24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#19189 Nem fognak 10%-kal kevesebbet kapni a nonsub/B2P accal jatszo emberek (xp, gold, stb), pont ez a lenyeg. :) Ami most van az ESO-ban (2015. februar), az az allapot lesz a standard B2P allapot (kiegeszitve az 1.6-os ficsorokkel).
Az ESO+ accounttal persze extrakat kap az ember, de a diferencia a ket tipus kozott nem ugy alakul ki, hogy elveszunk az egyiktol, hanem, hogy hozzadunk a masikhoz, vagyis a B2P lesz a mostani 100%, az ESO+ meg lesz 110% gold/xp, anyamkinja. -
Bandras DaSilva #19188 Egyébként én örülnék ha nem lenne más korlátozás csak annyi, hogy a free játékosok 10%-al kevesebb xpt meg zsetont kapnak. Jót tenne a játéknak és szerintem többen játszanának. Talán így a kissé üresebb zónák is megtelnének.
Még a group findert kellene akkor megjavítaniuk és akkor teljes lenne az öröm:) Tudom, hogy guilddel jó menni, de én szerettem mindig új emberekkel is ismerkedni. Egy-egy ilyen pug runon azért bele lehetett futni jó arcokba.
A skineket, meg lovakat csak azért hoztam föl, mert számomra érthetetlen okból kifolyólag tényleg nagyon sokan rá tudnak ezekre cuppanni.
Ha sikerül egy normál ütemtervet tartani az updatekkel, akkor minden rendben is lesz. -
#19187 Hat ha tovabbra is surun jonnek a DLC-k, akkor tenyleg matekolni kell majd, hogy melyik eri meg. A konstant 3500 Ft amiert minden a tied addig, amig fizetsz, vagy az egyszeri, X idonkent kifizetett 4000-5000 Ft - ha csak a tartalmat biztosito (pvp, kvesztek, zonak, raidek, alrendszerek, szakmak, bankslotok, uj elerheto hazak, stb.) kiegekre gondolunk.
A peteket, mountokat, skineket most hagyjuk, azok annyira nem fontosak a jatek szempontjabol. -
Bandras DaSilva #19186 Sok infot nem kaptunk:(
Jó lenne azt is tudni, hogy milyen korlátozások lesznek a nem előfizetőknek? Mert a mai mail alapján az előfizuval kapsz egy 10% xp meg gold buffot meg havonta adott mennyiségű zsetont a Crown store-ba.
Ha csak ennyit ad az előfizu, akkor nem túl sok előfizetőjük marad, főleg akkor ha semmi mást nem korlátoznak. Mert csak homályos elképzelések vannak arról, hogy kb. milyen követlező tartalmak lesznek, de kehet olcsóbb lesz csak azokat megvenni külön-külön mint az előfizetést tolni bele havonta.
Bár gondolom majd hamarosan ömlik a sok új pet meg armor skin, hogy vegyék a népek. -
#19185 Eso live kérdés és válaszok (angol) -
#19184 Javítani kéne fred a főoldalon a guild linket erre: http://www.elderscrolls.hu/the-elder-scrolls-online/info/beginners-guide?start=16
Köszcsi. -
#19183 Az aktív magyar guildek rész kikerült az elderscrolls.hu főoldalára, hogy az olvasók könnyebben rátaláljanak a csapatokra. Az útmutató eme fejezete, a guild leaderek információi alapján fejlesztésre, javításra került. Ha valaki szeretne javítani, kiegészíteni valamit, írjon a [email protected] címre. (Fogyatékosok, szellemileg visszamaradottak kíméljenek, köszönöm.)
ESO útmutató: Link
> Kiegészítve a Crown Store fejezettel
> 1.6 rendszereinek külön fejezetek (Champion, Justice), egyéb 1.6-os változtatások, ha éles szerveren van a patch
> Aktív Magyar Guildek frissítve
> Skillek rész általános leírást kapott, minden további információ külön linken elérhető, mivel az oldal már nem bírta el a kódot
ESO skillek: Link
> 1.5-ös alapján készült, 1.6-ra frissítés majd ha élesen van
> Vannak még hiányzó fejezetek, folyamatban a felvitel és a fordítás
Akinek még vannak leírásai, vagy szeretne valamit készíteni, nyugodtan írjon rám, minden értelmes és hasznos infót megosztunk, beépítünk. -
#19182 Egy komoly csapat komoly véleménye az 1.6-ról: Link -
#19181 pü ment. -
#19180 De pont ez a lenyege, hogy az egyiket hiaba lopkodod ossze szekrenyekbol, harcban mar nem viselheted (vagy de, csak az mar karos az egeszsegre), mig a masikat barmikor felveheted, mert csak egy skin, nem a pancelzat szerves resze. Lesz ezekbol a kis szaros skinekbol szep bevetel, csak jokat kell berakni a kinalatba. -
#19179 Igen ... zéró értékekkel. -
#19178 De az nem "kosztum", hanem pancelzat slotba kerul, ha jol tevedek :) -
#19177 Még pont nem tudtam kipróbálni a PTS-en a meglévő karakteremet. Így nem érzékeltem ezeket a különbségeket. Szépen átalakítják az egész játékot. Tény, hogy megy a nyavalygás.
A patch leírásában láttam, hogy a kék/lila/gold szajréknak lejjebb viszik az árait, és a gyakoriságukat szintfüggővé teszik. Enélkül a kezdő karakterek minden macera nélkül összeszedtek volna 4-5000g /nap. A 3. passzívot nem próbáltam ki, akkor egy kezdő kari 8000g-t ki fog tudni termelni ?
Apropó láttam a kovács ruhát amit crownokért lehet megvenni. A ruhásszekrényből simán össze lehet lopkodni egy ugyanígy kinéző rucit.
Utoljára szerkesztette: Omrega, 2015.02.04. 15:13:42 -
Sir Critical #19176 Hú, megy ám a sírás az official fórumokon a "nerf" miatt ;) én meg sírva röhögök közben, milyen baromságokat tudnak "jól odamondani" egyesek :D -
#19175 Én tegnap sajnos géphiányban unsub. Remélem idővel sikerül beszereznem valami használhatót.
Érdekes volt olvasni, hogy pvp-ben a player killért már nem jár ulti.
Illetve PVE-ben a mobok CC immunity-je mennyire befolyásolja a játékot ? -
#19174 Nos, latszik mennyire voltam aktiv az utobbi idoben. Akkor az nem ujdonsag, csak nekem. :) -
#19173 Itt egy kép arról mennyire sötét:
-
Lengyel2 #19172 Ez "awesome", muszáj kipróbálni, hogy Fugitive legyek. Majd adok saját magamnak bérgyilkos questeket. :D Próbálgattam is mostanában, milyen helyekre lehet felugrálni a városokban, és azt tapasztalom, hogy a kisebb ólak tetejére még rá lehet ugrani (pl. az istálló-épületek), de ha átugrom a mellette levő lakóház tetejére, az "nem tart meg", tehát hiába ugrom rá pontosan, mintha egy láthatatlan fal megakadályozná és azonnal lecsúszom róla a földre. Szóval úgy tűnik, direkt nem engedik, hogy assassin's creedet játsszunk. :(
(Igen, az elsötétedés a lopakodásnál már nagyon régóta bent van a játékban.) -
#19171 Szép kövér lett ez is. -
#19170 Na, most hogy sajat karakterekkel vampirt is ki lehetett probalni (nem csak premade bolhazsakot), azt kell mondjam, hogy vampirkent a JS ad is meg, meg elvesz is :D Ad, mert mostmar szinte barmilyen NPC-t meg lehet harapdalni, barhol (egy surubben lakott varos maga a kanaan), de elvesz, mert ha ezt (meg)latja valaki, akkor futas van, mert emberbol vert szivni bun, arrol nem is beszelve, hogy az NPC is zokon veszi, ranktamad, ami meg gyilkossag es megint nem segit rajtunk :D. Ennek megfeleloen a taplalkozas elso masodperceben felugrik harmas szintre a korozesi cuccos/mutato, de hat ehes vampir ne legyen beszari, vagy menjen az erdobe es egyen mokust.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nagyobb varosokban elmeny lesz vadaszni a maganyos reszegekre a kocsmak kornyeken, akik egyedul kolbaszolnak es senki sem latja majd az "aktust" :) Windhelmben mar van is egy cimboram, bar mindig meg kell olnom szegenyt, de ez legyen az o baja.
Hja igen, nekem eddig nem tunt fel, de ha stealthbe valtunk, akkor 3-4 sec utan, amig teljesen "hidden" a statuszunk, a karakter is "sotetebb" lesz, vagyis vizualisan is jelzi a rendszer, hogy lopakodunk es azt is sikerrel tesszuk. Lehet, hogy ez mar regota igy van, de en ma vettem eszre.
Kosztumok ugy fest, hogy szinttol fuggetlenek, mert pl a Golden Saint jelmezt mar lvl7-es alttal is fel tudtam venni, pedig az ugye VR2-es reward volt 1.6 elott.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#19169 Az meg hagyjan, de mostmar az EU-bol is sikerul felmasolniuk a karaktereket, igy ott vannak PTS-en a sajatok is :) Azt hittem rossz szerverre leptem be, de nem, 1.6.1-es PTS az. -
Sir Critical #19168 Egy kicsit megint foltozgattak -
Sir Critical #19167 Imádom ezeket a kulturált oltásokat ;-) -
#19166 Ez igazán szomorú, szerencse, hogy elég sok játék van a piacon, amiből találtok kedvetekre valót. -
#19165 A karakter modellek es arcok pedig nem rosszak, foleg egy mmohoz kepest. Ugy meg aztan plane, hogy minden testreszabhato - de hat nem tetszhet mindenkinek minden. Szerencsere vannak babaarcu es szepesgu karakterekkel mukodo keleti mmok a cimboraidnak, igazi kanaan. :) -
Kryon #19164 Néhány fajból egész szép karaktert össze lehet hozni, bár nem egyszerű, az igaz. -
silencemonthy #19163 A karakter és kosztüm tervezőket lehet kirúgnám a vezetőség helyébe... ennyire ronda karaktermodelleket és cuccokat talán a poe-ba láttam. (hozzáteszem az ismerőseim között van csak 8-10 ember aki emiatt nem játszik se azzal se ezzel.)
Utoljára szerkesztette: silencemonthy, 2015.02.03. 10:54:11 -
#19162 Account szintuek - egybol mennek a kozos Collection reszbe -, de szerverenkent kulon vannak kezelve. -
Sir Critical #19161 A szettbónuszok listája -
#19160 Ezek a petek és mountok account szintűek lesznek, vagy minden karakternek meg kell venni külön? -
#19159 Lehet ilyen fajta a lore szerint, nem tudom. -
Nephin #19158 De a szeme vajon miért piros?
Utoljára szerkesztette: Nephin, 2015.02.03. 08:35:57 -
#19157 Eso-Fashion-Crown -
#19156 We are pushing 1.6.1 to the PTS tomorrow, and there are quite a few fixes going in that we've been hard at work getting done since last week. We'll also be pushing the EU character copy during the maintenance, which means North American characters will be wiped. (Sorry. :( Templates are still an option for testing.) -
#19155 Ez adja nagyon.
-
#19154 Egyéb koronás cuccuk: Link -
#19153 Koronás kosztümök: Link
Kiemelve. :)))
-
#19152 Á értem. Ez esetben "nincs jó oldal". :D -
#19151 Picit valtozott azota:
Champion Points are account wide. When one Veteran Rank character on an account earns a Champion Point, every character on the account will receive a point to use, regardless of level.
- Only Veteran Rank characters can earn points to be spent in the Champion System, but all characters on your account can spend those points individually.
- The account-wide pool of points is not shared across characters. Each character on the account has their own unique pool that can be spent in a way that’s tailored to that specific character. -
#19150 Szerintem ez maradni fog így, ez a rota, hogy ne maxolják ki kötelezően a "mega buildes" csaillagképeket már az első héten. Se így nem annyira jó, se úgy nem lenne jó, ha nem forog. :))