A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #17221 Nekem ez volt az első próbálkozásom az új hajókkal. Viszont a WoWp-t tolom már évek óta, igaz hogy a 2.0 óta kevesebb lelkesedéssel. Viszont igy nekem annyira nem idegen az új repcsi mód. Viszont!
Én csak az alap CV-ket próbáltam. Borzalom! A citadell 3k-t sebez de nagyon ritkán adja be. Ez a 3 hullámban támadás is egy faszság, Mivel ugye max 2 bomba találhat be, viszont a hajóknak háromszor van esélyük védekezni ellened. És ez egy csatahajó most, a rombolót a csata végéig kergetheted, ha ki akarod szedni, mert ő ugye közben simán elfordul. Bombázni esélytelen, rakétázni nagyon nehéz, szemből meg úgy se találod el. A Coop csata ugyan az, mint a WoWp-bn már több mint egy éve. Te megkapod a segghülye botokat, akik egy pontot sem képesek befoglalni vagy megtartani. Az ellenfél csatahajói elindultak felém, erre a térkép módban kijelöltem egy új célt az anyahajómnak, hogy induljon el mielőtt még felspottolódok. És mit csinált az anyahajóm? Megállt és elkezdett arrafelé TOLATNI!!! Miaf@sz!?!? Ez most komoly? Amit persze már csak akkor láttam, amikor letudtam mind a három támadást a gépeimmel és nem értettem, miért nem halad a hajóm. Sajnos a csapattárs botokat a WG még mindig a saját intelligencia szintjére programozza, az ellenfél botokhoz meg gondolom a jobb játékosok játékstilusát veszik alapul. A Warplane-ben ugyan ez. Azok a pontok kerülnek hozzánk, amiket én elfoglalok, mert a "társ" botok sem foglalni nem tudnak, sem a már elfoglalt pontokat megvédeni. És hiába vagyok jobb az ellenfél összes repcsijénél, vesztünk, mert ugye pontok nélkül nehéz győzni.
A gépek irányithatósága is hagy némi kivánnivalót maga után. Tök jó hogy van engine boost, viszont a gyors visszaforduláshoz kellene az is, hogy a sebességet normálisan csökkenteni is lehessen. De úgy vettem észre, vagy fordulok, vagy lassitok, a kettő együtt nem igazán akart működni. Random csatába én se jutottam be, amikor próbálkoztam 1 db hajó állt sorban. Pedig érdekelt volna az is, hogy az új légvédelem hogy működik. De ugye értelemszerűen coopban ezt nem lehet tesztelni, randomba meg nem voltak játékosok.
Egyébként a megritkitott CV osztályoknál vedd figyelembe azt is, hogy igy kiiktatták azt, hogy két-két különböző szintű CV kerüljön a játékba, ami ugye az esetek döntő többségében szopás a kicsinek. Cserébe minden hajóval többet kell majd szenvedni, hogy a két osztállyal magasabb tesót kifejleszd.