Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Aloe Vera #19341 Sziasztok!
Hadd osszam meg veletek a mai napi eso élményemet mert nagyon izgi. Ma délután beloggoltam a vet10-es dragonknightra, mondom haladjunk vele egy kicsit. Ahogy a töltőképernyő eltűnt kaptam egy 3 másodperces fekete képernyőt, majd belépett a játék na de hogy!!!! A színek fakók, a grafika szürke, nincsenek fények stb. Na kilogg belogg ugyanaz. Kliens javítás hetedik után meguntam a 209-est belogg szar. Videokártya driver frissítés belogg szar. 2 órás szenvedés után mondom belépek már a sorcival minden oké, belépek a NB-el minden oké. Belépek a Dk-val csak szar.
Supportnak írok, semmi válasz. Próbálok questelgetni hát bugos a szűzmária is, a charge, a növények, az állatok, az npc, bugos a rohadt gurad a városban, semmit nem loptam erre ha a közelébe megyek a kari megáll felteszi a kezét, leteszi, felteszi, leteszi, kilogg belogg ugyanaz.
Időnként 10 perccel visszadob a game.
Ez egy katasztrófa. Ma 5 órát töltöttem el baszkódással, az embernek a maradék kedve is elmegy az egésztől komolyan mondom.
És hogy milyen bugot kapott a DK halvány lila gőzöm sincs, de a hiba nem az én gépemben van mert a két másik kari müxik.
Szerintem Nephim nem egy játékot játszunk , vagy lehet csak engem szívatnak.