24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Azt huzok en is (leather dw/bow stamina), majd irj par mondatot kesobb, hogy mik a tapasztalatok.
  • Running
    A staminás dualw+íj nb a legjobb dps a játékban. A jelenlegi set ára 1 millió aranyba kerül kb. Ennyi a gáz.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2015.07.07. 10:11:17
  • MrPredator
    Kipróbáltam a dual wield NB-et. Hát kurva jó. A másik fegyver íj lesz. Úgyhogy egyelőre kuka a warlock NB, ezt viszem egy jó darabig. Ha jól emlékszem Running által linkelt oldalon a dual NB elég jó DPS.
  • Running
    Éles a mai Patch.
  • sznek1975
    Sziasztok hogyan lehet a játék és a https://account.elderscrollsonline.com/login jelszót egyeztetni hogy ugyan az legyen? az oldalra még be tudok lépni de a játékba már nem .
  • TomStorm
    Nincs Valakinek TESO CD kulcs PC-re?Vennék:)
  • MrPredator
    Nekem bejön a support szerep, sőt....
    Remélem nem fogják szétcseszni ezt a buildet. A Rift-ben is a chloromancer support volt a favorit. Majd keresek egy klánt aki tudja értékelni a segítő jobbot / staffot :)
  • Running
    update7
  • PiszkosFred
    Az.

Ami a healt illeti, szólózgatva az invis + futás LoS-ba sem lebecsülendő, mert az így nyert pár sec alatt a fent levő hotok szépen szintre tudnak hozni, ha gáz van. :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.07.06. 10:13:34
  • MrPredator
    Pár hétig? Mi lesz akkor? Valami nagy class change?
  • Running
    funnel health szakítva destro light attack-al és sap essence aoe. Ezek healelnek, ezen kívül még a crippling grasp dotot kell feltenni a bossra, entropy-t és 20% alatt a impale kivégzés megy. útmutatóban megtalálod a buildet. Még aktuális pár hétig.
  • MrPredator
    Huh ez teljesen jó akkor. De a heal csak a swallow soul van és mást nem is látok később sem. Kicsit mesélhetnél erről egy sörért :)
  • Running
    A magickás NB inkább support, mint dps. Single-re max 13000 dps, aoe 20-30 között. Egy magickás dk, vagy staminás nb pl 16+ ezer körüli single-re és 30-40 körül aoe-ben, átlagban.
    Egyébként jó, mert healel is az összes skilljével, igazából simán vállalható mindenhova, jó csapatnál jó játékkal. Nekem az a főkarakterem.
  • MrPredator
    Igen, magickás NB. Kíváncsi vagyok mennyire "szeretett" build endgame környezetben. Mivel van dmg meter, így gondolom tudható mennyire jó endgame pve-re. Tudnál erről valamit mondani? DK-t akartam, de rájöttem hogy suta vagyok én már a melee-hez :)
  • Running
    Warlock, az magickás NB gondolom, akkor lehet létezni, mert a cuccai nagy része drop-os és megvásárolható. A maradékot is le lehet gyárttatni mással, craglornban szoktak cseten ilyeneket kérni, kereskedőguildekben is.
  • MrPredator
    Most próbálok húzni egy NB warlockot. A kérdés az, mennyire lehet létezni craftolás nélkül. Mert azt egész biztos nem fogom csinálni. Az elérhető legjobb cuccokat meg lehet másképp szerezni majd? Esetleg más is le tudja craftolni nekem?.
  • Running
    Amit tudunk az Update 7-től, magyarul...
  • Running
    Amit tudunk az Update7-től: Link
  • Running
    Ja az Imperial City-vel érkezik a vr16, vagyis content-el, ahogy szokott.
  • Running
    Igen érkezik a V16... ebből mi lesz...

There have been a few threads about a small number of big things mentioned in the recent ESO Live episode 21, but not a consolidated list. As mentioned by Eric, everything mentioned (and thus everything here) represents the most dramatic changes.
    Caveat: My notes here aren’t all the things Zenimax mentioned in the show, nor is it guaranteed 100% accurate due to possible errors in my own interpretation and the fact that these are still iterative changes that will be tested on the PTS and no doubt tweaked/revamped/scrapped.

VETERAN RANKS AND EXPERIENCE BOOSTS
    As every knows, max cap will be VR16.
    Removal of Vet Ranks is still happening – it’s a long term goal. To do it properly, they need to take a holistic, system-wide approach to deal with the ramifications.
    To alleviate the grind at all levels, experience rewards are being increased for various content.
    Amount of experience to get to VR1 has been decreased by 15%.
    Veteran quest experience rewards will be increased by 50%.
    Public dungeons (not group or delves) will yield double experience (not sure if this includes both the quests and the experience gained from killing things).
    Craglorn experience rewards will be increased by 20%.

PVP
    They want more capacity for reaction time and using skills and other actions.
    Moving away from FPS-style one-shot kills. They want to see health bars not jump around so drastically.
    The Battle Spirit Cyrodill buff will include a 50% reduction to damage, healing and damage shields. Numbers could be tweaked.
    PvP taunting: wait for spellcrafting (I think this was already datamined – some kind of charm spell that forces an enemy to move towards you).
    Regarding certain CP passives causing imbalances, especially in Cyrodiil, they don’t think a campaign for high CP players is warranted yet. They are looking at reducing the amount of experience needed to get the first few hundred CP.

GENERAL CLASS CHANGES
    They do want to encourage diversity. Looking at changing unused skills, e.g. Templar’s Rushed Ceremony (see below).
    While they’ve added stamina morphs for previous magicka-based skills that had none, they are being cautious to not remove a magicka morph option for some skills, e.g. DK’s Lava Whip.
    A non-Templar bomb heal is not happening. The resto staff Healing Ward (3rd skill) already fits that role, especially when paired with Grand Healing.
    They do support hybrid builds, but won’t go for the third skill morph idea. Hybrids will be supported through new itemisation.

DRAGONKNIGHT CHANGES
    Stonefist: currently a mid-range stun, not as good as piercing javelin. Will have 28m range for both morphs. The Obsidian Shard morph will do less damage but also heal a target (yay for DK healers).
    Battle Roar passive: currently the resource gain scales off max magicka. It will scale off each resource’s max value in Update 7.

NIGHTBLADE CHANGES
    Shadow Cloak: still tweaking this, but single target attacks against a cloaked NB will no longer take you out of cloak. AoE attacks will continue to dispel the cloak.
    Grim Focus: Spectral Bow will now be active after 4 light/heavy attacks, not 7.
    Agony: the bonus damage will scale up faster, from 2-3% to 5% per second.

TEMPLAR CHANGES
    Focus Charge: the current delay/animation bug isn’t intended and will be removed.
    Rushed Ceremony (aka Breath of Life for pretty much everyone): the wax on/wax off animation will be faster (although I thought the original long cast time was intended because it’s such a powerful heal?). Furthermore, the other morph (yes there is a different morph) Honor the Dead will now restore magicka when healing a target below 70% health, buffed from 50%.
    Radiant Destruction/Oppression: will be changed, including a nerf when not in execute range, and the first tick being a crit.
    SORCERER CHANGES
    Bolt Escape: currently “crazy powerful”. Will be nerfed so most people can only use it 2-3 times before running out of magicka by costing 50% more per subsequent cast. They want to encourage gameplay that doesn’t involve spamming Bolt. Mix things up with other skills and other evasion actions.
    Lightning Form: will have a stamina morph that encourages melee sorcerers to keep as many close targets as possible.
    Mages Fury: execute damage is being buffed by 10%.
    Surge: they want this to be more in line with Momentum (Two-handed). Decreased cost and longer duration. However, this skill is designed more for 1v1 effectiveness, not AoE farming.

OTHER SKILL CHANGES
    Dual Wield/Thrown Dagger: will give Major Brutality like the Two-Handed Momentum skill.
    Dual Wield buffing spell damage is working as intended.
    Bow/Volley: damage will be buffed, but Snipe already deals a lot of damage in PvP.
    Destruction Staff/Wall of Elements: the 1.6 change was too drastic. They still don’t want Wall spamming. Duration increasing to 6 seconds.
    Alliance War/Vigor and Guard: confirmed being too hard to get. They didn’t like that only a small number of people could access these skills.
    Werewolf and vampire elemental damage weaknesses reduced from 40% to 25%.

RACIAL PASSIVES
    More dramatic changes to racial passives will happen when there is an option to change race. In other words, neither of these are coming in Update 7.
    Argonian: buffing the amount of health/magicka/stamina gained with potion use.
    Nord: bonus to max health.
    Khajiit: bonus to critical strike chance.
    Orc: replacing charge damage bonus with a 4% melee damage bonus.

MUNDUS STONES
    A lot of people have the Lady because they haven’t bothered to change their first Stone buff.
    Mage (max magicka)/Tower (max stamina) are currently more powerful than other Stones so the latter are being buffed.
    The Serpent will now be stamina regen, not health regen.

GENERAL COMBAT AND GAMEPLAY MECHANICS
    Dodge rolling: increasing scaling costs by 33%, like how Bolt Escape works. A visual effect will show when the cost increase cooldown will end. Not clear if this visual effect will be client-side or visible by all.
    Blocking: stamina regeneration will be turned off while blocking. Potions, Templar spears, using an Earthern Heart ability and other things will all still work to regain stamina. Incoming changes to Update 7 will also help tanks. Extensive internal testing showed that while tanking is harder, all content is still completeable.
    Taunt immunity: everyone will have the same taunt immunity timer.
    No AoE taunt (coughcaltropscough) is on the cards. Tanks are supposed to pick the dangerous targets in a mob while everyone else is ready to use evasive maneuvers if needed. They want to avoid rotation-style robotic gameplay.
    The Nirnhoned trait will be fixed to only increase the specific piece you have it on.
    Other fixes/changes coming to weapon traits.
    Broken Champion Point system passives will be fixed, e.g. Arcane Well.

CONTENT AND GEAR CHANGES
    Leaderboards are being wiped.
    Future gear will somehow address shield-stacking Sorcerers.

AUDIO
    The current dynamic music system will be enhanced to include changes when you get to lower health, and changes when different kinds of enemies are being fought to reflect the power level of the enemy.
    At this stage they are still working on the music for Orsinium (hinting that it’s not ready).
    No new voice acting for existing content, nor a /fart emote (boo).
  • Running
    Kudarc alatt az ő terveiket értem, nem a játékot, én nagyon jól elvagyok a jelenlegivel is. De az tény, hogy az előfizetéses rendszer nem jött be, a másfél hónapos tartalmat egyszer sem sikerült tartani, a veterán rendszer egy agyhalál lett, a pvp és eu szerver lagot 9 hónapja nem oldották meg, stb stb stb...
    Ennél azért több fog kelleni a következő másfél évbe, mondom ezt úgy, hogy imádom a játékot, és az 5. karaktert húzom fel.
  • Gudott
    Ki mit ért tartalom alatt....
    Ha a "népnek" milkatehénszínű hópárduc mount kell, akkor azt kell nekik adni.
    Amúgy sosem tudhatod hogy korábban mennyi kész tartalmat vágtak ki vagy azért hogy hamarabb tudják kiadni, vagy hogy legyen mit adni a népnek. Lehet sok tartalom szándékosan van visszatartva/volt kivágva
  • PiszkosFred
    Nem tartom kudarcnak én sem.

Én csak annak nem örülök, hogy a B2P-re váltással és a shop megjelenésével (ami nagyon jól megy egyébként, naná hogy), az "igazi" tartalom szenvedett némi csorbát, mert a korábbi 4-6 hetes megjelenési időközök már nem lesznek, jó, ha 3-4 havonta kapunk valamit majd. Ami még mindig jobb, mint a legtöbb mmo esetében, de a kezdeti lendülethez és tervekhez képest kevés. Ezért is alakul át némileg a csapat, ezért is lettek mások a prioritások.

Félreértés ne essék, én is tudok örülni egy-egy jó shopban vehető tárgynak - költöttem is már nem kevés Crownt -, de szeretném megélni/látni azt a mennyiségű tartalmat is, amit eddig teaseltek nekünk ilyen-olyan formában. Az pedig nem két perc implementálni, és azért mégis csak lassan másfél éves lesz a játék :) Remélem a személyi cserék és a célok rendezése után felpörögnek a dolgok. A háttér biztos, a konzolos megjelenés nagy siker, sz1al adva van minden a jó folytatáshoz, csak legyen is úgy.
  • Gudott
    Én úgy látom, hogy nem kudarc. A konzolos kiadás (ami igazából számít) elég nagyot szólt, nyilván komolyan vehető konkurencia hiányában ezt akár le is lehetne szólni, de mindenhol kiemelik, hogy az irányítást milyen jól sikerült áttenni konzolra., és még más egyéb, de ezt ti jobban tudjátok
    A PC-s rész az más kérdés, gyakorlatilag ma már lehet egy fizetős bétatesztnek tekinteni, ami elhozta a konzolra a majdnem tökéletes MMO-t...

Fred:
    Ha a shop bejön anyagilag (márpedig általában beszokott) akkor nem lehetnek olyan hülyék, hogy P2W tárgyakat tesznek bele. Az SWTOR-nál évek óta megy és emiatt nem kapott kritikát (mármint megalapozottat :D)

Azzal a sírással pedig nem lehet mit kezdeni, hogy miért mmo miért nem a következő Morrowind/Oblivion/akármi (lásd miért nem KOTOR 3 című sírást egy házzal arrébb )
  • Running
    Akármit is akartak, valahol kudarc lett (kudarc=ahhoz képest amit terveztek). Talán a váltásokkal jobban megy majd a szekér.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2015.07.02. 15:23:27
  • PiszkosFred
    Valahol nem is bánom, hogy Sage már nincs. Jó gyerek volt, közvetlen és jó akaratú, szimpatikus ürge, de - legyünk őszinték -, az ESO-t vajmi kevésbé ismerte :) Oké, kreatív igazgatóként ő inkább csak ötletel és felügyeli a dolgokat, mint sem tevékenyen részt vegyen tevékenyen az alkotói munkában, de azért jó lett volna, ha tisztában van azzal, hogy mi készül a "kezei alatt". Rengeteg olyan interjú volt, ahogy ha a szokásos press cuccon kívül rákérdeztek valamire, akkor nem tudott válaszolni, vagy ha válaszolt is, alig bírta a Gina, Jessica vagy akár az adott terület vezető tervezője korrigálni az állításokat, félreértéseket :)

Amit sajnálok viszont, hogy Sage szeretett volna sandbox jellegű ESO-t az elejétől kezdve, illetve nagyon erőltette a Housingot is, sokszor elmondta, hogy ő is szívesen látná a játékban. Előbbi sajnos nem valósult meg, utóbbira meg félek, még több időt kell majd várnunk. Az biztos, hogy a B2P-re váltással megváltozott az ESO fejlesztése, a korábbi X évre előre felállított dolgok borultak, és valószínű ez is közrejátszott abban, hogy Sage inkább átment a Borderlandshoz.

Arról nem is beszélve, hogy Sage volt az, aki megcáfolta Firor már tavalyi E3-on is a mikrotranzakciós shoppal kapcsolatban, mert nagyon ellene volt az egész dolognak. Sajnos a B2P-re váltással jött a shop is (még jó, hogy nem p2win egyelőre), de az már tisztán látható volt, hogy amit Sage akart volna, abból nem sok mindent tudott véghez vinni, folyamatosan leszavazták. Ezért sem volt mindig képben, mert keverte, hogy mit akar és mi lett megoldva az ESO-ban.

Konkle és Aliprando is már korábban átigazolt (előbbi a League of Legendshez) más stúdióhoz, na ők az igazán nagy veszteségek, mert Nick fejlesztette a spellcraftingot, Maria meg a champion system mellett a pve területen felelt az NPC-k és monsztak viselkedéséért, stb. Oké, ezen alrendszerek már készen vannak, de a spellcraftingért nagy kár lenne, jónak tűnt tavaly a QuakeConon.

Az tisztán látszik, hogy nagy cserék zajlanak a háttérben és az ESO fejlesztése is teljesen más útra váltott, mint azt hittük egy évvel ezelőtt. Akár így, akár úgy, hamarosan okosabbak leszünk, hogy mi várható a játékban, hiszen jönnek a bejelentések a köv. hetekben.

ui: a Borderlands sokat nyert Sage jelenlétével, talán nem is sejtik, mennyit :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.07.02. 14:12:48
  • Although
    Jópofa.
  • Running
    ZOS_RichLambert
    mod
    Greetings friends!

I just wanted to drop in, say a quick “Hello” and introduce myself officially. I’m not a huge fan of long drawn out speeches or great walls of text, so I’m going to keep this short and sweet. :smile:

The facts:
    My name is Rich Lambert and I am one of the original founding members of the studio.
    I’ve worn a few different hats in the 8 years I’ve been at ZOS. I was the original Dungeon Lead before I moved into the Lead Content Designer position. Now I’m the Creative Director.
    As many people noted in their sleuthing yesterday, I was a producer on Fallout3 and Oblivion before moving over to ZOS in 2007. :wink:
    I’m a lifelong gamer, love RPGs and have particularly soft spot for MMOs. (thank goodness my wife is as well!)
  • mikuc
    Sziasztok! PC-n van joy támogatás hivatalosan. (XBOX 360 Kontroller) Xpadder, stb nem érdekel.
  • Nazarov77
    Hali!
    Előre is elnézést az offért.

Ha esetleg érdekel valakit, én eladnám az Elders scrolls online accountomat, nemrég vettem de nincs nagyon időm a játékra és csak porosodna a nemlétező doboza, összesen egy 7es szintű karakter van rajta. Irányár: 10 000
    Ha van érdeklődő PMben kereshet.
    Üdv. :)
  • Running
    Éles a 2.0.12 Patch
  • Running
    ESO was the #4 top selling computer game of 2014: Link
    Utoljára szerkesztette: Running, 2015.06.29. 08:11:58
  • Running
    Dobom, van az ExH.
  • Kessak
    Hali, kaphatnék én is egy invet a Szövetségbe.
    Egyébként DC oldalon van még aktív guild?
    Ingame név: @bitter720302
  • Running
    Inv ment a Szövetségbe.
  • foxxi
    Sziasztok! Immár úgy gondoltam hogy megveszem én is. Nem bántam meg. Még aktív, működő, baráti közösséget keresek!

Ingame nevem: @Foxxika - Kiscsaj!

Köszi :)
  • TomStorm
    Ja és nagyon szuperül sikerült Konzolra.Grat nekik!!
  • TomStorm
    Nyitottam Konzol Topikot is a játéknak,hogy ne legyen probléma ebből:TESO Konzol
  • TomStorm
    Meg is van de ma már nem lesz game.55GB-.-
    Esetleg éjjel vagy ha enged előbb játszani még mielőtt letölti az egészet akkor.
    Ja Imperial E.lett mert azzal akarok kezdeni:)
  • Running
    Vedd meg persze, legalább plusz pénz a cégnek.