The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Sumákolnak még egy kicsit. Egész sirály, hogy már lassan minden lesz, csak arra kell várni, amivel a játékot reklámozták. <#nevetes1> Még szerencse, hogy minden mmo-ban tudnak valami földönkívülit alkotni a fejlesztők.

PiszkosFred
Semmi egyelőre. Ennyi, ami kézzel fogható, a QuakeCon koncepciós rajzai:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Szaruman
A TG/DB guildekről van már vmi infó?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Running
Guild Summit 2014 > Link

Running
Úh basszus, milyen baromi hosszú.

PiszkosFred
Belinkelem ujra, mert ahogy latom, az @SG osszefosta magat ma reggel 😊 Szoval zajlik/lott az elso ESO Guild Summit odaat, es mivel a fejlesztok is jelen voltak, hat kerdeztek toluk, ok meg valaszoltak. Ehun ni' nemi osszefoglalo az elhangzottakrol. Megprobalom majd magyarul is osszefoglalni ma v. holnap (segitseg johet, akinek van ideje, energiaja es/vagy hajlandosaga)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.02. 09:06:28

Running
41 tagnál jár a Szövetség, mindenkinek van joga invelni, hívhatjátok be egymást!

Running
Nem pletyka, pontos dátum nincs.

Kár, hogy ennyire egyenlőtlen a frakciószintű eloszlás. Mikor lesz ez a PvE-szétválasztás eltörlése? Nem csak pletyka/vágyálom szinten volt?

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Husimoto
Hajrá, reméljük igy kicsit felpörög a magyar közösség.

Running
Running
Uraim és Hölgyeim, büszkén jelenthetem be, hogy tegnap hivatalosan is megalakult a Resonance és az ExH csapatok közreműködésével "A Magyar Szövetség" gyűjtőguild. Célja, az ESO összes magyar játékosának, egy helyre gyűjtése, ezáltal létrehozva a játékon belül egy felületet (guild chat), ahol lehet programokat szervezni, programokra embert keresni, segítséget kérni, stb...
Sajnos egyelöre a játékban még korlátozva vannak a szövetségek PVE tartalom szempontjából, de a fejlesztők már jelezték, hogy ez a korlát törölve lesz, így később Aldmeri-s, Ebonheart-os és Daggerfall-os játékos is tud majd közösen Trialozni, vagy Dungeonozni. Természetesen PVP-n területen ezen a téren nem lesz változás. Addig is a szövetségeken belül lehet szervezkedni, össze lehet terelni a magyar játékosokat.
A Magyar Szövetség gyűjtőguildként van említve, mert nem beszélhetünk konkrét guild-ről. Nincsenek szabályok, (csak a működést szabályozó szükséges intézkedések), nincs weboldal, nincs közös TS, nincs guild store és nincs guildbank sem. Invitálási jogot mindenki kap, így be tudjátok húzni barátaitokat, guild társaitokat. A meglévő 4 officer feladata is kimerül annyiban, hogy a kezdeti invitálásokat megindítják, a kultúrált viselkedést biztosítják és intézkednek, ha ez nem történik meg.
A szövetségek meglévő guildjei megmaradnak jelenlegi állapotukban és működésükben, ezen a téren változás nem fog történni. A Magyar Szövetséghez tartozó, a programokra jelentkező játékosok, privátban kapnak majd a szervezőktől TS, illetve egyéb, kommunikálásra szolgáló programokhoz elérhetőséget.
Remélem kedvet kaptatok a csatlakozáshoz és ezáltal a magyar ESO közösség is egy új szintre képes lépni, elősegítve ezzel a játékélmény fokozását.
Akit érdekel a történet és csatlakozna, vagy kérdése van, a következő Officereknek írhat: @keksz, @player16, @Runningwild

Running
No problemo, azért jeleztem, mert nekem is 3 napos üzeneteim voltak és teljesen véletlenül vettem észre, hogy nem mutatja az oldal.

PiszkosFred
Olvasom 😊
(a nyomorult @SG mar megint nem jelzi, ha van uj msg, se mailben, se piros kis bizbasz szamokkal... de, legalabb van mar szerkesztes gomb, az elorelepes megkerdojelezhetetlen 😄)

Running
Fred írtam PÜ-t!

Running
Köszi a lehetőséget, de nem élnék vele.

AntiHero
Eladó 1 lemezes ESO. V5 karival... meg mindennel. Árat nem mondok, mert nem tudom mennyit ér most. érdeklődni P.Ü.-ben.

Running, majd a játékban átküldöm neked az összes aranyam meg pár cuccot, ha kell (van sok-sok arany. 😄 Persze csak ha megveszi valaki a játékot.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Running
Ja nekünk is úgy van, hogy a 14 naposról kapjuk a buffokat, de a 30 naposon csapatjuk a témát. Meg fog szűnni a jómód. 😄

Omrega
Ezen érdemes elgondolkodni, mert így alig van élet a PVP területeken, a 14 napos verzióba minden a kék, míg a 7 napos a vörösöké.

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

Running
A pvp kampány buffok meglétét is változtatják:
ZOS_BrianWheeler mod:
Buffs from Campaigns will be local only in a coming update. We are also looking at whether or not to make them also PVP only, but the only guarantee I can give now is that buffs will not transfer from campaign to campaign after that update goes in.

Running
Köszi az infót!
Nekem nem sürgős a dolog, de már maga a tudat is megnyugtat, hogy egyszer majd valami harciasabbra cserélhetem a nordom jelenleg kissé bárgyú arckifejezését 😊

Running
Pár kép a játékból. Akit érdekel egy 50+ fős DC-s csapat, keressen meg a játékban @Runningwild, vagy írjon email-t: [email protected]

Running
Starting immediately, we will be removing our second maintenance window (Thursday for the North American megaserver and Friday for the European megaserver), but will be keeping the maintenance window at the beginning of the week (Monday for the North American megaserver and Tuesday for the European megaserver).

PiszkosFred

Hey everyone. Just wanted to pop in and confirm that a character appearance editor is something we want to add in the future, we just have yet to determine the specifics of when and how it will be implemented.

4 napja írták ezt. Idén szerintem már esélytelen. Én is vártam rá, aztán inkább rekreáltam a karaktert, gyorsabb 😊

Még a béta idejéből emlékeztem, hogy felmerült ez a téma egy kérdezz-felelek keretén belül, de akkor ezek szerint nincs semmi új infó róla azóta.
Annak idején sikerült kicsit elkapkodni a főkarakteremet, és így utólag szerintem tudnék még mit finomhangolni rajta, de akkor már nagyon türelmetlen voltam, hogy végre játszhassak 😊

Running
A következő 4 hónapban biztosan nem, utána majd megtudjuk mi várható az elkövetkező 6 hónapra. Egyébként szerintem kozmetika lesz, de ilyesmi nem annyira valószínű, habár a spellcraft-ra sem gondoltam, hogy beleteszik majd.

Szerintetek várható a későbbiekben valamikor olyan tartalom, ami lehetővé teszi, hogy az ember változtathasson a már meglévő karakterei megjelenésén? Például játék béli alteregónk az idő múltával kissé megöregszik, izmosabbá válik, vagy csak épp meghízik 😊

Running
Mi lenne ha nem trollkodnál itt? Meg kell venni, havonta fizetni kell, viszlát.

üdv! hol lehet letölteni ingyen elder scrools oline
Utoljára szerkesztette: mate23, 2014.09.27. 18:16:47
Running
Eso live, amit megtudtunk. Link

Running
ZOS_BrianWheeler mod
1:16PM Staff Post
The team is working hard on Imperial City and making sure it's as enjoyable as a PVP and PVE zone. In the meantime, we do keep an eye on Cyrodiil and the issues with the Alliance war as a whole and make adjustments as soon as we can get them in there. Recently the postern doors and server roll-back/save issues were resolved and now the team has a few other things we're adding that I can finally mention =)

Oil Pots will be getting a deadzone added to them so the oil has to travel atleast 6 meters before arming. This should help with the PBAE use of Oil pots. I can't promise exactly when this is going in as we need more testing on it, but that's the initial update for Oil pots.

As far as the AE cap damage is concerned, the Combat team has been looking at options for handling it and will post something when they are comfortable with doing so.

Forward Camps are going to get an Alliance Rank requirement to purchase added to them for helping limit the amount of self alliance "trolling". Short of increasing the price to a very high amount, we've read many other suggestions on the boards here and are taking this as a first step.

A teleport border around Cyrodiil play-space is being put into the game to also help with putting forward camps in "out of bounds" areas.

We continue to monitor population in both the EU and the US for Campaigns and will adjust them as necessary.

Running
"Watch the Next ESO Live on 9/26" Link

This is the discussion thread for the blog article Watch the Next ESO Live on 9/26. Below is the schedule for tomorrow's ESO Live show, as mentioned in the article:
Fan creation showcase featuring Principal Figure Artist Tatiana Malinko
Recap of the most recent ESO news
Upcoming events organized by fans
Interview with UI Designer Chris Strasz
Sneak peek at upcoming ESO merchandise
Hot topic discussion featuring Lead PvP Designer Brian Wheeler
Live developer Let's Play of Dragonstar Arena
More Tamrielic pronunciations
Giveaways throughout the show!

Running
A legjobb dk új videója, brutál:

Omrega
Sikerült kimaxolni a vérfarkast, mondjuk annyi lehetőség van benne, hogy templárral ital nélkül olyan 700->1000 dps-t lehet vele elérni 1-1 célpont ellen, ami azért nem rossz ( lvl13 ). Igaz mindezt naívan light attack spam-re teszi. 220-as weapon damage mellett. Az üvöltözéstől meg viccesen rohangálnak az emberek. Ha lesz self heal-ja meg egy-két okossága, akkor majdnem használható.

Nekem a legjobban az a mozdulat tetszik ahogy visszaalakul emberré és kábán tápászkodik fel - persze harc közben ez nem szerencsés.

Mivel csak a gyógyital segít rajta ezért szerintem a legjobb szett neki a Death Wind, növeli a túlélést

Running
Bányák változásai előtte és utána: Link

Nekem pont nem javított semmit. Tegnap este 2 olyan crash-el vágott ki Thornblade-en, hogy pislogni is alig tudtam. 3 óra alatt 2 crash, lehet, hogy jobb, mint volt, de korántsem fixed.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Running
Na úgy tűnik a tegnapi 1.4.4 megoldotta a crash problémákat. A térképen is mindig látszik a csapat mozgása, játék lesz ebbűl hamarosan, én mondom tesvíreim. <#nevetes1>

Omrega
Végre megint működik a Night Silence szet 😊

Omrega
Vagy egyes passzívok humanoid formában is hatnának, és lenne egy vérfarkas formában használható képesség is. Illetve a vérfarkas átalakulás nem lenne bugos. Velem tegnap többször előfordult, hogy ha harcközben sütöttem el az átalakulást, akkor csak elkezdődött az átalakulás, de nem változtam át, bye-bye 480 ulti ... ami feleslegesen sok. Gyógyulni se tudsz harc közben, lvl13-on kb. 700dps 1 célpont ellen.

BEAST
A vérfarkasságnak csak úgy lenne értelme, ha a vámpírság denevérfelhősködéséhez hasonlóan az "átváltozás" egy ultimate skill lenne, míg humanoid formában is kapna extra képességeket.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PiszkosFred
Ennyi maradt meg belole 😊 (mar nem tudom, melyik voltam en, es melyik a "mester"😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PiszkosFred
Jaja. En kiprobaltam. Turelmesen. Sokat anyazva. De - leszamitva a feelinget, hogy "milyen kuuul" - egyszeruen csak felbasztam magam rajta, ugyhogy mentem is a papokhoz gyogyulni, es lettem kesobb azzal a karakterrel is vampir. Addig mindenkeppen, amig nem lesz ww reboot.

Omrega
A sima alap képességekhez képest is minden tekintetben rosszabb a ww, míg a vámpír ugye azzal együtt működött.

PiszkosFred
Ahogy Running is irta, hamarosan kukazva lesz a mostani ww rendszer, es lesz egy uj, aminek talan lesz is ertelme. Marmint, a vampirokhoz kepest, mert azokhoz hasonlitja mindenki, es ott latszik, hogy koze nincs egymashoz a ket lehetosegnek, pedig akarva, akaratlanul ezek egy part alkotnak.

Running
Érkezik erre is átdolgozás hamarosan.

Omrega
A vámpír után (miután szépen kigyógyultam belőle ), elkezdtem a vérfarkas vonalat is kiismerni. Amennyire OP a vámpír pont annyira gyenge a vérfarkas. Valahogy nem nagyon érzem, a fejlesztők egészséges arányérzékét.

Csinálnak egy olyan lehetőséget, ahol se ultimate skill, se magic se fegyveres képességeket nem lehet használni, mindösszesen van 2 skill azok is staminák, és még a formát fenttartani is macerás, valamint simán ha akarom akkor gyorsabban futok így nevettséges.

Omrega
Cycle of life változtatás mondjuk logikus lépés, hogy ne dps növelésre használjuk, majd megnézem, hogy van-e érdemi külömbség, a megelőző verzióhoz képest.

"Medium Armor

Windwalker: This ability now reduces stamina costs by 14/21% at Rank I and Rank II."

Hát ez gyönyörű. Nekem tetszett a mostani verzió is, tekintve, hogy a staminát bizony nem csak ability-kre használjuk. Vagy a dodge roll költségét is csökkenti? Kétlem... :S Vajon milyen huncutságot találnak még ki a dark-stalker-stacktalanítást követően?! Bahh...

Olvasom tovább: "The Restoration staff passive Cycle of Life now increases magicka restore instead of increasing damage." Bahh2...