Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Pedig de, azok vagyunk.
Részemről a gond azzal van, hogy a fejlesztői terv az egy autentikus TES környezet megvalósítása volt, legyen szó a játékmenetről vagy akár az interfészről, vagyis minimalizált infó + a környezet akcióira történő reakció. Nem hiába került kukába a minimap, nem lettek rotációk, nem lett 15-20 helyes skillbar, nem lett a karakternek huszonnyolc neve/rangja/titulusa és a bankokban is a karaktereket látom az NPC előtt áldogálni és nem az áthatolhatatlan nameplate tömkelegét, stbstb. Ezek persze standard mmo fícsörök, de itt most nem hiányoztak - nekem legalábbis nem,. Nem illik valahogy a TES világába. Na nem "műfajidegen" a dolog, hiszen a többi mmo-ban nagyon jól mutat, egyedül az itteni világban nem látom szükségességét.
És igen, tudom, hogy opcionális a legtöbb újítás, nem is ezzel van a baj, hanem az iránnyal. Előbb-utóbb - de ne legye igazam -, észre se vesszük, és az egész UI olyan lesz, mint egy standard mmo UI-ja, egyre kevesebbet látunk majd a világból és már megint csak a felbukkanó kis kockákat, ikonokat, feliratokat (buffokat, proccokat, stb) és extra infókat fogjuk figyelni, nem a harcot és a környezetet.
És ha egy üzlet beindul... már abban sem vagyok biztos, hogy nem raknak be egy globális AH-t, vagy jönnek a +1/+2 helyek az actionbarra, stb. :) Jó, oké, nem dől össze a világ ezek miatt, de akkor is, nem tetszik az irány.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.08.03. 13:21:27