22410
A Wargaming új MMO játéka
-
asolyom #17316 Azt sem értem, mitől függ, hogy egyszerre hány gép dob bombát vagy torpedó. -
asolyom #17315 Hogy kell a gépeket felhozni a fedélzetre?
Így pár csata után azt vettem észre, hogy a hordozók többször élik túl a vesztes csatákat, mint korábban. Jó ez az automatikus vadász védelem. T4-ben sok kolbász CV játékos van, aki megtámadja az ellenséges hordozókat. Most is tízen valahány gépét lőttem le így az ellenséges CV-nek. :)
A T6 hordozók brutálisan drágák, 4.5 milla alap ár, plusz a hajótest is milliós nagyságrend, és a gépek is 750k-ba kerülnek, így a fullos CV verdesi a 8 milliót. -
#17314 Közben elkészültem egy kis táblázattal, ami a kikötőmben fellelhető és felszerelt hordozók néhány fontos paraméterét tartalmazza.
A táblázatból az alábbi fontos információkat lehet kiolvasni:
A különböző gép típusok számai és a felkészítésükhöz szükséges idő. Itt különösen az utolsó oszlopra szeretném felhívni a figyelmet. Ebben található az az érték, amivel a hordozót irányító játékosa akkor találkozik, ha feláldozza a fedélzeten lévő összes gépet gyors egymásutánban.
Igen komoly értékek láthatóak. Például: Hosho hordozóval játszik valaki és első rácsapáskor elhasználja az összes torpedó vető gépet, vagyis a raj lezuhan. Hirtelen felindulásból elhozza a fedélzeten lévő, maradék két torpedó gépet is és azt is lelövik. A fedélzeten nem marad egy ilyen gép sem. Ekkor majdnem öt és fél percet kell várnia, hogy újabb, teljes torpedó rajjal támadhasson. Persze ebből lejön az az idő, míg az első rajt elvitte és abból leesett az első gép. Vagyis felszabadult a fedélzeten egy hely.
Másik példa: Midway hordozóval ugyan ez az eset fordul elő. Ekkor már több mint tizenhárom percet kell várni. Szintén csökken a várakozási idő annyival, mikortól az első gépet elvesztette.
A várakozási időre szeretném felhívni a figyelmet ezzel a táblázattal. Nem kevés időről van szó tehát. Ezért ajánlatos alaposan meggondolni, milyen célt támadunk és igyekezni a repülő gépeink veszteségeit csökkenteni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#17313 Ezt továbbra is figyelmébe ajánlom a CV-t tanuló játékosoknak:
1. A szokásos dolog maradt, vagyis először az ellenfél rombolóira és úgy általában a felderítésre kell fókuszálni. Ha már ott vagyunk, igyekezzünk minél több kárt okozni a rombolónak. Egyrészt direkt sebzéssel, másrészt minél hosszabb ideig spottolva, hogy a csapattársaknak legyen célpontja. Első támadásra ezért javaslom a rakéta támadó repülőgépeket. Több rácsapással kellemetlen helyzetbe tudjuk hozni a rombolót. Elnyomja a javítást, füstöt, stb.
2. Második raj támadásánál mérlegelni kell, hol tudunk érdemben és gyorsan sebzést bevinni. Érdemben akkor, ha van magányos hajó, gyorsan pedig, ha a legközelebbit támadjuk. Ha AP bombáink vannak, akkor szűköl a dolog, mert azzal elsősorban csatahajót érdemes támadni. Torpedó vető rajjal szintén. Mind a kettő helyes használatára vannak videók, de e mellett sokat is kell gyakorolni.
3. Támadás során a lehető legtávolabbra ki kell zoomolni szerintem a rajnál. Így könnyebb a flak támadás elkerülése. Sose repüljünk egyenes vonalban a támadandó célpont felé, mert a légvédelmet kezelő AI elég hamar kiszámolja, hogy hol leszünk 2-3 másodperc múlva és azt a területet fogja megszórni, ami a támadó rajunk végét is jelenti egyben. E helyett folyamatosan manőverezzünk a rajunkkal és úgy közelítsünk rá a célpontra. Szintén vannak róla videók.
4. Támadás után se feledkezzünk meg a rajunkról , illetve a manőverezésről, mivel a távolodó rajt ugyan úgy támadni fogja a légvédelem. Itt kezd elterjedni egy olyan nézet, hogy egy rácsapás, egy raj. magyarán egyszer támadjunk, utána hívjuk vissza a rajunkat. Ez majd kiderül, beválik-e hosszú távon.
5. Csoportosan haladó hajókat messze kerüljük el. Képtelenség kiszámolni a légvédelem előretartását. csak veszteségeink lesznek.
6. Ne feledkezzünk meg az ellenfél hordozójának rajairól sem. Igyekezzünk az útjába kerülni és a saját hajóink előtt aktiválni a kísérő vadászokat. Ez által tudjuk támogatni a csapatunkat.
7. Sose feledkezzünk el a térképről sem. Igyekezzünk a hordozót a megfelelő módon és helyre mozgatni, időben.
8. A hordozó - sajnos - automatán javítja és védi magát. Ezzel semmi dolgunk nem lesz.
9. Az előbbi pontból következik: Az ellenfél hordozóját csak súlyos veszteségek árán támadhatjuk. nem biztos, hogy megéri az időveszteség, ami alatt más célpontot is támadhattunk volna.
10. Mivel semmi segítség nincs támadáskor az előretartás számolásához, ez csak sok gyakorlás után fog készség szinten begyakorolódni. Addig érdemes alacsonyabb szintű hordozóval gyakorolni a támadásokat. Nem javaslom a PVE módot. Máshogyan reagálnak az AI hajók, mint az élő játékosok. E mellett ebben a módban nincsenek a túloldalon hordozók. -
asolyom #17312 Köszi a hozzászólást, részletesen kifejtettél mindent. Igazából nem vagy teljesen kezdő, csak mikor utoljára próbáltam a hordozókat, akkor még nem így működtek. A T6-os amerikai ki is van fejlesztve, csak nem vettem meg, és a Hoshoban is van már sok xp, tehát a Ryujot is lassan kifejlesztem, csak kellene kredit hogy megvegyem. Egyelőre azonban még ezt az új játékmódot most tanulom gyakorlóban, és coop-ban. -
#17311 Nem csak próbálom, rendszeresen játszom mind a két oldal meglévő hordozóival. Persze csak azokkal, amik megmaradtak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jelenleg a japán ág tűnik felhasználó barátabbnak számomra.
T4 hordozók: Óvodai szintű játék. Rettenetesen lassú, papír repülőgépek. japán vonalon AP, amerikai vonalon HE bombával. Ez marad is így T10 hajóknál is. Másik különbség, hogy a japán hordozónak kicsit gyorsabb a torpedója. valamivel könnyebb az előretartást kiszámolni. Sok türelem kell mind a két hordozóhoz, mert alig osztanak sebzést.
T6 hordozók: Szerintem most ez a szint a legjobban teljesítő szint. Igaz, sokszor kerülnek T8 hajók ellen is, de saját szinten jól kezelhetőek. A két hordozó közül nekem a japánnal megy jobban. Gyors, mindenhová odaér, rakétával folyamatosan lehet zaklatni a rombolókat. Így ki lehet őket iktatni a játékból. A torpedói jól sebeznek és gyorsak. A bombái jól használhatóak csatahajók és nagyobb cirkálók ellen. Az amerikai hordozónak lassabbak a torpedói és a bombáit sem érzem igazán jónak. Lehet használni őket, de valahogy gyengébbnek érzem.
T8 hordozók: Jelenleg ez a szint a legnagyobb szívás a játékban. Végeztem méréseket is az elején, jelentősen többet kerülnek T10 csatába, mint a saját szintjükön. Ez azért probléma, mert a WG fejlesztői még mindig nem tudták megfelelően beállítani a légvédelmi fegyverek sebzését. A lényeg, hogy T10 csatában gyakorlatilag felderítésre és nagy ritkán egy-egy támadásra van lehetőség a T8 hordozóval. Itt mind a két nemzet hajói jók, de máshogyan kell velük játszani. Persze csak T8 csatában.
T10 hordozók: Mind a kettő jó és erős. A játék jelenlegi állása szerint óvatosan kell itt is használni a rajokat. Szépen lehet velük sebezni, de nem szabad itt sem több hajós flotillákat megtámadni.
Amióta bevezették, mentem velük pár szár csatát, szépen gyűlik a tapasztalat. Lehetne részletezni oldalakon keresztül, de szerintem egyenlőre felesleges. Azért felesleges megosztanom, mert egyrészt még változhat a játék sokat, másrészt a kezdő, vagy átlagos játékosok nagyon hamar megutálják ezt a játékmódot.
Így csak veszendőbe menne az idő.
Pár szóban néhány dolgot megemlítenék.
Végtelen számú repülőgép van, de alaposan le van korlátozva a felhasználásuk. A játékos a fedélzetre felkészített repülőket szabadon felhasználhatja, de ha elveszíti őket, az újabb gépeket elő kell hozni és fel kell készíteni. Ez bizony idő. Minden géptípusnál és hordozónál változik. A 20 másodperctől egészen a 120-140 másodpercig. A felkészítési idő gépenként értendő és megtalálható az adott raj adatlapján. Ebből következik, ha valaki gyorsan lelöveti az összes gépét, akkor percekig csak csónakázik, mert nem tud mivel támadni.
Lehetne beszélni, írni a taktikákról. Hogyan érdemes megközelíteni, támadni, majd eltávolodni a céltól úgy, hogy a lehető legkevesebb gépet veszítsük a rajból.
Hogyan érdemes gazdálkodni a sebesség boost-al.
Melyik rajjal mikor és kit támadjunk. A célpont javításának, HP értékének függvényében.
Hogyan helyezkedjünk a hordozónkkal.
Hogyan érdemes skillezni a két nemzet kapitányát. Milyen modulokat érdemes felszerelni.
Zászlók, festések, stb.
Szerintem így ennyi elég is lesz, hogy el ijessze a kezdő játékost ettől a hajó osztálytól. -
Darun #17310 Igen. -
asolyom #17309 Érdemes mindkettőt kipróbálni? -
ikarus44 #17308 Én is most próbálgatom, de gyakorlatilag minden különbség eltűnt a nemzetek közt. ami különbség megmaradt az annyi hogy a Japán hordozók zuhanóbombázói AP bombát használnak az Amerikai meg HE-t -
asolyom #17307 Próbálta valaki az új CV játék módot? Nekem annó a Langley is a Hosho is ki volt fejlesztve, és lehet, hogy valamelyiket újra megvenném, de nem tudom, hogy most melyik a jobb. -
#17306 Itt körülnézhetsz kezdésként: WoWs Wiki -
asolyom #17305 Üdv!
Némi szünet után jönnék újra hajózni kicsit. Gyakorolnom kellene kicsit alacsony tierben. Ha jól emlékszem a St. Louis, és a Bogatyr jó hajók voltak. Még mindig jól működnek? Hol van valami referencia ezen hajók felszereléseihez, és parancsnoki skilljeihez, mert ezeket alaposan átgyúrták mióta utoljára játszottam. -
Darun #17304 És ugyanazt a teljestiményt is hozod? Mondjuk én nem nagyon szoktam coop-ot menni, de biztosithatlak róla, Random csatában semennyit nem csökkent a szerezhető xp mennyisége. -
DrSoong #17303 Az új nagy frissítés óta én szinte nem is játszottam. Előtte mentem 2 kört co-opban és megvolt a 2k xp a ládához, ez most 4-5 kör ugyan azzal az első győztes 50%-al. -
#17302 Gondolom, megszoktad, hogy napok óta 200%-s szorzó volt és most vissza tért a "csak" 50%-s.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
DrSoong #17301 Valamit már megint módoltak... A felét kapom a duplázós xp-nek mint az előző verzióban... -
Darun #17300 Egyrészt. Másrészt a bill. beállitásoknál még mindig benn van a "merülés" és "emelkedés". És ha lépést akarnak tartani a WT-vel, akkor kénytelenek lesznek betenni azt is. Bár nem hinném, hogy ez idén bekövetkezne. -
#17299 hát a halloween event mondhatni az előfutár lehetett :D -
#17298 Beb@szna... opsz! Elnézést a szóhasználatért. :) -
#17297 jön a brit cv ág,igem készülnek a ruszki bbk,és nem lepődnék meg ,ha karácsonyra befutnának a tengeralattjárók is :D -
#17296 Nem olyan vészes dolog ez a visszahívás. A Hot fix persze megváltoztatta, de még így is használható bizonyos keretek között.
Nagyobb gond, hogy erősen túl lőttek T8 felett az AA beállításokkal. Ez lesz javítgatva a következő hét elején a Hot fix... hotfix-ében.
Sajnos sokat dobálja a CV-ket két szinttel magasabb csatába, pedig nagyon fogadkoztak a WG fejlesztői, hogy ha kiveszik a fele CV-ket, az milyen jó lesz és majd kevesebbet kell magasabb szintű csatákban részt venni.
Ehhez képest megszámoltam az egyik nap a csaták eloszlását.
T8 CV-l játszogattam. 15 csatát sikerült mennem egy nap. Ebből 4 T8-s, 3 T9-s és 8!!! T10 elleni csata volt. Úgy gondolom, a szokásokhoz híven üres, sőt hamis ígéretek ezek is, úgy mint sok más a WG-től.
Lehetne írni, mondani, hogy más hajók is mennek magasabb szinten. Ez így igaz, de:
- ha ilyen csatába kerülök, hátul maradok és igyekszem azt lőni, aki nem rám figyel
- Eleve He lőszert töltök, hogy valami esélyem legyen sebezni.
Ezzel szemben a Hot fix-nek köszönhetően, T8 CV repülő rajai meg sem tudják közelíteni a T10 hajókat, nem hogy sebezni. Sőt, T9-t sem.
Annyira jól sikerült az AA beállítás, hogy magányos T8 hajó is gyakorlatilag lelövi a teljes rajt. Ez utóbbi esetben van némi esély találatot bevinni.
Ha - és ez utóbbi a gyakoribb eset - kettőnél több hajó van AA védelmi zónán belül, akkor oda sem érdemes küldeni a rajt.
E mellé jött, hogy szét tekergették a torpedók összetartását. Minimális mozdulatra is azonnal szét esik.
Hab a tortán, meg növelték a rajok feltöltésének idejét. Ha elveszik a raj, akár 3 percet is ül a hordozó tétlenül, mert nincs mivel támadnia.
Nos, ezért nem láttatok túl sok hordozót mostanság.
Persze, az értelmesebb hordozósok most is játszanak. Azok hagyták ott, akik miatt állítólag az egész átalakítás elindult. Az átlag játékosoknak hamar el is ment a kedvük az egésztől.
Nekem is sikerült néhány trükkre, kényszer megoldásra rájönni, így már T10 csatában sem vagyok az utolsó helyen. T8-ban meg komoly tűzerőt képvisel mindegyik T8 CV.
A még fel nem tett kérdésetekre a válasz: Nem, nem fogják kivenni a CV-ket. Üzleti megfontolásból biztosan nem. Sok munka lett belefektetve az átdolgozásba, meg van vele célozva a konzol piac, hamarosan jön a brit CV ág és nem utolsó sorban biztosan lesz valamilyen premium CV is. Biztos vagyok benne, hogy itt komoly pénzekről van szó és ezért nem veszik ki a hordozókat. -
Darun #17295 Mondjuk én ezt a visszahivós marhaságot nem próbáltam, igy nem is igazán értettem, miről van szó. Tegnap az utolsó csatában, ahova Mino-val mentem be, berakott végre nyócas CV-t. Őszintén szólva, ahhoz képest hogy a Mino milyen brutál AA-val rendelkezett már a peccs előtt is, nem éreztem magam olyan hűdepowerréndzsörnek. Főleg ahhoz képest nem, hogy előtte a héten egy romboló lekapta a Saipan tizes repcsijeit. Ráadásul eddig a hajók spottolódási távolsága levegőből megegyezett a long range AA távolságával. Tehát a repcsik csak akkor spottoltak, amikor már tudtunk rájuk lőni. Most már messzebbről spottolnak és nyilván ha meglátják hogy jön egy Mino, jó messzire elkerülnek. Ez a DPS is röhej, eddig pont a long range AA volt a legerősebb a Mino-n, hiszen azt a főágyúi adták. Most alig sebez valamit, a nyolcsas repcsi simán túlélte veszteség nélkül az áthúzást. A meccs felénél, amikor már eléggé elfogyott a csapat, persze bepróbálkozott, de a mid range AA leszedte az egész rajt. Hozzáteszem, ezt manual AA-val és elég sűrűn váltottam is sectort, mert egyrészt a cv is forgatta a gépeit meg én is hajómat.
Viszont az inventoriból eladtam a tech tree CV-ket, igy most több mint 1M free xp-m van. (nyilván nem mind ebből jött, de pont egy hónapja nulláztam le magam, amikor megvettem a Kron-t és azon agyaltam, mikorra lesz meg az 1M az új prém cirkálóra, erre tessék).
Az is érdekes, hogy van most ez a kinai új évi akció. De az Iriana-t csak akkor tudod megvenni, ha az előtte lévő két bundlit is megveszed, igy egybe a három több mint 25k arany. A vicc az, hogy miután kinyitottam az összes ajándék konténert, aranyban kb ott voltam mint előtte. (az utolsó előtti konténerből kibontottam az Iriana-t, amire rögtön kaptam 12k arany kompenzációt, tehát a harmadik bundli már eleve ingyé is volt) Gyorsan vettem is festést pár kilences hajóra, ha már akciós.
Azon is meglepődtem tegnap, hogy a CV már nem a csatahajóról, hanem a romboló ágról fejleszthető. Fck logic! Ráadásul ahogy néztem, a klán épületek által nyújtott kedvezményes vásárlási lehetőség nem vonatkozik rájuk. Viszont úgy gondoltam, free xp-ért érdemes eldobni a CV-ket, majd esetleg visszahúzom, a változás miatt úgy is célszerű elölről kezdeni és T4-től ismerkedni velük. Ráadásul ugye s skilles kapitányokat is ingyé lehet átképzeni. (kár hogy amcsi és japó kapitányokkal is igy tele vagyok) -
#17294 "Dear players,
We've encountered two issues with anti-air defense mechanics after the 0.8.0.1 hotfix:
Large damage spikes from flak bursts in tier VIII and above (this is a bug);
Continuous DPS on several ships/tiers needs further adjusting (mostly toning down slightly);
We're already working on resolving both issues, but to avoid any new mistakes, we will be spending a couple of days double-checking everything and preparing a small update.
We plan to release this hotfix early next week.
We apologize for the inconvenience and thank you for your patience.
The World of Warships Team." -
#17293 tényleg eltűntek,de nem is csodálom , akkorát odabasztak neki nerfhammeral hogy fáj .. :D pedig kb csak a hakyt kellett volna nerfelni,és annak is a long range torpjait kb
meg ez a három hullámos támadási ötlet is szar,inkább legyen fent egyszerre négy gép de azzal mind lehessen támadni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.02.09. 08:30:45 -
Darun #17292 Ahhoz képest, hogy előtte egész héten 5 csatából 4-ben dupla cv volt, sztem az arányok változása elég beszédes. -
#17291 már el is érte a banhammer a cvket,de nem látok semmi hírt róla
repcsik alig töltődnek,torpedóvetők a legkisebb mozgásra szétnyílnak stb ...
éééés kevesebb a cv :D
ja de,hivatalos oldalon fentvan
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.02.08. 20:27:24 -
Toweliee #17290 Ez már döntő mennyiségű csata, érdemes következtetéseket levonni :DD -
Darun #17289 Igen? Ma még csak 4 csatát mentem T8-as hajókkal (T10 ellen) és egy cv-t sem láttam. -
Toweliee #17288 Itt is megköszönöm, ez nagyon hasznos volt! Nekem bejönnek a cv változások, ellenfélként is. Végre van értelme AA-ra húzni egy USA cruisert. -
#17287 Készítettem egy kis összefoglalót, segédletet azoknak a játékosoknak, akik most próbálkoznak az átdolgozott hordozó játék móddal.
A. Hogyan is játsszunk a hordozóval.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. A szokásos dolog maradt, vagyis először az ellenfél rombolóira és úgy általában a felderítésre kell fókuszálni. Ha már ott vagyunk, igyekezzünk minél több kárt okozni a rombolónak. Egyrészt direkt sebzéssel, másrészt minél hosszabb ideig spottolva, hogy a csapattársaknak legyen célpontja. Első támadásra ezért javaslom a rakéta támadó repülőgépeket. Több rácsapással kellemetlen helyzetbe tudjuk hozni a rombolót. Elnyomja a javítást, füstöt, stb.
2. Második raj támadásánál mérlegelni kell, hol tudunk érdemben és gyorsan sebzést bevinni. Érdemben akkor, ha van magányos hajó, gyorsan pedig, ha a legközelebbit támadjuk. Ha AP bombáink vannak, akkor szűköl a dolog, mert azzal elsősorban csatahajót érdemes támadni. Torpedó vető rajjal szintén. Mind a kettő helyes használatára vannak videók, de e mellett sokat is kell gyakorolni.
3. Támadás során a lehető legtávolabbra ki kell zoomolni szerintem a rajnál. Így könnyebb a flak támadás elkerülése. Sose repüljünk egyenes vonalban a támadandó célpont felé, mert a légvédelmet kezelő AI elég hamar kiszámolja, hogy hol leszünk 2-3 másodperc múlva és azt a területet fogja megszórni, ami a támadó rajunk végét is jelenti egyben. E helyett folyamatosan manőverezzünk a rajunkkal és úgy közelítsünk rá a célpontra. Szintén vannak róla videók.
4. Támadás után se feledkezzünk meg a rajunkról , illetve a manőverezésről, mivel a távolodó rajt ugyan úgy támadni fogja a légvédelem. Itt kezd elterjedni egy olyan nézet, hogy egy rácsapás, egy raj. magyarán egyszer támadjunk, utána hívjuk vissza a rajunkat. Ez majd kiderül, beválik-e hosszú távon.
5. Csoportosan haladó hajókat messze kerüljük el. Képtelenség kiszámolni a légvédelem előretartását. csak veszteségeink lesznek.
6. Ne feledkezzünk meg az ellenfél hordozójának rajairól sem. Igyekezzünk az útjába kerülni és a saját hajóink előtt aktiválni a kísérő vadászokat. Ez által tudjuk támogatni a csapatunkat.
7. Sose feledkezzünk el a térképről sem. Igyekezzünk a hordozót a megfelelő módon és helyre mozgatni, időben.
8. A hordozó - sajnos - automatán javítja és védi magát. Ezzel semmi dolgunk nem lesz.
9. Az előbbi pontból következik: Az ellenfél hordozóját csak súlyos veszteségek árán támadhatjuk. nem biztos, hogy megéri az időveszteség, ami alatt más célpontot is támadhattunk volna.
10. Mivel semmi segítség nincs támadáskor az előretartás számolásához, ez csak sok gyakorlás után fog készség szinten begyakorolódni. Addig érdemes alacsonyabb szintű hordozóval gyakorolni a támadásokat. Nem javaslom a PVE módot. Máshogyan reagálnak az AI hajók, mint az élő játékosok. E mellett ebben a módban nincsenek a túloldalon hordozók.
B. A kapitányi skillekről.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én az alábbi leosztást találtam a leghasználhatóbbnak.
C. Modulok kiválasztása.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Modulok tekintetében arra kell figyelni, hogy a három támadó raj közül az adott CV-n melyiknek van a legnagyobb alapsebzése. Ha a bombázóknak, akkor arra kel MOD-olni, ha meg másnak, akkor meg arra. Ha olyan semmilyen az összes, akkor válassz ki egy támadó rajt, amivel szerinted a legjobban megy és azt támogasd meg MOD-okkal.
Például így:
-
Toweliee #17286 Köszi! -
#17285 igen -
Toweliee #17284 Ha az invertoryban eladom a cv-ket akkor újra ki kell fejleszteni az eddig kihúzott ágat?
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2019.02.01. 21:44:50 -
#17283 megvariálták a prém fiókot is: ha csak a wowsre veszel akkor +50 helyett +65% xp jön be,ha teljes fiókra veszed(wows,wowp,wot)akkor marad az 50
kredit marad 50 -
DrSoong #17282 Free xp-t nem néztem nem is tudom mikor mennyi van de creditet biztosan nem kaptam. Kapitányi átképzés volt a logban. A web szerint az Independece-ért nem jár semmi a többiért meg ló*asz...
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2019.01.31. 15:41:41 -
#17281 Megvettem az összes cv-t amit kifejlesztettem T7-el bezárólag, most beléptem és összegezve a cseréket: 145k free xp és 25 milla kredit kompenzációt adott + kapitányi átképzések. -
#17280 Itt van leírás.
Mostanában nem követtem az eseményeket, de a fenti linken van leírás róla. -
#17279 Inventoryban kell eladni és ott kapsz érte free xp-t.
Nekem összesen, az amerikai teljes ágért és a japán T4-7-ért kaptam ~1.350.000 free xp-t. -
DrSoong #17278 Ma eltávolításra került két hordozóm (Independence, Bogue) a Ranger pedig egy szinttel kisebb lett. Kompenzációt nem kaptam kredit formájában - és xp formájában sem nagyon -, mert ugye a hajó és moduljaik pénzbe voltak. A kompenzáció mikor várható?
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2019.01.31. 14:26:04 -
#17277 Szakasztársaknak nem ment túl jól ebben a csatában.