World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csak arra akartam kilyukadni, hogy el kellene viselni, hogy vannak (és lesznek is) gyengébb láncszemek is a játékban. De ezt is úgy kellene játszani mint egy csapatjáték. Segíteni egymást meccs közben. És nem úgy felfogni, hogy aki nem tanul meg vele rendesen játszani az inkább hagyja abba, vagy el se kezdje. Ebben a felfogásban nem vagyunk/leszünk egyformák. Tier akárhány ide vagy oda.
A játékos állományt nekem se kell bemutatni. Meg fogtok lepődni (és ezt most elésősorban dimre kollégának irom), de én is ugyanazzal a WoWs-al játszok, amivel ti. És ő úgy rinyál, hogy 50%-os a nyerési aránya (az utolsó 7 napban, 42 csatából 59,5%, de még sem elég jó neki). Ő akkor is óbégatna, ha 100---5 lenne, mert hogy minden csatát neki kell megnyerni, mindeni noob vagy csaló, csak ő a helikopáter,
A valóság ezzel szemben az, hogy mi is ugyanazokat a gyökereket kapjuk, mint ti. Ajánlom a figyelmetekbe egy frissen kezdett szakasztársam statisztikáját. Krisz. Még 600 csatája sincs, de 60% felett van a nyerési aránya. És ő velem ellentétben nem goldnoob, ráadásul neki is vannak nagyon ratyi csatái, még is látszik rajta a fejlődés (már most 28,5k sebzés csatánként, úgy hogy T7 a legnagyobb hajója, de az utolsó 30 csatából már jóval 36 felett jár úgy, hogy az átlag tier amiben játszik, még mindig 4.9) És ezt úgy, hogy nem kevés 0 sebzéses csatája van neki is.
Azt is tudom, hogy a statisztika nem minden. Én is tudnék linkelni rengeteg saját képet, ahol top tier Ranked 1-es játékosok semmit nem tesznek hozzá a csatához, csak feedelik az ellenfelet, pedig azért egy Ranked 1-től az ember többet várna. Vannak olyan emberek, akiket az átlagnál jobban szopat a rendszer és vannak akiket kevésbé. De azért még is csak mutat valamit az a stat, mert azt nem magyarázza meg nekem senki, hogy 45% alatti wr-el és 20k alatti sebzéssel valaki jó játékos, csak a WG szándékosan kitol vele.
#16803 Ha csapattárs lövi, akkor egy kis pötty jelzi a mélyvizit, ha az ellenségé, akkor meg dupla, fejjel lefelé forditott háromszög.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.04.20. 20:27:52
X universe Home, sweet home
Azért szenvedek mert három hajó van, amit szeretnék, ebből kettő megvan, 130k xp kell a harmadikhoz, utána meg mindegy minden alapon. Amúgy béna vagyok a játékhoz, és szar a statom is, de nem érdekel, ehhez párosul a csapattársak lelkes hozzáállása, mikor valahol hátul két sör között böfögnek valamit a chaten, én meg a elöl fókuszban szlalomozok. Most már lesz valami változás, de majd a jövő eldönti, hogy megint egy erőtlen kísérlet a WG részéről, vagy lesz valami haszna is a passzív, alpári, agresszív játékosok kiszűrésere. Megtörtént hasonló eset, mikor véletlenül összementünk egy "csapattársammal", utána az IQ bajnok elkezdett engem lőni, írtam neki, hogy neked nyugi, és terápia kell, erre kaptam egy citet ajándékba, de akkor már pink volt, pár mp-vel később detonált a hajócskája.
Néha összejön valami sikerélmény, ha kifogsz egy jó csapatot, és az rng is úgy számol ahogy mindig kellene.
...de akkor miért játszol a termékükkel? Miért sz*patod magad? Miért állsz bele egy bántalmazó kapcsolatba? Ennek semmi értelme.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2018.04.20. 17:01:03
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A német cirkálóknak magas tierben az IFHE-t egyáltalán nem ajánlja a wiki sem, inkább AFT meg CE. Túl sok személyes tapasztalatom nincs, mivel még csak a Yorck-nál járok, ráadásul épp most fejlődik a kapitány negyedik skillje.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2018.04.18. 19:53:19
de ha raksz fel álcafestést,meg camo modult,és a kapitánynak is megvan a camo skill akkor lényegesen javul a helyzet
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Egyébként ha jól rémlik, a németek is végig tudnak láthatatlanul torpozni.
#16770 Akkor pont rossz példát mondtál, mert az hogy jelen pillanatban csak T8-ig tart az egyik romboló ág, pont azt jelenti hogy nem teljes értékűek. Viszont örülhetsz, mert most azok lesznek.
Ha van Cleve-d, akkor marad nálad mint nyolcas "felbuffolva" (még nem végleges a verzió, de már morognak a játékosok, szokás szerint a WG ezt a gyöngyszemet is szétbarmolja).
Itt megnézheted a tervezetet.
Tesztkör:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Illetve a japánok az egyetlen olyan nemzet akinek végig nagyobb a torpedó távja mint a felfedeződési távuk?
Egyrészt most kaptunk egy francia BB ágat, esélyes hogy a közeljövőben az olaszok is kapnak vagy csathajókat, vagy cirkálókat. Ráadásul az hogy befejeznek egy hiányos dd ágat, szerintem igazán nem vethető a szemükre. Esetleg az, hogy minek adtak ki olyat, ami csak T8-ig megy. Most végre ezt is lezárják. Illetve jó eséllyel jönni fog majd az angol dd ág is, hiszen az ázsiai tree-ben már most is van pár hajójuk.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Kitakaze, Harugumo
Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.04.17. 15:16:13
Utoljára szerkesztette: Darun, 2018.04.17. 13:09:11
Nem mondod, hogy itt a visszajátszás már közvetlenül is megnézhető?? Ez de kurvajó 😊 WOT-ba még mindig a be kell tölteni hozzá a játékot.
The Matrix has you...