Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
fluency #19940 Nézd én nem érzem sem megkeseredettnek se szomorúnak magam. A környezetemben sem látok megkeseredett vagy szomorú embereket, maximum csak elégedetlenkedőket (manapság ebből elég sok van),de a kettő nem egy és ugyanaz. Ha már általánosságról beszélünk ugyebár ezt le kellett írnom, mert ez az én tapasztalatom.
Én nem voltam nagy TES fanatikus, "berángattak" haverok a játékba és simán beszippantott a világ egész a veterán szintekig, ahol már több volt a mérgelődés, mint az élvezet. Én maximum csak bosszankodtam, hogy hogy qrva anyjába lőtt rám a V3-as mob 1470-et íjjal, amikor te a közelébe se értél annak a sebzésnek. Hisztizők meg mindig lesznek bárhova is mész. Ha nem a dungeon, akkor majd a balance vagy a pvp vagy a bossok, stb. A legtöbb játékossal az a gond, hogy ha valami nem sikerül nekik azonnal, úgy ahogy ők szeretnék, akkor már baj van. Nem a probléma megoldáson törik a fejüket, vagy hogy "felkészüljenek" az újra, hanem inkább sírnak egy sort, mert az egyszerűbb.