Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Azt hittem, az irónia érezhetőbb mint amennyire látszik. Mindegy is. Gondold csak végig... Megalkottak egy rendszert (VR) és lassan, nagyon lassan belátták hogy szar. Lecserélik. Megcsináltak egy új rendszert (CP) ami szintén szar lett. Tolták a fórumokon hogy nagyon rossz a rendszer. Erre tettek egy olyan lépést, amitől még rosszabb lett. És ez szerintem nem csak számomra nem érthető. Ha te főzöl valamit és elsózod, és ezért szólnak neked akkor mit teszel? Teszel bele még sót? Mert itt hasonló van. Egy nagyon hangulatos játékot tesznek teljesen tönkre. Ahogy anno az SWTOR-t is tönkretették. Egy játék csak akkor vált előfizetési modelt ha nem megy az, amit kitaláltak. Az a nettó baromság, hogy azért váltanak, mert ez a szimpatikusabb, vagy olyat is hallottam már hogy azért, hogy a rajongóknak jobb legyen stb. baromság. Az ESO is és az SWTOR is azért váltott, mert váltani kellett. Ergo nem jó annyira a játék hogy havidíjat fizessen érte a nép. Ennek tudatában, főleg ennyi idő után még tovább rontani az amúgy sem rózsás helyzetet ostobaság vagy hozzá nem értés.
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.03.09. 13:25:07