24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#19838 Igen. De most/ma jon az uj fallout 4 (gameplay) demo is, es bar van addig jo par ora de mar hatalmas a sor a bejarat elott, eselytelen lesz bejutni oda. :) -
Aloe Vera #19837 Hali!
Megoldódni látszik a kálváriám ez az AMD gaming program lesz a ludas, köszi mindenkinek a segítséget. -
#19836 Megjöttek az új Crown Store cuccok: Ashlander Pack, Evening Dress, Ratter Cat: Link
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.07.24. 07:52:41 -
#19835 quakeconos panel mikor lesz? Holnap este? -
#19834 Volt már rá példa, hogy pár játékkal nekem is összeakadt, kapcsold ki az overlayt ha gyűjtöd a pontokat, ha nem, akkor töröld le a p*csába.
Lehet ez a probléma. -
Aloe Vera #19833 Hali!
Még egy dolgot elfelejtettem, fut ez a AMD gaming evolved progi ami felveszi az ingamet videóra. Én ezt mindig kikukázom ha kilépek lehet ez a gond? -
Aloe Vera #19832 Hali!
Sima vinyó, megpróbálok egy reinstallt, meg újraindítom a modemet meg a routert hátha + van egy haverom, egy komplett számítógép van a fejében, na meghívom egy sörre nálam hátha segít.
ja és kösz a segítséget urak -
#19831 Ha senkinek nem lagol, csak neki egy aktuális helyzetben, az nem a játék hibája, szerintem. A chat-et meg szokták spammelni ha gány éppen a kampány. -
#19830 Hát nem tudom, komolyan. Szokott a pvp lagolgatni, főleg ha óriás zergek csapnak össze, de ennyire azért nem. Játékhiba miatt meg nincs lag, max fps drop, de az meg nálad ok. Még nem hallottam ilyen hibáról, csak azoktól, akiknek gond volt a netjével. Esetleg egy csomagveszteséget nézhetnél a netedről.
A játékra meg mehet egy repair, illetve egy rendszergazdaként indítás. Sima vinyó vagy ssd? -
#19829 Közben én is utána néztem és valami az ő oldalukon van elszúrva. Kijön a test server akkor meglátjuk, hogy az augusztusi patch már mostani állapotában mennyit javít a helyzeten, de optimista vagyok és jobb lesz amikor kijön. -
Aloe Vera #19828 Hali!
Kezd egy kicsit tragikomikussá válni a helyzet, mivel minden jó minden szép de amint bárkivel nekikezdek pvpzni azonnal olyan laggokat kapok, hogy öröm nézni. Egyébként olyan 100 körül van az fpsem várakban olyan 70. a latency most. hogy üres a szerver olyan 60-80. De mindennek ellenére akad de csak akkor ha harc van egyébként nem.
Nem kezdek bele leírni milyen érzés, amikor tizedjére állsz be valakinek a háta mögé kaján vigyorral előveszed a kétkezest és épp odafenyítenél egy wrecket amikor az ütés közben beáll a kép mint a gerely majd a kövi pillanatban kapsz a nyakadba egy raklap villámot meg anyám tyúkját és halott vagyok és ez megy 2 hete minden nap ....... egyszerűen nem értem.
Telepítsem újra vagy mit csináljak? -
#19827 Van egy Hola nevű chrome extension ami effektíven egy vpn és úgy regeltem fel megint a green manre, tudtam is fizetni. ENCORE-ENCORE-ENCORE kuponnal még 20%ot lehet faragni és így 12 dollárt fizettem. [ajándékba lesz] -
Aloe Vera #19826 Sziasztok!
Na hát annyit tudtam megállapítani, hogy átlag pve helyen ultra felbontáson 75 az fps és 110 a latency. PVP helyen olyan 60-70 az fps és 140-150 a latency.
De bármelyik épülethez megyek ahol csata van felmegy a latency 200 ra aztán kifagy kidob a szerver. Beloggolok 4v4 fps 50 latency 150 és akad mint a rossznyavaja. Épülethez megyek 1-2 perc megáll kidob. Az ostrom idején ha van körülöttem 50 ember az fps lemegy 25-30 ra de ez a legalacsonyabb érték.
Nem tudom mit tehetnék az addonokat kilőttem semmi. -
#19825 Úgy néz ki a melós hálózaton nem ment valamiért mert telefonon meg behozza. Köszi a linket pont tegnap kérdezte Haver hogy mennyi lenne a game -
#19824 Nekem megy -
#19823 Nem igazán akarja behozni valamiért. Lehet le van halva. -
#19822 75%-os leárazás: link -
#19821 Mobilnettel a klotyón kell sunyiban? ^^ -
Aloe Vera #19820 mintefaceban= Interfaceban .. melóban stresszes a fórumozás -
Aloe Vera #19819 Hali!
Kösz urak a segítséget ha hazaértem a melóból megnézem. Nem tudom a router okozhat e gondot, ha eddig nem okozott bár meglepődni nem fogok rajta ha véletlenül az a gáz. Nem is tudtam, hogy be lehet állítani az mintefaceban is, ez tök jó. -
#19818 Jé már van ilyen is, nem is tudtam. :) -
fluency #19817 Setting->Interface és ott alul be tudod kapcsolni, hogy mutassa az FPS-t és a Pinget is.
A helyedben azért megnéznék két általános MMO problémát is. Törölj le minden addont és úgy nézd meg a játék futását: fps/latency értéket figyeld. Ha van routered, érdemes kiiktatni és direktbe kötni a modemet a géppel, hátha az okoz valami gondot.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2015.07.21. 10:37:17 -
#19816 Aszem ez mutat fps-t és pinget is. Link
De nem kell megijedni, a pve területek is szoktak időnként lagolgatni, de azért nem túl gyakran.
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.07.21. 09:58:09 -
Aloe Vera #19815 Hali!
Tegnap már a pve terület is laggolt. Én nem tudom mi ez, elvileg megmértem a netet 120/15 akasztja a max értéket, eddig a pve terület nem laggolt, már nem tudom mit gondoljak. A gépem elvileg erős 2 hónapja vettem ja és eddig semmi gond nem volt a játékkal ultra high-on is szépen visszi.
Running nincs valami addon ami az fps-t vagy a pinget méri vagy mutatja?
-
#19814 bármelyik karakterrel használható -
#19813 mount az account bound itt is? Elég egyszer megvenni és lehet használni bármelyik karakterrel? -
#19812 Említés szinten van az ESO is, de gondolom érdekelne titeket is mert érdekeseket mond a frencsájzról. :)
Nem is baj, mert tény hogy pvp oldalról nem volt túlságosan elkényesztetve a nép.
Köszi a feedbacket. -
#19811 Balhéznak a pve-sek is rendesen most az IC miatt, mivel kezd mindenkinek leesni, hogy ez pvp tartalom lesz. :))) -
#19810 Inkabb pvp. Lesz persz pve tartalom is, de nem biztos, hogy a pve beallitottsagu emberek birjak majd idegileg. En speciel mar most lemondtam rola azok alapjan, ami eddig irtad/mondtak rola... Utoljara STV-ben ultek a hullamon hosszabb ideig, meg sok-sok evvel ezelott, azota kerulom a felesleges hajtepest :)
"I've seen this mentioned a few times in various threads now, so i'll clarify some here. Imperial City is meant for the PVP player - it's their turn for some love. If you love PVE and are clamoring for more of that type of content, the Orsinium DLC will be exactly what you want. " - Rich Lambert irta, az uj fogore.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.07.20. 18:33:33 -
Aloe Vera #19809 Igen a konfignak semmi köze a lagghoz. Én mozaikot nézek szinte minden este egy Radeon R9-el, i5 prociva,l 16 giga rammal, gamer alaplappal stb stb.
A hiba nem a mi készülékünkben van. -
#19808 Már csak azért is kéne, mert p v e/p terület lesz az IC és ciki lesz :) Combosabb vassal is lag van? -
#19807 Egy korrekt leírás a Tel Var Stone mechanizmusáról: Link -
#19806 Igen, egyetértek. Habár elvileg megint kalapáltak egyet a lagon, majd a dlc-ben jön, reméljük javít valamennyit, mert gázos. Az endgame tényleg elég hiányos, mivel 8 hónapja nem érkezett semmi hozzá, tartalom sem, csak rendszer változások. Most erre kell nagyon rámenniük. -
#19805 Nincs mit, örülök, hogy tetszik a játék. -
Aloe Vera #19804 Egyszer szerintem végignyomható veterán 14-ig. Jelenleg szerintem a 2 másik frakció területének a fele elég a vet14-hez, na meg egyszer minden az újdonság erejével hat.
Amiben erősödni kéne az az endgame szerintem, aminek szintén hónapokra le kéne kötnie a népet. Meg nem tudom ti hogy vagytok vele de valahogy nem tudok megbarátkozni a 9 perc alatt végigtolható trialokkal meg a 28 másodperc alatt lenyomható bossokkal ez legalábbis nekem valahogy a ráhangolódásra is kevés.
De igazán egy jó kieg kell és akkor nem lehet egy szavunk sem.
Igaz engem egy dolog van ami nagyon idegesít, az a pvp területen a lagg, na az kiveri a biztosítékot nálam minden esetben a többivel meg elvagyok.
-
#19803 Lvl 19nél még elég egyszerű a játék szerintem. Vr és környékéhez képest faceroll. Hangulatra nagyon ott van a játék. Pont tegnap nézelődtem, hogy heroes of the storm mellé kéne még valami játék és lehet vissza térek én is.
Daggerfall oldalon szerintem felhúzom a gyíkom. Azt mire meglesz addigra remélem a VR szint is kukázva lesz. -
#19802 Naszóval mostmár így lvl19 körül mondanék véleményt az ESO -ról.
Először is kipróbáltam sok mmo -t annakidején, lotro, gw2, wow, sajnos hosszabb ideig csak a lotro tudott lekötni.
Tegnap amikor ugyanazt éreztem mint a lotronál (ott a 3.-4. kiegészítőig! utána már nem igazán) elgondolkoztam, hogy miért is tetszik annyira ez a játék.
Ez pedig az atmoszféra amit ez a játék teremt. Egyszerűen jól érzem magam benne. A zene nagyon szép, a világ gyönyörű (nem skyrim vagy witcher3 de mmohoz képest gyönyörű) a harc tetszik, dinamikus. Az NPC -k élnek nem csak állnak mint a f*sz a küldetés végéig felkiáltójellel a fejük felett mint sok más mmo -ban.
Minden párbeszéd szinkronizálva van az összes npcnél ezis rohadt sokat dob a hangulaton méginkább beleéli magát az ember.
A bárd dalok gyönyörűek, akármikor egy bárd énekel/zenél valahol megállok és végighallgatom, nem hajt a játékban sehova sem a tatár...
Jól elleszek vele az tuti egy jódarabig. Legjobb cuccok eddig kékek amik estek, lilát, illetve narancssárgát még nem láttam.
Voltam már Group dungeonokben is , szuper a hangulatuk, bár azis igaz, hogy nem kell annyit taktikázni bennük mint egy lotro raidben mondjuk, dehát talán ebbe a játékba nem is illene ez.
Amit kicsit hiányolok az a "sima" aukciós ház.
Néha amikor untam az instákat raideket a lotroban, csináltam a pénzt, kereskedgettem elvoltam vele itt ilyen ha jól tudom nincs, csak guildes.
Szóval nagyon kellemes csalódás, megérte nagyon a greenmangaminges leárazással az utalással cakkpakk 4600Ft ot.
Running köszi szépen itt is az inviteot a guildbe.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.07.20. 10:45:33 -
#19801 Megértjük. Nézd a jó oldalát, talán hamarosan ez is javítva lesz. -
#19800 -
Aloe Vera #19799 Hali!
Mérhetetlenül felb......sza minden este az agyamat ez a balfasz rendszer, hogy az ember nem tud pvpzni este, mert minden rohadt kampányban megjelenik valamilyen horda 50+ fővel steel tornado steel tornado swarm swarm cap cap és belagzik az egész szar és vége a játéknak. Lépjél ki be ki be 20 perc mire belépsz újra SZAR az egész rendszer egy SZAR...
Már elnézést de ez van, legszivesebben nyomnék egy deletet az egészre pedig kedvelem.