24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
TomStorm #19518 Ha valaki szerzett kulcsot bétához(konzol) és nem tudja felhasználni azt szeretném megkapni! -
#19517 Kezdődik a konzolos béta! -
#19516 Reméljük tényleg meg is oldódik, mert már elég gáz volt egy AAA kategóriás mmo-nál, hogy a pve területek is belagoltak úgy, hogy még tömeg sem volt. -
#19515 Durva lehetett, ha ennyi időbe került. Én ha lemennék az adatközpontunkba és 4 kábelt felcserélnék a hálózatosoknak pár napig adott lenne a munkájuk. -
#19514 Úgy tűnik megtalálták a lag okát és a javítás folyamatban van:
ZOS_JessicaFolsom: Recently, we have been working hard to research what might be causing the elevated game performance issues on the European megaserver. Thanks to your reports and the details you shared with us, we've been able to isolate and fix a hardware issue that was contributing to some of the game performance issues specifically impacting the European server.
This issue was causing a very specific server-side issue—sudden and extreme latency that would last around 10 minutes at a time. This issue was impacting game performance everywhere, not just in Cyrodiil. Since we fixed the hardware issue, we have since been monitoring the situation closely and have seen improvements. We will continue to keep an eye on things, and research additional ways to cut down on the more commonly experienced client-side game performance issues.
We want to sincerely thank you all for your patience and reports about this issue. -
#19513 Össze kell húzni a mobokat 4-8 mobot egyszerre lecsapatni, +20% xp, ha ketten vagytok, +10% xp ha előfizető vagy, +10% ha van mara gyűrű a partnerral. Szóval megy az gyorsabban is, ha ott vagy zónára írj: lfm xp grind, általában szoktak ott farmolgatni.
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.04.21. 11:19:32 -
DStein #19512 Köszi a tippet, valóban kellemesen jön ott az xp. Azért a 2 óra szintenként kicsit túlzás, kb 150-200 k xp jön óránként. -
#19511 Rift terület közép északi terület Lurker farm, egyedül kb 2 óra egy vr szint, párban kevesebb. -
DStein #19510 Craglornban nagyon kevés a szólózható tartalom, a csapatketesés meg idegőrlő, a játék felé azzal megy el, hogy lesem a cserét és kiabálom, hogy lfg...
Már nem látok nagy csapatot szaladgálni arra, mindenki trialokra keres csak csapatot.
Ezért is vagyok kicsit tanácstalan, hogy merre fejlődnek.
Szettekkel, buffokkal nincs gondom :) -
Aloe Vera #19509 Hali!
Szerintem semmi nincs 14-en ami ne lenne 12-őn. Felesleges hajszolni a max szintet nincs ott semmiféle nagy durranás vagy ilyesmi.
Ha már a szint kell akkor farmolj craglornban már ha még működik, ha meg nem akkor questek. 1 milkó xp egy szint nem egy nagy durranás a korábbihoz képest.
Ha statokat akarsz növelni rakj össze egy jó buildet, amiben van buff is amivel tolod magad, meg egy jó ruha szettet és fegyvereket.
Kicsit macerás meló de megéri.
Bár én azt vallom, hogy az output az 70% ember 30% egyéb, igaz én nem vagyok sokat tapasztalt játékos. -
DStein #19508 Helló, mióta nincs havidíj, ismét sokat játszom TESO-val és lenne néhány kérdésem a sokat tapasztalt játékosokhoz.
Most vr12 vagyok és nagyon jó lenne már 14. Hogy a legjobb fejlődni? Próbálkoztam már pvp-vel, dungeonokkal, mindenfélével, de nagyon lassan haladok.
Jól látom, hogy annyira megváltozott a statisztika rendszer, hogy most már pl a magicára teszek mindent, akkor csak a max magica nő, semmi más? Hogy lehet növelni a statokat? -
#19507 2.0.6 holnap az EU szerveren is -
#19506 LUI Extended En ezt hasznalom, a csavoka osszelopott minden jo otletet mas addonokbol, illetve kihagyta a felesleges dolgokat :) -
#19505 Melyik a legjobb addon a hp, stam, magicka csíkra? -
#19504 Megmarad minden elvileg, sot, a kapott 500 Crownert vett cuccok is megmaradnak, ha megveszed kesobb az alapjatekot. -
#19503 Ezt én is akartam kérdezni és szerinte ma válasz egy igen. -
stevedark #19502 Hello! Van most ez az ingyen hétvége , amin sikerült a béta után ismét kipróbálnom a játékot ,csak most kicsit mélyebben belemásztam :) S nagyon megtetszett a játék. A kérdés bennem ami felmerült ,hogy ha megveszem a játékot akkor tudom a most kreált karakterrel folytatni a játékot vagy törlik mint anno a béta idején..... -
Lengyel2 #19501 Ha szólóban játszol, akkor a sztorin kívül semmi, nem ad más skillt, vagy ilyesmi. Csak érzelmi jelentősége van. :)
Ha viszont klánban játszol, azonos frakciót kell választani a klántagokkal, mert nem tudsz összegroupolni és raid-elni különböző frakciókban levő játékosokkal. -
#19500 Eddig tetszik. Mi a jelentősége, hogy melyik frakciót választom? Azt hiszem az elsőt jelöltem be. -
#19499 Nájsz... maxxal jön. 10mb per sec -
#19498 Meddig va naz ingyen móka? -
#19497 Benéztem 6 körül kezdőkre, meg Daggerfall-ba, nem volt tömeg, sőt... -
#19496 My bad. Azt hittem előző héten volt. Mindenesetre akkor megérte, mert felszabadult egy kis helye.
@Running: az a daedrat nagyon badass. -
#19495 Ha a csutortoktol hetfoig tarto esemenyen a starttol szamitott +3 ora utan mar uninstallalja, akkor ott mar halott az ugy :) -
#19494 Lassan ezek a cuccok is bekerülnek a Crown Store alá: Link -
#19493 Próba hétvégére szedte le, lehet hogy tetszett neki de nem tervezi mostanában megvenni. :) -
#19492 Valahol azért tényleg gáz, hogy egy AAA kategóriás mmo-t fejlesztő cég megengedhet magának ilyen hibát. Én is nagyon boldog volt, mikor anno tavaly nyáron a play-re kattintva betörölte az egész eso mappát, és ez a hiba azóta is többször előjön másoknál, nálam is csak azért nem, mert már meg sem kísérelem a launcherből indítani a játékot.
Érthetetlen, hogy nem az ilyen óriás hibák javításával foglalkoznak elsősorban. -
Rannah #19491 Ha épp uninstallálta, akkor nem teljesen biztos, hogy tetszett.... -
#19490 Elhiszem, valszeg én se örülnék, de wall of textet nem írnék amiatt. csóri Jethro-t sem fogjuk többet itt látni szerintem.
@Jethro: legalább a game tetszett? :) -
#19489 Egyszer mar valaki ugyanigy megsz*pta ezt a bugot itt a forumon - ha jol emlekszem akkor itt, de lehet mashol -, mert telepitesnel nem csak egy driveot valasztott ki, hanem mappat is egyedit adott meg, aztan ucci neki, jott a szoporoller uninstallkor. Szerencsere ritka bug, de azert biztos bosszanto. -
#19488 Kérlek írd le, hogy veled is ez történt. -
#19487 Ezt a buggos hulladékot... Törölném le mert letöltöttem hétvégi kipróbálás céljából. Erre ez a szemét fogja és letörli az összes játékomat... A kurva anyjukért nem lehetett ilyen hibát kijavítani?! "D:/GAMES/The Elder Scrolls Online EU" ez volt a telepítési helye... a kurva unistaller mit csinál? Elkezd kitörölni mindent ami a "GAMES" mappába van.... Beírom googlebe "elder scrolls online delete games" kibaszott 4. link, egy egész weboldalon írja le valaki, hogy ez történ vele.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.04.16. 19:53:34 -
#19486 Béke és szeretet srácok! -
#19484 Non-linear rpg-k között jelenleg az ES a király. Witcher 3 nagyon jónak ígérkezik, de lássuk be, csak egy witcherünk lesz, itt meg van minden féle "class". -
#19483 Ez akkor jogos. -
#19480 Nem az onlineról beszél, hanem az összes TES játékról, mint pl skyrim. -
#19479 "The Elder Scrolls is one of the biggest, most popular, and absolutely most successful RPG franchises of all-time."
Ez a mondat megmutatja, mennyire lehet komolyan venni ezt az oldalt. Absolutely most successful RPG? Na ez pl még viccnek is rossz. Nekem tetszett a játék anno (de dögunalom most számomra), de ez a kijelentés nem kicsit vad, és vicces. -
#19478 Új Crown Store cuccok: Link
2.0.5-ös Patch élesben: Link
Top #2 legjobb b2p játék az eso az mmorpg.com szerint: Link
Vigyázzatok hova álltok mostantól: Link -
#19477 Credit goes to Lordrichter from the official forums for the list, which seems to encompass what they discussed in the video and not just in the AUA questions I linked below:
> Veteran Ranks will be removed. No date.
> Global auction house is not something they are planning do.
> Controller support for PC. Will not happen with console release, but maybe shortly after console. They are still having problems internally.
> Console beta email has started to go out.
> Imperial City is still being worked on. Still testing systems. Finalizing art. Not done yet.
> They are starting to resume work on content: Orsinium, Murkmire, Clockwork City, Dark Brotherhood, Thieves' Guild
> Working on Crown Store systems like barber shop, name change, and race change. They are planned, not ready yet. No date.
> They have been working on backend stuff for lag, but results were not what they wanted. Engineers continue to look at the problem, which may include some abilities that are causing problems. "We are not giving up"
> Patch 2.0.5 coming out Monday with fixes to werewolf costumes, changes to firepot damage, Thunderous Plate Mail set changes, and being unable to dismount. Knock back fall damage is being looked at, but not yet in this patch.
And here's link to the specific questions they answered on the forums -
#19476 Nekem is lement az fps egy 30%-kal, de pve területen még mindig zsír, de pvp-n túl nagy volt a drop, így ott majd előtte ki kell kapcsolni.