, még az égető problémámra a mit csinálja V10 és a 3 terület küldetéseinek végig tolására is válaszol.

Craglorn melyik részeit lehet egyedül teljesíteni ?

Running
Az ESO útmutató bővült ismét a következő fejezetekkel:

Tippek kezdőknek:
* Festékezés
* Heraldy, tabard
* Dungeonok (normál+veterán)röviden felsorolva
Általános információk:
* Lehetőségek és Endgame

Ami még készül, tervben van: PVP> Emperor, Haladóknak> Trialok, dungeon guide, kasztok, buildek

Akinek van valami javaslata, vagy elírást, hibát talál, az írjon nyugodtan. Üdv

Running
ZOS_GinaBruno admin
August 21 Staff Post
@Oberon, we will be making a change to the orb for Inner Light once Package 4 is released. The particle FX and light will be scaled down in both size and intensity so it will be a bit softer and less distracting overall. We hope this helps!

Running
Join us this Friday, August 22nd, to battle against ZOS developers in Cyrodiil!

Forrás >>
We’re organizing a playtest on the PTS to test our new PFX prioritization changes, and we’d love to have you play with us (or against us!). The new PFX prioritization system ensures that all pertinent ability FX play on you and your group, and take priority over other effects so combat cues are not lost. This is best tested in a high-density combat scenario, so where better than Cyrodiil?

The battle will begin at 3:00PM EDT in the Chillrend campaign, and will last for approximately one hour. We’ll let you know which keep we’ll be focusing on later this week, and you’ll be allowed - and encouraged - to use the provided templates.

Crokin
Minek szeded le újra? Másold el az install mappát másik particióra, gondolom nem az egész vinyódat akarod formázni...

Repatarurgyán

Remélem, nálam is meg fogja oldani a problémát, és köszönöm neked is!

Nekem mindig a játékból való kilépés után indította újra a gépet, csak az ESO. A végén szűz rendszerrel javult meg a hiba.

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

A szervízben is azt mondták, vissza tudják nézni, de valamiért ott sem jutottak semmire.
Újratelepíteseket holnap megejtem, csak próbáltam halogatni, amíg van esély más megoldásra is, mert mire az én szuper netemmel leszedem újra a játékot, az lesz vagy 2 nap 😊

Mindenesetre köszönöm a segítséget!

Running
Ha újraindul, akkor arról lognak is kéne lennie, mi okozza. Gondolom driver frissítések, csere, valamint egy totál szűz rendszeren próbán már túl vagy.

Sziasztok!

Találkozott már innen valaki azzal a problémával, hogy játék közben véletlenszerű időközönként újraindítja magát a számítógép?
Semmilyen más játéknál, vagy bármi egyéb tevékenységnél nem jelentkezik a probléma, csak ESO-zás közben. Van, hogy 5 perc után, máskor több óra után, de mindig újra előjön.

Elvittem szervízbe a gépet, ahol túlmelegedésre gyanakodtak, de végül nem sikerült előidézniük a problémát semmi egyéb módon, és hardver hibát sem találtak.

Kezdek kicsit kétségbe esni, mert nagyon megszerettem az ESO-t, de ez az újraindulósdi sokat ront a játékélményen, és hosszú távon a gépnek sem tenne jót.
Fogalmam sincs, mit tehetnék ellene...
Nincs esetleg valami tippetek, tanácsotok?

A gépben egyébként egy i5-ös proci van 3,1GHz-cel, egy R9 280 videokártya, és 8 Gb RAM, szóval alapesetben high beállítások mellett akadásmentesen fut a játék a fent említett crasheléstől eltekintve...

Legyen. 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Running
Ez így erős túlzás, sok a light armoros, de közel sem olyan sok. A sok mágia alapú skill miatt elterjedtebb, de a 95%-ot soknak érzem, én inkább ilyen 94%-ra tippelném. <#nevetes1>

Az a baj, hogy annyira nem rohangálnak érdekességek, hogy kb. full HP pontok+light armorban megy az emberek 95%-a. 😊 Ez talán megváltozik majd, ha nem lesz softcap.

Vámpírokra tüzet, a sok vérszívót irtani kell. 😄
Utoljára szerkesztette: Nephin, 2014.08.21. 08:33:18

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Running
Ez nekem is kimaradt. 😊 Mondjuk engem nem zavar a soft cap, így legalább nem rohangál annyi "érdekes" játékos. Nem bánnám, ha ezzel a vámpírkodással kezdenének valamit hasznosat, mert pvp-n már szinte kinéznek, ha nem vagy az. 😊))

Ez vagy csak nekem maradt ki eddig, vagy nem tudom, de szerintem ez elég nagy hír és személy szerint örülök neki 😊 :

"As an example, we believe the Champion System may entirely remove the concept of soft caps from the game."

Running
Igazából már tényleg mindent elmondtak a következő 3-6 hónapról, csak a részletek lehetnének érdekesek, illetve az elkövetkező content-ek pontos tartalma, de azt meg úgy sem közlik le, mivel bármi gubanc van, akkor attól fognak harsogni a fórum, hogy nem ezé fizettünk! 😊

PiszkosFred

Ja látom. Értem, köszi. Akkor nem örülök. 😛
😊 ... de, örülök egyébként minden új tartalomnak.
PiszkosFred
Felreerted szerintem. A Dragonstar Arena egy Trial, csak epp 4 fos csapatoknak, de veteran 10-14-eseknek. Lesz egy egyszerubb, normal verzioja (foleg kek lootokkal) es lesz difficulty verzioja is, kemenyebb ellenfelekkel es "jobb" lootert. De tovabbra is VR12-eseknek, Craglornban.

A kovetkezo peccsek valamelyikeben lesz majd a dungeon skalazodas, amikor barmelyikbe bemehetsz barmilyen karakter szinten, a dungeon a party leader szintjehez skalzodik majd fel/le (bar itt meg sok a kerdojel szamomra, mert pl kivancsian varom, mit csinal a rendszer, ha egy lvl10-es a leader, de van mellette 3 VR karakter is), de ez is egyelore csak dungeonok szinten lesz jelen, nem Trialok/Raidek szintjen.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.08.20. 16:24:49

Normál szinten is lesz Dragonstar Arena? Ez meglepően jó hír.
Szeretem, amikor nem csak a vet12-es játékosokra gondolnak, hanem a most kezdő újakra is (meg az altokra is).
Szerintem a veterán rendszer átformálása borította az egész addigi tervet, nyilván amíg kész nincs, nem lesz DB és a többi, ahogy te is mondtad.

PiszkosFred
PTS csak 39 gb lett cakkumpakk, szerencsere 😊 Ugy latszik kozben optimlizalnak is, a felesleges dolgok repulnek.

PiszkosFred
Ez a kerdes mar tobbszor is elokerult az elmult idoszakban, es egyszeruen nem ertem. 😊 Mondtak, hogy majd erkezik a Testveriseg es a Tolvajok Cehe, Justice System, loverseny, mittomenmicsoda, de soha sem irtak konkret datumot vagy update szamot. "Majd erkezik a premier utan", vagy "majd erkezik post launch", esetleg "erkezik a kozeljovoben valamikor".

A ket Cehnek nem szabad megerkeznie most, amig nincs Champion rendszer. Meg nagyobb faszsag es designer hiba lenne, mint a veteran rendszer egesze. A masik, hogy a Justice System megelozi majd a ket cehet, nem egy update soran jonnek, ez fix, vagyis van meg mit rakni a jatekba addig, amig a ket Ceh erkezik.

Tippelek csak, de komoly osszeggel fogednek arra, hogy mindez mar csak 2015 elejen erkezik. Addig pedig lemegy a Veteran-Champion csere, es megerkezik a Justice System ev vegen.

Running
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy a két új guild projekttel mi történt, hogy kb 6 hónapot csúszik. Megjelenés után 1-2 hónapra ígérték, most meg év vége lesz belőle. Én nem hiszem, hogy ekkorát blöfföltek volna, hiszen meg sem kellett volna említeni, hogy jön, ha nincs meg belőle semmi. Valamit a háttérben ott nagyon átszervezhettek, átdolgozhattak, hogy már szinte nem is téma a két guild, miközben ezzel reklámozták a játék havi content fejlesztés részét.

Running
Jó kis PVE patch, sok javítással, fejlesztéssel. Remélem a következőben már a PVP is kap egy nagyobb csomagot.

PiszkosFred
1.4 PTS Lesz itt minden, mint a bucsuban. Viszont ami nem lesz, egyelore az XP alapu veteran szintezes, sot, jon a VR12-14 szakasz az uj teruletekkel...

Running
😄 Én még márciusig jó vagyok, aztán nálam is elfogy a hely. 😄

PiszkosFred
Abbol "itt" mar holnap lesz 😊

Viszont az Update 4 is kb. 5 giga korul lesz, ami miatt kezdek aggodni, mert elorelathatolag Update 6-7 kornyekere - ha ez igy folytatodik -, vennem kell egy nagyobb ssdt...

<#eljen>

Running
Elvileg ma élesítik az 1.4-et a PTS szerverre.

Running
PVP-ről még:
We are aware of the crashing issues and the team of engineers are working on fixes for them as fast as they can. Also note we have a cap of the amount of players that can influence a flag at 6 players since launch but that could always be adjusted if the rate of capture is seemingly too fast/slow.

We're still collecting data about the populations in each of the campaigns (for the US and EU)and will make the decision to introduce a 6th Campaign or convert a current campaign in the future. This will hopefully go in conjunction with the campaign buffs conversion of only getting the buffs of the Campaign you're physically in while playing in Cyrodiil.

There have been discussions about Forward camps as well and currently we're leaning towards having "guild forward camps" where only guildmates can resurrect at a guild forward camp. This would be a new item entirely to go along with the forward camps already in the game. We're still working on getting this nailed down along with other forward camp issues that have lingered.

Running
Pont nézegettük tesómmal az új setteket, de azok is sokszor annyira fantáziatlanok és életképtelenek, mintha olyan emberek találták volna ki, akik életükben nem játszottak volna egy mmo-val sem. Nem tudom miért olyan nehéz egy set tulajdonságait úgy összeállítani, hogy annak értelme is legyen. Jelenleg az megy, hogy minden setből max 2-3 darabot érdemes felvenni.
Hasonlóan értelmesek a quest jutalmak is, a kezét törném, aki szerint ez így jó, de ha már trófeát is adnak, ne foglalná a helyet a bankban, lehetne neki külön fül inventoryba, vagy akárhol.
Van még mit javítani, fejleszteni az már biztos. Reméljük az említett pontokat is sorra kerülnek előbb vagy utóbb.

PiszkosFred
Hat... a finalet megelozo 9-10 kuldetes jutalmai kozul is egyedul csak a +1 skill pont volt ertekelheto. A sok limlom amulett meg gyuru egybol ment kukaba, mert biztos, hogy a legtobb jatekos mar jobbakat hordott. (na jo, vampirkent a resistes amu v. gyuru reward valamikor a sztori 2/3-a kornyeken - nem emlekszem mar -, neha jol jott, stage 3-4 alapotban egy hosszabb kuldetes soran.

Nem csoda, hogy hamarosan a kuldetes rewardok valtoznak majd, visszamenoleg is, nem csak az uj teruletekhez kapcsolodoan.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.08.15. 12:34:50

BEAST
Én a Dominion részeket kevésbé élveztem, de a másik két szövetség tetszett. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Omrega
A kalandok jók voltak nagyon, például nagyon tetszett az a havas rész Skyrimben ahol méterenként kellet tábortüzet raknom, különben megfagytam (volna). Mind a 3 frakció végig nagyon hangulatos.

BEAST
A kaland volt a jutalmad, tán nem elég? 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Omrega
Bakker ennyi a fő szál vége ??? A félig zakkant Cadwell hozzám vág egy használhatatlan amulettet ?
Valami többre számítottam, minimum egy trófeára vagy valami.