24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#19798 Itt találsz lehetőségeket: Link -
#19797 Mármint DC frakciós guildhez. -
#19796 Igen, a konzolosok nagyon örülnek, veszik is mint a cukrot, mármint a játékot. -
#19795 Nem ismerek ilyen nevű guildet. -
#19794 2-3 napja játszogatok PSen a játékkal és azt kell mondjam nagyon jó port lett. Menük is, irányítás meg főleg. -
#19793 Sziasztok
Csatlakoznék magyar Daggerfall guildhez. -
#19792 Nem rakták be PC-re is opciónak az ottani irányítást? :) -
#19791 imperial city basic guide -
#19790 Tegnap vettem meg psre. Sokkal jobban tetszik nekem a gamepados iranyitassal a jatek. Menurendszer is jo lett. Nagyon jo port -
#19789 Kevin VanOrd szerintem régi arc lehet, sokszor látom tesztek alatt, ő korrekt cikkeket ír szerintem.
Örülök neki, hogy jól meg a konzolos verzió. Hangulatom nem igazán van mmozni mostanság, de vissza nézni tuti vissza fogok, mert amíg toltam nagyon élveztem.
Én még a warhammer onlinera is csorgattam a nyálam minden bajával együtt, pedig az sok sebből vérzett, ez ahhoz képest semmi. PvP fronton még van lag probléma? :) -
#19788 -
#19787 Szerettem anno a Gamespotot, de sajnos mar ok sem azok, akik voltak, kiszallt mogoluk mindenki. En azt hittem meg is szuntek, de ezek szerint meg tulelnek valahogy. Ami a cikk irojat illeti, erdemes a szemelyes kommenteket megnezni. :) "100 million sperm, and you were the winner. " Ennyi. Nem tudom hany cikket irt, de a velemenyek egybehangzoak az elmult egy ev alapjan.
A jateknak mar nem oszt, nem szoroz, hogy ki mit ir rola (basszus, meg valami epresfagyi is irt egy aranylag pozitiv cikket a trollszaron, valoszinuleg stikaban, a fonokseg hata mogott). A penz jon szepen (konzolos eladasok nagyon jol alakultak juniusban, a heten volt egy cikk errol meg a Fallout Shelter altal termelt milliokrol), az alap tartalom adott, a frissitesek lassabbak de jonnek, azt a penzt amit elkernek erte siman megeri. Sot, par evig meg tuti szorakozas lehet ha idorol-idore visszater a jatekos. -
#19786 Gamespotnak sikerült egy jó gyenge reviewt írnia a konzolos TESO-ról. Aki írta a cikket még nem is láttam az oldalon kb :D Sry ha vótmá.
"MMOG elements still feel glued on to a single-player shell"
Ez szerintem valahol megállja a helyét, mindaddig, amíg nem jön be a vr szint eltörlése. Akkor tényleg unlimited lesz az a tamriel egy pont után. -
#19785 Ja a build nyilván csak a dlc-ig lesz érvényes. -
#19784 útmutatóban megtalálod a dps sorc buildet. A 2. fegyvert cseréled heal staff-ra, healing spring és healing ward skill kell onnan csak. A skilleket meg ennek megfelelően átrendezed. -
#19783 sorcal mire érdemes pakolgatni? magickara nagyrészt? staffos dmg/healert akarok destro/resto staffal. -
#19782 Az Imperial City DLC tartalma magyarul -
Kryon #19781 Valószínűleg úgy kalkulálnak, hogy így sokan lesznek akik mérlegelnek, és ahelyett, hogy külön megvennék a crownt inkább előfizetnek 1-2 hónapot éppen a sok crownért, akkor is, ha amúgy alig használják ki az előfizetett játékidőt. -
Kryon #19780 Minden MMO-ban ilyen áron mennek a mountok, mert az csak egy teljesen opcionális optikai tuning, míg a DLC egy b2p játékban kvázi kötelező vétel, így olcsóbban is bőven megéri nekik. -
#19779 Az Imperial City is lagos lesz e kérdésre a két válasz:
There are improvements being made to the LOS checks and AE abilities in general that should help with the performance issues we pointed out in the ESO PVP 2015 update thread. Also just watched 120 bots fighting each other in Imperial City in 1 district (with 3 other districts loaded with 120 bots too) and any abilities shot off just fine.
The bots were casting a variety of abilities including AE's, also while fighting sweepers, base-pop and each other. They were clustered tightly so all of the combat resolutions had to be done in a single server cell which is the most strenuous. Now we aren't saying "huzzah! It's cured!" because this is just a single test and as we've stated, isn't a silver bullet as there are plenty of other scenarios we still need testing on.
Mi kell, hogy a csatorna megnyíljon:
Elder scroll gates, Scroll Temples, Scrolls, Outposts, Resources and your home bases do not count towards "Access".
Aldmeri for example has the following "native" keeps:
Roebeck, Alessia, Fregyl, Black Boot, Bloodymayne, Brindle.
Gyártás:
Hey @Robbmrp! There is one new Enchantment being added to the game with the Imperial City release (not a Trait.) Though it will be available only in Imperial City, players can sell it to anyone regardless of whether they have the Imperial City DLC game pack or not.
There will also be three new item sets you can craft via set-specific crafting stations in Imperial City. You do need to physically go to those special crafting stations in the Imperial City to craft the new sets.
We'll have more details about to share about both topics in the next week or two.
Imperial Trialról:
We are working on more Trials for the future, just not as a part of Imperial City. :)
Új materiálról:
The new materials are nowhere near as rare or difficult to obtain as Nirnhoned Trait materials. :) Though you don't obtain the new materials via crafting nodes, getting them through deconstruction is more comparable to other types of ingots. As you run around the Imperial City killing monsters, you'll get item drops like you would in a normal overland zone or dungeon. You can then deconstruct those for a chance to get the new materials.
Meglévő dungeonokról:
Yes, all dungeons and pledges will be scaled to VR16. -
#19778 Remélem tényleg lesz valami konkrét jövőkép, és nem csak az unalomig ismert dolgok. Mondjuk trial-oknál lesz majd gáz, mivel azért nem mindegy, hogy valaki 200-300 csp-vel fut neki, vagy 12-vel, mert új játékos. Nagyon kéne azokból is egy normál meg egy veterán, nem csak a bossoknál. -
#19777 A fne tudja, a kovetkezo DLC-ig eppen meg kijohet (megnyilhat) a koztes szamozott peccsekben egy trial. El tudom kepzelni azt az mmokban mar bevalt modszert, hogy az elso honapban gearelodjon mindenki a dungeonban, pve questekkel es pvpvel, majd utana megnyitom a trialt, mint uj kihivast. Holnap talan lesz ESO Live, hatha mondanak valamit. -
#19776 Szerintem 3 hónapig elég lesz ez a tartalom, aztán meg jöhet az ork föld. Mondjuk kicsit sajnálom, hogy nem lesz imperial témájú trial. -
#19775 Nem akarok fals remenyeket kelteni, de ezt a crossfaction play dolgot nem irnam le, voltak/vannak arra utalo jelek, hogy hamarosan ujra elokerul a kerdes. Ha mas nem, akkor egy faction change is johet a kozelgo race/class change opcio bevezetesekor/eljovetelekor. Meglatjuk, szerintem orulni fogunk a kovetkezo hetek (nem feltetlen az 1.7-tel kapcsolatos) hireinek :) -
#19774 Ugye a "csak" az mast jelenthet nekem is, neked is. Neked a kovetkezo lista "csak egy varos es kuldetest", nekem egy szep kover feature listat es vele tartalmat jelent. Meg ugy is, hogy szerintem el fogom kerulni a dolgot, mert en a nyugdijas tempoju pve tartalmat szeretem egy mmoban, a pvpt meghagyom a fiataloknak, az en szivem mar nem birja azt, mint egykoron :) Sz'al meg csak azt sem mondom, hogy erdekes a kovetkezo lista szamomra, de hogy tartalmasnak tartalmas, azt meg merem kockaztatni. (PTS-en azert majd ranezek persze, biztos ami biztos)
Imperial City DLC Game Pack Features & Content
With the purchase of the Imperial City DLC game pack, you get access to the full Imperial City zone. That includes the following:
- All content is available to players that are level 10 and up
- A brand new PvP/PvE space, including the six Imperial City Districts
- New quests and key characters within the Imperial City
- One new Imperial City PvP Public Dungeon: The Imperial Sewers
- Two new PvE Imperial City group dungeons with Normal and Veteran versions: White-Gold Tower and Imperial City Prison
- The Tel Var Stone system
- 23 completely new Veteran Rank 16 item sets, only available in Imperial City
- Treasure Vaults that contain new Veteran Rank 16 set jewelry and a chance for even rarer finds
- Xivkyn racial motif style
- New collectibles only available in Imperial City (pets, polymorphs, and a costume)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.07.15. 23:11:23 -
#19773 Ellentétes frakció, nem tudtok együtt menni ha jól tévedek. De te döntöttél jól, a magyar közösség inkább DC oldalon aktív. -
#19772 Lófasz ár? Dehát 3000 korona az 20 euró kb 6000Ft és ez csak egy dlc 1 várossal és küldetésekkel nem ? -
#19771 Sziasztok
Sajnos kezdő lévén lehet elkövettem egy hibát.
Nem abban a frakcióban vagyok mint a barátom.
Én Daggerfall Covenant ő valami más.
így nem tudunk együtt játszani nincs rá mód?
Köszi -
#19770 Árcédulára átfordítva 5k körül van. Ott a mountok vannak pofátlanul túlárazva és nem ez olcsó :) -
#19769 Ez keményen olcsó, mikor a mount árakat 2000-3000-re lőtték be. -
#19768 Hogyne, storeban, steamen, g2a-n, stb. Csak meg kell nezni, ha nem a bethesda storeban/steamen veszed, hogy most bethesda vagy steames e, mert a ketto - na azt is pofanbasznam peklapattal aki kitalalta - nem kompatibilis, minden packot csak egy, a megfelelo helyen lehet aktivalni. :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.07.15. 18:07:51 -
Aloe Vera #19767 Fred crownt lehet egyébként venni? -
#19766 Nem tudom. De mai napig nem ertem azt sem, hogy miert kap havi 1500-at minden elofizeto, szerintem az marha sok. Eddig is az volt, most a DLC ara lattan meg inkabb azt mondom, hogy nem ertem. -
Nephin #19765 Megveszed a legkisebb crownos csomagot és a maradék megy a következő kiegre. :D jajbocsánatdlcblöe
-
Aloe Vera #19764 Sziasztok!
Mekkora szerencse, hogy nekem 2300 van :DD vajon mi lenne most az optimális választás. Tudtam, hogy nem kellett volna azt az xp tekercset megvenni :) -
#19763 Ja én is ezen gondolkodtam. Amit előfizetésen spórolsz megveszed bőven ezt és legalább nem veszik el, ha nem fizetsz elő később...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.15. 17:23:49 -
Nephin #19762 Kérdés, hogy ha a többit is így lövik be, mi értelme előfizetni, mert kb. semmi, illetve ez nekik miért jó? -
#19761 A 2500 Crown barati ar, mondhatni lofsz erte, szerencsere esznel voltak. -
#19760 To arms, citizens of Tamriel! Imperial City, the first official DLC game pack for The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, is on its way—it will be available on the PTS (PC/Mac) later this month, and launches on PC/Mac on August 31st, Xbox One on September 15th, and PlayStation®4 on September 16th. Read on for all the must-know details including features and cost.
Price
The full Imperial City DLC game pack is included with an active ESO Plus membership. If you are not an ESO Plus member, or your membership lapses, the Imperial City DLC game pack costs 2,500 crowns in the ESOTU Crown Store.
-
#19759 Chest-gatya lehet heavy, többi maradjon light, a light armor bonuszhoz elég 5 db.