World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Én tuti azt fogom visszavenni, mocskos egy dög.
Érdemes kihúzni amúgy az ágat, szerintem sokkal jobb, mint a Gearing, pedig teljesen ugyanaz.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.04.06. 14:00:05
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
X universe Home, sweet home
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nekem meg az az észrevételem, hogy scenarióban mintha jobban beadná a citadelleket/nagyobb sebzős találatokat. Mondom ezt úgy, hogy mostanában a random csatákban is rengeteg citet lövök.
A német dd ág sztem jó választás. Egy jól kiegyensúlyozott ág, a szakasztársaimnak is ezt ajánlottam. Nekem főleg a hydro és a 150-es löveg miatt tetszenek. Jobb szeretek ágyúzni, de az amerikai célzás nagyon nem áll nekem kézre, nem csak a dd-knél, a cirkálóknál és BB vonalon sem. Ugyanakkor az orosz ágat meg megöli a rettenetes lövegfogás. Talán még a japók is jobbak, és nem utolsó sorban nekik dupla löveges tornyuk van. Ebből a szempontból inkább a Blyska a bejövősebb.
Más:
Végre egy jól sikerült menet a heti küldiben 😊 Valahogy az összes citadella találatot beadta amit rendesen be is céloztam 😊 Kész csoda 😊
Darun: Harekaze nincs, és valószínűleg nem is lesz 😞 A Blyska és a Lenin között gondolkodom. A Német DD vonalat most mindenképpen tolni akarom, mert a Gaede egész jónak tűnik és tudnám használni heti küldikben is. Ha minden igaz hamarosan kidobják a prem Német DD-t a Z-39-est. Bár a dolgok jelenlegi állása szerint T8-as lesz (kezdésnek).
PrasCo: Cappelés lehetőleg nyugisan torpozva 😄 A mozgalmas játékot bb-kkel meg cirkálókkal úgyis túltolom, általában ebbe is bukok bele 😞
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2018.04.04. 20:27:31
A Lo Yangon nincs dw torpedó.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2018.04.04. 20:17:29
A félreértések elkerülése végett, a Lo Yangon hydro van, nem radar. A füst mellé lehet választani, hogy Engine boost-ot, Def AA-t vagy Hydro-t viszel. De ha nem jön be az amcsi dd ág, akkor ezzel se leszel előbbre, mint a Sims-el.
A Harekaze 3 "teste" valójában 2 különböző tornyot takar. Ebből az egyik az amcsik mono tornya, egy a 100 milis japó és egy az alap 127-es japó. A japó 100 milis légvédelmi is egyben. Szerintem hajók ellen nem ér semmit. Egyébként meg egy Kagero. Én a 100 milissel használom, kevés sikerrel. Múltkor szembe mentem Imi Missouri-jával és hat lövésből 3 betalált (aha) igy megmakkantam. De azért a csatát megnyertem a csapatnak.
Mondjuk ha op dd, akkor nem értem a Kamikaze hogy nem került elő. 3*2-es vetőcső (7 km, 68 csomó) 47 sec-es töltéssel.
Most hogy alacsonyabb tierben is megfordultam párszor, előkotortam a Tachibanánt is, 76 milis lövegei vannak és durvábbat sebez, mint a saját tierű 152-es lövegek. Vicc.
A Kinai ág tényleg jó, de néhány sajátosságtól eltekintve orosz-amcsi-japó dd-k vannak a tech treeben is (illetve angol), akinek az eredetik nem jöttek be, annak sztem ezek se fognak. A 10-es hajójuk pl egy Gearing, a kilences meg egy Fletcher. Én majd a Gajadamajada-ra leszek kiváncsi, kár hogy a Fushun szenvedős (az orosz dd-k se jönnek be) Illetve T3-ban a Puha Fing egy angol R osztályú romboló, ezek alapján az angol ág mondjuk várós.
Ha nagyon op dd-t akarsz akkor Pan-Asia ág, a T 10 hülyejani, a leg op dd, 5,8 km visiblity, 6X füst szinte folyamatosan, mélyvízi törp 13,5 km hatótávval ~1:25 körüli töltési idő, 0,8 km detektálással halálos, 3X2 ágyúi magas ívben köpködnek, jól gyújtanak, a kilences Chung Mu is már nagyon kellemes, egy kicsit szerényebb kivitelben.
X universe Home, sweet home
-17% to main battery traverse speed
tehát 12 % gyorsabban tölt be az ágyú,viszont 17%al lassabban forog.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jutalmak:
3,000,000 kredit
80,000 Free XP (csak akkor kapod meg, ha beléptél Tier 6-ba, és ezzel együtt a prémium Texas BB-t is kapod)
25 zászló mindegyik típusból
25 db Damage Control Party 2 (a legjobb minőségű javító csomag)
25 Type 5-ös hajóskin
+1 kikötőhely
Veterán zászló
Diana cirkáló
USS Texas csatahajó prémium státusz
Jutalom beváltása - katt a linkre
Nem szoktam kiakadni ha T8-ba megyek vele (ajándék hajó, szívjatok 😄 ), de itt egyedüli T6 voltam a csapatban.