The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsi hogy belevauzok a "szomszédból" ,de miért gondoljátok hogy ép a konzol megjelenés idejében váltani a PC verzió f2p-re? Ennyire csak nem hülyék a fejesek. Xbox 360/one Ps3/4 menne az előfizetéses verzió, PC-n meg lehetne úszni havidíj nélkül? Eléggé lábon lövés kategória enne. Az hogy eltűnt a hathavi fizetés, valószínű csak a konzol premier időpontjára enged következtetni.
Egy dolgot lehet a fejlesztők szemére vetni, az hogy a PC-sek kb early betateszterek a konzolos verzióhoz. Még ha túlzás is, de van benne igazság. A konzol-piac a lényeg, ott lehet a nagy pénzt szakítani, mert kb még szűz területnek számít mmo szempontból.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.01.03. 15:30:44

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

PiszkosFred
Ez valami betegseg "nalatok" 😊 Ki a fene mondta, hogy az ESO "iszonyat jo". Egy faszt, rengeteg dolog hianyzik belole, amelyet mar a premier napjan tartalmaznia kellett volna, es meg 1-2 evig nem is lesz benne. Pedig a TES vilaganak szerves reszei es emiatt hianyoznak. Nem "iszonyat jo", nem is uttoro (pedig lehetett volna) az mmok piacan, nem wowkiller (hogy a masik ostoba jelzot is idezzem), stb. Ez egy tisztesseges iparos munka, egy kozepesnel jobb mmo, amely viszont koran sem annyira szar es fos, ahogy az emberek tobbsege tartja (0 perc live, vagy 10 perc betas jatekidovel, vagy ezek nelkul).

Nem kell tartani az f2p-tol, mert ha jol csinaljak, az meg segithet is, tobb penzt hozhat, tobb jatekost, mint eddig. De ha szarul csinaljak, amelyre van esely, mert kurva bena donteseket hoz neha (ersd mindig) Firor, akkor ott nagy baj lesz. Az mar mas kerdes, hogy szamomra valoszinuleg ott er veget az amugy is hatterbe szorulo mese, ahogy f2p-re valt, de ez az en egyeni problemam, van helyette mit csinalni 😊

Ami a lenyeg, hogy az elmult 8 honapban szepen kupalodott a jatek - pech, hogy a jelenlegi allapotban (alrendszereket illetoen) kellett volna startolnia -, es meg koran sincs vege, En bizok benne, hogy idovel osszeall az egesz egy egessze, bar az mar mas kerdes, hogy aki a premier ota jatszik vele, az mostanra picit mar besokallt - en legalabbis picit igen, kell is a szunet.

Akar igy, akar ugy, a Fallout Online premierjere tanulnak az ESO tortenetebol es fejlesztoi donteseibol. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BEAST
Én sem azt állítottam, hogy csak bug fixek jöttek, de lényegesebb új tartalmak nem kerültek be a játékba (lásd "future updates"😉. Csak ilyen Craglorn/Trial körüli témák. A Guild Wars 2 is hasonló lendülettek fejlődött. Így kaptunk emlékezetes Karka szigetet, meg a fractal insták. Egy időre leköti az embereket az ilyesmi is, de a nagy ígérgetések idején nem erről volt szó.

Én még azt is megértem, hogy a jó munkához idő kell, szépen dolgozzanak ki mindent mielőtt a játékba kerül. Csak akkor ne állítsuk azt, hogy mennyire iszonyat jó minden már így is. Vagy ha ez a tempó számít jónak, akkor tényleg van félnivalója az embereknek a f2p rendszertől.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PiszkosFred
Lapozz lejjebb is, ott van a lista, hogy mi tortent/erkezett aprilis ota az Update 1 es 5 kozott 😊 De, nem akarok vitatkozni, hiszen lassan masfel honapja, hogy aktiv elofizu mellett en sem leptem be a jatekba (nesze neked unnepek, Revan es WoD), de azert valotlansagokat ne allitsunk, igen is jottek tartalmi frissitesek is az elmult 8 honapban, nem csak bug fixek. Sot, az a menku sok fix foleg ezeknek az uj dolgoknak koszonheto, mert mindig elbasznak valamit, ha uj tartalom jon. Update 6 utan speciel szerint 2 hetig nem is lesz erdemes a jatek kozelebe sem menni, amennyi minden valtozik, ez a minimum.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.01.03. 13:57:30

BEAST
A "future updates" lista már akkor is kb így nézett ki, amikor én leléptem. Ha legalább a fele pár sorral lejjebb lenne, akkor valóban rosszul látnám. Érdekes úgy tűnik a plusz guildek már említésre sem méltóak, pedig a justice system környékérén biztos elfértek volna. Viszont igazad van, már tényleg mindegy. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PiszkosFred
Hat, rosszul latod, de vegul is mar mindegy. 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.01.03. 12:39:20

BEAST

Legyen, de akkor lottek a masfel havi Updateknek, lottek a fejleszteseknek es marad a cicoma frissites, meg par alibizes ket nagyobb, fel evenkenti/evenkenti update kozott.

Most annyival jobb a helyzet? Lehet nem játszok már, de én most is főleg bug/quest fixeket látok a játék frissítéseknél. Nem látom azt a hatalmas plusz tartalmat, amiért hónapról hónapra fizettek a fejlesztőknek.

Engem személy szerint nem igazán érint a téma. Sajnos az ESO már eljátszotta nálam az esélyeit és az én szememben, nem lett jobb játék (fejlesztés szempontjából), mint a GW2.

A GW2 féle, két hétig elérhető tartalmaktól mentsenek meg minket az istenek. 😊

Egyébként megint a szokásos a helyzet legtöbbször, ahogy olvastam a hírek alatti kommenteket: hűűű, legyen f2p, úúúgy játszanék vele, alig várom stbstb., de a havidíj, azt persze nem adná meg érte. :/

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Terawatt
Off: Jobb írói csapattal az is fasza lenne, de ez csak személyes vélemény. A Scarletes vonal végig egy hülyeség volt. Két hetente lenne valami új quest chain, egy történet amit elmesél nem hangzik olyan rosszul jó kis TES hangulattal. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Running
Na én ott be is fejeztem, ha olyan lesz, mint a GW2 fejlesztése.

PiszkosFred
Legyen, de akkor lottek a masfel havi Updateknek, lottek a fejleszteseknek es marad a cicoma frissites, meg par alibizes ket nagyobb, fel evenkenti/evenkenti update kozott. Az elofizeteses rendszer - meg ha nem is kotelezo - nem rossz, ha megmarad, hadd hozzon folyamatosan bevetelt a huseges jatekosoktol, a f2p es a b2p kiszamithatatlan bevetel, foleg amennyire ruhelli mindenki ezt a jatekot. Szerintem.

Vagy a GW 2 féle b2p+shop, az még jobb lenne.

Hallgatnád egyfolytában, hogy még ezértmegazért is fizetni kell, ezmilyenmár nyeeee? 😛 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

PiszkosFred
Vegyek at az swtor rendszeret, es rendben is lesz a dolog.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.01.01. 20:09:57

Ingyenessé, de utalni is lehet majd 😉

ingyenessé válna vagy mi? vagy átutalásos?
Running
Vagy lehet, hogy nem? Ez most a valóság, vagy a mátrix?

szakmák hogy működnek a játékban ?
0Fritz0
"Ajándék a készletek erejéig: zenei CD!"

Bangó Margit, vagy Madam X-otic CD-re tippelnék.

Kérlek egy kicsit szedd össze magad, mert az egy dolog, hogy egy angol nyelvismeretet igénylő programmal akarsz játszani nulla tudással, de a magyart hadd ne magyarázzuk már el.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

szerintetek ez úgy van hogy játék és mellé egy zene lemez? mindenesetre ez zavart okozott nekem.ESO
Szívesen, bár nem sikerült úgy linkelnem ahogy akartam.
köszi a segitséget

Ezt olvasgasd át. Ha nem akarsz rizikót, akkor megrendelheted az eredeti oldalról is a digitális kiadást kicsit drágában:
Jó játékot!
Utoljára szerkesztette: fluency, 2014.12.30. 11:55:00
Kiteheted a polcra, annyit érsz vele. A patcheket úgyis le kell töltened folyamatosan, az a verzió amit a dobozosban kapsz, már akkor lejárt amikor megvetted.

és ha dobozos verziót szerzek? akkor legalább van egy biztos kézben ki tudja mikor kell gépet újra rakni vagy más nyalánkság
PiszkosFred
Csak ha jatszani is akarsz vele.

digitálist le kell tölteni?

PiszkosFred
Mert kulfoldrol valoszinuleg a digitalis verziot veszed meg, itthon meg a dobozost.

ha imádott országunk határain belül rendelem meg akkor mért jön ki 10000 ft körül csak a játék? adtak itt egy külföldi címet igaz hogy 3000 - 3500 körül van de nem tudom mit raknak még rá és honnan szállítják, ebben még nincs tapasztalatom.
Hagirez_melo írt még egy lehetőséget de az a említett külföldi rendelés ha többet tudnék lehet bele vágnék. aki külföldről rendelte meg ossza
meg a tapasztalatát legyen szíves. előre is köszönöm szépen
PiszkosFred
Csak Timecard (Gamecard) es bankkartya, ahogy te is irtad. Mas nincs, de mivel a WoW is most akarja befizetni az ingame goldert jatekidot es forditva, siman el tudom kepzelni a kesobbiekben. De egyelore csak az elozo ket lehetoseg van.

lehet olyat itt csinálni mint a Eve Online ban hogy egy idő után játék pénzel fizetni vagy csak utalással és GameCard al?
honnan hozzák melyik országból? menyibe kerül szállítási dijal együtt forintban?
ez pénznem euró? eléggé kínai számomra. hogy működik itt a megrendelés? aki érti elmondaná?
ez nem magyar. hogy működik ez a rész? nincs semmilyen kártyás fizetési lehetőségem.
nagyon köszi mikor írtam erre nem gondoltam
Nem bántásból mondom , de tényleg.

Ha csak a mondatod második felét beírtad volna a fórum keresőjébe, akkor szépen kigyűjtötte volna neked az összes ezzel kapcsolatos infót.

Nem akarok reklámozni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy én a g2play.net -en vettem kb. 3000-ért, a 60 napos gamecard ollyan 6 és 7000 között mozog
hol lehet olcsón megvenni a játékot és menyi egy 60 napos gamecard?
PiszkosFred
Ha igazak az adathalaszok altal megszelloztetett szovegek, es ha tippelni is lehet, akkor szerintem a konzolos premierrel egyutt lesz bevezetve a trial/demo, de nem vagyok benne biztos, hogy PC-re is.

Running
Nincs ilyen információ.

Sziasztok mikor lesz kipróbálható része a játéknak? hasonlóra gondolok mint wownál ingyenes 20 as szintig
0Fritz0
Zsírfeka <#taps>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Running
Ezzel a videóval zártuk az ExH-val a 2014-es évet. Jó szórakozást.

Elértem a provisioning 50-es szintjét, van értelme még gyűjtögetni az alapanyagokat (persze van pár favorit, amiből a nekem tetsző kekszet sütöm, de ezen kívűl? Lesz-e még vajon később pluszban valami peccsben később szintemelés, amiért érdemes lenne a sose elég bank helyeket pazarolnom ilyesmire? Kereskedni nem nagyon akarok ár ezzel, más szakmába fognék.
Utoljára szerkesztette: Szuni, 2014.12.25. 10:08:06

Running
Kellemes Ünnepeket kíván Mindenkinek az ExH!

Nem tudom szabad-e itt ilyet, én voltam aki kereskedő guildet keresett nem olyan rég. Mázlim volt, cseten hirdetett valaki pár megüresedett helyre felvételt, kértem invet, felvettek, és egész szépen zajlik az élet (én ugyan csak három hete játszom kb, harmatos lepkepuki a hozzáértésem, de ahogy felmértem van minden mindenkinek mindenből a kapanyéltől kezdve a legendary cuccokig), szóval ha valakit érdekel, elküldöm a tag elérhetőségét, aki a tagfelvételt intézi.

Omrega
Érdekes megoldás lesz a champion rendszer bevezetésekor, hogy a v14-es karakterek ugyanúgy 30 CP-t kapnak mint a v1-es karik. Azok járnak jól, akiknek sok veterán altja van.

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

Nem gond, a HQ-s fordításokat alapvetően a plusz gondolatokért olvasom, amiket hozzá szoktatok tenni, azoknál meg elfogadom, hogy gondolkodni kell, mármint hogy idő kell hozzá 😊
Utoljára szerkesztette: Sir Critical, 2014.12.22. 20:34:53

PiszkosFred
Kuldtem egy msg-t, nezz mar ra kerlek 😊

A magyar ESO Live osszefoglaloval csuszunk picit, aki varta volna, elnezest es kis turelmet kernenk.

<#eljen>