sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Aloe Vera
    Hali!

Ha szabad én is belevau a témába. Elég sok mmorpg-t kipróbáltam már és nagyon sok közülük erősen kezdett, majd bukott egy nagyot végül jött a kuka. Az ESO elég döcögősen indult , de azóta azért szépen halad előre. Ennek a játéknak egy erős endgame kell semmi más. Szerintem és itt majd lehet kapok hideget és meleget, de minden mmo sikere azon múlik, hogy jó e a pvp rész. Mert valljuk be, ez a játék sava borsa. Mivel és itt megint lehet kapni fogok, de a pve részt ha elég sokat gyakorolja egy csimpánz is végig tudja tolni, de játssz egy kreatív, reakcióra képes sőt fejlődni képes ellenféllel és meg tudod mit is tudsz valójában a játékról.

És az ESO pvp nem rossz sőt, ezért úgy gondolom van jövője a játéknak. Arról nem is beszélve , hogy a pvp jó a roninoknak is meg a szamurájoknak is. A kevés használható képesség meg nem zavar mert így állandóan azon rágódom hogy mit tegyek be.