24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
sznek1975 #19918 azt is beírtam most jelenleg tölt le valami frissítést majd ha meg lesz ki derül hogy mi van most még csináltam ujj biztonsági kérdés választ is hátha z is fájt neki -
#19917 Nem lehet, hogy a logis/pass megadása után még tőled - mert szokott hosszabb idejű pihenés után - egy emailben kiküldött ellenőrző kódot? -
sznek1975 #19916 ez már zavaró beírom a biztonsági kérdésre a választ és mégis megkérő jelezi -
sznek1975 #19915 kértem ujj jelszót és akkor avval kell belépni az oldalra és a játékba is ugyebár ? -
#19914 szokásos oldalon kérsz újat opció. lehet valami snake volt az illető akkor, majd megnézem mert ez most már izgatja a fantáziám hogy ki volt az
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.07.30. 09:52:20 -
sznek1975 #19913 mi a teendöm ujj jelszó ügyben ?
-
sznek1975 #19912 én épp csak be tudtam lépni a játékba anno és egy deka magyarral sem találkoztam és senkivel sem volt közös csata vagy hasonlóm se. -
#19911 Elírtad akkor, mert mind a kettőhöz ugyan az. Mintha te régen renegadeben lettél volna nem amúgy? ismerős a neved, hogy mitnha toltuk volna. Cyrodiili skyshard vadászat rémlik -
sznek1975 #19910 mikor lépnék be a játékba kéri a jelszót azt megadom de nem fogadja el , vagy van külömbség a oldal jelszava és játék jelszava közt?
lehet hogy egy jelszó mind a kettöhöz ha van erre lehetőség ? -
#19909 Kód? Jelszóra gondolsz?Én múlthéten változtattam meg az oldalon és ingame is egyből az újat kérte. -
sznek1975 #19908 Üdvözlet mindenkinek. lehetséges olyat csinálni hogy a oldal és a játékbeli kódot is meg lehessen változtatni? mert kódot változtatni tudok de az csak a oldalra van hatással a játékba való belépő kódot nem tudok ujjat csinálni már próbáltam és nem jött össze. -
Aloe Vera #19907 megoldódott -
Aloe Vera #19906 Hali!
Próbálnék belépni a tesztszerverre de nem tölti le a patch-et vajh miért? -
#19905 Vr1 karakteremmel bejöttem pvpre és látszik, hogy el van maradva a karakter. Többszöri halál után azt szűrtem le, hogy 4 skillből halok.
Végül EP oldalon folytatjuk, mert sikerült rávennem a többieket, hogy had ne hagyjam ott a nagy karaktert. :D Nephin többiek még mindig nagyban tolják az archeage-t? Nem terveznek vissza jönni kövi updatere? -
Nephin #19904 Ennek nem örülök. :D -
#19903 Csak ne Garrisonban ácsorgós legyen. :D -
#19902 Ne is mondd... -
#19901 Értem. Szomorú. :( -
#19900 Majd. Egyszer. DLC-nek tökéletes, de idén tuti nem. -
#19899 Mikor lesz valamiféle housing a játékban? :) -
#19898 Csak vedd figyelembe azt is, hogy meg kell venni előbb az alapjátékot, a béta account önmagában nem elég, bár folytathatod/reaktiválhatod természetesen, ekkor kapsz pár rewardot a tesztelésért. -
#19897 Igen, van benne logika amit csináltak. Valahol érthető a változtatás. Ahogy nézegetem a tankolás miatt sírnak a legjobban, meg a white tower dungeon nehézsége miatt, de ez minden nagyobb patch után így szokott lenni. Majd meglátjuk milyen lesz, addigra lecsillapodik mindenki. -
#19896 Removed Stamina Regeneration from Lycanthropy; it now requires Werewolf Transformation to be slotted in your ability bar.
Ez elég nagy nerf szerintem, mert sokan csak azért tartották, mert hogy kb semmi kötelezettséggel nem járt és szép bónuszt kaptál. Ugyan ez vámpír oldalon is, de ott elég bármilyen vámpír skillnek bent lennie, szóval annyira nem gond. -
#19895 Szövetség majd érdekelne, mert akkor magyar terméket vásárolnék, de nem csak átcsomagoltat! :D -
#19894 Teesss -
Nomad90Hun #19893 Hali!
Open Beta 80%-os csalódása után gondoltam teszek még 1 próbát. Eu-n van valaki, vagy szövetség ahova újrakezdett karival beszállhatnék? annó talán 10-es szintig vittem el 1 karit, azóta nem vettem elő. -
#19892 Végigolvastam, szép kövér tele minden jóval, meg olyasmivel is, amivel még foglalkozhattak volna. A fajok értékei talán még unbalanszosabbak lettek mint voltak, meg pár apróság. -
#19891 "Melee guards will no longer stun themselves when bashing with their shields."
Szerk: "You will no longer regenerate stamina while blocking."
vannak itt fincsi dolgok
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.07.28. 20:52:50 -
#19890 Szép halál lesz végigolvasni :) -
#19889 patch note
Arrows are now easier to see while they’re traveling to your knee. -
#19888 Megerősítették redditen, hogy nem fog jönni aug végén a patchel ez a ficsőr. -
#19887 Menő? Azt használsz, amit akarsz. DS4hez van már régóta program windowsra, amivel xbox360 kontrollerként működik.
Elvileg már beta állapotú, azt mondták quakeconon. Szerintem simán jöhet 7es updatebe
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.28. 19:00:55 -
#19886 Engem igenis érdekel magyarul is az, hogy a kedvenc tamrieli állataimnak már rendes hangja van ! GWben ennyire nem volt vészes, leginkább a tooltip javítások voltak unalmasak, mert volt egy patch ahol tényleg az volt vagy 5 oldal :D
@Geronimo: Jól hangzik. Be is fogok szerezni akkor egy kontrollert. Még mindig a boxos a menő PC-n mi? Ps kontrollere nekem kényelmesebb volt mindig is. Nagyon nem követem az ilyesmit. Megint csak meglátjuk téma, mert nem következőben jön, de remélem nem is 4 hónap múlva :) Nagyobb hotfix-hez hozzá csaphatnák -
#19885 nagyon jó és kényelmes a kontrolleres irányítás. -
#19884 De, ki szoktuk rakni a fontosabb és/vagy érdekesebb változásokat zanzásítva. Régebben még a patch notest is kiraktuk a HQ-ra is, de aztán rájöttünk, hog ynincs értelme, elég csak a link :) Főleg akkor, amikor 53 oldalból 51-en az megy, hogy most az XY skill 10 staminával kevesebbe kerül, vagy hogy a ZQ neve mostantól Z'Q, és hogy a Buksi kutya eddigi nyávogós audio hangfájlját végre lecserélték a ugatósra, stb. na ezeket felesleges. -
#19883 Kedvencem a pucéran tatyóban matató -
Aloe Vera #19882 Hali!
Valóban sokat kinyírtak, de ebben a hadseregnyi playerben nem láttam egyet sem, aki tudta volna milyen adást néz.. -
#19881 Akkor csak mi voltunk ilyen mazoisták variancenál, hogy bármilyen hosszú volt kiraktuk? Persze 50 oldalnyi nem volt soha, de volt amikor alig győztük csinálni.
Más: Teljesen jól irányíthatónak tűnik kontrollerrel a játék. Neverwinter o.-t azzal toltam és valszeg kipróbálom ha berakják PCre is a támogatást. [Nem jön a következő patchben]
PS4 gameplay, ketten elkennek egy hadseregnyi playert
-
#19880 Megoldom egyszerűen - nem lesz :) Képtelenség lenne mindent összeszedni, a főbb dolgokat meg már leírtuk ezerszer. -
#19879 Remélem nem cseszik szét a kasztokat. Egy íj erősítés azért nem ártana. Úgy értem hogy jó lenne ha lenne egy erős íjra épülő build pve endgame-re.