24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Aloe Vera
    Szia!

Szerintem a magicka regeneráció, a spellek magicka "költsége", a spell crit nagysága és a spell átütő képessége amit vesztesz a hevyben a lighthoz képest. Én spec két nagyobb darab hevyt hordok és 5 lightot, mert a full light elég pizsama. De kinek a pap kinek a papné.
  • Sheltem
    Igérem nem fogok buta alap dolgokat kérdezni és elolvasok mindent de egy gyors kérdés az elejére.
    Sorcererrel ha heavy armort hordok van valami hátránya? Mindenképpen light armort hordjak?

Köszi
    Breton sorc amúgy.
  • Running
    Nem, talán jövőhéten már kiderül.
  • Sheltem
    Lehet tudni mennyi lesz a kezdőára?

Köszönöm szépen az infókat egyébként.
    Reggelre leért úgyhogy ma fejest ugrok bele este meló után.
  • Running
    Just to confirm, we are not waiting until QuakeCon to begin talking about Imperial City. We will begin giving you details next week, and we will be discussing some features of Imperial City on ESO Live next week as well. And, of course, we'll still be hosting our panel at QuakeCon.
  • PiszkosFred
    Amit most megvettel, azzal barhova mehetsz, barmit csinalhatsz. Most, egy honap mulva kb. jon az elso DLC, az Imperial City, azt meg kell majd venned, ha esetleg meg akarod nezni, hogy nez ki a Fovaros, es ott akarsz majd pvpzni vagy kuldeteseket csinalni. De addig is, minden jelenlegi tartalom "ingyen" elerheto, ha megvetted a jatekot es kesobb sem valtozik ez.
  • Sheltem
    "Mi is az a DLC?
    Letölthető opcionális tartalom, zónák, küldetések, amelyek a játékélményhez adnak hozzá, de nem kötelező jellegű a használatuk."

Tehát az alap Tamrieles játékkal lesznek területek ahova nem tudok menni? Azt hittem ilyen csak a kiegészítőben lesz azt "kell" csak majd megvenni.
  • Sheltem
    Köszönöm szépen az infót.
  • PiszkosFred
    Nehez a kerdes, mert sok variacio is lehet. Nekem breton sorcom es egy altmer sorcom is van, az egyik healer a masik dd. De barmelyik classbol lehet franko castert gyartani, nagyon tuti tippet nehez mondani. Illetve Running kollega massziv ismertetojet olvasd el, hatha az alapjan sikerul donteni! (volt egy massziv aoe-t produkalo dragonknightom is meg az elejen, fire staff + heavy armor, magickara gyurva, csak ezt keseobb meguntam)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.07.12. 16:50:24
  • Aloe Vera
    Sziasztok!

Running plz mondj már egy helyet ahol vet 6-7-en tudnék mobokat farmolni.
  • Sheltem
    Szia PiszkosFred!

Megvettem a Tamriel Unlimited verziót akciósan greengamingen 10 fontért. (remélem jó áron vettem 4619Ft lett a vége)
    Ajánlanál nekem valami jófajta mágus karaktert amit indíthatok?
    Faj/kaszt
    Köszi
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.07.12. 15:47:34
  • PiszkosFred
    Mármint az alap, tavaly áprilisi ESO példányokat visszarendelték a boltokból az ESOTU megjelenése előtt. Persze, itt-ott maradt raktáron, ezért is van, hogy kapható még pár helyen 6-7 ezert forintért. A két verzió között nincs különbség, aki anno megvette a kulcsot vagy a dobozost, az most is ugyanúgy fel tudja használni.
  • Timakrisz
    hh kifutott? Kapható még.
  • Running
    A 2. már kifutott, szerintem nem is tudnád megrendelni. Csak a tamriel unlimited a zsír verzió most. Remélem nem írtam nagy hülyeséget.
  • MrPredator
    Köszi szépen.
  • Timakrisz
    Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy
    www.gamers.hu/pc/jatekok/the-elder-scrolls-online Tamriel Unlimited verzió mennyivel nagyobb játéktartalommal (magasabb szint? több dudgeon/insta) rendelkezik e mint a
    www.konzolokszervize.hu/pc/the-elder-scrolls-online-pc (sima?) verzió?
  • Running
    A staminás nb-nek talán egyetlen magickás skill-t sem kell alkalmazni. Ajánlatos elolvasni az útmutató megfelelő fejezetét.
    mace-kard:
    Killer's Blade IV - staminás
    Siphoning Attacks IV - 0
    Surprise Attack IV - staminás
    Steel Tornado IV - staminás
    Evil Hunter IV - staminás
    Flawless Dawnbreaker IV - ultimate

bow:
    Lethal Arrow IV - stamina
    Siphoning Attacks IV - 0
    Sap Essence IV - magickás ez is
    Relentless Focus IV - na ez magickás, de buff
    Evil Hunter IV - staminés
    eil of Blades IV - ulti
    Utoljára szerkesztette: Running, 2015.07.11. 09:35:19
  • MrPredator
    Na elég fasza ez a dual wield NB csak az a gondom vele hogy redguardot indítottam ami csupa stamina cucc. Azt gondoltam egy DW NB staminás lesz, de rengeteg a magicka alapú támadása. Valaki aki ilyennel játszik tudna írni erről valamit? A stamina oké de a magicka elfogy egy pillanat alatt. Jó lenne egy build link is. Előre is köszönöm.
  • Running
    Hát ha az eladásaikat tekintem, akkor nincs okuk panaszra, reméljük nem lesz aranyáron.
  • foxxi
    remélem nem száll el az agyuk... vagy nem akarnak felnőni az EA szintre
  • TDC Geronimo
    Na majd meglátjuk mik lesznek meg mennyiért azt lehet megveszem majd játékot én is
  • Running
    A hozzáállásukat figyelembe véve, szerintem is megint jó döntést fognak hozni. :))))
  • Kryon
    Szerintem max 3k, de inkább alatta. A mount minden játékban drága, de a sokkal kiszámíthatóbb bevételt generáló és elvileg sűrűn érkező DLC-k nem hiszem, hogy nagyon drágák lesznek.
  • PiszkosFred
    35 euro most 5500 Crown., amely összeg csak picivel marad el egy közép-felső kategóriás új játék árától (bár kapható már akciósan AAA játék is preorderrel ilyen olcsón). Már ez is baromi soknak tűnik, főleg úgy, hogy idén még jön egy hasonló kaliberű DLC (Orsinium), ami szintén nem ingyen lesz.

Nagyon kíváncsi leszek a jövő hét hétfőre, szerintem házhoz megy megint a ZOS a lófaszért, de ne legyen igazam... :)
  • Running
    Annyi minimum lesz, ha nem kétszer több. :P
  • PiszkosFred
    Hát én sem számítok 5000 Crownnál alacsonyabb árra :)
  • Running
    Ha 3000 koronáért adnak egy lovat, kíváncsi leszek mennyi lesz a dlc. :))
  • PiszkosFred
    Hasonló a helyzet nálam is, április környékén álltam le az előfizetéssel, Attól függ nálam a kérdés, hogy mennyibe fog kerülni a DLC, már ami a Crown mennyiséget illeti. Mert lehet, hogy érdemes azzal kifizetni és kész, az újra előfizetéssel meg várni a következőig. Nem tudni, hogy mik a pontos összegek, talán hétfőn okosabbak leszünk.
  • Aloe Vera
    Valójában én két hónappal ezelőttig fizettem rendesen a megjelenés óta, csak igazán már az utóbbi időben nem volt miért. Endgame nulla, pvp-t is lassan unom már, bár 3 karival tolom. Jó a játék meg minden, de hónapokig nem lehet kukacot szedni, meg horgászni, meg ugyanazt a várat elfoglalni nyolcszázszor, úgyhogy várom már a kieget mindegy mi az, csak legyen.
  • PiszkosFred
    ESO Plus (havidíjat fizetve) esetén csak addig éred el, amíg előfizető vagy, ha visszaváltasz/nem fizetsz, akkor már nem (csak az addig megszerzett javakat)
    Ha nem akarsz előfizetni, akkor megveszed a kieget digitálisan Crownért, és mindig a "tiéd".

Július 13-án lesz masszív infócunami ezzel kapcsolatban (mikortól, mennyiért, mit, stb.), addig mindez csak a korábbi interjúk és hírek alapján összeszedett, félig hivatalos infó.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.07.09. 10:40:47
  • Running
    Ha lejár az előfizetés a dlc-k sem lesznek elérhetőek.
  • Aloe Vera
    Hali

Vajon elég lesz akkor a számlára feltolni egyhavi előfizetést és azzal együtt megkapjuk vagy külön kell fizetni érte?
  • Running
    DLC, vagyis fizetős.
  • TDC Geronimo
    Ah koszi. Neztem 7es updateba jon imperial city. Az mindenki szamara elerheto lesz vagy fizetos tartalom?
  • Running
    Júniusban top 1. az ESO PS4 eladásokan: Link
  • Running
    Igen.
  • TDC Geronimo
    Azt lehet tudni, hogy a konzolos verziók kapják ugyanolyan ütemben majd az updateket, mint a PCs verzió?
  • MrPredator
    És tényleg. köszi :)
  • Running
    Van egy account wide-os privát bankod, nem tűnt még fel? :)))
  • MrPredator
    Rendben bár még kicsi a kari. A pénz gond lesz. Másik kariknál van valamennyi. Tényleg átadni másik karinak lehet pénzt?