24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
nomiss #19269 Amúgy ha valaki pve beállítottságú inkább és vr14 es karija van , mit tud csinálni ? tudom cyrodilbe voltak napi questek , de most ez hogy nézz ki ? van pve napi q ? vagy megy egy instát ? trialt ? esetleg patch után pve szempontból mi lesz az end game ? erről van infotok ? -
#19268 Jó lett volna, de most nem. :D -
#19267 Elsőre azt hittem, hogy muzsika tévés zene lesz alatta. :) -
#19266 Elkészült az új videónk:
-
#19265 Egy kis adatbányászat -
#19264 Notfification-ről nyilatkoztak (mikor lesz kikapcsolható, hogy ne kapj üzenetet, minden akármiről):
We're planning to allow you all to toggle these leaderboard notifications in the future, but the toggle won't be in until after console launch. But rest assured that it's in the queue! -
#19263 Köszi, ez az egyik menetelős zenénk a háborúba. :D -
MaRee #19262 Hát ez hatalmas ezzel a zenével -
#19261 Csak annyi volt a lényeg, hogy megerősítették a patch csúszást, a forrás volt linkelve. -
TomStorm #19260 Ott már szinte semmi sem elérhető,sajnos -
#19259 Elkészült egy újabb gyöngyszem. Akit érdekel nézze meg, természetesen semmi sem az, aminek látszik. :)))
-
#19258 "nem elérhető". -
#19257 A teszt szerveren még mindig nem sikerült javítani egy komoly audio bugot, ezért az 1.6 csak jövőhéten érkezik az éles szerverre.
Link -
#19256 livekodok -
TomStorm #19255 Hi.
Dobozosan szeretném megvenni a játékot de nem találok üzletet ahol van raktáron.
Valami ötlet hol lehet kapni,esetleg digitális? -
Sir Critical #19254 Újabb folt a PTS-en -
MaRee #19253 Azért az előfizetéseket még úgy látom most sem sikerült megheggeszteniük, nagyon unatkozom ezért raktam 4500 HUF-t a számlámra, hogy előfizessek, természetesen ötször payment failed, hatodjára már nem akarom, mert mind az öt próbálkozásnál levett 1 eurót, és 2 hétre zárolta, így már ha akarnék sem tudnék előfizetni, mert nincs elég pénz a kártyán -
#19252 Pont alacsony szinten is sokat változik a játék ... teljesen átalakul kezdő küldetés lánc .... szerintem előnyére. A hátasokat már mindegyik karakter használhatja. Illetve az orvgazda hálózatnak köszönhetően ( nem tudom a kezdeti PTS verzióhoz képest mennyire lett nerfelve ) sokkal könnyebben jutnak aranyhoz. -
Whysper #19251 ebay innen nem kerül sokba -
hagirez_melo #19250 Jól látod, a játékhoz jár 30 nap játékidő, úgyhogy most már meg lehet venni attól. Egy hét múlva szerintem téged mit effektíve kis karit nem fog nagyon komolyan érinteni az 1.6 pecs... -
#19249 Március 17-től már nincs havidíj. Azt viszont nem tudom hogy van, ha most megvenném a játékot, ahhoz kapnék 1 hónap játékidőt, vagy azt még külön meg kéne venni? Mert ha kapnék hozzá, akkor kvázi havidíjat már nem is kéne külön fizetnem, plussz nem kellene megvárni a március 17-et. -
Whysper #19248 hja és akkor mostmár csak meg kell vennem és ingyenes? -
Whysper #19247 Köszönöm. Akkor megvárom a patchet aztán eldöl. a másik kérdésem,hogy server melyik vagy itt csak egy van? -
Bandras DaSilva #19246 Megéri megvenni mert szórakoztató a játék.
VISZONT: úgy nézki, hogy a jövő héten jön egy nagy patch, ami gyakorlatilag az egész eddigi rendszert átalakítja. Alacsonyabb szinteken ugyan olyan nagyon nagy változást valszeg nem fog hozni, de azért rengeteg dolog máshogy lesz.
Érdemes volna talán azt megvárni és megnézni, hogy mennyire vágja tönkre a játékot. Alapvetően nem kellene mert van benne sok jó dolog is, de azért ahogy már az MMO-kban szokot lenni, nagy patch után szar az egész. Ha pont ebbe az időszakba cseppensz bele, lehet elmegy a kedved az egésztől, pedig amúgy jó móka.
PvP-ről sokat nem tudok mondani, de a szokásos egy térkép, x vár és lehet körbe-körbe foglalgatni meg ostromolni. Egy ideig érdekes, utána annyira nem. Lagzik is kissé.
Röviden tehát: érdemes kivárnod egy pár hetet. Márc 17-től amúgy sem lesz már kötelező havidíj. -
Whysper #19245 Szaisztok. Megkrédezhetem,hogy megéri-e megvenni. még csak betat próbáltam ,de nem tudom PVP orientátl vagyok ,de szeretnék raidelni is és nem tudom ilyenkor mennyi időt venne ez igánybe stb. 2005 óta MMORPG-zek és skyrim FAN vagyok,de félek picit megvenni. Szóval valami kritikát kérhetnék? -
#19244 Nekem a fő karakterem . :/ Nagyon érik az, hogy DC oldalon felhúzzam a nightbladet. -
Lengyel2 #19243 Jaja, asszem ennyi volt a sorc altomnak. Lesz belőle inventory space. :( -
#19242 A Sorc megint kapott egy nerfet, kíváncsi leszek mi lesz vele, mert eddig is csak 1-1 skillje miatt alkalmazták. Jelenleg is a leggyengébb kasztok egyike minden szempontból, most még kapott 3 szép nerfet is, kb semmire sem lesz jó, ha ez így marad. -
#19241 Új töltőképernyők: Link
A hivatalos fórum design is változik ma. -
Sir Critical #19240 Olvasnivaló patch notes -
MaRee #19239 Na pont ma akartam újra befizetni, hogy mi a helyzet a játékkal, de akkor már jövőhétig kibírom -
#19238 Fred, ment pü. -
Rannah #19237 A grafikai beállításoknak örülök. Alapjáraton kifolyt a szemem tőle. -
#19236 > 1.5 és 1.6.1 medium grafikán. Úgy tűnik lassan nem kell már használni a sweetfx-et a játékhoz.
> Imperial city térképek:
http://elderscrolls.net/2015/02/16/12642-tes-online-karty-imperskogo-goroda/
> Új töltőképernyők:
http://elderscrolls.net/2015/01/28/12415-tes-online-obnovlenie-1-6-0-novye-zagruzochnye-ehkrany/
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.02.16. 07:54:36 -
nomiss #19235 Nagyon köszönöm a válaszokat ! -
Sir Critical #19234 Ja, hogy a konkrét felvetéseidre is válaszoljak: a bow továbbra is single target wep, a staff továbbra is OP (1.6-tal legalább a light armor előnye csökkenni fog), a Werewolf DK OP, a vámpír jópofa és hasznos (és könnyen hal a tűztől - állítólag ;)), Cyrodiil népének legalább a fele vámpír vagy WW, Cyrodiil-ban egyébként - szintén állítólag - egyes helyeken és helyzetekben állandó a lag, folyton optimalizálnak rajta, a vet10-14-ig terjedő szintekre nincsenek újabb területek, csak a Craglorn-grind pár napig (illetve esetleg maguk a Craglorn-küldisorok). Ha van még egyéb kérdés, szívesen válaszolok a magam elfogult és tapasztalatlan módján ;) -
Sir Critical #19233 Hm, igen, ahogy leírta Running itt előttem, kb. ezek voltak a változások. Namost, ha mindössze ezen steril felsorolást veszed alapul, akkor egyértelműen nem szabad újra elkezdened, mert ebben semmi vonzó nincs :D
Véleményem szerint a játék úgy összességében könnyebb lett, a szólózhatóságon javítottak, bugokat - állítólag - javítgattak, a csoportos tartalmakban viszont olyan irdatlan hatalmas változás/javítás/újítás nem volt. Persze, lehet említeni a dungeon-ok újféle skálázódását, pár olyan új "dolog" behozatalát, amivel jöttek pl. új szettek, ebből adódóan új farmolási helyszínek és új achik :P, új ranglétrák (...), új színek a ruhádon ;), szóval - ismétlem - semmi olyan, ami miatt újra elő kéne fizetned.
Az 1.6 is közeledőben, nincs már két hét sem, és lehet majd (korlátozottan) tolvajkodni, (korlátozottan) NPC-ket öldökölni, szóval megint olyasmi, ami ha nem érdekel, akkor kár pénzt adnod érte. A Champion System mondjuk megérhet egy misét, meg jópofa cuccok lesznek a Crown Store-ban is (...), meg elvileg átalakítottak, újrabalanszoltak stb. sok mindent ("új játékot kapunk majd"... ;)), de ennyi.
DE!
Ha hiányzik Tamriel világa és népe, ha hiányzik az "ESO-fíling", ha hiányzik az, hogy - ha már MMO - számolgathatsz, optimalizálgathatsz, "versenyezgethetsz" (a magad módján), akkor nincs más hátra: resub! :) -
#19232 A nagyobb patchek 4-6 hetente fognak érkezni, amelyek tartalma különböző. A havidíj garantálja, hogy a játék megfelelő ütemben fejlődjön. A már megjelent és a várható tartalmakról itt olvashatsz:
2014.04.01. > v1.0.1: Leginkább a megjelenés utáni nagyobb hibák javítása
2014.05.22. > v1.1.2: Craglorn terület, Trial (Raid), Trial ranglétra, Veteran rank v10>v12, Death Recap, Dungeon láda változások, Alliance War fejlesztések
2014.06.23. > v1.2.3: Veteran Crypt of Hearts Dungeon, FOV beállítás, Felvehető fegyverek, páncélok, Fejlesztett belső fények
2014.08.05. > v1.3.3: EU szerver költözés, Dye rendszer, Guildek és funkcióik fejlesztése (tabardok, címerek, új rangok, guild kassza), Bérelhető kioszkok a városokban, PVP: Új Campaignok, 5-7-30 napos veterán és nem veterán játékosoknak külön-külön, Játék színeinek fejlesztése, Instant lesz a weapon swap (váltás), Új nehézségi szint a raideken, Coldharbour dungeonjai masszívabbak, erősebbek, új emote-ok
2014.09.16. > v1.4.3: Upper Craglorn VR terület, Serpent Trial (12 fős raid), Dragonstar Arena (4 fős), Nirnhoned (új Crafting Trait), - Bangkorai, Reaper’s March és The Rift dungeonjai, romjai, stb. fejlesztése, partyban végzett tartalmak/küldetések átalakítása, PFX rendszer bevezetése, VR14, Új enchantok
2014.11.04. > v1.5.2: Szöveg buborékok, City of Ash veteran dungeon, Továbbfejlesztett mimikák, arc animációk, Skálázódó dungeonok és tartalmak, Undaunted Enklávé és a kihívásaik, Dwemer stílus, Champion rendszer II. fázis, Új gyártható szett: Twice-Born Star, Szakmák változásai és újdonságai
2015.02.??. > v1.6.?: Champion rendszer III. fázis (utolsó előtti), Justice Rendszer I. fázis, Főzés szakma teljes átalakítása, Játék újrabalanszolása, Egyéb játékrendszer változások (ulti, synergy, enlight rendszer), animációk fejleszése, Kollekció rendszer (mountok, petek, trófeák), Crown Store a b2p rendszerhez, Trial ranglétra követelmény átalakítások, tutorial rendszer fejlesztése -
nomiss #19231 Tavaly május vége v10 és craglorn ahogy kijött. Akkor pl egy bowos Karival szinte elképzelhettetlen volt v5+ , de a Staffos Dk val semmi gond nem volt v10 ig. Most hogy ha jól látom v14 ig lehet menni, erre a v10-v14 vannak új területek ? , most már megoldható ez soloban is ?
Persze benne van hogy én voltam béna annak idején is ,de többiek is ezt mondták a guildben.
köszi
Utoljára szerkesztette: nomiss, 2015.02.15. 15:22:53 -
Sir Critical #19230 Ha elárulod, hogy a játék kb. milyen fázisa utáni infókat vársz (kb. mikor hagytad abba), akkor könnyebb összeszedni a változásokat :)