24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nephin #19229 A veterán zónákat szólózom (nem Craglorn, a többi), pár worldbosshoz és instabosshoz várom össze az arra járókat. -
nomiss #19228 Biztos rajtam kívül is van sok olyan player aki gondolkodik a visszateresen. Esetleg valaki ha lenne ideje és összefoglalna hogy miben valtozott a game tavaly óta . Tudom olvassak utánna , értem is meg nem is bizonyos dolgokat. De abban biztos vagyok hogy sok embernek jobban megjönne ujra a kedve ha látna miben is valtozott a game illetve mit tud majd csinálni . Pl : egyszerűbb lett veterán zónák ? Megy mar egyedül is ? Ha valaki megcsinálja nagy köszönte érte. -
Nephin #19227 Mert vannak jó meglátások. :D -
Sir Critical #19226 Azért gondolatébresztők a hozzászólások a hír alatt... :) -
Nephin #19225 Plusz tüzes ló.
-
Nephin #19224 Lesz fekete macskamount is a shopban :D link 4 verzió + a reward, amin armor van, a többin csak nyereg.
Szóval akkor fekete párduc mount + pet... TÉNYLEG khajiitot kellett volna indítanom, természetesen feketepárducosat :D. Na majd a barbernél! :D
Utoljára szerkesztette: Nephin, 2015.02.15. 13:00:58 -
#19223 -
pupyroby1 #19222 Nem tudjátok mi lehet a gond? Feltettem a PTS szervert és ezt írja ki amint belépnék, hozzáteszem a sima EUs szerver megy szépen.. :(
eso encountered a fatal error. (Error 6)
Description: Client Fatal Error
====================================================================
[reporter]
version = 0.01
[extra]
ProductName = eso
Version = eso.rc.1.6.1.1118234
branch = rc
client.executablebits = 32
client.mode = startup
client.renderertype = D3D11
client.session_start_timestamp = 2015-02-14T11:14:29.810Z
client.timestamp = 2015-02-14T11:14:32.352Z -frme 0-
computer.name = ROB-PC
computer.user = Rob
cpu.arch = 0
cpu.count = 2
cpu.level = 15
cpu.type = 586
data.dir = D:/The Elder Scrolls Online PTS/depot/
exe.buildnum = 1118234
exe.opt = release
exe.reltype = public
exe.type = client
fe.code = 6
fe.descrip = Client Fatal Error
gfx.description = 8.970.100.1100
gfx.deviceid = 38032.-394258613.0
gfx.driver = ATI Radeon HD 4600 Series
gfx.vendorid = 4098
mem.physical = 2047
os.osbits = 64
os.platform = windows
os.version = 6.1.7601.Service Pack 1
ptime = 0
reportfield.ver = 3
version.major = 1
version.patch = 6
version.subpatch = 1
-
Sir Critical #19221 Hopp, ezen én átugrottam elsőre:
"We are aiming to get Update 6 out on the live megaservers the last week of February, yep. If that changes, we'll let everyone know!"
Utoljára szerkesztette: Sir Critical, 2015.02.13. 20:43:32 -
#19220 Nagyon kemény, ide vele. -
Nephin #19219 The Road Ahead február link
Tigrismount, párducpet... khajiitot kellett volna indítanom. :D Meow.
Utoljára szerkesztette: Nephin, 2015.02.12. 22:19:29 -
Bandras DaSilva #19218 DC oldalt mondanám.
A Coven és az ExH is jó guildek, vannak fent emberek is mindig.
Ráadásul sztem a DC területei/történetei a legjobbak, szóval egy win-win állapot:) -
#19217 DC>AP>EP
Guildek -
nomiss #19216 Szeretném megkérdezni , hogy hol van most nagyobb magyar közösség , úgy értem DC vagy EP ?
Látom , hogy van magyar szövetség , de egy olyan guildet keresnék ahol van esténként közös élet stb..
köszi -
pupyroby1 #19215 köszi a gyors választ, na akkor még törlök egy két szemetet :) -
#19214 Kb 60 giga szabad hely kell neki, de annyit nem fog lefoglalni. -
pupyroby1 #19213 Sziasztok, installálnám ezt a PTS szervert. Valami infót szeretnék megtudni hogy mennyi szabad hely kell neki, mert 52 gigár azt írj ki hogy "not enough space". Mert akkor még törölgetek :) köszi -
Sir Critical #19212 Jópofa :) hiányzik ugyan róla pár kontinens, köztük vélelmezettek, és olyanok is, amik biztosan léteznek, de azért jó kezdeményezés :) -
#19211 Ez de király. [GIF]
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Sir Critical #19210 Részvétem annak, aki csak ismerkedik a témával, és ez az első hasonló olvasmánya :) -
#19209 Hel Ra hard mód leírás, akit érdekel olvassa el. A csatolt videó nem oktatóvideónak készült, de látszik kb, amiről írtam. 2:40 körül kezdődik a vége. A neten vannak oktató videók, de azok csak pro csapatoknak való, jól néznek ki, de az egy egészen más szint.
Akinek van kérdése, nyugodtan írjon, egyébként meg sok sikert és szerencsét hozzá minden magyar csapatnak. Egyébként nem annyira gáz, gyakorlás kérdése, mint minden.
A következő célpontunk az AA hard mód lesz, beszámolok majd arról is, ha már lement, illetve már biztosan lemegy.
Útmutató eme része, Hel Ra alatt normál alatt: Link
HARD MODE:
A főboss terem bejárata előtt lévő szobrokat kell összetörni, ilyenkor a a hard mode aktiválódik. Itt teljesen más taktika kell és baromi nehéz. Nagyon jó csapat kell, nagyon jó felszereléssel. A leírás után találtok egy videót, amit mi csináltunk az ExH-val, abból kb látni, hogyan kell helyezkedni (1-4. stack pont).
A lényeg az, hogy a csapatnak, a Gargoyle-ok mellett kell állnia, a tank kivételével egy kupacban. A tanknak is úgy kell állnia, hogy ha a boss őt választja, akkor is a szobrok és a csapat irányába dobja a pajzsát. A boss a pajzs eldobásával szét tudja törni a kőszobrokat, amelyek életre kelhetnek és fognak is. A kupacolás azért kell, mert a boss véletlenszerűen választ célpontot, így ha mindenki a szobrok mellett áll, akkor biztosan összetör párat. A videóból látjátok az első négy helyezkedési pontot, a RAGE szakaszt, és az utolsó szakasz fehér eső részét. Ha a hosszú terem bal oldalán összetörtek a szobrok, akkor jön a jobb oldal. A 2. stack ponton már jönni fog pár add, akiket egy off tank húzzon be a kupacba és aoe. Senki ne mozduljon, akit az add elüt, stack vissza. ÓVATOSAN A BOSS HP-JÁVAL, a 3. stack pontig nem mehet 90% alá, mert akkor elmegy feléleszteni egy Gargoyle-t, ez nem hiányzik senkinek. 3. stack pont, ekkor már elvileg nem is ütitek a boss-t, mivel 90% alá nem ajánlott. Addig ácsorogtok ott, ameddig a szobrokat le nem üti a boss, ha megvan, jön a 4. stack pont. Itt megint be fog csatlakozni pár add, lehet egy Gargoyle is, amelyet hamar meg kell ölni, elmozdulni nem szabad, Negate, Veil és masszív heal-el megoldható, hogy a Gargoyle ne okozzon gondot. Közben figyeljetek a boss-ra is, mert ha eldobta a pajzsot, jön a terem 5. stack pontja, az utolsó kettő Gargoyle egy vonalban. Itt már lesz egy kis káosz, mert az addok és talán egy újabb Gargoyle is mesterkedik majd valamiben. A lényeg, hogy bármi van, egy kupacban legyetek, a boss dobásáig az 5. stack ponton. Ha még él a csapat fele, akkor élesszetek és stack a megmaradt egy-egy szobor Gargoyle mellett, ha túl sok a halott, pl a fél csapat, akkor reset, ne pazaroljátok az élesztést, mert nem fog menni, szaladjatok ki és mehet elölről.
Ha megvannak a Gargoyle-ok, nincs több belőlük, akkor az első nehézségen túl vagytok, itt lesz pár perc nyugi, amikor lehet tölteni az ultikat és a manát, staminát. A pihenőszakaszban csak egy-két add jön, a boss dobálja a pajzsát, kővé dermeszt, meg ugrál, kezelhető lazán.
Utolsó előtti szakasz: Nálunk a boss olyan 70% körül szokott jófejségből RAGE-be kapcsolni és behívja az összes fennmaradó szobrot, amely olyan 10 add és a boss-t jelenti. Ha megmozdulnak a szobrok, rögtön mindenki szaladjon középre. Barrier, Viel, Nova, Negate, Ring of Prez, minden értelmes support skill-t azonnal toljatok el. Kb 15 mp-t kell túlélni, addig a legmasszívabb aoe dps és aoe heal szükséges és folyamatos block. A tank lehetőség szerint a kupacnál próbálja kifelé fordítani a boss-t, hogy ne a csapatot zúzza. Ha lement az addok nagy része, akkor valaki élessze az elesett bajtársakat, és ha van középen kővé dermedt játékos, akkor hagyjatok nekik teret, hogy ki tudjanak jönni.
Utolsó szakasz: Ha túléltétek a RAGE-et, akkor megint lesz egy töltési szakasz, de csak a boss 34%-ig kb. Töltsétek fel az ultikat, Viel, Negate, Nova. Ha a boss elérte a százalékot be fog menni középre, ilyenkor már figyelni kell, ha felemeli a kezét, akkor beszaladtok a boss mögé és Viel+Negate-ben állva, masszív heal-el túlélitek a fehér esőt. Ha valaki szobor lesz, nem tör ki, nem szalad senki szanaszét, majd a boss az ütésével kicsapja a szobor alakból, ha nem akkor a játékos vár, ameddig kell. Éleszteni szabad, de okosan, óvatosan és ha jön a fehér eső, akkor hagyd ott addig. Ezután nem rohantok szanaszét, hanem mindig a boss mögé álltok, ha fordul rátok, akkor dodge bekerülsz mögé. Ezután megint lesz egy eső, amit az elsőhöz hasonlóan csináltok.Ez után megint figyelitek, hogy merre mozdul és mögé álltok ha kell. Ez fog ismétlődni a haláláig.
Sok sikert mindenkinek, jó mulatság!
Tipp:
> Tanknak: a lényeg, hogy minél több szobrot ledobáljon a boss, ezért a tank és csapat is úgy álljon, hogy a boss vonalban ledobja a két szobrot.
> Legyen egy kijelölt élesztős ember, aki éleszt, ha valaki elzuhan a stack pontoknál. Ha már 3-nál több halott van, vagy kő lett, akkor lehet jelezni a többieknek. Mindenki más a stackben áll, ahol kell.
> Add-ok miatt nem rohan szét senki, DK off tank, húzza be őket a stack-hez. Ha menni kell a következő stack pont felé, akkor otthagyjátok őket és majd behúzzátok őket a következő ponthoz. A stack a legfontosabb.
> RAGE-nél, lehet kell 1-2 plussz support healing springes, ha kővé válik pl a Healer, vagy nem bírja. Úgy általában is kell a healereknek 1-2 ember, aki azért besegít healing springs-el.
> Vulcanic Rune legyen egy embernél, lehet ugráltatni RAGE-nél a középre érkező sok addot, pár mp előnyhöz és szusszanáshoz juttok vele. A beérkező addok elé tegyétek, akkor tuti repülnek, egyébként nem mindig.
> RAGE-nél ha megvan az addok nagy része, akkor valaki gyorsan szedje fel a hullákat (DPS kari), fontosabb, mint lenyomni a maradék 2-3-at.
> Stackben ha jön a Gargoyle és üti a földet, az nagyon kemény, Negate és Viel-ben is, a support healing springesek segítsenek be a healereknek.
> FONTOS: Ha valaki kő, akkor nem tör ki, elsőnek jelzi, hogy kő és a többiek eltávolodnak (stack alatt nem, ilyenkor várni kell a kő játékosnak), figyeljetek oda erre, nincs idő másodperceket vesztegetni arra, hogy mindenki eltávolodjon. RAGE alatt és után senki sem tör ki, csak ha lementek az addok és a csapat el tud távolodni. Az utolsó szakasznál sincs kitörés, ha a boss kiüt a kőből az jó, ha nem, akkor szívás.
-
#19208 PTS 1.6.2 Patch -
#19207 PVP-ről:
We're still continuing the ongoing back-end Cyrodiil performance evaluation and improvements. That effort won't end when we switch to Tamriel Unlimited. Adjusting campaign population and/or opening new campaigns if needed will be tied to the possible overall increase in Cyrodiil population. -
#19206 Új Orc és Redguard armorok -
#19205 Csinálj egy másolatot a mappáról biztos ami biztos és ne a launcherből indítsd, hanem közvetlenül az eso.exe-t. -
#19204 Sziasztok majdnem egy éve nem játszodtam a játékkal és most fel szeretném telepíteni megint, de hasonló problémám van mint a annó, viszont nem emlékszem, hogyan oldottam meg.
Tavaly kb 4szer kellett letöltenem a játékot, mert minden indításnál letörölte és újból kezdte a letöltést..
Most annyival rosszabb, hogy nincs olyan gyors netem hogy egyben lekapjam..
Valaki valami tipp? p2p nem lehet tölteni(csak mert úgy kb 30x gyorsabban engedi a szolgáltató)? -
Lengyel2 #19203 Egyik kedvenc emlékem kezdő játékos koromból, kb. olyan szintű voltam, mint most te, lementem egy föld alatti könyvtárba, ahova egy quest vitt le, és ott beszélnem kellett egy ős öreg emberrel, miközben persze előtte átvágtam magam néhány ellenfélen... és a quest párbeszéd valahogy így kezdődött: "Mit keresel erre, ahol évszázadok óta egy élő lélek sem járt..." miközben hangos fegyvercsattogással ott rohangáltak körülöttem a többi játékosok és harsány ordításukkal felverték képletesen szólva a könyvtár csendjét. Jót nevettem akkor ezen, és valahogy akkor megértettem, hogy mi ebben a vicces, és azóta sem bánom, ha mások is rohangálnak körülöttem.
Végülis azoknak, akik csak gyorsan fel akarnak szintezni, jól jön, ha másokkal együtt gyorsan ledarálják a nyilvános dungeon-okat, ha meg az a cél, hogy ezt a bosst egyedül akarom megcsinálni, akkor ott lapulok és várok türelmesen, amíg újraspawnol, mert hova siessek. -
Bandras DaSilva #19202 Public Dungeonből egy van minden területen. Azok hosszabbak és van hozzájuk pár quest.
Vannak az ún. delvek is minden területen, ezek azok a kisebb dungeönök ahol lesz egy skyshard meg valami boss. Ezekből van több, ezek simán szólüzhatóak, a public dungeonök az adott területen ha szintben vagy nem feltétlen. Nyílvána terület vége felé már igen. Azokért is jár achievemnt mert általában több boss van bennük amiket meg kell keresni és az említett pár quest is. Ezek skillpontot is adnak.
A sima delvek nem, csak a skyshardot és a boss achit.
A mages, fighters guildes részek az ún. solo dungeonök. Ide csak egyedül mehetsz be, míg a többibe mehetnek többen is. Lesznek ilyenek majd később is.
Vannak még a group dungeonök is. Ezekből is egy-egy van frakciónként minden területen, de ami fontos az az, hogy ha a saját területeden megcsináltad a group dungeönt, akkor a többi frakció kapcsolódó dungeonjei is megnyílnak és beléjük tudsz portolni wayshrineból. Azért érdemes mindet megcsinálni mert ezekért is kapsz skillpontokat. A legtöbb egyébként elég jó és izgalmas tud lenni.
Érdemes itt megjegyezni, hogy ezek most már a group leaderhez szinteződnek. Így néha nehezebb embereket találni, de a loot is szinteződik, szóval érdemes többször csinálni őket. Érdemes oylan csapattal menni, ahol mindenki a group leader szintje körül van. Ha 5 szinttel magasabb avgy alacsonyabba groupleader, akkor egyrészt vagy nagyon nehéz vagy pedig nagyon könnyű lesz.
Ha jól emlékszem lvl 45 től neg elkezdheted az ún, undaunted pledgeket is csinálni egy kis extra lootért. -
#19201 Az achikkal egyébként 2 féle módon is lehet "dicsekedni" egyrészt ott vannak a megszerzett title-k. A másik ami sokkal kevésbé észrevehető a ruhák színezésében jelenik meg. A dye rendszer színeit az achi-kon keresztül érheted el. Ezzel még az alt karakter is jelezheti - finoman - hogy ez már nem az első karaktere. -
#19200 Biztosan, engem nem izgat milyen acsim van, sose tudtak ezek lekötni. Ha megvan pár nem baj, ha nincs az se. :)) -
Sir Critical #19199 Mert az achi-kat nem magadnak gyűjtögeted, a vitrinbe, hanem azért, hogy dicsekedhess a tetteiddel ;-) más kérdés, hogy sajnos a játék nem ad rá lehetőséget -
#19198 A hivatalos és pontos neve Public Dungeon, amiből ki lehet találni, hogy mást is láthatsz. Solo dungeon nincs a játékban, max pár küldetéshez tartozik "solo", magányos rész.
Minek szeretnél dicsekedni az achi.val, egyébként jobb egér gombbal lehet linkelni a chatre, ha már erre van szükség. -
#19197 Ultra+fullhd+sweetfx.
Sweetfx nélkül szerintem nagyon tré a játék, és nem fog sokat, 2-4 fps csökkenés van csak. Itt látod a képeken a különbséget, ha ráviszed az egeret. -
#19196 "Húbazz" nagyon szép képek. Ez valami sweetfx-el felütött dolog, vagy nálad így néz ki ultra beállításon? -
sztar007 #19195 Most kezdtem a játékot 16-os vagyok, de azt kell hogy mondjam hogy pve részről egész korrekt game. pvp-ről nem tudok nyilatkozni, nem próbáltam ki és csak 50-től javasolják. A belső nézet meg egy egészen új élmény, ami semmilyen más MMO-ban nem tapasztalható. A solo dungeonok mintha túl rövidek lennének és nem solok mert simán bejöhetnek más playerek és kiütnek előtted mindent, ennek nem tudom mi értelme. Olyan dolog hiányzik belőle mint az inspect?! Minek achievment rendszer ha nem tudsz vele dicsekedni? Egyszeri vételt mindenképp megér sőt...ha b2p lesz azt megéri, de havidíj tényleg túlzás érte. -
LadyWhox #19194 Sziasztok!
Tudna valaki linket adni a kliens letöltéséhez? A launcher nem működik nekem. :(
-
-
Bandras DaSilva #19192 :)
Nyugi, csak direkt húztalak, egyébként egyetértek veled és jó dolognak is tartom ezt így. -
#19191 A lenyeg, hogy a B2P (mert tovabbra sem free) jatekosok szintezese es aranyszerzese nem valtozik, nem csokken ahhoz kepest, mint ami az elmult 10 honapban volt tapasztalhato. -
Bandras DaSilva #19190 Tehát a free játékosok 10%-al kevesebb xpt/goldot kapnak :)
Elsőre ez így szimpinek tűnik.