World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Invite kódot csak új regre lehet váltani. Kódot meg elég sok helyről lehet szerezni. Gondolom a WG is osztogatja, lootboy-on is szokott dobni, de streamerek és fórumok is szoktak osztogatni. (legutóbb az OW 1.0-s bemutató videójában is volt)
Akkor megpróbálok belépni tankosra a hajós accommal. Akkor is jön az 500 gold + tank vagy csak invite kóddal.

Invite kódot honnan lehet szerezni?
A wargayingos acc minden játékra használható. A hajós-repcsis-tankos közös prém accot használ, tehát ha az egyiken veszel, az pörög mind a háromra. Illetve a tankos-repcsisben közös a gold és a free xp is. A tankoshoz invite kód van, általában T15, 7 nap prém meg asszem 500 gold jár érte.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2018.04.12. 11:37:00
Nem nem. Új accot akarok kezdeni a tankoknál. Vagy van lehetőség hajóssal is bejelentkezni?
Tono34
pl itt van pár.

Csak azt nem tudom, hogy ha a hajós accal szeretnél tankozni akkor is jó-e.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Üdv mindenkinek!

Az 1.0 örömére úgy gondoltam hogy kipróbálom a Wolrd of Tanks-ot is.

Érdeklődék hogy vajon itt is van meghívásos rendszer mint a Warshipsben, hogy így esetleg sikerüljön behúzni 1-2 jobb tankot vagy aranyat a kezdőjáték előtt.

Tud esetleg valaki meghívót küldeni?
Tono34
Normandiával sikerült egy nagyon izgalmas kis kört menni:
163k sebzés, kraken, high caliber, dreadnought, 2507 base xp.
Replay

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

ozimak
Igen a T8 már necces azt én is érzem... :/ Egyenlőre nem is erőltetem. Maradok max. T7-nél. Most nagy nehez összejött a Bismarck... háát 😊 Teljesen más világ ez a T9-10-es mm 😊 Nekem az még erős.
Szerintem nem túl jó ötlet tapasztalat nélkül bevágni T8-ba, de ez csak a személyes véleményem.
ozimak
Egész büszke vagyok magamra 😄 Sok co-op meccs után felmentem randomra, mert pénzt kell gyűjtenem a Bismarck-hoz. Alabama valamiért nekem nagyon nem adja 😞 Majdnem olyan disp.-je van mint a német társainak. (legalábbis nálam) Viszont a Gascogne nagyon jól hoz egy bizonyos szintet! Meglepődtem rajta. Mindenesetre nagyon szeret bedobálni T10-es mm-be, amit nagyon nem kedvelek, mert így is full kezdő vagyok. A két "nagy" prem. hajómat is csak a credit/xp hozam miatt vettem elsősorban. De jobban szeretek T6-8-ban játszani, ott még esélyem is van. 😊 Atago-t szemeltem ki magamnak, csak ne lenne ilyen drága 😞 Mostanában cirkálókkal/rombolókkal is jókat megyek. Bejön, hogy gyorsan tölt és betalál 😄 Nem úgy mint a Német bbk amikhez hozzászoktam 😄 Graf Spee, De Grasse már egész jól megy. A dd vonalon még csak kóstolgatok T3-as G-101-el, de eddig nagyon bejön. Így, hogy a 4. hónapot taposom a játékban és 120 óra körül járok, lassan rájövök, hogy nekem a T6-8 cirkáló jön be a legjobban. Nem érzem úgy hogy nekem valamikor is a T9-10-es BB-kkel kellene csatáznom :/ Nem jön be az a játékstílus ami oda kell. :/
A két T10-es Gascogne csata eredménye:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az Alabama meccset nem tenném be inkább 😄 Volt vagy 20k damage-em... egyszerűen nem adja. No azért a célzásom se olyan jó nagyon hosszú távra azt meg kell hagyni. Valószínűleg ezért is érzem, hogy nem kell erőltessem a T9-10-et. A T8-al hadilábon állok, mert elég jó hajók vannak (most jön a Bismarck a Gneisenau után nekem pl.), az Atago is nagyon tetszik, csak ugye az a fránya T9-10 mm... még sokat kell gyakorolni az tuti 😊
Azért ha szembe kerülsz egy ellenséges dd-vel, elég kellemetlen tud lenni az a toronyforgás. Alacsonyabb szinten könnyű dolgod van, mert a dd-ket szétputtyogtatod, a többire meg ott a torpedó.
dimre
Ma hallottam egy veterántól, T10 Yueyang-al két fő dologtól kell tartani, a radar, és a Khabavrosk az ellenfél. Elég op ez az ág 😊
Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.04.08. 11:50:51

X universe Home, sweet home

Caliph
na megvan a fushun,eddig a csiga toronymozgatáson kívül nem érzem olyan rossznak,mondjuk a 8km es torpedót free xpből megvettem rá...
előzővel sztem többet szenvedtem. nyilván lesz szarabb is ha több radar cruiser lesz ellenfélnek,most csak egy atlanta volt

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Nem kell hozzá kockának lenni. Én is T8-nál jártam egy héten belül. Az elmúlt két hétben viszont alig mentem magas tierben, mivel kezdőket kalauzoltam. (na jó, egy meccset mentem magas tierben is, hogy Imre kolléga tudja tesztelni az új aimbotot) Én már csütörtök este az első csatában láttam oldalanként 1-1 Republique-t, akkor ők mik?

#16742 Egyébként meg GG... reported!
Caliph
inkább csak kocka vagy hogy már ott a 10es francia is a kikötődben 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Trucker39
Nekem most így 5 prem napom fog benn maradni. Próbáltam kiváltás után kicsit játszani, de nagyon hamar elment a kedvem tőle és még fel is szaladt a vérnyomásom. Annyit nem ér meg az az 5 nap.

whiskeyman
Ki más lenne a noob, mint én...

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Köszönöm hogy szóltál, kb. 3 hete nem játszottam, szóval erről az ajándék premiumról lemaradtam. Mondjuk talán jobb is lett volna.... Délelőtt aktiváltam, nyomtam pár kört, de siralmas .... és még jól fel is bosszantott (és akkor még finoman fogalmaztam). Ráadásul ez most ilyen ördögi kör: a 3 nap ingyen premiumot nem kellene veszni hagyni, de ha közben olyan köröket produkál az ember hogy 7-ből 6 bukó, na az nem kicsit demotiváló premium ide vagy oda. Még az se vigasztal, hogy a bukóknál azért a top 5-ben voltam.
PrasCo
Ez csak egy lényegtelen szarrágás, de nem tökéletesen ugyanaz a PA és az USN T10, a PA egy Allen M. Sumner-osztály.
Caliph
amúgy a 3 nap premet gondolom mindenki nézte az fps drop miatt kaptuk,csak kérni kell

ha mégsem,akkor official videó leírásban ott a link hozzá

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.04.06. 17:09:50

Caliph
flambass tegnapi video,t7es. persze wg ott változtat rajta ahol meg amikor akar 😄

whiskeyman
Ez a T-61 és nem a Z-39 <#banplz>
T8-ba sorolja a Z-39-et, de 7-es lesz..kell a pénz a ranked miatt.
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2018.04.06. 14:28:53

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

whiskeyman
Hét

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

whiskeyman
A következő rankedre tartogasd a 7-es pan asia DD-t <#hehe> (bár azt hiszem nem szoktál rankedezni)
Én tuti azt fogom visszavenni, mocskos egy dög.
Érdemes kihúzni amúgy az ágat, szerintem sokkal jobb, mint a Gearing, pedig teljesen ugyanaz.

Mármint hat.
Caliph
a német prém dd t7 lett úgy nézem

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.04.06. 14:00:05

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
igen,sok felől hallottam hogy nagyon gáz 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Mondjuk a Gnevny-hez képest tényleg nem.
dimre
Majd a hetes Gadjah lesz jó (persze ízlések), egyedisége a 3X2 ágyú, ezen és a T10-esen van csak, HE-vel kellemesen tud pörkölni, AP-vel meg lehet vígan lehet citezni a cirkákat, meg kell szokni vele a magas ívű lövedékröppályát. Hátránya az összes ebben az ágban levő dd-nek, hogy szeretnek égni, és a hajócsavar is sérülékeny, érdemes ezekre készülten felcuccozni, illetve skillezni a kapitányt. Bár élesben a nyolcasnál tartok, tesztszerón kipróbáltam a többit, nekem tetszenek, kézre-állnak, persze ha a WG is úgy akarja, ja és természetesen, a nyolcastól enyhén szólva aranyárban mérnek mindent.

Tono34
Az sem volt vészes.

Szerintem a free xp-t inkább a T6-osra tartogasd 😄
Caliph
pan asia t5 dd,ezt hittem free xpből kell átlépnem de egyre jobban tetszik. a detect és a torpedó táv szinte ugyanaz,tök izgalmas vele menni és vadászni a csiga iron duke/texas stb bbkre 😊

Már itt is többször elhangzott, hogy SC nem csak a TtL választásból eshet. Én nem is ajánlom ezt az opciót senkinek. De persze mindenkinek jogában áll saját magát szivatni.

Nekem meg az az észrevételem, hogy scenarióban mintha jobban beadná a citadelleket/nagyobb sebzős találatokat. Mondom ezt úgy, hogy mostanában a random csatákban is rengeteg citet lövök.
A német dd ág sztem jó választás. Egy jól kiegyensúlyozott ág, a szakasztársaimnak is ezt ajánlottam. Nekem főleg a hydro és a 150-es löveg miatt tetszenek. Jobb szeretek ágyúzni, de az amerikai célzás nagyon nem áll nekem kézre, nem csak a dd-knél, a cirkálóknál és BB vonalon sem. Ugyanakkor az orosz ágat meg megöli a rettenetes lövegfogás. Talán még a japók is jobbak, és nem utolsó sorban nekik dupla löveges tornyuk van. Ebből a szempontból inkább a Blyska a bejövősebb.
ozimak
Nekem az egyetlen egy supercontainer-em is zászlósból volt 😊

Más:

Végre egy jól sikerült menet a heti küldiben 😊 Valahogy az összes citadella találatot beadta amit rendesen be is céloztam 😊 Kész csoda 😊
Darun: Harekaze nincs, és valószínűleg nem is lesz 😞 A Blyska és a Lenin között gondolkodom. A Német DD vonalat most mindenképpen tolni akarom, mert a Gaede egész jónak tűnik és tudnám használni heti küldikben is. Ha minden igaz hamarosan kidobják a prem Német DD-t a Z-39-est. Bár a dolgok jelenlegi állása szerint T8-as lesz (kezdésnek).
Eddig azt hittem, hogy csak a try your luck konténerrel lehet szuperkonténert szerezni. Az előbb a zászlós konténerrel adott egyet. 7 nap prém volt benne.
Akkor viszont inkább a Harakaze vagy a Blyaska. A Lemmingel nem volt még túl sok köröm, de a MM-t eddig megúsztam. Nem rémlik hogy nagyon betett volna T9-be, de ha majd egyszer tényleg használni kezdem, nem fogok meglepődni ha mindig én leszek a legkisebb. A Blyska ellen szól, hogy nem nagyon várható a közeljövőben lengyel tech tree, igy a kapitány egymaga lesz. A Lemming meg eléggé elüt a tech tree ruszki hajóktól, igy az ideális skillezés sem feltétlen fedi azokét. A Lo Yang-ot főleg azért nem használom, mert CE nélkül hajókázni vele felér egy öngyilkossággal, viszont akinek meg már meg van a 4. skillje, azt annyira nem is tartom fontosnak húzni. A z Anshan meg tényleg forzalom. Akkor már inkább a Gremy. Ha jól tudom, T4 felett a Kagero-nak van a legjobb Concealmentje, egyébként sem egy rossz hajó, ráadásul a Harakaze ágyúi konfigurálhatóak, jól lehet vele húzni a japó kapitányokat. Bár CE erre is kötelező. A mostani HSF küldi miatt elég sokat mentem vele az elmúlt 2 hónapban. Az alacsony észlelhetősége miatt még T10-ben is elég jók az esélyei. Ami meg a radaros cirkálókat illeti, már a T7-es Atlantán is van, a hetes hajók ellen meg elég sűrűn fog nyolcas hajókat tenni és amikor nem kéne, akkor mindig lesz az ellenfélnek 1-1 New Orleans vagy Chapa. De ha nem érzed sürgősnek, akkor sztem várd meg amig a németek is kapnak prém dd-t, vagy amig ki nem jön az angol ág. T6-ban a Gallant elég jó, anno Rankedeztem is vele. Nem vagyok d párti, de az kifejezetten tetszett. És igazából ha meggondolom, a skillezés miatt még a cirkálók kapitányait is be lehet ültetni.
ozimak
Egy kicsit én is a Leninre hajlottam a torp miatt, no meg azért nem érzem magam annyira nagy királynak ddvel, hogy rögtön IX esetleg X-es mm-be toljam 😄 Csak azt bánom, hogy a heti mission-öket nem tudom vele tolni mert azok mindig VI-osak 😞 Blyska-t is dícsérik sokan, pl. azt hiszem Flamu is. Mondjuk a Leningrad se rossz senkinél 😊
PrasCo: Cappelés lehetőleg nyugisan torpozva 😄 A mozgalmas játékot bb-kkel meg cirkálókkal úgyis túltolom, általában ebbe is bukok bele 😞
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2018.04.04. 20:27:31
PrasCo
Attól függ, mire (játékmód / játékstílus) kell?
Caliph
valóban nincs,benéztem

Én a Blyska-t vagy a Lemmingrádot.

A Lo Yangon nincs dw torpedó.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2018.04.04. 20:17:29
Caliph
nekem egyik sincs meg,de a loyangot venném 😊 Lényegében egy benson,deep water torpedokkal és hydroval.

ozimak
A jelenleg elérhető (Loyang,Sims,Blyskawica,Leningrad) prem dd-k közül melyiket választanátok? Ár-érték arányban melyik a legjobb? Van 10.000 doubloon-om, gondoltam beforgatom prem dd-be. Melyikkel a legszórakoztatóbb játszani?
Az Anshan egy prém Fushun, ami viszont egy kinai Gnevny. Azzal a különbséggel, hogy az Anshanra lehet 8km-es torpit aplikálni.
A félreértések elkerülése végett, a Lo Yangon hydro van, nem radar. A füst mellé lehet választani, hogy Engine boost-ot, Def AA-t vagy Hydro-t viszel. De ha nem jön be az amcsi dd ág, akkor ezzel se leszel előbbre, mint a Sims-el.
A Harekaze 3 "teste" valójában 2 különböző tornyot takar. Ebből az egyik az amcsik mono tornya, egy a 100 milis japó és egy az alap 127-es japó. A japó 100 milis légvédelmi is egyben. Szerintem hajók ellen nem ér semmit. Egyébként meg egy Kagero. Én a 100 milissel használom, kevés sikerrel. Múltkor szembe mentem Imi Missouri-jával és hat lövésből 3 betalált (aha) igy megmakkantam. De azért a csatát megnyertem a csapatnak.
Mondjuk ha op dd, akkor nem értem a Kamikaze hogy nem került elő. 3*2-es vetőcső (7 km, 68 csomó) 47 sec-es töltéssel.
Most hogy alacsonyabb tierben is megfordultam párszor, előkotortam a Tachibanánt is, 76 milis lövegei vannak és durvábbat sebez, mint a saját tierű 152-es lövegek. Vicc.
A Kinai ág tényleg jó, de néhány sajátosságtól eltekintve orosz-amcsi-japó dd-k vannak a tech treeben is (illetve angol), akinek az eredetik nem jöttek be, annak sztem ezek se fognak. A 10-es hajójuk pl egy Gearing, a kilences meg egy Fletcher. Én majd a Gajadamajada-ra leszek kiváncsi, kár hogy a Fushun szenvedős (az orosz dd-k se jönnek be) Illetve T3-ban a Puha Fing egy angol R osztályú romboló, ezek alapján az angol ág mondjuk várós.
dimre
Ha már prém dd, akkor Anshan: nagyon hálás kis bestia ha ráérzel, kapitány skillel a lassú a toronyforgást lehet orvosolni, detect min. 6,3km, 8 km-es törpikéket gyorsan tölti 1min körül. Loyang: nekem nincs de nagyon vágyom rá, a profik szerint a legjobb prém dd radarral spékelve. Harekaze: ez sincs de távlati célom, drága, de szintén a profik istenítik (nem Darunra értem, ő beépített WG-s <#nevetes1>, úgyse hagyja szó nélkül a múltkori malőr miatt), testre-szabhatósága nagy előny ha nem találod az arany középutat. Esetleg Lenningrad: imádom, toronyforgása akár egy bb-nek (skill kötelező), sebességben verhetetlen ~ 42 alap + zászlóval lehet tuningolni, ágyúi mind a két lövedék típussal nagyot ütnek, égetni is szeret, a törpék lassan töltenek, viszont gyorsak, a nagyok szerint egy 15 pöttyös kapitánnyal már lehet élvezni az adottságait.
Ha nagyon op dd-t akarsz akkor Pan-Asia ág, a T 10 hülyejani, a leg op dd, 5,8 km visiblity, 6X füst szinte folyamatosan, mélyvízi törp 13,5 km hatótávval ~1:25 körüli töltési idő, 0,8 km detektálással halálos, 3X2 ágyúi magas ívben köpködnek, jól gyújtanak, a kilences Chung Mu is már nagyon kellemes, egy kicsit szerényebb kivitelben.

Caliph
nem jön át a szarkazmus irott szövegen 😄

Caliph
de annak pont az a lényege hogy nagyobb pent kapsz HE lövedékre csökkentett tűzokozásért. nem?

És hogy meg fogsz majd lepődni, amikor felveszed az IFHE-t, és ritkábban fognak gyulladni az ellenséges hajók! (csak hogy egy példát mondjak, a sok közül)
Nekem nem igazán jött be, igaz hogy nagyon rég nem is játszottam vele. Eleve az amcsi dd ág sem nagyon fekszik, A Mahannál tartok, de már a Farra is nyögvenyelős volt. Igaz hogy az egy ágyús lövegek sehol sem jöttek be, de az amcsival még a többi nemzethez képest is nehéz célozni. De igazából ha neked bejön játéklstilusra az amcsi dd ág, akkor ez is tetszeni fog. A tornya iszonyat gyorsan forog, kétféle torpedóvető közül választhatsz (5.5km-es gyors és 9.2-es lassú torpedók) Gyors, jól fordul, a légvédelme is egész korrekt, bár rég rossz ha egy dd-nek kell repcsikre vadásznia.
Caliph
-12% to main battery loading time
-17% to main battery traverse speed

tehát 12 % gyorsabban tölt be az ágyú,viszont 17%al lassabban forog.