Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Kizárt. Jó pár mmo-t kipróbáltam már, eddig egyetlen játékban kedveltem a pvp-t: a már említett AO-ban (amíg el nem k*rta a Nexon ezt is az ingyen tbs pontok bevezetésével, ami után mindenki csak afk-zott a ligákban a pontokért, mert a tbs event-ekben jobb volt a loot). Zseniálisan jó alaprendszere volt pve-ben, és egy az egyben működött pvp-ben is. A karaktered csak a főhős volt a nyolc, sokféle típusú mercenary mellett, és jrpg-szerűen 3x3 mezőkben volt felállás, ahol számított az elhelyezkedés is (pl. az elől állók védték valamennyire a hátsókat). Mondjuk a free ligában persze gyakran elvertek a pay2win gyerekek az über cuccaikkal, de a colosseum ligában minden karakter és minden mercenary azonos stat-okkal és skill szintekkel futott, nem számított a felszerelés. Időlimites taktikai és nem üsd-vágd button-mashing harc volt, szerettem. Az ellenfél esze ellen játszottál (többnyire), nem az ügyessége, a tárgyai, és a kombói ellen (ami persze megintcsak elb*szódott, mikor kezdtek jönni a táposabb, multifunkciós merc-ek, amiket a shop-ból azonnal meg lehetett venni instant lvl 120-szal együtt...). A mai mmorpg-k mindegyikéből hiányolom ezt az érzést, ezért nem is pvp-zek már.
Kis adalék: az előbb TESO-ztam keveset, közben a chat-en valaki keresett a guild-jébe kizárólag nb-ket egy "solid, OP build" betanításához és használatához, csak pvp-re...