Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Megis mit varsz, amikor leirod azt, hogy a fejlesztok nem jatszanak a sajat jatekukkal? Nem akarok belegazolni az erzekeny lelkedbe, es ertem is a hisztit es a frusztraltsagot, de azert ezt te sem gondoltad komolyan... Szar dontest hoztak, lehet. Nem probaltam az 1.6-ot csak PTS-en, elesben nem frissitettem meg es nem is hiszem, hogy fogom mostansag, igy nem tudom, mekkora fos lett a rendszer a gyakorlatban - nem is foglalok allast a magam reszerol. De azert az mar a kinomban a seggel a foldet veres tipikus esete, amikor ilyenek ir valaki, hogy "nem jatszanak a jatekukkal". Tuti igy van, hja. Mentesegedre legyen mondva, masodik kommetben mar lehulyezted oket, ami realisabb egy - szamodra - rossz fejlesztoi dontest illetoen, sot, meg ertheto is. De az elso kijelentesed/gondolatod netto faszsag volt, mar bocsanat, es ezt te is tudtad.