22427
A Wargaming új MMO játéka
-
#17293 tényleg eltűntek,de nem is csodálom , akkorát odabasztak neki nerfhammeral hogy fáj .. :D pedig kb csak a hakyt kellett volna nerfelni,és annak is a long range torpjait kb
meg ez a három hullámos támadási ötlet is szar,inkább legyen fent egyszerre négy gép de azzal mind lehessen támadni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.02.09. 08:30:45 -
Darun #17292 Ahhoz képest, hogy előtte egész héten 5 csatából 4-ben dupla cv volt, sztem az arányok változása elég beszédes. -
#17291 már el is érte a banhammer a cvket,de nem látok semmi hírt róla
repcsik alig töltődnek,torpedóvetők a legkisebb mozgásra szétnyílnak stb ...
éééés kevesebb a cv :D
ja de,hivatalos oldalon fentvan
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.02.08. 20:27:24 -
Toweliee #17290 Ez már döntő mennyiségű csata, érdemes következtetéseket levonni :DD -
Darun #17289 Igen? Ma még csak 4 csatát mentem T8-as hajókkal (T10 ellen) és egy cv-t sem láttam. -
Toweliee #17288 Itt is megköszönöm, ez nagyon hasznos volt! Nekem bejönnek a cv változások, ellenfélként is. Végre van értelme AA-ra húzni egy USA cruisert. -
#17287 Készítettem egy kis összefoglalót, segédletet azoknak a játékosoknak, akik most próbálkoznak az átdolgozott hordozó játék móddal.
A. Hogyan is játsszunk a hordozóval.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. A szokásos dolog maradt, vagyis először az ellenfél rombolóira és úgy általában a felderítésre kell fókuszálni. Ha már ott vagyunk, igyekezzünk minél több kárt okozni a rombolónak. Egyrészt direkt sebzéssel, másrészt minél hosszabb ideig spottolva, hogy a csapattársaknak legyen célpontja. Első támadásra ezért javaslom a rakéta támadó repülőgépeket. Több rácsapással kellemetlen helyzetbe tudjuk hozni a rombolót. Elnyomja a javítást, füstöt, stb.
2. Második raj támadásánál mérlegelni kell, hol tudunk érdemben és gyorsan sebzést bevinni. Érdemben akkor, ha van magányos hajó, gyorsan pedig, ha a legközelebbit támadjuk. Ha AP bombáink vannak, akkor szűköl a dolog, mert azzal elsősorban csatahajót érdemes támadni. Torpedó vető rajjal szintén. Mind a kettő helyes használatára vannak videók, de e mellett sokat is kell gyakorolni.
3. Támadás során a lehető legtávolabbra ki kell zoomolni szerintem a rajnál. Így könnyebb a flak támadás elkerülése. Sose repüljünk egyenes vonalban a támadandó célpont felé, mert a légvédelmet kezelő AI elég hamar kiszámolja, hogy hol leszünk 2-3 másodperc múlva és azt a területet fogja megszórni, ami a támadó rajunk végét is jelenti egyben. E helyett folyamatosan manőverezzünk a rajunkkal és úgy közelítsünk rá a célpontra. Szintén vannak róla videók.
4. Támadás után se feledkezzünk meg a rajunkról , illetve a manőverezésről, mivel a távolodó rajt ugyan úgy támadni fogja a légvédelem. Itt kezd elterjedni egy olyan nézet, hogy egy rácsapás, egy raj. magyarán egyszer támadjunk, utána hívjuk vissza a rajunkat. Ez majd kiderül, beválik-e hosszú távon.
5. Csoportosan haladó hajókat messze kerüljük el. Képtelenség kiszámolni a légvédelem előretartását. csak veszteségeink lesznek.
6. Ne feledkezzünk meg az ellenfél hordozójának rajairól sem. Igyekezzünk az útjába kerülni és a saját hajóink előtt aktiválni a kísérő vadászokat. Ez által tudjuk támogatni a csapatunkat.
7. Sose feledkezzünk el a térképről sem. Igyekezzünk a hordozót a megfelelő módon és helyre mozgatni, időben.
8. A hordozó - sajnos - automatán javítja és védi magát. Ezzel semmi dolgunk nem lesz.
9. Az előbbi pontból következik: Az ellenfél hordozóját csak súlyos veszteségek árán támadhatjuk. nem biztos, hogy megéri az időveszteség, ami alatt más célpontot is támadhattunk volna.
10. Mivel semmi segítség nincs támadáskor az előretartás számolásához, ez csak sok gyakorlás után fog készség szinten begyakorolódni. Addig érdemes alacsonyabb szintű hordozóval gyakorolni a támadásokat. Nem javaslom a PVE módot. Máshogyan reagálnak az AI hajók, mint az élő játékosok. E mellett ebben a módban nincsenek a túloldalon hordozók.
B. A kapitányi skillekről.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én az alábbi leosztást találtam a leghasználhatóbbnak.
C. Modulok kiválasztása.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Modulok tekintetében arra kell figyelni, hogy a három támadó raj közül az adott CV-n melyiknek van a legnagyobb alapsebzése. Ha a bombázóknak, akkor arra kel MOD-olni, ha meg másnak, akkor meg arra. Ha olyan semmilyen az összes, akkor válassz ki egy támadó rajt, amivel szerinted a legjobban megy és azt támogasd meg MOD-okkal.
Például így:
-
Toweliee #17286 Köszi! -
#17285 igen -
Toweliee #17284 Ha az invertoryban eladom a cv-ket akkor újra ki kell fejleszteni az eddig kihúzott ágat?
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2019.02.01. 21:44:50 -
#17283 megvariálták a prém fiókot is: ha csak a wowsre veszel akkor +50 helyett +65% xp jön be,ha teljes fiókra veszed(wows,wowp,wot)akkor marad az 50
kredit marad 50 -
DrSoong #17282 Free xp-t nem néztem nem is tudom mikor mennyi van de creditet biztosan nem kaptam. Kapitányi átképzés volt a logban. A web szerint az Independece-ért nem jár semmi a többiért meg ló*asz...
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2019.01.31. 15:41:41 -
#17281 Megvettem az összes cv-t amit kifejlesztettem T7-el bezárólag, most beléptem és összegezve a cseréket: 145k free xp és 25 milla kredit kompenzációt adott + kapitányi átképzések. -
#17280 Itt van leírás.
Mostanában nem követtem az eseményeket, de a fenti linken van leírás róla. -
#17279 Inventoryban kell eladni és ott kapsz érte free xp-t.
Nekem összesen, az amerikai teljes ágért és a japán T4-7-ért kaptam ~1.350.000 free xp-t. -
DrSoong #17278 Ma eltávolításra került két hordozóm (Independence, Bogue) a Ranger pedig egy szinttel kisebb lett. Kompenzációt nem kaptam kredit formájában - és xp formájában sem nagyon -, mert ugye a hajó és moduljaik pénzbe voltak. A kompenzáció mikor várható?
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2019.01.31. 14:26:04 -
#17277 Szakasztársaknak nem ment túl jól ebben a csatában. -
#17276 Top Tier volt.
-
#17275 kivételek nyiván vannak,ő tövig beszopta a faszt azzal a csapattal :D kiváncsi lennék a team statra,hágy t10es van a sor végén 5-10k dammal :D megnézném a videót is ha van róla,bakker,kitéptem volna az utsó szál hajam is ha ez velem lenne :D -
#17274 Ennek a játékosnak berakhattam volna másik ötven videóját is. Éjszaka már nem volt nagy kedvem válogatni közöttük. A lényeget tessen érteni a mondandómnak.
Azért kell megnézni például egy ilyen játékos videóit, mert közben lehet hallani a billentyűzete hangját. Abból meg bizony az jön le, hogy nem a hátsóját vakargatja játék közben, hanem rendkívül intenzíven kezeli a billentyűzetet.
Tessék válogatni. Van közöttük egy nagy halom oktató videó is, ami holnapra teljes mértékben elavul, de jól példázza, mekkora munkát kellett bele fektetni egy játékosnak a CV játékba, azért, hogy ne csak darabra legyen meg a csatában.
Érdemes összehasonlítani a egy csatahajós streamer játékos videóival. Ahol bizony játék közben - a töltési időben - fenékvakargatás van átvitt értelemben.
farazelleth videó csatornája -
#17273 Erről ennyit, hogy egy jó CV-s el tudja dönteni a meccset...hiába vagy profi, ha a csapattársaid balfaszok. Ráadásul 3-as szakaszban voltak.
Ő az egyik klántársam, 70% super unicum WR stat CV-vel.
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2019.01.30. 08:52:37 -
Darun #17272 CV, nem CW. (A CW a Clan War röviditése, a CV meg a hordozó)
Tény, hogy egy jó CV el tudja dönteni a csatát, de azért ez nem mindig igaz. A legutóbbi Sprint Rankedre bevittem egyszer a Rjúdzsót. A csata felénél már 100k felett volt a spot dmg, enyém volt a légi fölény, még is kapkodós volt a meccs, mert közben a kedves csapatom elkezdett kihalni. Szóval egy jó CV-s (és itt nem magamra gondolok) is néha vért kell izzadjon, ha segg hülye csapatba rak be.
Ez főleg a Ranked illetve a magas szintű csatákra igaz: azért nem véletlen van a hajókon a légvédelem és a Def AA. Igen, tudom, T10-ben a 3 torpedóraj ellen sokszor még a Def AA is kevés, de nyilván ha jó a légvédelmed, a CV sem veled fogja kezdeni. Bár itt is láttam már érdekes dolgokat. A CV nyilván a magányos, gyenge légvédelmű hajókkal fogja kezdeni, tehát CV-s csatában nem ördögtől való dolog a lemmingelés illetve pl Muszkával nem szégyen segitséget kérni cirkálóktól, esetleg szépen hajókázni egy másik BB mellett, aminek jobb a légvédelme.
Tegnapelőtt volt egy csatám, fél év óta először most vettem elő újra a North Carolina-t. 10-es csata, 9-es CV-vel. Egy Bismarck vagy Tirpitz jött velem, persze mi fogtuk ki az ellenfél Montana-ját és a Zsán Szakáll is a mi oldalunkon kezdett. Plusz a CV-nk is a másik oldalt fedezte, szóval nem kicsit voltunk szopón már a meccs elején is. A végén, mikor már elfogyott a csapat, az ellenfél CV-je úgy gondolta, lelop magának. Már jött is felém a két torpedóvető, még időben elkezdtem fordulni. Szerencsére a Karolinkán AA build volt, az egyik rajt még menet közben leszedte, a másodikból egyet csipet le, de mire oda került volna a sor, hogy dobjon, már halott voltam. (Ez a Zsán Szakáll mocsok egy hajó azzal a reload boosterrel) Persze az hogy mennyit ér a légvédelem a repcsik ellen baromira random.
A Kaga tényleg jó, de azért egy vadászos Hiryu simán megfogja, a Saipanról nem is beszélve. (nagyjából azonos képességű játékosok esetén)
Én mondjuk semmilyen modot nem használok. Régen a WoT-ban én pakoltam fel, de minekután elég sok +60%-os csatát SIMÁN elbuktunk (az ellenfélnek nagyon nem is kellett megerőltetnie magát) nem sok értelmét láttam. Most tényleg azon görcsöljek már a csata elején, hogy az ellenfélnél X lila játékos van, nálunk meg a csapat fele piros? Kösz nem. Ráadásul azért van némi különbség arty és CV között. Az arty-tól két dolog védhet meg, az rngesus meg esetleg az, ha tudod hogy hová nem tud belőni. De ugye ez általában a térkép csak egy elég kis hányadát jelenti. Mig a CV ellen van légvédelmed, lehet feltenni Def AA-t és rá is lehet fordulni, minimalizálva vagy akár teljesen elkerülve ezzel a károkat. -
Kotomicuki #17271 A játékosokat, látatlanban nem nagyon szidnám, mert bizony a wg keze vastagon benne van, hogy ki, milyen eredményt is érhet el!
Már szabadon nézelődve a co-op csatatéren - tehát az ellenfélnél nincs prémium fogyócikk - látom, hogy a BB-csapattársnak fut neki merőlegesen az ellenséges BB, az emberünk céloz és 2,8 kilométerről a komplett oldalsortüzéből egy találatot sem ér el, de akár egy teljes hajószélességnyivel is voltak melléi (nekem is volt hasonló: egy torony egyik ágyúja talál, míg a másik cső egy fél hajóhosszal mellé, mindez 5,3 km-es távon) - wot-ban dettó + a semmiben eltűnő lövedékek.
Már egy-két ilyen eset is csatadöntő lehet, nem, hogy folyamatosan ez történjen a "játékban"!
Azt még megértem, hogy ingyen nem csinálna senki semmit, de, hogy már azért kelljen vastagon fizetni, hogy egyáltalán betalálj egy ajtó-ablak helyzetben...
Sz'al, a wg-vel nagyon elment az a bizonyos "kisvonat" és amíg vissza nem tér a józan eszük - f2p is lehessen normálisan játszani - , addig nem nagyon kennék mindent 100%-ban a játékosbázisra. -
Gyuszopapa #17270 "Aki értett hozzá, az aratott, míg aki nem tudott "látni" CV módra a térképen az nagyot bukott és vitte magával az oldalát is. Mivel ahogy elbukta a légifölényt, onnantól már vesztettek is."
Ez az első probléma ha a te csapatodban van az agyhalott akkor tuti a bukta.Sajnos túlnyomórészt én kapom az amőbaagyút.
Beraksz egy videót amiben 3 CW van csapatonként(NEM AGYHALOTT ELLENSÉGEKKEL),persze hogy őrült kapkodás van benne de randomban ahol legtöbbször 1 van azért az szerintem nyugisabb.
Igazad van nem játszottam még CW-vel de azért azt elég jól érzékelem hogy ha már 1 is van főleg ha az ellennél például a videóban látható KAGA ami jobb a vele egy szintel lévőknél még a tapasztalt jó játékosoknak is tele a gatyája.Ami azért gáz.
Kb. ugyanezt érzem látom a WOT-nál is,ha 3 arty van még egy Lila epic szakasz is maga alá csinál már a jelenlétüktől még lőnniük se kell és itt pont ezt érzem jelenlétre is esik a morál rendesen. -
#17269 Játszottál már CV-vel magas szinten? A szavaidból kiindulva biztosan nem. Ez a "Hátulról recskázva..." szöveget messze felejtsd el. WoT-ban az Arty bizonyára ilyen. A WoWs-ban a CV messze a legnehezebben játszható hajó osztály. Azért is vannak, voltak kevesen magas szinten hordozóval. Aki értett hozzá, az aratott, míg aki nem tudott "látni" CV módra a térképen az nagyot bukott és vitte magával az oldalát is. Mivel ahogy elbukta a légifölényt, onnantól már vesztettek is.
Itt egy példa. Egy általam profi játékos által készült video. Most ne az eredményre figyelj, hanem arra, mit összezongorázik a billentyűzeten.
Szó sincs általad említett, hátul recskázásnak.
Van néhány csatám nekem is magas szintű hordozókkal. Messze nem kezelem ilyen jól a billentyűzetet, de piszkosul ki tudok egy-egy csata után fáradni.
Ilyen csatahajókkal még sosem fordult elő nálam.
Ha megnézed a videót, rengeteg mindenre kell egy időben figyelni.
-
Gyuszopapa #17268 Az a legnagyobb gond hogy a CW legalább olyan bosszantó a játékban mint a Wot-ban az arty.Hátulról recskázva élvezi a játékot már amelyik.Sőt itt ha jó játékos kezeli az amúgy is CW közti OP jószágot mert itt is van olyan ami sokkal jobb a többinél (elvégre a játékegyensúlyról híres WG a fejlesztő)akkor akármit csinálsz oltári bukás van.Szerintem ez nem jó.Sokkal jobb csaták vannak olyankor mikor nincs CW.Nem beszélve itt is ugyanaz a paucsállatka állomány is megtalálható aki képes Tirpitz-el 12000-es átlagsebzésre ami szánalomra méltó. -
Kotomicuki #17267 Egészítsük ki annyival, hogy a játék- és sikerélményért foglalkozna a többség a termékkel, így ezen irányban is ténykedhetnének a "fejlesztők", ne csak az éppen ezek hiánya miatt elmaradt hasznot kérjék számon a felhasználóikon!
Tehát (nem teljes lista, csak ami éppen eszembe jutott, hogy miért is hanyagolom az úszkálást):
- illene megnézni, hogy mivel is evez ki a játékos, mert lehet, hogy a stock hajója -1 tier-ben sem volna a toppon, míg teljesen kifejlesztve és az utolsó szegecsig prémiumba mártva már a +1-ben sem volna utolsó helyen; és ezt is beszámítani a besorolásnál, végelszámolásnál
- eleve túl sok az a +/- 2 tier, a játékos számára ledolgozhatatlan különbségeket alakít ki, így, ha már kérdés nélkül vág be ilyenbe a MM, akkor legalább kára ne származhasson ebből a szerencsétlennek és ha lőni is tud kettőt, azt legalább emelt szinten, jókora többletként számítsa be az összesítéskor, mind XP-ben, mind kreditben (hátha nem a fenékszelepet keresi egyből az amúgy, számára öngyilkos csatában és ezért nem büntetni kell, mert az elriasztó, hanem jutalmazni, ösztönözni az eredményekért, legyenek azok bármely kicsik is, mert az serkentő hatású - de ettől még minél előbb megszabadulni a túl nagy egyenlőtlenségeket tartalmazó elemektől, mint pl. a +/- 2 tier)
- ekkor már pillantsunk a játékos képességeire, amit a fejlesztő is pillanatok alatt ki tud olvasni az eredményeiből és ezt is beleszámítani a MM-be; azaz, ne sorsolja egy oldalra a jobbakat, mint kedvezményezetteket, majd a másikra a maradékot, mint ágyútöltelék és magatehetetlen úszó célpontot, mert hosszútávon ez mindenkinek ártalmas (ha hozzászokik, hogy a pénzéért mindent megkapott, majd ezután egyszer(-kétszer) bedobja őt is a búvárbrigádba az MM, mer' éppen nála pénzesebbek is úsztatják a ladikjukat, akkor az még nagyobb a felhördülés, mintha folyamatosan kerülne ide is, oda is a fizető és nem fizető ügyfél egyaránt)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.01.29. 22:13:02 -
#17266 ilyen van a játékban,úgy hívják hogy flag. pár százalék valamelyik statra,több pénz,pontosabb ágyúk,jobb álca stb stb...és mindezt lehet pénzért adni ha elfogy -
#17265 Miközben... egy párhuzamos univerzumban egy értelmes WG fejlesztő csapat kirúgja a repülő rajok manuális irányításáért felelős személyeket, visszaállít mindent automatikusra - különösen a vadászgépek manuális irányítását , majd ezt követően átalakítja a CV kapitány skill rendszerét. Alaposan átgondolja és újra átgondolja a repülőrajok - támadható célpontok egymáshoz való viszonyát. Rengeteg közvélemény kutatást végez, majd kialakít egy törékeny egyensúlyi állapotot a kiosztott sebzés mennyiség és a hajók védelmi képességei között. Esetleg még beletesz egy-két új dolgot a játékba.
Például: Nem csak kapitány skill létezne ezután, hanem külön a hajó legénységének a skill-je is. Ez nem vihető másik hajóra. Csak arra az egy hajóra érvényes. A kapitány fejlődik szépen a kezdetektől, de amikor új hajót vásárol a játékos és áthelyezi ide a kapitányt a legénysége minden esetben újonc.
Mondjuk ne legyen túl bonyolítva a dolog, három szintű legénység lenne egy hajón. Újonc, veterán és elit. Mindegyikhez külön bónuszok járnak és sok szerzett XP-vel lehet őket fejleszteni Átkonvertálás XP-ből nem megengedett.
Magyarán sok csatát kell menni egy-egy hajóval és akkor fejlődik a legénység. A hajó képességei javulnak ezáltal bizonyos korlátok között. Töltési sebesség, fordulás, javítás, irányzás, esetleg löveg pontossága is kismértékben és ahová ki szerettem volna lyukadni, a CV-k repülő rajainak legénysége.
Ugyan ilyen módon fejlődnének. Sok bevetés, több tapasztalat. Ez érezhető a támadásuk során. Eleinte béna a raj. Összevissza dobálják a bombát, torpedót, mindentől megijednek, alig van találat. Később egyre precízebbek és pontosabbak lesznek.
Lehetne rá mondani, hogy értelmetlen dolog, mert úgysem tartja meg senki a régebbi hajóit. Nos, ezután megtartaná, mert sajnálná a fejlesztett legénységet. Inkább - figyelem, üzlet - venne újabb kikötő helyet és mivel nincs pénze az újabb hajóra, venne premium hajót, hogy tudjon kreditet termelni. Ami szintén megtartós és kedvenc lenne elit legénységgel.
Mielőtt rám fognátok, hogy kár ilyenről fantáziálnom, nos igazatok van. Az első nyílt teszt után szinte ugyan ezt a szöveget elküldtem lefordítva angolra a WG fejlesztőinek. Egy szabvány köszönő levelet kaptam és mindenki megfogja tapasztalni csütörtökön - már ha nem lesz halasztás - hogy tényleg csak fantáziáltam, mert ebből semmit nem vettek át a fejlesztők. -
#17264 az az igazság hogy ez a rework nem az értelmes profi CV játékosoknak készül , hanem az egyszerű embereknek :D
A profi Cv játékosok profimusa tűnik el az egyszerűségben,és így az is ,hogy egy jó CV a csapatban garantált win volt.így letolhattál 10 csatát is hogy CVt láttál volna,most lesz csatánként 2,mert újdonság,aztán beáll egyre. cél elérve.
A mai vérpistikék nem képesek 4-5 squadront értelmesen irányítani,billentyűkombinációkat használva,csak egy squadront,wsad és támadás mód és lövés is bőven elég nekik :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.01.29. 20:55:40 -
#17263 Azért olyan nagyon nem kell örülni, ennek a hülyeségnek. Érdemes beleolvasni a hivatalos fórumba. Értelmes, profi CV játékosok nagyon elitélő véleménnyel vannak róla. Nagyon sokan gondolkodnak rajta, hogy eladják az összeset, mert értelmetlen velük tovább játszani. -
Darun #17262 Holnaputántól.
#17260: ez megmagyarázná, hogy miért csak 2 km-ről spottolódott a hajó. Mondjuk eddig hülyeségnek is tartottam, hogy hegyen keresztül is spottol a repcsi. Viszont ezzel a felderitési képességét is jelentősen csökkentik a CV-nek. -
Prof William #17261 Ez egész élvezetesnek néz ki. Mostantól minden carriernek lehet így irányítani a gépeit? Kedvem támadt kipróbálni. -
#17260 kicsit utánna néztem de nem nagyon teszteltem az még hátra van,de állítolag a repcsiknél van line of sight,azaz a sziget mögött bújkáló bbre ha nem látsz rá mert takarja a hegy akkor biza nicns spot..ű
Ennél a videónál 1 percnél betámadja az ellen cvt,a maradék gépek a sziget fölött fordulnak vissza ,egy hegycsúcs bele is lóg a képbe kapásból el is tűnt a cv,amint elhagyta a hegyet fel is spotolódott
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.01.29. 13:09:55 -
#17259 Én csináltam spottolós kört,ha van sok cruiser lőtávban megéri megpróbálni,egy két dd nagyobb veszteség az ellenfélnek mint 5-6 torpedó vagy bomba bármire -
Darun #17258 Tudtam hogy hol van, mert már előzőleg is arra repkedtem. Ráadásul nem sokkal előtte dobtam el a rajt, egy bb ugye túl messze nem juthat. Direkt figyeltem a távmérőt és pontosan 2.2km-t mutatott, amikor felspottolódott. De pl az ellenfélnél volt egy Gearing, aki jött felém, a foglalónál befüstölt. Dobtam rá torpedókat, majd a köv squadot is oda küldtem. Az alatt a kb 15 sec alatt úgy kijött a füstből, hogy a gépeim nem vették észre. Megnéztem, a T9-es Fletcher levegőből 4 km-ről spottolódik. Nem hinném hogy bármelyik cv arra pazarolná az egyetlen felküldhető squadját, hogy rombolókat spottolgasson. Arról nem is beszélve, hogy mi van akkor, amikor 4-5 romboló is van egy meccsben (nem éppen ritka jelenség)
Utoljára szerkesztette: Darun, 2019.01.26. 21:36:44 -
#17257 azt vagy elnézted,vagy bug volt -
Darun #17256 Épp most próbálom a Midway-t. A GoKu-t 2.2 km-ről spottolta fel az attackerem. Már előre sajnálom szegény dd-ket, hogy szét lesznek spottolva. -
#17255 a ddknek vége az új patchel..szinte folyamatosan spottol egy repülőraj,lesz itt sírás :D -
carp3tm0nster #17254 Nyugodj meg, Bismarck-kal csak T10-ben fog játszani...