24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
TomStorm #19678 Üdv.
Mit mondotok,húzzam be holnap PS4-re?:)
Elférne Diablo 3 mellé én úgy érzem.
Régen még PC-n játszottam keveset akkor tetszett! -
#19677 Hamarosan PVP update -
Kryon #19676 Érdekes. Azt gondoltam volna, hogy a konzolosokat nem nagyon érdekli egy MMO. -
#19675 Pet és mount. Kettő az egyben. Fincsi lenne. Örülök, hogy jól nyitott a játék. B2p modell nagyon jól jött ennek. Kíváncsian várom a játék további virágzását. -
#19674 "Ami az eladásokat jelenti, a konzolos #ESO megjelenés lett az év második legjobb premierje (eddig) az angoloknál. Minden további a Gamekapocs cikkében. Link" -
#19673 Kemény.
-
#19672 Confirmed in the Bethesda E3 showcase in the Orsinium expansion it looks like.
Confirmed for this year:
Imperial City
Orsinium
BEAR MOUNTS!!!!!!
-
#19671 Az a bosszantó, hogy a legjobb MMO lehetne ha a fejlesztők nem balfaszkodnának ennyit. De az alapok jók, reméljük a legjobbakat. Egy companion és egy housing rendszer pl sokat dobna a hangulaton. De még megcsinálhatják. 1-50-ig zseniális, utána viszont grindfest sajnos. -
#19670 Vicc volt, naná, hogy nem kamu, de a forrás tényleg jó lenne, kiraknám pár helyre :) -
#19669 Egyáltalán nem gondolom hogy kamu. Sőt remélem hogy igaz és sokat foglalkoznak a fejlesztők a játékkal, mert az alapok nagyon jók. Nincs benne olyan hiba, amit csak úgy lehetne javítani hogy újraírnák az egészet. Csinálják meg rendesen (amit remélem meg is tesznek) és win.
Nem szurkolok a bukáson, mert ha pár dolgot megváltoztatnak, szeretnék vele játszani. Hm? -
#19668 Elso bekezdes tuti kamu ragadozo ur bukasos kommentjere, linket vagy meg sem tortent :) -
#19667 Chuckytól:
"Több millió játékos az ESO konzolokon. Az értékelések mind 90% felettiek. Fel is adta a fejlesztőkben a leckét eddig rejtőzködő hibák láttak napvilágot, amiket már ez a játékos szám kicsalogatott. Még több szervert kell beállítani a sorba, hogy kiszolgálja ezt a játékos mennyiséget smile hangulatjel Szegények kicsit alábecsülték a PC verzióból indultak ki, de végre megkapta azt az elismerést amit már kijárt neki. Biztos kaptak 1 kis löketet és önbizalmat, hajrá srácok végre! Várakozásaik felül teljesít az ESO. Ja és itt egy kis fincsi reddit AMA Jópár hasznos infóval. Link
pl
- xp minden fronton, kevesebb kell 1 veterán szinthez több expet adnak a questek, Craglorn és a többi elnerfelt hely több exp, pl public dungeonok ki lesznek javítva, veterán questek többet adnak.
- Champion rendszer első 400 pont könnyebben megszerezhető
- E3-on után infó a tartalmakról és a DLC-ről.
- Settek "elcseszése" felforgatása, hogy ne a dps legyen a menő, ne arról szóljon hogy van a Set amit megkövetelnek mert max dps és ha nem abban vagy ne gyere.
és még sok más."
Link
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.06.12. 10:28:07 -
#19666 Experience Point Boosters:
Next week, we’ll be adding two different Experience Point Boosters to the PC/Mac game client: One that you can purchase from the Crown Store, and one that you can craft to use yourself or sell to other players for in-game gold. These two items will be available for Xbox One and PS4 next month.
The Crown Experience Scroll, as the name implies, comes from the Crown Store and can be purchased for 1,000 crowns for a pack of 10. A single Crown Experience Scroll lasts for 2 hours, and gives you a 50% boost to Experience gained from any and all sources – any time your Experience Point bar moves, it will move 50% further.
Psijic Ambrosia is the version that is available in-game. It gives the same magnitude of boost to Experience Points gained as the Crown Experience Booster (50%), but only lasts 30 minutes. However, Psijic Ambrosia is considered a drink, and thus works with Provisioner passives that affect drinks! We’ll get into this more below.
When can you use these?
Both Psijic Ambrosia and the Crown Experience Scroll can be used at any level or Veteran Rank. Their boosts apply towards advancing your level, advancing your Veteran Rank, and for advancing your Champion Points. They do not apply towards things that don’t work off of Experience Points, like the Mages Guild and crafting skill lines.
What stacks with what?
The Crown Experience Scroll and Psijic Ambrosia do not stack with one another, or with themselves. If you attempt to use one right after the other, you’ll fail to use the second item (but will still exist in your inventory.) You can only have one consumable Experience Point Booster active at a time – if you’ve just consumed a Psijic Ambrosia, you cannot consume another Psijic Ambrosia, or a Crown Experience Scroll, until the first Psijic Ambrosia’s duration runs out.
These consumable Experience Point Boosters will stack with all other sources of Experience Point boosting such as the Rings of Mara, ESO Plus, your Alliance owning enemy keeps, or being in a group.
Note that although Psijic Ambrosia is considered a drink for the purposes of Provisioning, it does not prevent you from also having a food or drink buff active. This means you can drink a Psijic Ambrosia, immediately drink some Red Rye Beer, and you will have both effects active on you.
This has two important consequences:
If you have the Brewer passive, you’ll make more units of Psijic Ambrosia per crafting attempt. This means that, at maximum Brewer rank, you’ll make four units of Psijic Ambrosia every time you craft that recipe.
If you have the Connoisseur passive, the duration of any Psijic Ambrosia you drink will be increased. This means that, at maximum Connoisseur rank, each unit of Psijic Ambrosia you drink will last 50 minutes, rather than the listed 30 minutes.
Taken together, someone who is both a fully-ranked Brewer and Connoisseur creating Psijic Ambrosia for their own use will get a total of three hours and twenty minutes of Experience boost from a single crafting of the recipe.
We’ll detail exactly how you can craft Psijic Ambrosia in next week’s patch notes. -
#19665 Ez volt a legnagyobb butaság, hogy kihagyták az ESO-ból. -
#19664 Pont ilyen nincs (utoljara talan az NWN-ben volt erre lehetoseg meselokent egy-egy modulban), de a cryptic fele mmokban (STO, NWO, stb) megtalalhato az ugynevezett "foundry", vagy ennek hasonlo elnevezese. Ez lenyegeben lehetove teszi azt, hogy a jatekosok sajat tartalmat (esetenkent sok-sok extra orat tartalmazo zsenialis tortenetet) fejlesszenek, amelyet utana barki elerhet, barki vegigjatszhat, akar naponta tobbszor is, stb.
Nincs benne cheat, vagy exploit, hiszen a szerkesztot, a scripteket, a nyersanyagot a fejleszto adja (ergo ellenorzes alatt tartva mindent), neked csak ossze kell raknod a vilagot, amit szeretnel. Mint a Skyrim offline modjai, csak mindez online (es nem nude meg hairpack modra kell msot gondolni, hanem a nagyobb konverziokra)
A GTA Online-ban is van egy hasonlo, annyi kulonbseggel, hogy ott a legjobb minosegi tartalmat aztan a Rockstar felkarolja, es berakja a folyamatosan novekvo online vilagba.
Evekkel ezelott, amikor meg csak vartuk a jatekot, nagyon remeltem, hogy lesz ilyen rendszer itt is, mert annal jobb szorakozas nem kell, ha a vegere ertel a pve tartalomnak, mint hogy legyen meg ezer masik, user made mod. A Skyrim is ezert top20-es 5 ev utan is a mai napig a jatszott orakat tekintve.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.06.11. 18:46:43 -
Kryon #19663 ESO-ban nem lesz ilyen soha, mert ahhoz újra kéne írni az egész játékot, csak arra írtam, hogy hogyan lehetne visszahozni a közösségi élményt egy majdani MMO-ban. Amúgy léteznek már hasonló játékok, de azok mellett szinte nem is lehet élete a játékosnak, ezért írtam, hogy a jövő valami casualosított sandbox lehet, ahol a sandbox tartalom úgy is élvezhető, hogy nem kell hozzá a játékban élned.
Amúgy olyasmiről lenne szó amit írtál, saját falu építése, guild csaták, foglalás, kereskedelem és fosztogatás, stb. -
Lengyel2 #19662 Ezt már nem az én gondom megoldani, írja olyanra a quest-generátor tool kit programot a Zenimax, hogy ne lehessen. :) -
#19661 Na igen, de akkor mi akadályoz meg abban, hogy aránytalanul nagy összeget írj jutalomként és a haverokkal kifarmoltasd? -
Lengyel2 #19660 Nem, mert olyan lenne a tool kit, hogy csak ki kell pipálnom benne a reward ablakban az opciókat, hogy hány xp-t és hány gold-ot csengessen a game a játékosnak, aki visszajön hozzám és "leadja" a questet. Meg esetleg bónuszként kapna automatikusan egy általam custom-kreált tárgyat/fegyvert/armort. De azt nem "tőlem", az inventory-mból, hanem megkreálom egy példányban, feltöltöm a quest tartalmába, és onnan. -
#19659 Csak ugye, ha te kreálod a questet és hozzád jönnek a rewardért, akkor a 100 aranyas questedet ha megcsinálják egymillióan, az neked százmillióba kerül majd. :-) -
Lengyel2 #19658 "Szerintem vissza lehet hozni, de nem a megszokott tartalommal, hanem pl. közös erőfeszítést igénylő, de a hagyományos pve tartalommal szemben nem időhöz kötött fejlesztésekkel (pl. építkezés) és élő, közösségi open world tartalommal (pl. pvp, kereskedelem, hódítás stb.)."
Próbálom elképzelni, mire gondolhatsz, pl. mondjuk felépíteni egy saját falut Tamrielen belül másokkal összefogva, saját craft-műhellyel, kocsmával? És ezzel együtt beélesíteni azt, hogy mondjuk elfoglalhatjuk másokét? Vagy - még merészebb ötlet - eszközt kreálni és a játékosok kezébe adni ahhoz, hogy saját quest-et alkothassanak, hogy pl. én mint élő játékos vagyok a quest-giver, én kreálom hozzá a helyeket, akciókat, NPC-k szövegeit, és a végén hozzám kell visszajönni a reward-ért? - Létezik ilyen MMO-ban valahol? -
Kryon #19657 ESO-ban szerintem a karakterfejlesztés az ami jobb mint máshol, hogy egyedit is lehet benne alkotni. Ezen lehetne még tovább fejleszteni, hogy pl. a statok elosztásán is több múljon mint most és újabb fejlesztési lehetőségeket is behozni.
Ezen kívül, még kellene valami egyedi ötlet, valami olyan dolog, ami máshol nincs. Mint pl. a dinamikus eventek GW2-ben, vagy a companionok SWTOR-ban. -
Kryon #19656 Szerintem vissza lehet hozni, de nem a megszokott tartalommal, hanem pl. közös erőfeszítést igénylő, de a hagyományos pve tartalommal szemben nem időhöz kötött fejlesztésekkel (pl. építkezés) és élő, közösségi open world tartalommal (pl. pvp, kereskedelem, hódítás stb.).
Szerintem nem a közösségben játszástól fordultak el a játékosok, csak a hagyományos pve tartalomtól, mert vagy megunják, mert mindenütt ugyanaz a szisztéma, és a sokadik MMO-ban már unalmas, vagy időben túlságosan kötött nekik.
Ehhez már "next gen" kell, hagyományos elven működő mmo-k nem fogják tudni visszahozni.
Ami vissza tudná hozni, az valami "casual sandbox" lenne. Arra számítok, hogy az EQN valami ilyesmi lesz. -
#19655 Na de részemről a wow - OFF befejezve, ez az ESO topik, menjen csak tovább a téma szerint a beszélgetés. Ez nem Skyrim online és nem is lehetett volna megcsinálni. Az egy magányos hősről szólt, nyilván ezt nem lehet egy MMO-ban megcsinálni, és nem is ez volt a ZOS célja. Az mindenképpen kijelenthető, hogy grafikában és a játék hangulatában (darkos, tündibündi macikáktól és mangától mentes) verhetetlen.
Az meg hogy nekem nem jön be annyira, valóban nem a játék hibája, de nem is 100%-ban az enyém. Így alakult a helyzet, ez ma az MMO piac. van akik szerencsésebbek és egy jó csapatban vannak, az én csapatom szétszéledt és nincs remény hogy minden a régi legyen. -
#19654 A vanilla wow idején az instázás a trade csatin meg general csatin való hirdetések alapján volt. Az LFG rendszer történetesen egy jó dolog. Ha van saját csapatod akkor nem kell, de ha 1-2 ember hiányzik vagy csak úgy mennél egy kört, akkor viszont jó hogy van.
Szerintem nem az LFG rendszer vitte el a dolgokat, bár igaz, hogy az egyszerűsödés / automatizálás mindig csökkent valamit az közösségi hangulaton. Mára ott tartunk, hogy az LFG-vel összerakott csapatok még csak nem is köszönnek be amikor indulnak és ez már nem fog változni. Ahogy Running is mondta, a közösség már nem az mint anno volt. Ha van egy jó csapatod, akkor a hangulat is megvan. A személytelenség meg kialakult és marad is. Sok az MMO, a cimborák sokfelé vannak. Ha létre is jön egy közösség, az csak a legritkább esetben tart ki évekig. De még csak a játékosokat sem okolhatjuk ezért, ha kijön valami jó, nyilván nem bűn kipróbálni, esetenként ott ragadni. Ami anno a vanilla idején volt, az a közösségmegtartó erő, az maga a wow egyediségének volt köszönhető. Mára már ez nem igaz, és nem is lesz újra olyan minden mint volt abban az időban. Hogy ez jó, vagy nem, az már más kérdés. Személy szerint én sajnálom, de többan vannak, akik meg örülnek a nagy választék miatt. Erős, összetartó közösség, vagy nagy kínálat. A kettő együtt úgy tűnik nem megy. -
fluency #19653 Sorry. :) -
#19652 Kis korrekció: Az ESO fejlesztőinek semmi köze a TES sorozat fejlesztőihez. Az egyik a Zenimax Online Studios, a másik a Bethesda Game Studios. Ami közös, hogy mindegyik tulajdonosa a Zenimax Media, és a kiadásért és PR cuccokért a Bethesda Softworks felel. A BGS a Fallout 4-et hegeszti és készül a következő TES-re, nem fejleszt mmot :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.06.11. 10:34:40 -
fluency #19651 Azért az meglátszik a játékon, hogy egy single player sorozatot fejlesztő cég készítette. Az 50-es szint után a "sztori" ellaposodik, de nagyon. Ha nem lettél rajongója a játéknak, akkor nagyon hamar bele lehet unni a quest grindelésbe. Viszont addig a történet zseniális.
A csapatban való játék meg mára már teljesen megváltozott. Sokan olyanok is játszanak, akiknél a család vagy a kapcsolat fontosabb, mint a játék. Kevesebb idő marad a játékra azt pedig szeretnék kiélvezni: a játék a játékélményről szól: a sikerekről meg a kudarcokról. Egyébként ha az MMORPG-n lévő adatokat vetted alapul, ott is azok voltak többségben akik egyedül játszanak, de nem zárkóznak el a csapatjáték elől. Azért valljuk be nem mindenki szeretne trágár-vulgáris szöveget, meg elitista dumát hallgatni-olvasni játék közben...
Az viszont tény, hogy sokan nem tudnak csapatban játszani, de nekünk magyaroknak azért nincs okunk panaszra, mert ha kell igenis tudunk nagyon összehangoltan játszani (néhány kivételtől eltekintve). Szerencsére mindenhol van néhány ember, aki türelmesen elmagyarázza, hogy mit hogyan kell csinálni és nem noobozik élből. Ha pedig nincs ilyen, akkor marad a single player. :) -
#19650 Pont ezért nem értem a kirohanásaidat, mert jól látod a dolgokat, csak néha elkap a hév, és elkezded a teljesen felesleges trollkodást.
Miért volt jobb a vanilla wow? Miért volt jó érzés egy raid guild tagjának lenni, és miért volt még jobb, ha le is vittek a raidre? Miért ismerted az összes magyar és nemzetközi guildtársadat, tudtad a privát főbb jellemzőit, miért tudtál velük beszélgetni bármiről, és nem csak egy név volt a guild rosterben? Miért volt nagyobb élmény a raid alatti 3 óra TS/Vent, mint maga Ragna vagy Ony agyonverése, vagy az akkori - még 10 fős - "dungeonok" kitakarítása? Mert nem volt automatizálva minden, kellett, hogy találj egy közösséget, és kellett, hogy aktív tagja legyél. Vagy nem mentél semmire sem, még PVP-ben sem (helló rank "kockásra ülöm a seggem a honorért" rendszer)
És akkor mindezek után fennhangon hiányolod az LFG rendszert, azt, ami - nem egyedül, de többek között - azzá tette az mmokat, amik. Személytelen, kommunikáció nélküli rush és grind a lootért. Hogy van ez?
Az ESO próbálta volna visszahozni annak szükségességét, hogy aktív része legyél egy közösségnek. Az már más kérdés, hogy a jelenlegi mmo világban ez egy halott ötlet, amivel lehet próbálkozni, és kell(ene) is, de a vége mindig csak felesleges energia és erőforrás kiesés. De ha meg sem próbáljuk, akkor sosem fog visszajönni ez a dolog, már persze ha egyáltalán vissza lehet ezt hozni valahogy... (nem lehet, szerintem).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.06.11. 10:24:31 -
#19649 Biztosan jó a csapatod, és jókat játszotok együtt. Ha én is egy ilyen csapatban lennék, én is játszanék. De ahogy mondtam, már nincs kedvem újra (ki tudja hányadik alkalommal) megszokni egy teljesen új társaságot, akármennyire is jó arcok.
Többen reménykedünk hogy elkészítenek egy W40K MMO-t mert azt minden cimbi imádja, talán majd ott. Sajnos ahogy a hírek mondják, az Eternal Crusade sem olyan lesz. Nagyon úgy fest, hogy nálam az MMO korszaknak vége, ami sajnálok mert sok olyan emberrel ismerkedtem meg, akikkel a mai napig jó barátságban vagyok, emellett játékos életem legjobb időszaka volt a közös MMO móka. -
#19648 Igen az a hangulat már sose fog visszajönni, ami 2005 környékén volt. Én akkor még Battlefield 2-vel toltam, csapattal. De az a korosztály már szétszéledt. Ma már a 15-20 éveseknek készítenek játékot és nekik teljesen más igényeik vannak és teljesen más játékkultúrával játszanak, ami nem jobb, mint a miénk volt, csak más.
Nekem szerencsém volt, mert az ESO-ban is sikerült egy nagyon jó és viszonylag fix társaságot összerakni, akikkel élvezet játszani, a szabadidőmet eltölteni.
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.06.11. 10:05:07 -
#19647 Ezt talán én sem tudtam volna jobban megfogalmazni, teljesen egyetértek. Valahogy kiveszett ez a közösségben játszani akarás a játékosokból. Én anno a vanilla wow-al kezdtem. Új volt, mindenki visítozott hogy "nééémmááá ott egy játékos aki nem én vagyok" és ez új, érdekes élmény volt. Ma, az MMO dömping miatt megszokottá vált.
Az előbbi postodat nem kifejezetten nekem címezted, viszont valamennyire sajnos mégis igaz rám is. nem ennyire szélsőségesen, és nem feltétlenül csak én tehetek róla. És nem is a játék. Azok az emberek, akikkel régen együtt játszottam, mind más-más MMO-ban vannak. Ami viszont az én hibám, hogy már nem nagyon akarok megint egy új közösségbe menni, újra kezdeni felépíteni azt a hangulatot magam körük, mint amikor már hónapok vagy évek alatt kialakult csapattal TS-en egymás vérét szívva, mókáztunk egy dungeonban vagy máshol. A rengeteg új MMO miatt ezt már átéltem párszor, és a tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon sokáig egy társaság nem marad meg egy játkban abban a formában, ahogy létrejött. Régi cimborák közül páran szóltak nemrég, hogy mi lenne ha tolnánk megint együtt a wow-ot. Aztán a Rift-et. De soha nem lesz már az, amit anno az egyedülálló wow nyújtott 10 éve. És sokan ezt keresik, ahogy én is. Abban viszont teljesen igazad van, hogy ez nem a játék hibája. -
#19646 Én most vettem meg PS4-re és nagyon tetszik. Ráadásképpen más ismerőseim is megvették rá, sőt, egy ismerős a konzolt is TESO bundle-el vette.
Szóval ha eddig volt élet a játékban, ezután még több lesz, mert a konzolosok elég sok pénzt fognak betolni most.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2015.06.11. 08:39:56 -
#19645 Nincs az ESO-val semmi gond, csak elúsztatták magukat a veterán rendszerrel, ami a játékosok igényei miatt került be. Ha nem azzal kellene foglalkozniuk, hogy kivegyék, akkor most jóval előrébb lennénk. Egyébként a játék, minden szempontból élvezetesebb és tartalmasabb szerintem, mint az előző 8 év mmo termése.
Egy single player játék és egy mmo semmiképpen nem összehasonlítható. A játékosok egy része azért picsog, mert azt gondja, hogy egy Skyrim mmo-val játszik, de ez nem az, mert nem lehet az. Egyébként, ha a Sykrim kapott volna egy teljes mmo-s átiratot, azzal is gondjuk lett volna, mert ami egy single player játékban megvalósítható, az egy mmo-ban nem, és fordítva.
Én mindenkinek azt mondom, hogy eddig még senkinek sem tettek pisztolyt a fejéhez, hogy kötelező az ESO-val játszani. Akinek nem tetszik, keres más szórakozást, nincs ezzel semmi gond.
Az ESO egyébként annyira gáz, hogy csak begyűjtött egy év mmo-ja címet és a konzolos értékelések is nagyon pozitívak, eddig. Nem mintha ez mértékegysége lenne bárminek, csak látható, hogy a zsigerből gyűlölködők ellenére is fut a szekér, és futni is fog még évekig, akár b2p, akár később f2p rendszerrel.
Megfigyelhető egyébként minden fronton, hogy minél több az online játék, annál kevesebb azok száma, akik online játékként tekintenének arra. A játékosok 20% játszik csapatban, emberekkel mmo-val. A többiek 1-2 fővel, vagy egyedül, nyilván nem kapják meg azt az élményt, amit egy mmo nyújtani tud. Az ESO is csak csapattal játszató. A problémák nagy része nem a játékkal van, hanem a játékosokkal. De ez mindenre vonatkozik. 10+ évvel ezelőtt egy szűk, hozzáértő rétegnek volt szélessávja, így azok akik játszottak, jobban benne voltak mindenben. Manapság mindenkinek van netje, behúztak egy csomó embert, folyik a tömegtermelés. A lényeg az eladás, tartalom nem kell, mert 1-2 hónap után úgyis új játékkal játszik a tömeg. Közösségben játszani, csapattal, azt sem tudják mi az. Nem tudnak és nem is akarnak csapatban játszani, aztán amikor egy mmo-ban elérnek olyan content-hez, amihez már hozzáértő csapat kéne, ott megáll a tudomány és hibás mindenki, csak ők nem. Végülis személyautót is lehet targoncaként alkalmazni, csak nincs értelme.
Általánosan mondtam ezeket, ne vedd magadra.
-
#19644 Persze, nem azt mondtam hogy direkt rontották el. csak szerintem úgy voltak vele, hogy nem para ha nem lesz eget rengető, hiszen a "Skyrim" világában játszódik.
Lehet hogy így utólag úgy néz ki hogy ártott, de szerintem ez azért látszik így, mert a Skyrim jó, az ESO meg nem igazán. -
#19643 1. Egyetlen cégnek sem célja, hogy rossz játékot készítsen, így nem arra törekedtek, hogy a TES világ elvigye a hátán.
2. Sőt ki merem jelenteni, hogy többet ártott az ESO-nak a Skyrim őrület, mint használt.
3. Az ESO-t tavaly május óta temetik, de köszi elvan, többen játszanak vele, mint egy éve.
-
#19642 Ezt be, most mondd meg, cudar egy vilag. -
#19641 Szerintem azon buktak el a fejlesztők, hogy azt hitték, tök mindegy milyen MMO-t főznek, a TES világa elviszi a hátán. Ezt benézték. -
#19640 Működő dungeon finder és housing rendszer. Egyelőre ezzel kibékülnék. -
#19639 Ez is egy velemeny, szerencsere kevesen osztjak, de ez a tied, oruljunk neki, hogy van. Ami a storet illeti, igaz, de a konzol premier miatt muszaj volt a kontent stop, teljesen ertheto es logikus okok miatt. Majd most jonnek a cuccok szepen sorjaban.