24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Kedvencem a pucéran tatyóban matató -
Aloe Vera #19882 Hali!
Valóban sokat kinyírtak, de ebben a hadseregnyi playerben nem láttam egyet sem, aki tudta volna milyen adást néz.. -
Akkor csak mi voltunk ilyen mazoisták variancenál, hogy bármilyen hosszú volt kiraktuk? Persze 50 oldalnyi nem volt soha, de volt amikor alig győztük csinálni.
Más: Teljesen jól irányíthatónak tűnik kontrollerrel a játék. Neverwinter o.-t azzal toltam és valszeg kipróbálom ha berakják PCre is a támogatást. [Nem jön a következő patchben]
PS4 gameplay, ketten elkennek egy hadseregnyi playert
-
Megoldom egyszerűen - nem lesz :) Képtelenség lenne mindent összeszedni, a főbb dolgokat meg már leírtuk ezerszer. -
Remélem nem cseszik szét a kasztokat. Egy íj erősítés azért nem ártana. Úgy értem hogy jó lenne ha lenne egy erős íjra épülő build pve endgame-re. -
Fred még a tömören összefoglalásával is izzadni fog -
53 oldal körül lesz a patch notes. -
"The size of this patch will be approximately 13GB. For those that have never tested on the PTS before, we encourage you to begin downloading the client as soon as you can, as this will reduce the amount of patching you’ll need to do tomorrow."
Te jó ég ! A végleges is ekörül lesz akkor gondolom. Már most verem a seggem a földhöz. Két este is voltam bent non vet AvA-n és nem volt akadásom szóval elégedett vagyok. Warhammer o. mondjuk 2-5 fps-el futott ostrom alatt és így is 700 órát bele toltam [pvp only], szóval ez nem fog megállítani. :D -
IC PTS -
Akkor passz, nincs más ötletem. -
Próbáltam, nem megy úgy sajnos -
Mindent megtarthatsz, amit egy év alatt szereztél, nem vesztesz el semmit sem ha megszűnik az előfizetés. A korlátozás annyi lesz, hogy max nem mehetsz vissza Orsiniumban vagy Imperial Citybe egy év múlva, vagy nem gyárthatsz ott a helyszínen új cuccokat - kivéve a felgyűlt cirka 18000 Crowból nem tettél félre egy keveset és megveszed őket. :)
Egy Tolvajok Céhe vagy Sötét Testvériség esetében ez a korlátozás már akár gondot is okozhat, de egy simán csak PVP vagy simán csak sztori alapú PVE terület esetében nem vagyok benne biztos, hogy nem lesz teljesen nélkülözhető e a későbbiekben.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.07.27. 12:44:33 -
Indítsd el pts letöltést, zárd le, majd abba a mappába próbáld belemásolni könyvtárhelyesen valamelyik verziót, aztán kiderül. -
Patch notera kíváncsi leszek. Jobban érdekelnek a Quality of life és egyéb finomhangoló változtatások. PTSről csak annyit tudni, hogy ezen a héten?
PCre kértem egy accot, de néztem ptsnél újra le akarja szedni a 36+ gigát. Nem lehet valahogy átverni, hogy csak a régit patchelje? Pl csinálni egy pts mappát manuálisan és úgy érzékelné, mintha leszedtem volna? Ezzel a netemmel le nem kapok ennyi gbot megint. -
igen ám, de ha meg előfizetsz teszem azt 1 évig és utána már nem akarsz, akkor meg buksz mindent. Így legalább megmaradnak. Meg nem biztos, hogy az ember megveszi mindegyiket.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.27. 12:26:08 -
Egyszeri vételként 5-6k egy digitális kiegért nem sok. Három havonta már más kérdés, ennyi erővel tényleg jobban megéri talán előfizetni, és az így kapott Crownt meg másra elkölteni, hiszen subként ingyen van a kieg :) (SWTOR-ba is pl ha visszatérek pár havonta - márpedig mindig visszaránt az a nyomorult világ :) -, mindig előfizetek, így aztán van annyi Cartel Coinom, hogy nem győzöm elkölteni új fajok mellett olyan faszságokra a Marketen, amelyet sosem használok majd). ESO-ban is úgy fest, hogy 3 havi előfizetés mellett összebugázott 4500 Crownból lehet majd venni lovat, házat, ruhát, stb, nem kell a DLC-re költeni. Lényegében egy DLC = 2 havi előfizetés, de akkor az a harmadik hónap (és a 4000 pénz) már ilyenkor nem oszt, nem szoroz.
De az a nagy szerencse, hogy se nem épülnek egymásra a kiegek (SWTOR-ban pl sajnos igen) és se nem kötelezőek, vagyis nyugodtan eldöntheti az ember, hogy melyiket veszi meg menet közben és melyiket nem. Akinek nem kell az Imperial City (szerintem nekem sem, megnézem PTS-en és csók, a PVP-t magasról szarom le úgy ámblokk manapság), az nyugodtan kihagyhatja, és megveheti helyette majd az Orsiniumot.
Persze, veszít PVP lehetőséget meg pár speckó szettet, de leszámítva a boss dropokat vagy speckó rewardokat, a legtöbb új cucc vagy mati eladható lesz (BoE), így még azokat sem muszáj neki nélkülöznie. Sőt, mivel a régi dungeonok is felskálázódnak majd VR15-16-ra, az ott esett anyagokat lebontva is lehet szerezni matikat, azokat, amelyek egyébként csak IC területén esnek (ugye ezek lebontásából lehet csak szerezni új stílusokhoz szükséges anyagokat, - pl a Glasshoz Malchite shardot, vagy Xivkyn stílushoz "Charcoal of Remorse" stílus anyagot).
Szóval minden opcionális egyelőre, szerencsére. Csak maradjon is így... :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.07.27. 12:20:12 -
Hogy merészeled leszólni a kemény dev munkával megtermelt dlcket?! 
Még asszem running dobott be egy reddit postot az IC itemizationnel kapcsolatban és ott valaki írta, hogy ezek után már csorog a nyála egy patch noteért. Jött is rá egy dev válasz, hogy 50 oldalas finomság lesz.
Személy szerint én csak az első hónapot toltam le, akkor vr1 meglett, kicsit sok is volt a gondolat hogy mi vár rám plusz főiskolai tevékenységek nem kielégítésének veszélye miatt nem fizettem újra elő, de így szerintem jókor állok neki újra.
Az meg hogy ebből tényleg 5k lesz azt meglátjuk, mert nem tudom, hogy ki lehet-e játszani a hivatalos oldalon. Ojróban borsosabb. Valaki próbálta ? -
Ha azt nézed, hogy ilyen 1-2 órás single fosom dlck jönnek 3-4 ezerért játékokhoz, akkor 3 havonta 5k egy dlcért egyáltalán nem sok. -
Hát 9 hónapnyi tartalom nélküli időszak után, ha egy adag szart adnak ki dlc néven az is több lenne, mint a semmi. :)))) Szóval most jöjjön csak minden 3 havonta, lényeg, hogy érkeznek a tartalmak, aztán mindenki eldönti maga, megéri e neki, vagy sem. :) -
Most fog jól jönni akkor hogy csúsztak ezek, hízlalják még egy kicsit tovább a csomagot. -
Gondolom a sztori 25 óra, de a vele érkező egyéb dolgokban lesz 5x annyi, gondolok itt a trial-ra, amit mindenki 500% fog letolni kb, meg a dungeonokat, egyéb dolgokat. Nem kevés az ár, de nem is sok, szerintem.
Nincs gond a vegyes buildekkel, csak meg kell találni a helyét, ez mindig ettől függ. -
Ugye ezért mennek 3 dps-el és állítása szerint casual népséggel tolja a guilden belül, szóval úgy van összerakva a buildje, hogy ahogy mondtad oda kell figyelni rendesen, de nem kell fullos csapat mögé hogy működjön.
DLC amúgy most nézem, hogy önmagukban elég borsos áron lesznek. Persze eso+ban megkapod, de akkor is. :)
2500 crown/DLC
750 for $7.99 USD
1500 for $14.99 USD
3000 for $24.99 USD
5500 for $39.99 USD
1 havi előfizu 1500 crown/hó PLUSZBAN jár neked ha jól értelmeztem. Engem nem érint a dolog, mert beszállok, valamiből élniük kell, de haverok nem hiszem, hogy mondjuk a 25 órás pve contentért ennyit adnának. [Orsinium] -
Tankkal healelni azért gázos, mert nagyon oda kell figyelni a boss-okra. Ha healelés közben üt meg, miközben nem vagy blokkban az gáz. Megoldható a sztori, de azért kell egy kiadós dps is melléd, meg ügyes játékosok, egyébként halott ügy, veterán dungeonban is. Trial-ban meg kvázi semmi értelme a buildnek, mivel ott elvileg van healer akinek életben kell tartani mindenkit, főleg a tankot. Vdsa-ban, hát szerintem felejtős, ott sem kell feltétlen csak healer már, mert speed-nél már mindenki dps-el, de hogy pont a tank healeljen, szerintem nem jó. -
Templar Healing/Tank – Life’s Bulwark
Ez elég durván hangzik. Írja is hogy nem trialra, hanem minden másra használja, de ettől függetlenül melósan hangzik betölteni a két szerepet. -
VanDaal #19859 Köszönöm a részletes választ! :) -
A cap rész teljesen eltörlésre került. Általában a damage-es setek futnak, mert jól fel lehet tolni.
Ha staminás vagy, akkor staminára, ha magickás, akkor magickára teszed a pontok 80%-át, vagy mindet, attól függően hogy v10-es 3 statos kajával mennyire megy fel az életed. 18.000 ezer elég mindenre, sanctum, veterán dsa 19-20 ezer hp-t kíván. Cuccok szintén vagy mind stamina, vagy magicka enchant.
Vagyis, ha megvan a build, akkor betolod a kaját, attri reset, aztán elosztod a pontjaidat úgy, hogy az élet meglegyen, a többi mehet a magickára, vagy staminára.
Nagyon buildre ruhát ne gyárts, ne vegyél most, mivel aug31-től változni fognak a dolgok, plusz v16 lesz ugyebár.
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.07.27. 09:24:30 -
VanDaal #19857 Sziasztok!
Hosszabb kihagyás után tértem vissza Tamrielre, és hát bizony azóta sok minden megváltozott :)
A segítségeteket szeretném kérni, hogy néhány dolgot tisztábban láthassak:
- mi a helyzet jelenleg a statokra vonatkozó soft/hard cap értékekkel? Ez a rendszer átalakult, vagy teljesen törlésre került?
- attribute pontok és enchantmentek: ha jól emlékszem, régen az volt a "módi", hogy attribute pontokat health-re, és enchantokból mehetett a magicka, vagy a stamina, build függvényében. Ez mennyit változott azóta?
Elolvastam az ESO HQ útmutatójának vonatkozó részét, de ezek nem teljesen világosak előttem továbbra sem.
Mindenesetre előre is köszönöm a segítséget! :) -
A staminás templar legjobb és legegyszerűbb dps jelenleg. A resto staff fölösleges neki, mivel trialon kell healer, azok megoldják a healt, így kvázi fölösleges az a része a buildednek. Szórakozni lehet vegyes builddekkel, de értelme endgame-nél nem nagyon van. Max akkor van értelme, ha van akkora dps-e a csapatnak, hogy kvázi nem kell teljes értékű healer, így dps-zughealerként mész. Szóval helyfüggő és csapatfüggő a történet. -
double post my bad.
Patchel bejön az un.: "Prismatic" enchant és két-három statot is ad ez hybrideknek kedvezni fog, szóval még lehet is valami. -
Én valami dual wield, resto staff templart csinálnék. Elsőre fura kombónak hangzik, nem tudom mennyire életképes. DW még bowra cserélve esetleg. -
A veterán dungeonok jelenleg kb semennyire sem nehezek, még közepes build-el is simán tolható. Trialokhoz kell skill, csapatmunka és build, ha bármelyik hiányzik, nem fog lemenni.
Aug31-ig nem érdemes semmit összerakni, utána meg majd lesz friss build. Egyébként normáls build nélkül lemenni nyomiság, mindenkinek rossz. -
Normal-Veteran dungeon :P
Ismerem az end-game tartalmat, de nem tudom hogy érdemes az első szettet össze szedni amivel már lehet mit kezdeni. :) -
Nem tudom mi az az expert dungeon, nem találkoztam még vele. Az utolsó mondatnak sincs sok értelme így, ebben a formában. Az útmutatóban egyébként van szó az endgame tartalomról. -
Köszi, de szerintem nemzetközi vizeken fogunk úfkálni. Expert dungi mennyire nehéz egy trialhoz képest amúgy? Hogy van az end game gearelés leginkább? -
Szerintem rossz választás az AD, már onnan is szivárognak át DC-re azok, akik szeretnének magyarokkal játszani, csapatban, de ti tudjátok. Nemzetközi guildek minden oldalon vannak, az mindenre megoldás. :)
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.07.25. 19:02:48 -
http://www.reddit.com/r/elderscrollsonline/comments/3ek371/news_itemization_for_the_imperial_city_dlc/ -
Köszi a híreket srácok! :) Én most már lexarom a VR szintet nem várok miatta, mert megőszülök mire kiszedik. Megbékélek vele addig is. :D AD oldalon kezdtünk haverokkal karaktert. Augusztus végéig valszeg meglesz a vr1 és onnan már gyorsabb fejlődés lesz hála a patchnek. :)
IC-re nagyon kíváncsi leszek. Hangulatosnak ígérkezik. -
The Elder Scrolls Online - Az Imperial City és ami utána jön (QuakeCon2015 ESO panel) -
The Elder Scrolls Online #QuakeCon2015 paneljéből a fontosabb infók.
> Még idén érkezik az Orsinium #ESO #DLC, valamikor az ősz végén, tél kezdetén (tippre november), és nagyjából 25 órányi PVE tartalmat tartogat.
> Jövő év első felében pedig jönnek majd a Dark Brotherhood és a Thieves Guild DLC-k is, két önálló kiegészítő formájában, nem egyszerre.
> Aki lemaradt a streamről, itt visszanézheti (18 percet tekerjetek előre): http://www.twitch.tv/bethesda/v/8441837
> Összefoglaló is lesz, mindennel ami elhangzott - valószínűleg még a hétvégén.
Kiegészítve Fred hírét:
> Az LFG rendszer működni fog más frakció játékosaival is (Crossfaction rendszer)
> Natív feliratok
> Kontroller támogatás PC-re
> Veterán rangok kivétele -
Orsinium, our next #ESOTU DLC game pack, will be available in Fall 2015 with around 25 hours of new content. #QuakeCon
The Thieves Guild & Dark Brotherhood will be two separate #ESOTU DLC game packs, scheduled for release in the first half of 2016!
Thanks to everyone for tuning into the #ESOTU panel at #QuakeCon. See you in the Imperial City next week on the PTS!
Ahogy elhallgattam nagyon boldogok voltak a konzolos eladásokkal. Mindenképp jót tesz a játék jövőjének.