24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#19598 Az endgame tartalmaknál kezdődik a nehézség, addig minden le fog menni simán. Ott viszont sok játékos el is vérzik. -
Nos #19597 ahh, rendben :) -
#19596 Az első elég sok szint még csak bevezetés és jóval nehezebb lesz. -
Nos #19595 Na végre megvettem a játékot. Míg előfizetéses volt nem nagyon akarózott, mivel simán lehet, hogy egy hónapban csak egy-két napot játszok, de ez ugye már nem probléma. Egyébként egész élvezhető, de a béta idején még nagyom nem tetszett. Bár most is van egy olyan pont, ami kezd problémás lenni. Tényleg ennyire könnyű, vagy később nehezebb lesz? Egyelőre olyan, mint egy tamagocsi.
Először soloban indultam. Most 14 szintű vagyok, és egy-két bosst kivéve (meg egy helyet, ami anno még vagy négy szinttel felettem volt) nem volt túl sok izzadás.
Egy haverommal elkezdtünk groupban játszani. Ahogy látom, ettől még nem kapunk erősebb, vagy több ellenfelet.
Szóval egyelőre még elvan azzal az ember, hogy felfedezgeti a játékban, hogy hogyan működnek a különböző mechanizmusok, szép a táj is, tűrhetők a küldetések, de ha pl a craftolásnak nincs sok értelme, mert így is, úgy is lenyomod az ellent, akkor unalmassá válik. A solozos dragonknightomat már most nincs kedvem elindítani, mert nincs túl nagy kihívás. Persze, tudom, előre lehet rohanni, de nem akarom kihagyni a tartalmat, és levetkőzni sincs kedvem. Persze groupban még könnyebb, de ott legalább elbeszélgetünk (az még csak kb 7. szint.)
Szóval a questes része tényleg ilyen, és csak a PvP területeken lesz igazi kihívás, vagy esetleg magasabb szinten nehezebb lesz? Valaki írta, hogy ebből a szempontból az 1.6 előtt jobb volt, lehet, hogy az új patch túlgyengítette a mobokat?
Utoljára szerkesztette: Nos, 2015.05.16. 20:43:33 -
#19594 Igen sajnos ez igaz. Nagyon gáz ennek a játéknak a felépítése. 1-50-ig zseniális, utána epic fail. -
Snoop(y) #19593 A néped elleni árulás az, amikor átmész veterán zónába, és a saját szövetséged tagjait mészárlod. -
#19592 DSA veteránt farmolják, meg Sanctum-ot, minden mást fölösleges, mert gáz xp és haszontalan set-ek esnek. Mi is azért nem megyünk AA-ba, HelRa-ba, mert minek. Mindenki volt 50x, ha nincs értelmes loot, vagy bármi, akkor értelmetlen 51.-re lemenni.
A játékban komoly probléma jelenleg, hogy az endgame tartalmak 80%-ból veszteséget termelsz, mert kevés xp-t ad, aranyban totális ráfizetés, a setek meg haszontalanok, így ha megvan az acsi, pár alkalom után teljesen értelmetlen lemenni.
Én nem tudom ezeknek a fejlesztőknek mi baja van, de valami nagyon gáz ott náluk, hogy ilyen alap dolgokkal sincsenek tisztában, vagy ha igen, szarnak rá. Ha ezt így folytatják, ennek a játék semmi jövője nem lesz, max eléldegélnek abból, hogy pár casual játszik vele 2-3 hónapot, aztán keres más elfoglaltságot. -
#19591 "De minden MMO lényege az endgame, hiszen abban a státuszban töltöd a legtöbb időt"
Ez igaz is, de az emberek többsége (de lehet rosszul látom) elérve a maximális szintet jelenleg inkább champion pontokat farmol orrba-szájba, mintsem, hogy trialokat vagy arénát farmolnák nonstop (bár utóbbinál azért sűrűn vannak programok, főleg a létszám által teremtett könnyebb szervezés miatt). Mindez legalábbis ami a ráfordított/ingame eltöltött időt illeti, az alapján.
Kellene egy butított verzió (lásd LFR a wowban) a trialokból azoknak, akiket nem hat meg az endgame tartalom által szerezhető cuccok sokasága, csak a helyekre kíváncsi. Ahol a siker garantált, elrontani nem lehet :) Aki meg fel akar öltözni, meg kell neki a dye, achie, title, bármi, az keres magának guildet és megy velük normál/vet szinten.
Ha végre egyszer lesz guilden belüli kötetlen átjárás dungeonon és trialok esetében a frakciók között, akkor megint egy új helyzet fog előállni. -
#19590 Részben igazad van. De minden MMO lényege az endgame, hiszen abban a státuszban töltöd a legtöbb időt. Egy karaktert felszintezni 1 hónap körül van (az én tempómban). MMO lévén én hónapokat, szerencsésebb esetben éveket töltök benne (WoW). Ha az endgame content leglényegesebb részéhez nem férek hozzá, az nem túl szerencsés. Ne érts félre, teljesen jó a te általad leírt klános dolog, de a trial/raid az endgame szerves és fontos része. Engem a PVP nem feszít annyira, így a trialozás hiányozna nekem.
Nord-ot nem indítok DC oldalon, mert az a népem elleni árulás lenne :)
Úgyhogy marad a redguard és a DC sajnos. -
#19589 Ok, köszönöm. -
gseldon #19588 Én most húztam az elmúlt pár hétben egy NB-t fel, szóval a veterán szinteken lévő grind helyekről sokat tanultam. Van még azért 1-2 azon kívül, amit írtál. Majd otthonról megírom térképpel mindennel. Pont, hogy Cadwell Silver-ben Greenshade-ben van az egyik legjobb! VR1-7 között működik.
-
#19587 Új cikk a weboldalon: Hogyan fejlődjünk a leggyorsabban
Az első végigjátszás minden perce aranyat ér az #ESO-ban. De a második vagy harmadik karakter szintezése során óhatatlanul is elkezdjük kicsit siettetni a szintezést, keressük a kiskapukat vagy azokat a megoldásokat, amelyeket (ki)használva picit gyorsíthatunk a fejlődésen. A következő útmutató - melyet Running kolléga állított össze - ebben segít minden olyan The Elder Scrolls Online játékosnak, aki a végigjátszás után már alto(ka)t húz. -
#19586 Én szivesen csatlakoznék majd hozzátok, de még nagyon új nekem az ESO. Egyenlőre a gyűjtő klánba vagyok aztán majd ha jobban kiismerem magam akkor belépnék hozzátok, de egyenlőre semmit sem tudnátok velem kezdeni. -
Nephin #19585 Az egyik raidleaderünk szerint aki csak azért megy DC oldalra, hogy trialozzon, az menjen nyugodtan. :) A döntés joga nyilván a tiéd, aki akar és felvesszük, hozzánk jön, aki meg nem, az nem, roppant egyszerű klánfilozófia. :) Mi továbbra is megvagyunk, csináljuk, ami jólesik és ami adódik vagy igény van rá, nincs presszúra a klántagokon. -
gseldon #19584 Neked és még kismillió másik embernek, plusz mindenkinek aki
-Skyriiiiimmm! vazze MEKKORA király már NORD 1111eleven!
Ezek a gyökerek rohadt sokan vannak, emiatt EP a legnagyobb populációjú faction a játékban. PVP-ben ez iszonyatosan látszik, minden kampányt nyernek egyszerűen a számaikkal, éjszakai foglalással, zerg-el. A játék népességének többi része emiatt utálja őket, mint a szart.
Nem azt mondom, hogy EP-ben mindenki ilyen, csak azt, hogy az EP-nek nincs jó "híre" emiatt. Szóval gondold meg ott akarsze-e indítani karit :)
U.I. Ha van explorer pack-ot, akkor indíthatsz nord fajú karaktert DC-ben is! Nem kötelező az EP-ben lenned és mégis lehetsz nord, ha ez a szíved vágya. Veterán területeken úgyis végig kell csinálni a többi frakció küldetéseit is, így nem fogsz lemaradni a "hazai" területekről sem.
Utoljára szerkesztette: gseldon, 2015.05.14. 11:15:05 -
#19583 Az lenne a fontos hogy trial képes legyen a csapat, de Running azt írja csak AD és DC oldalon vannak trial csapatok.
Ezt sajnálom ugyanis nekem az EP tetszik a viking stílus miatt :)
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.05.14. 09:41:19 -
Nephin #19582 Nem két ember van, de ahogy érzed, nekem teljesen mindegy. :) -
#19581 A self heal veteran területekhez kell meg elitekhez. -
#19580 1. green dragon blood
2. trial-hoz és más endgame tartalomhoz nem fog kelleni self heal, helyed sem lesz a baron, és van healer, akinek az a dolga, hogy életben tartson -
#19579 Igen tudom, de kicsit sok a cd rajta. Több mob esetében elnyomod aztán annyi. -
#19578 Mert ez micsoda? -
#19577 Endgame pve tartalomra. veteran szintek, trial pl. DK 2h fegyóval lenne a legjobb ha lenne jó self healje. -
#19576 Mire kéne? Milyen tartalomra? -
#19575 1-2 ezer az explorer pack, akkor bármilyen faj-t választhatsz, bármilyen oldalon. Trial képes csapat, dc és ad oldalon van. -
#19574 Hát 1-2 ember online általában sajnos. Ilyen kis létszámmal nem lehet raidelni pl nem? -
Nephin #19573 Mi még mindig vagyunk. :D -
#19572 Explorer pack? Szerintem még a cd kulcsos oldalak árulnak. -
Snoop(y) #19571 Én egy ilyen DK lennék :P
Build -
#19570 Egyébként EP oldalon van még valami magyar közösség? Nekem a nord jön be, nem akarok a DC-hez menni. -
#19569 Van valami olyan 2 kezes melee kaszt ami jó túléplő, tudja magát healelni? Esetleg DK stamina build? -
#19568 Patch notes 2.0.8
Riding skill növelés hamarosan a store-ban
< még nem végleges és jelezték, hogy a 60 pont fölé nem lehet növelni
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.05.12. 08:43:42 -
#19567 Nem tudok ilyen addon-ról. A területek főküldetései és a személyes sztori küldetései adják a legjobb xp-t és egy skill pontot. -
#19566 Tud esetleg valaki egy olyan addont ami megmutatja hogy mennyi xp-t, vagy milyen rewardot kapok a felvett quest-ért? Mert a kvesztfüzetbe semmi infó nincs ha felveszek egy küldetést, hogy mit kapok érte és hogy érdemes e megcsinálni. -
#19565 1. DC>AD>EP
2. NA/DC
3. NINCS, nem kell fizetni, elég akkor ha dlc jön, store-ból megvehető
4. Meg, storeból pl -
#19564 Má semmi, jól felment az ára. -
#19563 Persze ez érthető is és gondoltam is erre, de tényleg amit mondtok, hogy a meglévő dolgok helyre rakásával rengeteg idő elment. Warhammer online miatt vérzik a szívem, mert ott az volt, hogy mindent igyekeztek helyre rakni, csak új content nem jött, pedig mai napig tolnám. Itt két fokkal jobb a helyzet szerencsére. -
#19562 A tavalyi Quakecon videóban látható Imperial City nem volt más, mint egy üres és statikus reprodukciója az Oblivionban megismert Imperial Citynek, belerakva 1-2 szintén script nélküli ellenféllel. Látványos volt, persze, de azért megint más bemutatni a tervezőtől kapott családi ház látványterveit, és megint más házavató bulira meghívni a cimborákat. :) Van a két esemény között némi idő...
Azt is vegyük számításba, hogy a világot tervező csapat nyugodtan tud dolgozni, őket nem igazán zavarja/hátráltatja a játék többi részének változása. Vagyis, ők valószínűleg a következő 4-5 nagyobb területet is lemodellezték és összerakták már, de mindaddig, amíg a többi fejlesztő az időközben felmerült igényekkel és problémákkal küzd (veterán rendszer kontra champion system, konzolos megjelenés csúszása, justice system és scriptjei, tárgyai, stb.), addig ezeket nem fogjuk viszont látni a játékban, csak max ilyen promó formában.
Talán egyetlen, feltehetően 1-2 hetes extra melójuk az volt a világot tervező és építő teamnek, amikor össze kellett rakniuk a tolvaj menedékeket a világban, de mivel ez is mind indoor terület, a külső világot megint nem érintette (leszámítva az ajtókat). Sokkal többet szívott pl az a csapat, akik a scripteket és a tárgyakat nézték végig a Justice system miatt a világban, az nem lehetett kis meló :)
Vagyis, szép, jó és látványosak voltak a Wrothgar/Orsinium, Murkmire, IC, stb. videók, de ennyi, idővel lehetett látni, hogy bizony a változások miatt várnunk kell még ezekre, nem keveset...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.05.10. 11:31:27 -
#19561 De azok fognak jönni, amiről tavaly volt szó, ugyanis csúszott minden a vet rendszer miatt. -
Nephin #19560 Azt elfelejted, hogy közben volt egy totális lvl 50+ rendszert érintő átdolgozás, a veterán szintekről a champion rendszerre plusz a justice system. Nyilván ezek valamitől elvették az időt, lásd jövendő dlck. -
#19559 Vagyis az első DLC már vagy egy éve készülő/tervben lévő content ? Plusz volt még terület amit a conon demoztak, hogy hú milyen fasza lesz és az sincs még bent tudtommal. :)
Remélem a már korábban is demózott területek nem 3 havonta jönnek be, mert az úgy ciki lenne. Volt a conon más terület is amit demóztak. Ezeket egybe beraknák az imperial cityvel akkor az marketingnek is jó lenne.