sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Szuni
    Kicsit komolyabb filozofálás megy látom az utolsó oldalakon, én ehhez csak annyit tennék hozzá, minden szubjektív egy szerepjátékban. Én pl nőként is elrettenek a leopárdon menyasszonyi ruhában lovagló nordon, de hát kinek mi tetszik :) nyilván ha férfi lennék, én is hölgy karakterrel tolnám, azt bambulnám inkább órák hosszat, vagy pl bár az erőszak minden formáját mégis elítélem, most sunyi orgyilkos jellegű karakterrel aprítom az ellent, ha már szerepjáték ugye. De ez csak a magánvéleményem, mint mindenki másnak.
    A játékhoz komolyabban, megcsináltam a három "oldal" összes küldetését, minden tfelfedezve (acsik szerint). LVl 12-es a karakterem, gondolom itt véget is érnek a szingli módban elérhető tartalmak (mármint group dungeonok meg ilyesmiket látom hogy vannak, ezekbe menetközben bele-bele szagolgattam, de sose találtam normál csapatot, akikkel egynél többet végig tudtunk volna nyomni (persze nyilván én újnak számítok, fél éve van meg a játék kb, így biztos uncsi már mindenkinek egy kezdővel végigjátszani ezeket az instákat :( sokan meg is mondják, hogy bocs, de csak napi futam kell, nincs idő arra hogy én a küldetéseket olvasgassam odabent. tehát, mit lehet még csinálni ezen kívűl? Az összefoglalóban látom, hogy van pvp, ez nem érdekel, a zergharchoz meg iszonyatosan lagol a netem. Jelenleg egyedül vagy alkalmi partnerekkel szaladgálok Craglorn területén, illetve cápázok ha tudok. Nyilván a dlc-k majd kedveznek a szóló játéknak, de amúgy ennyi, kifújt?